ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Nevin

Bilgili
ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Satın Alır Mısınız?
ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Şimdiki Fiyatı Ile 88.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Detaylı Açıklama

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Ürününün Satıcısı, DM DOLCE MORE ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] ürününü 88.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Kullanıcı Geri Bildirimleri
88.0 Tl ye satışta olan ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Cook Güzel ben çok beğendim fotoğraftakinin aynısı
İsim: y** F**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:L
Satıcı: DM DOLCE MORE

Yorum: Küçük geldi baskısı çok çabuk gidiyo ama fena değil
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Beden:9-10 Yaş

Yorum: hızlı bir şekilde elime ulaştı ve ürünün kalitesi çok güzeldi baskıda da kiçbir sıkıntı yoktu alacaklara tavsiye ederim.🤍
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Beden:S

Yorum: çoooook iyi çok beğendim alın aldırın DM DOLCE MORE TESEKKUR EDERİM
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Boy:154cm

Yorum: Ürünü çok beğendim alın aldırın ☺🙂
İsim: S** Ş**
Tarih: 21 Mayıs 2024

Yorum: ürün güzel sorunsuz şekilde elime ulaştı sadece 1 beden büyük alınabilir ben s beden aldım biraz Küçük durdu
İsim: N** E**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: güzel beğendik
İsim: A** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Haziran 2024

Yorum: iyi sorun değil
İsim: f** m**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Beden: Beden:XL

Yorum: çok güzel bir fiyata Göre çok güzel
İsim: N** D**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Beden: Beden:M

Yorum: 12 yaşındayım.Bol sevdiğim için S beden aldım ama keşke 13 14 yaş alsaymışım.Tişörtün kumaşı idare eder.Ama üstündeki baskı bu gün almama rağmen soyulmaya başladı,pek sevemedim ama fiyatına göre idare eder. a
Tarih: 28 Haziran 2024

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: 12 yaş 65 için kaç beden gerekir
Cevap: S beden tercih edebilirsiniz

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

ÖRÜMCEK AĞI BASKILI OVERSİZE UNİSEX TİŞÖRT[3-12 yaş aralığı çocuk tişört mevcut] En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Elmas Giyim 0 131