Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Gulcan

Bilgili
Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Satın Alır Mısınız?
Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Şu Andaki Değeri 49.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Kullanıcı Yorumları Nasıl?

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Hakkında yaklaşık 13854 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Ürün Tanıtımı

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Ürününün Satıcısı, Missha Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice ürününü 49.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Kullananlar
49.9 Tl ye satışta olan Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13854 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: kızlar bayıldım yüzünüz pürüzsüz ve yumuşacık oluyor keşke fiyatı da biraz daha indirimli olsa kesinlikle stok yapacağım bir ürün
İsim: H** a**
Tarih: 27 Eylül 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Missha T

Yorum: Duş sonrası yapıyorum bebek gibi oluyor cildim stoklamaya başlayacağım çok güzel ürün
İsim: T** A**
Tarih: 16 Temmuz 2022

Yorum: mükemmel bir ürün yüzüm yumuşacık oldu birsürü alıp stok yapıcam fiyat artmadan
İsim: Z** Y**
Tarih: 10 Temmuz 2022

Yorum: mükemmel stoklayacağım bir ürün
İsim: V** Ç**
Tarih: 22 Kasım 2023
Satıcı: Missha Türkiye

Yorum: yüzümü bebek gibi yaptı indirim zamanları stokluyorum harika bir şey cildim hassas kuru atopik bir cilt
İsim: E** D**
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: Bu maskeye bayılıyorum her indirimde bol bol stokluyorum
İsim: Feyza K.
Tarih: 22 Nisan 2022

Yorum: Stok yapacağım bir ürün oldu denemek için almıştım gerçekten ölü deriyi temizliyor ve cildi yumuşacık yapıyor
İsim: N** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Kasım 2023

Yorum: Cildi gerçekten arındırıyor çok beğendim stok yapılacak bir ürün
İsim: A** D**
Tarih: 24 Eylül 2023

Yorum: ilk yapışta bile aşirı bir temizlenme ölü deriden arınma hissi verdi
İsim: G** K**
Beden: 28 Eylül 2022

Yorum: İndirimde stokluyorum
İsim: Ş** M**
Beden: 23 Ocak 2024

Yorum: Çok beğenerek kullanmştım daha önceden stok bukunca direk aldım
İsim: N** T**
Tarih: 25 Ağustos 2023

Yorum: Oldukça etkili bir peeling cildi ölü deriden arındırıyor ve yumuşacık yapıyor. Paketi oldukça küçük fakat az miktarda kullanmak yeterli. İndirimde stoklanmalı. Detaylı içerik bilgisi için arka yüzünün fotosunu da ekledim😊
İsim: B** B**
Tarih: 23 Ocak 2022

Yorum: Bayıldım. İnanılmaz iyi bir ürün. Stok yapılmalı. Yüzünüze uyguladıktan sonra cildiniz hem pürüzsüz oluyor, hem de parlıyor.
İsim: E** T**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: Muhteşem temizliyor, stok yapacağım.
İsim: s** b**
Beden: 01 Mayıs 2022

Yorum: cok guzel bir urun cildimi pürüzsüz ve yumusacik yapti hemen stokladimm
İsim: b** b**
Beden: 17 Kasım 2022

Yorum: Çok güzel indirime girdikçe stokluyorum
İsim: k** T**
Tarih: 18 Aralık 2022

Yorum: Maske çok güzel yaptıktan sonra bebeksi bir cilt hissi bırakıyor o çok güzel indirim yakaladıkça stok yapıyorum
İsim: O** Ç**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: cildi beyazlatıyor bayıldım stoklayin
İsim: H** O**
Tarih: 30 Aralık 2022

Yorum: Hayatımda kullandığım en guzel peeling ölü deriyi alıyor ve bıyık bölgesini bembeyaz yapıyor yüzüm bebek gibi stokladım keşfeldilmeden süpersiniz
İsim: E** Ö**
Tarih: 01 Eylül 2022

Yorum: jet hizinda kargo
İsim: Sema K.
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: Cok guzel yumusatiyor cildi
İsim: **** ****
Tarih: 21 Eylül 2023

Yorum: Çok beğendim denemek için 1 tane aldım kampanyada stokladım harika
İsim: E** A**
Tarih: 05 Mart 2022

Yorum: bittikçe stok yapıyorum kışın cildimi toparlıyor.
İsim: Ş** O**
Tarih: 31 Aralık 2022

Yorum: urun 10 ml kücücük ama cok bereketli bi kapeti bi kaç kere kullanabiliyosun ve yumusacik yapiyor
İsim: y** ö**
Tarih: 29 Mart 2022

Yorum: yumusacik yapiyor. harika
İsim: r** g**
Tarih: 23 Aralık 2022

Yorum: Buldukca stokluyorum harika bir peeling maskesi
İsim: B** A**
Beden: 09 Eylül 2023

Yorum: uygun fiyata aldım. indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: m** b**
Beden: 13 Ocak 2023

Yorum: Stok yapıyorum cildimi parlatıyor
İsim: I** K**
Beden: 08 Kasım 2023

Yorum: bu ürün süper , yüzüme uyguladım ve bütün ölü derilerim gitti . yumuşacık bi doku bıraktı .kesinlikle almanızı tavsiye ederim, missha nin ürünleri çok güzel, indirime girince stok yapicam bende.👌👌
Tarih: 12 Kasım 2022

Yorum: İlk defa kullandım. Alın bölgem isilik şeklimde sivilceler vardı ilk kullanımda yumuşacık ve pürüzsüz bir görünüm kazandı. Müthiş bir ürün stoklamayı düşünüyorum.
Tarih: 20 Haziran 2022

