MaviSes
Bilgili
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Bu Ürünü Almalı Mı?
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Anlık Fiyatı 20600.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Teknik Bilgiler
VESTEL BUZDOLABI NFK 52011_x000D_
Derinlik: 248652>_x000D_
Dondurucu Özelliği: 1203103>_x000D_
Dondurucu Yeri: 1679>_x000D_
Enerji Sınıfı: D>_x000D_
Genişlik: 249027>_x000D_
Toplam Hacim: 1200394>_x000D_
Yükseklik: 256005>_x000D_
Garanti Tipi: 4182>_x000D_
Tip: 21887>_x000D_
Garanti Süresi: 20638>_x000D_
Ücretsiz Kurulum/Montaj: 20634>_x000D_
Renk: BEYAZ>_x000D_
Kurulum Gerekli mi?: 137072>_x000D_
Buzluk Tipi: 1588>_x000D_
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı ürününü 20600.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
20600.0 Tl ye satışta olan NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün kısa sürede elime ulaştı. Yazlık için aldım.1aydır kullanıyorum.Oldukça geniş ve yüksek. Rafları vs çok kullanışlı. Teşekkür ederim.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: sorunsuz elimize ulaştı şuanlık memnunuz
İsim: S** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Ağustos 2024
Satıcı: Altınoğlu-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: kargo konusunda çok mağdur olduk Borusan Lojistik ile o yüzden biryıldız veriyorum
İsim: H** E**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim.
İsim: A** Y**
Beden: 10 Haziran 2024
Yorum: merhabalar ürünü geçen hafta cumartesi aldım bir hafta sonra cuma günügeldi horoz lojistik gönderim sağlanıyor diye bilgimiz olduğu ama öyledeğilmiş muglaya kadar horoz lojistik milasaı gelmesi için de Aras kargoile anlaşmışlar kargocu kapıya kadar getirdi ama kapıya bıraktı eveindirmedi tek başına olduğu için servis aradım cumartesi geklerinisöyDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 29 Eylül 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: cok begendim
İsim: Y** B**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: TOKTOK
Yorum: Hızlıydı kurulum da sorunsuzdu ve gayet de kaliteli teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 26 Eylül 2024
Satıcı: Öztekin -Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: fiyat uygun kullanışlı
İsim: m** Ç**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Ürün tahahüt edildiği şekilde ilgili firma ve kargonun takip vedestekleri ile tarafıma ulaştı vestel servis tarafından kurulumuistediğim zamanda yapıldı .Şıklık kullanışlılık soğutma kapasitesi vesessizlik bakımından şuan için mükemmel.elinize emeğinize sağlık…
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: Cokk beyendıimmm

İsim: P** H**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik bu ürünü ikinci alışım tavsiye derim.
İsim: ezgi K.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: hızlı teslimat servis dolabın iç fotosunu görmeden aldım ama harikabayıldım tavsiye ederim
İsim: y** d**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok iyi
İsim: Onur B.
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel göründüğü gibi vestel kalitesi diyorum
İsim: N** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: 10 gün önce satın aldım. Sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.Yan paneller de aşırı ısınma oluyor.
İsim: K** K**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Hem üründen hem mağazadan hem de servisten çok memnun kaldım. Sözverilen sürelerde teslim ve montaj profesyonel ilgili ve bilgili bir ekip.
İsim: S** T** a**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Merhaba ürün fiyat performans olarak güzel beğendik kargoda kurulum dada sıkıntı yaşamadık fakat ölçüleri en boy olarak yazılan ölçülerdenküçük. lütfen alacak olan insanların magduriyet yaşamaması içinaçıklamadaki ölçüleri düzenleyin .
İsim: g** b**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: 14 mayısta aldıgım cihazda fan motoru ve konserler olmamadı normalmı bukonuda bilgi alâ bilirmiyim
İsim: A** Ö**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: merhaba satıcı güzel ilgili ama çalıştığı horoz lojistikden kesinlikleşikayetçiyim ilgi alaka sıfır ürün kargoya verildiğinde bana yazantahmini teslim adresinde getirmeyin dağıtıma sonra çıkarın diye bilgivermeme rağmen tamam deyip not almalarına rağmen yine ben il dişindaykenürünü getirdiler daha sonra tekrar iletişime geçip yine gelmeden öncebilgDevamını Oku
İsim: R** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ürün gerçekten kaliteli horoz lojistik Vestel bayisine teslim ettiertesi gün Vestel bayi geldi ve buzdolabını kurdu eski buzdolabımızı dagötürdüler sağ olsunlar 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm hem servise hemgönderen firmaya teşekkür ederim
İsim: S** Ü**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: ürün harika sorunsuz fakat lojistik firmanın hizmetini hiç beğenmedim.bizim personel eksikligimiz var diyip ya kendiniz taşımak zorundakalırsınız 1 personelimiz var ( mecbur 5 kata kadar taşıdım ben) yadaiptal edin geri iade edelim biraz daha hassasiyet
İsim: s** t**
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: ölçüleri nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x70x71,2
Soru: Enerji sınıfı D yazıyor Açıklamada Başka yerde aynı model E yazıyor Alsak E sınıfı mı gelecek
Cevap: Merhaba, ürün D sıınıfıdır efendim.
Soru: Sayın mağaza ürünün yıllık enerji tüketimi kW s nedir? hayırlı işler Efenim
Cevap: MERHABALAR, Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) 266
Soru: donduruucu litresi ne kadar
Cevap: Dondurucu Bölme Net Hacmi lt 115
Soru: Merhaba ürün D sınıfı sanırım, E den önce geliyor bu daha mı tasarruflu E ye göre
Cevap: Merhabalar ürün enerji sinifi E dir
Soru: Adana Nın Tufanbeyli ilçesine gönderebiliyormusunuz ve hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyosunuz teşwkkürler
Cevap: Merhabalar Türkiyenin heryerine gönderim yapıyoruz Borusan lojistik firmasıyla gönderim yapıyoruz
Soru: merhaba ürünü almak istiyorum ama sevkiyat için size haber vermem gerekli evim anahtarını yaklaşık bir hafta sonra alicam bu mumkunmu
Cevap: MAALESEF EFENDİM
Soru: merhaba buzmatik varmı acaba.48011 modelden farkı nedir
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.
Soru: 2. kata çıkarıyorsunuz dimi ona göre alacağız
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: Aynı kapasitede olan fakat dondurucusu üstte bulunan bir modeliniz var mı acaba
Cevap: Merhabalar ,sayfa üzerinden NF olarak belirtilen modellere bakabilirsiniz ,iyi günler dileriz
Soru: dondurucu bölümü kaç litre
Cevap: Değerli Müşterimiz, dondurucu bölüm 115 litredir. Saygılarımızla
Soru: Cevabınız ve İlginiz için çok teşekkür ederim.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.İyi akşamlar…
Cevap: rica ederiz efendim. hayırlı günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: Günaydın sayın yetkili Ürün alımı yaptım e sınıfı yazıyor ve detaylarda d sınıfı enerji diyor hangisi doğru e sınıfıdır sanırım.
Cevap: Merhabalar efendim , Belirtmiş olduğunuz modelimiz E Enerji sınıfında , Yıllık 266 kWh enerji tüketimine sahiptir.
Soru: Enerji tüketimi nedir yıllık acaba? Hiçbir yerde yazmıyor açıklaması
Cevap: merhabalar Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) 266
Soru: urunude kahvaltılık bölümü varmı ve kaç raf var
Cevap: Merhaba , konu hakkında daha detaylı bilgi için Müşteri Hizmetleri yada yetkili servisten destek alabilirsiniz efendim.
Soru: Samsun’a satışınız var mı
Cevap: Merhaba efendim mağazamız sadece İstanbul iline özel satış yapmaktadır bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: Tekirdağ yeniceye gönderim var mı
Cevap: Merhaba efendim mağazamız sadece İstanbul iline özel satış yapmaktadır bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
Soru: Kolay gelsin, ürün ithal, ihracat fazlası ya da teşhir değil dimi
Cevap: HAYIR EFENDİM
Soru: merhaba D sınıfı nedir çok u enerji harcıyor
Cevap: Merhaba efendim yıllık elektrik tüketimi çok düşük bir model buzdolabımızdır
Soru: Merhaba, İzmir e gönderim ve kurulum tahmini ne zaman olur?
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul ile özel satış yapmaktayız
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Anlık Fiyatı 20600.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Teknik Bilgiler
VESTEL BUZDOLABI NFK 52011_x000D_
Derinlik: 248652>_x000D_
Dondurucu Özelliği: 1203103>_x000D_
Dondurucu Yeri: 1679>_x000D_
Enerji Sınıfı: D>_x000D_
Genişlik: 249027>_x000D_
Toplam Hacim: 1200394>_x000D_
Yükseklik: 256005>_x000D_
Garanti Tipi: 4182>_x000D_
Tip: 21887>_x000D_
Garanti Süresi: 20638>_x000D_
Ücretsiz Kurulum/Montaj: 20634>_x000D_
Renk: BEYAZ>_x000D_
Kurulum Gerekli mi?: 137072>_x000D_
Buzluk Tipi: 1588>_x000D_
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı ürününü 20600.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Yorum Ve Değerlendirmeler
20600.0 Tl ye satışta olan NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün kısa sürede elime ulaştı. Yazlık için aldım.1aydır kullanıyorum.Oldukça geniş ve yüksek. Rafları vs çok kullanışlı. Teşekkür ederim.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: sorunsuz elimize ulaştı şuanlık memnunuz
İsim: S** K**
Beden: 06 Ağustos 2024
Yorum: kargo konusunda çok mağdur olduk Borusan Lojistik ile o yüzden biryıldız veriyorum
İsim: H** E**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendim teşekkür ederim.
İsim: A** Y**
Beden: 10 Haziran 2024
Yorum: merhabalar ürünü geçen hafta cumartesi aldım bir hafta sonra cuma günügeldi horoz lojistik gönderim sağlanıyor diye bilgimiz olduğu ama öyledeğilmiş muglaya kadar horoz lojistik milasaı gelmesi için de Aras kargoile anlaşmışlar kargocu kapıya kadar getirdi ama kapıya bıraktı eveindirmedi tek başına olduğu için servis aradım cumartesi geklerinisöyDevamını Oku
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: cok begendim
İsim: Y** B**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: Hızlıydı kurulum da sorunsuzdu ve gayet de kaliteli teşekkürler
İsim: N** S**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: fiyat uygun kullanışlı
İsim: m** Ç**
Tarih: 25 Eylül 2024
Yorum: Ürün tahahüt edildiği şekilde ilgili firma ve kargonun takip vedestekleri ile tarafıma ulaştı vestel servis tarafından kurulumuistediğim zamanda yapıldı .Şıklık kullanışlılık soğutma kapasitesi vesessizlik bakımından şuan için mükemmel.elinize emeğinize sağlık…
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: Cokk beyendıimmm
İsim: P** H**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendik bu ürünü ikinci alışım tavsiye derim.
İsim: ezgi K.
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: hızlı teslimat servis dolabın iç fotosunu görmeden aldım ama harikabayıldım tavsiye ederim
İsim: y** d**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok iyi
İsim: Onur B.
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel göründüğü gibi vestel kalitesi diyorum
İsim: N** K**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Yorum: 10 gün önce satın aldım. Sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum.Yan paneller de aşırı ısınma oluyor.
İsim: K** K**
Tarih: 12 Temmuz 2024
Satıcı: Demirhanlar Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Hem üründen hem mağazadan hem de servisten çok memnun kaldım. Sözverilen sürelerde teslim ve montaj profesyonel ilgili ve bilgili bir ekip.
İsim: S** T** a**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: Merhaba ürün fiyat performans olarak güzel beğendik kargoda kurulum dada sıkıntı yaşamadık fakat ölçüleri en boy olarak yazılan ölçülerdenküçük. lütfen alacak olan insanların magduriyet yaşamaması içinaçıklamadaki ölçüleri düzenleyin .
İsim: g** b**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: 14 mayısta aldıgım cihazda fan motoru ve konserler olmamadı normalmı bukonuda bilgi alâ bilirmiyim
İsim: A** Ö**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: merhaba satıcı güzel ilgili ama çalıştığı horoz lojistikden kesinlikleşikayetçiyim ilgi alaka sıfır ürün kargoya verildiğinde bana yazantahmini teslim adresinde getirmeyin dağıtıma sonra çıkarın diye bilgivermeme rağmen tamam deyip not almalarına rağmen yine ben il dişindaykenürünü getirdiler daha sonra tekrar iletişime geçip yine gelmeden öncebilgDevamını Oku
İsim: R** B**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: ürün gerçekten kaliteli horoz lojistik Vestel bayisine teslim ettiertesi gün Vestel bayi geldi ve buzdolabını kurdu eski buzdolabımızı dagötürdüler sağ olsunlar 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm hem servise hemgönderen firmaya teşekkür ederim
İsim: S** Ü**
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: ürün harika sorunsuz fakat lojistik firmanın hizmetini hiç beğenmedim.bizim personel eksikligimiz var diyip ya kendiniz taşımak zorundakalırsınız 1 personelimiz var ( mecbur 5 kata kadar taşıdım ben) yadaiptal edin geri iade edelim biraz daha hassasiyet
İsim: s** t**
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Efegaz - Vestel Yetkili Online Bayi
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: ölçüleri nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD) 186x70x71,2
Soru: Enerji sınıfı D yazıyor Açıklamada Başka yerde aynı model E yazıyor Alsak E sınıfı mı gelecek
Cevap: Merhaba, ürün D sıınıfıdır efendim.
Soru: Sayın mağaza ürünün yıllık enerji tüketimi kW s nedir? hayırlı işler Efenim
Cevap: MERHABALAR, Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) 266
Soru: donduruucu litresi ne kadar
Cevap: Dondurucu Bölme Net Hacmi lt 115
Soru: Merhaba ürün D sınıfı sanırım, E den önce geliyor bu daha mı tasarruflu E ye göre
Cevap: Merhabalar ürün enerji sinifi E dir
Soru: Adana Nın Tufanbeyli ilçesine gönderebiliyormusunuz ve hangi kargo firmasıyla gönderim yapıyosunuz teşwkkürler
Cevap: Merhabalar Türkiyenin heryerine gönderim yapıyoruz Borusan lojistik firmasıyla gönderim yapıyoruz
Soru: merhaba ürünü almak istiyorum ama sevkiyat için size haber vermem gerekli evim anahtarını yaklaşık bir hafta sonra alicam bu mumkunmu
Cevap: MAALESEF EFENDİM
Soru: merhaba buzmatik varmı acaba.48011 modelden farkı nedir
Soru: 2. kata çıkarıyorsunuz dimi ona göre alacağız
Cevap: EVET EFENDİM.
Soru: Aynı kapasitede olan fakat dondurucusu üstte bulunan bir modeliniz var mı acaba
Cevap: Merhabalar ,sayfa üzerinden NF olarak belirtilen modellere bakabilirsiniz ,iyi günler dileriz
Soru: dondurucu bölümü kaç litre
Cevap: Değerli Müşterimiz, dondurucu bölüm 115 litredir. Saygılarımızla
Soru: Cevabınız ve İlginiz için çok teşekkür ederim.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.İyi akşamlar…
Cevap: rica ederiz efendim. hayırlı günlerde kullanmanızı dileriz.
Soru: Günaydın sayın yetkili Ürün alımı yaptım e sınıfı yazıyor ve detaylarda d sınıfı enerji diyor hangisi doğru e sınıfıdır sanırım.
Cevap: Merhabalar efendim , Belirtmiş olduğunuz modelimiz E Enerji sınıfında , Yıllık 266 kWh enerji tüketimine sahiptir.
Soru: Enerji tüketimi nedir yıllık acaba? Hiçbir yerde yazmıyor açıklaması
Cevap: merhabalar Enerji Tüketimi (kWh/Yıl) 266
Soru: urunude kahvaltılık bölümü varmı ve kaç raf var
Soru: Samsun’a satışınız var mı
Soru: Tekirdağ yeniceye gönderim var mı
Soru: Kolay gelsin, ürün ithal, ihracat fazlası ya da teşhir değil dimi
Cevap: HAYIR EFENDİM
Soru: merhaba D sınıfı nedir çok u enerji harcıyor
Cevap: Merhaba efendim yıllık elektrik tüketimi çok düşük bir model buzdolabımızdır
Soru: Merhaba, İzmir e gönderim ve kurulum tahmini ne zaman olur?
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul ile özel satış yapmaktayız
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller
NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki
VESTEL NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL NFK52011 471 Lt No-Frost Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.