Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Bu Ürünü Almalı Mı

Nilufer

Bilgili
Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans En Düşük Fiyat Nerede?
Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Güncel Satış Fiyatı 241.8 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Hakkında yaklaşık 40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Ürün Bilgisi

Kullanım Kolaylığı🧼♻️_x000D_
Kullanıcı dostu bir tasarım! _x000D_

Tüm ağız şekillerine uyum sağlar ve mükemmel şekilde kapatılabilir, kullanım sırasında rahat bir uyum sağlar.Ayrıca kolayca parçalara ayrılarak durulanabilir ve gargara ile dezenfekte edilebilir. >_x000D_
_x000D_
Daha Güçlü Akciğerler _x000D_
Nefesinizin dayanıklılığını artırın ve nefes darlığını azaltın. _x000D_
BodyBrio'nun düzenli kullanımı solunum kaslarınızı güçlendirmeye yardımcı olarak akciğer kapasitesinin ve genel solunum performansının iyileşmesine yol açar. _x000D_
_x000D_
_x000D_
Hareket Halinde 🚶📦_x000D_
BodyBrio'nun kompakt boyutu, gittiğiniz her yere yanınızda taşımayı kolaylaştırır. Bu, nefes egzersizlerini yüzme, koşma, dövüşme ve daha fazlası gibi çeşitli aktivitelere dahil ederek tutarlı solunum eğitimini teşvik edebileceğiniz anlamına gelir. _x000D_
_x000D_

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Ürününün Satıcısı, BodyBrio Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans ürününü 241.8 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Yorumlar Ve Değerlendirmeler
241.8 Tl ye satışta olan Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
40 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: gününde geldi teşekkür ederim
İsim: A** A** d**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BodyBrio

Yorum: Ürün sağlam bir şekilde geldi ve çok güzel ancak yanında gelen küçük hediye beni üründen daha çok mutlu etti çok özel hissettim 🥲
İsim: B** Ç**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Kardeşime aldım nefes egzersizi için gayet beğendi
İsim: A** G**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Ben aldıktan sonra fiyatının düşmesi üzdü onun dışında sağlam geldi oğlum futbol oynuyor onun için aldım
İsim: H** K**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: oğlum futbola gidiyor onun için almıştım çok faydasını görüyor alınır
İsim: Gökçe ç.
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: ürün gerçekten çok iyi maçlarda hiç yorulmuyorum tavsiye ederim çok teşekkürler bodybrio
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ağustos 2024
Satıcı: Bakmakistersen

Yorum: Şimdilik cok kullanma sansim olmadi ama balgam attiriyor kondisyonuda uzun vadede attirir heralde
İsim: G** C**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Boşu boşuna 300₺ vermenize gerek yok zaten düz gönderiyorlar başka satıcıda 130₺ ye var..
İsim: K** D**
Tarih: 15 Eylül 2024
Satıcı: Asef Hediye

Yorum: arkadaşlara boş yorun yapmayın Ürün gayet güzel yanında kutuda geliyor
İsim: Y** E** G**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Ürün kesinlikle harika ve ilk kullanımda farkını direkt hissettim
İsim: G** A**
Tarih: 21 Ağustos 2024

Yorum: Futbolculae için tavsiye ediyorum
İsim: B** A**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: ürün güzel daha ilk defa denedim memnun kaldım 2 günde geldi paketlemeside iyiydi
İsim: M** b**
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Güzel ürün
İsim: Ş** K**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: ürün gayet güzel ve kullanilşli
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: Ciğerleri çok zorluyor , işe yaramadı malesef
İsim: A** H**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Çok kötü paketleme alğmünyuma sarıp yollamışlar. Birde ürün hiçbir işe yaramıyor
İsim: Kaan Ü.
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: arkadaş lar ürün elime geldi tamam ama yamuk geldi ve sanki ısırılmıs gibi iz vardı geri iade ettim
İsim: R** M** S**
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Kutu yok, marka yok, poşet içinde bir ürün geldi. 90₺’ye satılan ürünlerden ne farkı var, neden 250₺ verdik belli değil. Zannedersin kendileri üretmişler; fotoşopta ürünün yanına yalandan bir kutu ekleyip sizi bizi tokatlıyorlar.
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: almayın paranıza yazık bomboş plastik
Tarih: 17 Ağustos 2024

