Tuana
Bilgili
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet En Düşük Fiyat Nerede?
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Şu Anki Satış Fiyatı 299.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Gerçekten İyi Mi?
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Hakkında yaklaşık 705 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Detaylı Açıklama
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Ürününün Satıcısı, Watsons Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet ürününü 299.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Kullanıcı Geri Bildirimleri
299.9 Tl ye satışta olan Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
705 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tam bir f/p ürünü. Kokusu çok güzel indirime girdikçe stoklanacak bir ürün
İsim: D** S** Ö**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Watsons
Yorum: Hala kullanıyorum indirim zamanını bekliyorum çok uyguna almıştım
İsim: d** d**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: muhtesem kokusu var cok beyendim.Yine sifaris edicem kaliciligi super.Tesekkur ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: İndirimdeyken 5li aldım, normalde bu fiyata deodorant bulmak imkansız. Çok ferah bir kokusu var ve temiz ferah bir his bırakıyor. Tavsiye ederim
İsim: M** Ç**
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Kokusu harika stoklamalık
İsim: K** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Mayıs 2024
Yorum: Arkadaşımdan görüp kullandım ve çok memnun kaldım indirimi görüncede kaçırmak istemedim tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: stok yaptım
İsim: A** B**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıp pişman olmadığım bir ürün. indirimdeyken sürekli takip edip sipariş ediyorum tavsiye ederim hatta ürünüm şuan kargodan geldi, teşekkürler
İsim: D** K**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Stokladım kokusu çok güzel iki çeşit aldım mükemmel
İsim: D** A**
Beden: 04 Mayıs 2024
Yorum: Kalıcı ve güzel kokuyor indirimde kaçırılmamalı
İsim: G** G**
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: sevdiğim bir deodarant çok güzel beşli kampanyası da fiyat olarak çok uygun
İsim: M** Y**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Harika paketlenmişti teşekkürler
İsim: H** S**
Tarih: 17 Eylül 2022
Yorum: 4 senedir kullanıyorum koklayanlar yumuşaticinin markasını soruyor .öyle saf öyle doğal kokuyor .hem uygun fiyatlı hem doğal kokulu .5 tane aldım 1 sene gidiyor .sürekli de kullanıyorum .
İsim: A** Z**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: öncelikle olarak fiyatına göre çok iyi bir ürün beklentimi karşıladı
Yorum: Harikalar zaten kullandığım ürün indirimden aldım
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: İndirimden uyguna aldım güzel kokuyor
İsim: C** D**
Tarih: 01 Şubat 2024
Yorum: Kargo hızlıydı sorunsuz bir şekilde elime ulaştı deodorantın kokusu güel indirime girdikçe alınır
İsim: Ş** K**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Ürünler güzel paketli ve istediğim gibi geldi freş bir kokusu var tavsiye ederim
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: İndirimdeyken 5'li aldım normalde bu fiyata deodorant bulmak zor. İlk kez aldım kokusunu bilemeden ferah fresh bır koku bırakıyor tavsiye ederim
İsim: H** B**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: kampanyada iken aldım gayet uyguna geldi fiyatı
İsim: Z** S**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Teşekkürler Watsons
İsim: C** Y** G**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: suan elime ulasti bunun baska kokulusunu ablam kullaniyor cokk memnun bende bunu denemek istedim ve suan kullandim hic kotu bi kokusu yok cokk guzel bi kokusu var cok hos bi kokusu var. evet hafif yanma hissi var ama o tenden tene degisir ve ben kendim ne kullanirsam kullanayim oluyor hassas bi cildim var gayet guzel gayet hizli ve saglam kargolamDevamını Oku
İsim: Ş** Y**
Tarih: 26 Ağustos 2023
Yorum: Çok hızlı geldi. Sağlam paketlenmişti. Kokusu enfes

İsim: Ç** M** Y** D**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: paketleme özensizdi kargo hızlıydı kokusu çok güzel tavsiye ederim emeyi geçen herkese teşekkürler Allah razı u
Beden: 30 Mart 2024
Yorum: Paketleme pek iyi değildi ama kokusu muhteşem gerçekten ilk defa aldım ama bundan sonra kullanacağım tek koku teşekkür ederim
İsim: A** D**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Çok ıyı urun
İsim: M** K** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2022
Yorum: çok beğendim kokusu da güzel elime hemen ulaştı
İsim: H** K**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: çok teşekkür ederim çok güzel kokusu var beğendim
İsim: S** A**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: kokusu çok güzel ayrıca hediye göndermişler tavsiye ederim
İsim: A** A**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: beğendim. kargo da özenliydi
İsim: Pınar Ö.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kokusu nasıl
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün okyanus esintilerini yansıtan ferah bir kokuya sahiptir. Günlük kullanım için ideal olan bu deodorant, teninizde hoş ve temiz bir etki bırakır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek ürünümü
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün için cinsiyet belirtilmemiştir. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek icnmi bu deodorant
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet belirtilmemiştir ve herkes tarafından kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Menşei neresi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün Güney Kore menşeilidir. Teşekkür ederiz.
Soru: çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ilginize
Cevap: Merhaba değerli Üyemiz, Biz teşekkür ederiz , sağlıklı günler dileriz.
Soru: erkek için mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanıma uygun bir deodoranttır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek icinmi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem erkekler hem de kadınlar için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürün watsons kuru şampuan ocean gibi mi kokuyor?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürünün kokusu hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Teşekkür ederiz.
Soru: Ürün erkek için mi?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz ürün için cinsiyet belirtilmemiştir. Teşekkür ederiz.
Soru: lele icin iyi gelir mi
Cevap: Merhaba sizi anlayamadım nasıl yardımcı olabiliriz?
Soru: kolay gelsın bir ürününüz vardı suan bitti ona benzer var memnun kaldım acaba bunu gibimidir
Cevap: Merhabalar,Memnun kaldığınız ürüne benzer bir seçenek arıyorsanız, ilgili ürün de sizin beklentilerinizi karşılayabilir. İlgili ürün, 24 saat etkili pudrasız bir deodorant spreyi olup, kullanım kolaylığı ve etkinliği ile dikkat çekmektedir. Ürünün 150 ml boyutunda ve 5 adet olarak satışa sunulduğunu belirtmek isterim.Teşekkür ederiz.
Soru: bu erkek icinmi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün bayan kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: Erkek de kullanabilir mi
Cevap: Merhabalar, ilgili üründe cinsiyet ayrımı bulunmamaktadır. Güvenle kullanım sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: 5 tane mi geliyor
Cevap: Merhabalar, evet, ilgili ürün 5 adet olarak gönderilmektedir. Teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba sadece deodorantmı yoksa aynı zamanda vücut spreyi olarakta kullanılabilirmi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem deodorant olarak hem de vücut spreyi olarak kullanıma uygundur. 24 saat etkili formülü ile terlemeye karşı koruma sağlarken, aynı zamanda hoş bir koku vererek vücut spreyi olarak da işlev görebilir. Teşekkür ederiz.
Soru: erkekler icin mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet ayrımı olmaksızın herkes tarafından kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Bayanlar için mi erkekler için mi
Soru: Koltuk altı içinmi
Cevap: Merhabalar, ürün koltuk altı içindir. Teşekkür ederiz
Soru: merhaba, ürün kalıcı mıdır?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün 24 saat etkili olduğu için gün boyu koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek için mi??
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet ayrımı sağlanmaksızın herkesin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Ürüne Ait Fotoğraflar
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Şu Anki Satış Fiyatı 299.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Gerçekten İyi Mi?
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Hakkında yaklaşık 705 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Detaylı Açıklama
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Ürününün Satıcısı, Watsons Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet ürününü 299.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Kullanıcı Geri Bildirimleri
299.9 Tl ye satışta olan Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
705 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Tam bir f/p ürünü. Kokusu çok güzel indirime girdikçe stoklanacak bir ürün
İsim: D** S** Ö**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Hala kullanıyorum indirim zamanını bekliyorum çok uyguna almıştım
İsim: d** d**
Tarih: 25 Aralık 2022
Yorum: muhtesem kokusu var cok beyendim.Yine sifaris edicem kaliciligi super.Tesekkur ederim.
Yorum: İndirimdeyken 5li aldım, normalde bu fiyata deodorant bulmak imkansız. Çok ferah bir kokusu var ve temiz ferah bir his bırakıyor. Tavsiye ederim
İsim: M** Ç**
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Kokusu harika stoklamalık
İsim: K** Ç**
Beden: 03 Mayıs 2024
Yorum: Arkadaşımdan görüp kullandım ve çok memnun kaldım indirimi görüncede kaçırmak istemedim tavsiye ederim
İsim: Z** A**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: stok yaptım
İsim: A** B**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: uzun zamandır kullanıp pişman olmadığım bir ürün. indirimdeyken sürekli takip edip sipariş ediyorum tavsiye ederim hatta ürünüm şuan kargodan geldi, teşekkürler
İsim: D** K**
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Stokladım kokusu çok güzel iki çeşit aldım mükemmel
İsim: D** A**
Beden: 04 Mayıs 2024
Yorum: Kalıcı ve güzel kokuyor indirimde kaçırılmamalı
İsim: G** G**
Tarih: 23 Ekim 2022
Yorum: sevdiğim bir deodarant çok güzel beşli kampanyası da fiyat olarak çok uygun
İsim: M** Y**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Harika paketlenmişti teşekkürler
İsim: H** S**
Tarih: 17 Eylül 2022
Yorum: 4 senedir kullanıyorum koklayanlar yumuşaticinin markasını soruyor .öyle saf öyle doğal kokuyor .hem uygun fiyatlı hem doğal kokulu .5 tane aldım 1 sene gidiyor .sürekli de kullanıyorum .
İsim: A** Z**
Tarih: 05 Aralık 2022
Yorum: öncelikle olarak fiyatına göre çok iyi bir ürün beklentimi karşıladı
Yorum: Harikalar zaten kullandığım ürün indirimden aldım
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: İndirimden uyguna aldım güzel kokuyor
İsim: C** D**
Tarih: 01 Şubat 2024
Yorum: Kargo hızlıydı sorunsuz bir şekilde elime ulaştı deodorantın kokusu güel indirime girdikçe alınır
İsim: Ş** K**
Tarih: 04 Şubat 2023
Yorum: Ürünler güzel paketli ve istediğim gibi geldi freş bir kokusu var tavsiye ederim
Tarih: 21 Haziran 2023
Yorum: İndirimdeyken 5'li aldım normalde bu fiyata deodorant bulmak zor. İlk kez aldım kokusunu bilemeden ferah fresh bır koku bırakıyor tavsiye ederim
İsim: H** B**
Tarih: 17 Ocak 2023
Yorum: kampanyada iken aldım gayet uyguna geldi fiyatı
İsim: Z** S**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Teşekkürler Watsons
İsim: C** Y** G**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: suan elime ulasti bunun baska kokulusunu ablam kullaniyor cokk memnun bende bunu denemek istedim ve suan kullandim hic kotu bi kokusu yok cokk guzel bi kokusu var cok hos bi kokusu var. evet hafif yanma hissi var ama o tenden tene degisir ve ben kendim ne kullanirsam kullanayim oluyor hassas bi cildim var gayet guzel gayet hizli ve saglam kargolamDevamını Oku
İsim: Ş** Y**
Tarih: 26 Ağustos 2023
Yorum: Çok hızlı geldi. Sağlam paketlenmişti. Kokusu enfes
İsim: Ç** M** Y** D**
Tarih: 19 Eylül 2023
Yorum: paketleme özensizdi kargo hızlıydı kokusu çok güzel tavsiye ederim emeyi geçen herkese teşekkürler Allah razı u
Beden: 30 Mart 2024
Yorum: Paketleme pek iyi değildi ama kokusu muhteşem gerçekten ilk defa aldım ama bundan sonra kullanacağım tek koku teşekkür ederim
İsim: A** D**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Çok ıyı urun
İsim: M** K** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2022
Yorum: çok beğendim kokusu da güzel elime hemen ulaştı
İsim: H** K**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: çok teşekkür ederim çok güzel kokusu var beğendim
İsim: S** A**
Tarih: 08 Eylül 2024
Yorum: kokusu çok güzel ayrıca hediye göndermişler tavsiye ederim
İsim: A** A**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: beğendim. kargo da özenliydi
İsim: Pınar Ö.