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Yüz beyazlatma etkisi var mı
Cevap: Merhaba düzenli kullanımda farkı gözlemleyebilirsiniz.Sevgiler

Soru: merhaba yağlı cilde sahibim haftalık rutinimde su bazli temizleyicinin ardından yapılmasında bir sakinca var mıdır yüzüme ağır gelmemesi için ve nemlendirici sürerek tamamlasam nasıl olur.Cift aşamalı temizlikten sonra da yapılır mı ya da gün gün mü yapmam gerekir çift aşamalı temizliği bir gün peeling i bir gün
Cevap: Merhaba ürünümüz ölü deri atılımı sağlayan peeling ürünüdür.Endişenize bağlı olarak 3 günde 1 ya da haftada 1 olarak kullanım sağlayabilirsiniz.Ürünümüzü makyajdan arınmış cilde uygulayınız.Sevgiler

Soru: merhaba pleening yapısında partiküller var mı acaba
Cevap: Merhaba ürünümüz ince granüllü peelingdir. Sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba. Sparkling tint rd01 ve rd02 renkleri ne zaman gelecek acaba?
Cevap: Merhaba, ürün stoklarımız Aralık ayı içerisinde güncellenecektir. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: merhaba hangi kargo ile çalışıyorsunuz öğrenilirmiyim?
Cevap: Merhaba; Trendyol express ile çalışmaktayız. Sevgiler

Soru: Merhaba, ürünün tam kullanma talimatı nedir,kaç günde bir kullanılır? Sadece uygulama sekli mevcut arkasında
Cevap: Merhaba haftada 1-2 sıklık ile kullanım önerilmektedir. Yüzünüzü yıkadıktan sonra yeterli miktarda alarak tüm yüze uygulayınız. Ölü deriler soyulana kadar masaj yapınız ve su ile temizleyiniz.Sevgiler

Soru: ürün icerisindekiler?
Cevap: Merhaba Ürün içeriği;Water, PEG-8, Cellulose, Oryza Sativa (Rice) Extract, Dipropylene Glycol, Alcohol Denat, Sodium Hyaluronate, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Allantoin, Disodium EDTA, Carbomer, Tromethamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Fragrance (Parfum)

Soru: Bubble maker ürünü ne zaman gelir acaba nereden soracağımı bilemediğim için buradan sordum umarım yanıtlarsınız :(
Cevap: Merhaba ürün üretimi sonlanmıştır.Sağlıklı günler dileriz

Soru: cilt bakımı yaparken hangi aşamada ve nasıl kullanmalıyım?
Cevap: Merhaba ürünümüz haftalık bakım için uygun peeling ürünüdür.Endişenize bağlı olarak 3 günde 1 ya da haftada 1 olarak kullanım sağlayabilirsiniz.Temiz ve nemi alınmış cilde rünümüzü yeterli miktarda cildinize uygulayın ve 2-3 dakika boyunca cildinize dışarı doğru masaj yapın.Ölü deriler ortaya çıktıkça yuvarlak hareketlerle temizleyin ve cildinizi ılık suyla durulayın.Sevgiler

Soru: Stoklar ne zaman yenilenir
Cevap: Merhaba ürün stokları güncellenmiştir.

Soru: Kuru yüzemi uygulanıyor yoksa nemliyken mi sürülmeli
Cevap: Merhaba yeterli miktarda ürünü cildinize uygulayın ve 2-3 dakika boyunca cildinize dışarı doğru masaj yapın. Ölü deriler ortaya çıktıkça yuvarlak hareketlerle temizleyin ve cildinizi ılık suyla durulayın .Sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba,beyazlatma etkisi varmi
Cevap: Merhaba ürünümüzü düzenli kullanımda daha aydınlık bir cilt görünümü oluşturmaktadır.Sevgiler

Soru: kaç kullanımlık
Cevap: Merhaba ürünümüz kişiden kişiye değişmekte olup ortalama 2-3 kullanımlıktır. Sağlıklı günler dileriz

Soru: merhaba bu ürünün büyük boy krem formunda olanı varmi
Cevap: Merhaba ürünümüzün tek boy satışı mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz

Soru: PHA naked peeling jel stokları yenilecek mi
Cevap: Merhaba, Mart ayı sonunda stok güncellemesi beklemekteyiz. İyi günler dileriz. Sevgiler

Soru: vucut icin kullanilir mi
Cevap: Merhaba ürünümüz yüz için kullanıma uygundur. Vücut için uygun ürünümüz bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz

Soru: merhabalar, power block pembe güneş kremi tekrar satışa girecek mi acaba, girecekse ne zaman olur?
Cevap: Merhaba ürünlerimiz Eylül ayı sevkiyatı ile güncellenecektir. Sevgiler

Soru: mereba.Normal cilt tipleri için uygunmudur?
Cevap: Merhaba ürünümüz cilt tipiniz için kullanıma uygundur.Sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba ciltteki ölü derileri soyuyor mu yoksa öyle mi hissettiriyor?
Cevap: Merhaba; Ürünümüz gomaj yapıdadır. Kendi içeriği topaklanırken ciltteki ölü deriyi de topluyor. Sevgiler

Soru: merhaba yüz beyazlatma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, ürünümüz haftalık kullanıma uygun ölü deri arıtımı sağlayan peelingdir.

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ölü Deri Arındırıcı Aydınlatıcı Pirinç Peelingi 10ml Pure Source Pocket Pack Rice En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular