n11 de geri iade var mi ?

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Selamlar herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ayfer

Bir tamamlayıcı bilgi olarak

- Hayır, alamazsınız . 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereğince, mağaza, işyeri gibi satış mekânlarında yapılan peşin satımlarda satışa konu mallarda herhangi bir ayıp yoksa tüketicilerin değişim veya iade etme hakkı bulunmamaktadır
- Tüketici, satıcının önceden belirttiği kargo firmasıyla ürünü iade ederse, kargo ücretini ödemez . Eğer satıcı, ön bilgilendirme sırasında hiçbir kargo firması belirtmemişse, tüketici hiçbir iade masrafına katlanmaz
- Evet, satın alınan malın ayıplı çıkması durumunda malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren iki yıl içinde tüketicilerin, bedel iadesi , malın ayıpsız misliyle değişimi, ayıp oranında bedel indirimi veya ücretsiz onarımı isteme hakları vardır. Tüketici dilediği hakkı kullanmakta serbesttir

Belki işine yarar diye düşündüm

n11 de geri iade var mı?
İade ve değişim için mağazaların anlaşmalı kargo firmalarıyla ürünü ücretsiz geri gönderebilirsin. Bunun için; “Henüz göndermedim

Hey

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Ayfer

Bu çerçevede

- 8.İade red talebinin reddedilmesi: Eğer iade ret talebiniz n11 ekipleri tarafından reddedilirse (Bu, ürünün iadesini almak istememenize dair gerekçeler kabul edilmemiş ve müşteri iadesi yapılacaktır anlamına gelir ) sipariş iadesi onaylanarak müşteriye para iadesi yapılacaktır
- Tüketici, satıcının önceden belirttiği kargo firmasıyla ürünü iade ederse, kargo ücretini ödemez . Eğer satıcı, ön bilgilendirme sırasında hiçbir kargo firması belirtmemişse, tüketici hiçbir iade masrafına katlanmaz
- İade sürecini başlatabilmek için üyeyseniz; Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanında yer alan İade Et butonuna basarak talepte bulunabilirsiniz . Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden iade talep edebilirsiniz

İşine yarayabilir

n11 de geri iade var mı?

İyi sabahlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Ayfer

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- Satın aldığınız ürünü, herhangi bir sebep göstermeksizin 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz . İade işlemi, mobil uygulamadan yapılamamaktadır. n11 web sitesine girip Hesabım > Mevcut Sipariş sayfasından Ürün İade butonuna basarak iade talebinde bulunabilirsiniz
- Hayır, alamazsınız . 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun gereğince, mağaza, işyeri gibi satış mekânlarında yapılan peşin satımlarda satışa konu mallarda herhangi bir ayıp yoksa tüketicilerin değişim veya iade etme hakkı bulunmamaktadır
- ambalajı açıldıktan sonra hijyen koşulları nedeniyle, kanunen öngörülen haller dışında iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır . Ambalajı açılmış CD, DVD, kartuş gibi sarf malzemeleri kategorisindeki ürünler için, kanunda belirtilen özel durumlar haricinde iade veya değişim işlemi yapılamamaktadır

Faydalı olması dileğiyle paylaştım