Yorum: Yamuk geldi ve iade almadılar parama göz koydular yatacak yeriniz yok
Tarih: 13 Ağustos 2024

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 12 yaşa uygunmudur
Cevap: Evet efendim uygun 🙂

Soru: hangi kargo şirketi tarafından getiriliyor
Cevap: merhaba mng veya tex

Soru: beyaz varmı
Cevap: Evet, beyaz rengimiz mevcuttur

Soru: 11 yaş kullanabilir mi?
Cevap: Merhaba 13 yaş üstü için uygundur

Soru: Kullanımı nasıldır
Cevap: Verimli kullanımı için : Basitçe nefes almak için ürünü ağzınıza yerleştiriyor, ardından zorluk seviyesini ayarlayarak ağzınızdan nefes alıyorusunuz ve ağzınızdan veriyorsunuz. Toplam yarım saat kullanımı setlere bölebilirsiniz. Sabah 2dk kullanıp 5dk ara ver,erek bunu 5-6 set haline çevirebilir ve her müsait olduğunuzda bir kaç set yapabilirsiniz 🙂

Soru: merhaba bu ürün ile alakalı zararlimi bazıları zararlı diyor bunun sorusunu istiyorum lütfen açıkça söyleyin
Cevap: Merhaba, ürün nefes egzersizleri yapmanızı sağılıyor herhangibir zararı bulunmamaktadır

Soru: ortalama kaç yaş kulanılabilir
Cevap: Merhaba, 12-13 yaş üstü kronik rahatsızlığı olmayan herkes kullanabilir:)

Soru: siyah olan hangisi
Cevap: Solda ki efendim 🙂

Soru: Kaç yaş için
Cevap: 12-13 yaş ve üstü uygundur 🙂

Soru: Ben 10 yaşındayım kullanırsam zararı olur mu
Cevap: Merhaba 13 yaş üstü

Soru: soru sordum reddedildi
Cevap: Buyrun efendim

Soru: merhaba bu ürün koşu yaparken kullanılırmı boks ile uğraşıyorum kardiyo yaparken nefesim kesiliyor faydası olurmu
Cevap: Merhaba, evet tabii ki oldukça faydasını görürsünüz 😊

Soru: 11 yaş kulanabilirmi
Cevap: Merhaba 13 Yaş Üstü

Soru: merhaba ben raporlu astım bronşit hastasıyım medicana parkta doktorum 24 Ağustosta bana solunum testi yaptı ve beklenen değerden düşük çıktı ve aktif olarak ilaç kullanıyorum ve 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim şimdi sorum şu ben ayriyeten futbollada ilgileniyorum ve oynamaya başladiktan yaklaşık 10-15 dakika sonra dalağım şisiyor nefes alamaz ve koşamaz hale geliyorum (ağrısı karnıma vuruyor) bu alet ile her gün düzenli bir şekilde egzersiz yaptığımda bu sorunuma iyi gelirmi ayriyetende 1 ay sonraki girecek olacağım solunum testimde bir artış söz konusu meydana gelirmi
Cevap: Merhaba, tabii ki ürünün faydasını görürsünüz ama yinede doktor onayı almanızı tavsiye ederiz

Soru: Merhaba üründeki plastik yerde kullandıkça yırtılma olur mu
Cevap: Hayır efendim sorun olmaz

Soru: Diş teli kullanıyorum sıkıntı olurmu
Cevap: Kullanabilirsiniz efendim, sıkıntı olmaz 🙂

Soru: güç artırılıyormu
Cevap: kondisyon arttırmaktadır efendim

Soru: güç en fazla kaça kadar var
Cevap: Çok fonksiyonlu ayarı vardır efendim

Soru: Merhabalar 15 Yaşındayım gym sporuyla uğraşıyorum çok hızlı yorulma ve konuşurken aniden nefesim bitiyor konuşuyorum hop aniden nefesim bitiyor bu sorunun önüne geçip ayriyeten spor için kondisyon ve yorulma yaa iyi gelirmi
Cevap: Merhaba, bu ürünümüz size oldukça faydalı olacaktır.Akciğerlerinizi geliştirip daha iyi nefes alabilmektesiniz

Soru: Ben 10 yaşındayım kullanırsam zararı olur mu
Cevap: merhaba 13 yaş üstü

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Nefes Egzersiz Aleti - Kondsiyon - Dayanıklılık - Performans En Uygun Satış Linki