Tarih: 09 Ağustos 2022
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: kokusu nasıl
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün okyanus esintilerini yansıtan ferah bir kokuya sahiptir. Günlük kullanım için ideal olan bu deodorant, teninizde hoş ve temiz bir etki bırakır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek ürünümü
Soru: erkek icnmi bu deodorant
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet belirtilmemiştir ve herkes tarafından kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Menşei neresi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün Güney Kore menşeilidir. Teşekkür ederiz.
Soru: çok teşekkür ederim emeğinize sağlık ilginize
Cevap: Merhaba değerli Üyemiz, Biz teşekkür ederiz , sağlıklı günler dileriz.
Soru: erkek için mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem erkekler hem de kadınlar tarafından kullanıma uygun bir deodoranttır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek icinmi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem erkekler hem de kadınlar için kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar ürün watsons kuru şampuan ocean gibi mi kokuyor?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürünün kokusu hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Teşekkür ederiz.
Soru: Ürün erkek için mi?
Cevap: Merhaba Değerli Üyemiz ürün için cinsiyet belirtilmemiştir. Teşekkür ederiz.
Soru: lele icin iyi gelir mi
Cevap: Merhaba sizi anlayamadım nasıl yardımcı olabiliriz?
Soru: kolay gelsın bir ürününüz vardı suan bitti ona benzer var memnun kaldım acaba bunu gibimidir
Cevap: Merhabalar,Memnun kaldığınız ürüne benzer bir seçenek arıyorsanız, ilgili ürün de sizin beklentilerinizi karşılayabilir. İlgili ürün, 24 saat etkili pudrasız bir deodorant spreyi olup, kullanım kolaylığı ve etkinliği ile dikkat çekmektedir. Ürünün 150 ml boyutunda ve 5 adet olarak satışa sunulduğunu belirtmek isterim.Teşekkür ederiz.
Soru: bu erkek icinmi
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün bayan kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: Erkek de kullanabilir mi
Cevap: Merhabalar, ilgili üründe cinsiyet ayrımı bulunmamaktadır. Güvenle kullanım sağlayabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
Soru: 5 tane mi geliyor
Cevap: Merhabalar, evet, ilgili ürün 5 adet olarak gönderilmektedir. Teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba sadece deodorantmı yoksa aynı zamanda vücut spreyi olarakta kullanılabilirmi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün hem deodorant olarak hem de vücut spreyi olarak kullanıma uygundur. 24 saat etkili formülü ile terlemeye karşı koruma sağlarken, aynı zamanda hoş bir koku vererek vücut spreyi olarak da işlev görebilir. Teşekkür ederiz.
Soru: erkekler icin mi?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet ayrımı olmaksızın herkes tarafından kullanıma uygundur. Teşekkür ederiz.
Soru: Bayanlar için mi erkekler için mi
Soru: Koltuk altı içinmi
Cevap: Merhabalar, ürün koltuk altı içindir. Teşekkür ederiz
Soru: merhaba, ürün kalıcı mıdır?
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün 24 saat etkili olduğu için gün boyu koruma sağlamak üzere tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Soru: erkek için mi??
Cevap: Merhabalar, ilgili ürün cinsiyet ayrımı sağlanmaksızın herkesin kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Teşekkür ederiz.
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Ürüne Ait Fotoğraflar
Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet En Uygun Satış Linki
Watsons Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Watsons Ocean Comfort 24 Saat Etkili Pudrasız Deodorant Sprey 150 ml X5 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.