Elifnur
Bilgili
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Anlık Fiyatı 89700.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürün Bilgisi
Ürün DetaylarıE.C.A. KLIECASL4448A100 A 48000 BTU Split Inverter Salon Tipi Klima48000-60000 BTU/h Kapasite Seçenekleri48000 BTU/h Kapasiteli üründe Monofaze ve Trifaze Güç SeçenekleriFull DC İnverter TeknolojisiYüksek Verimli KompresörRahat Uyku Modu Ayarlayabilme3D - Sağ & Sol Hava Akışı İmkanıLCD GöstergeOtomatik Yeniden Başlatma24 Saat / Haftalık Zaman Ayarı YapabilmeEstetik TasarımIsıtmada Performansı Artıran Akıllı Defrost ÖzelliğiMerkezi ve Kartlı Kumanda SeçenekleriHavadaki Toz ve Partiküllere Karşı Özel FiltreSessiz Çalışma ModuAkıllı Kanat Yönlendirmesi ile Yüksek KonforÇevre ve İç Sıcaklık Değerlerine Göre ÇalışanOtomatik Mod SeçeneğiOtomatik Yeniden BaşlatmaÇocuk KilidiKompresör Ömrünü Uzatan 3 Dakika Koruma FonksiyonuNem Düzenleyici FonksiyonGeniş Voltaj Çalışma AralığıEca Salon Tipi Klima Teknik Verileri
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Eca (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima ürününü 89700.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
89700.0 Tl ye satışta olan (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün harika
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: enuygunkombi
Yorum: ÜRÜN GÜZEL KULLANIŞLI
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ocak 2022
Satıcı: dashaus
Yorum: Ürün güzel 1 aydır kullanıyorum güzel soğutuyor
İsim: Hüseyin O.
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: iklimuzmani
Yorum: Ürün kargo firmasına gelmiş 10 gün orda bekliyor arıyorum kimse yardımcı olmuyor kendim gidip kargo firmasından teslim aldım nakliye ücreti kendim ödedim ve bunlar yetmezmiş gibi ürünün ayakları eksik boruları yanlış gelmiş. Artık gerisini siz düşünün
Tarih: 11 Aralık 2021
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba motor ölçüsü nedir? Fotoğraftaki gib istandart klima motoru kadar mı?
Cevap: Evet, Dış ünite Tek Fandır, standart klima ölçüsünden büyüktür, trifaze elektrik ile çalışır, saygılarımla
Soru: Merhabalar benim klimanın fan kapağı kırıldı sadece fan kapağı varmı elinizde
Cevap: merhaba, yedek parça satışımız maalesef yok efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ile mi çalışıyor
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: Max kaç metre kare alanı sagutabilir
Cevap: merhaba, ısı yalıtımı iyi ve takılacağı alanın kat yüksekliği 3mt.yi geçmezse 100m2ye kadar yeterli olabilir efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ilemi calisiyor
Cevap: Trifaze ile çalışır, saygılarımla
Soru: Telefon ile bağlantılı çalışıyor mu yoksa sadece manuel kumandasi ile mi çalışıyor?
Cevap: merhaba, wifi ile uzaktan kumanda yok efendim, teşekkürler.
Soru: merhaba kac metre kare alanı soğutur tsklr
Cevap: iyi günler, 100-120m2 alan için kullanılmaktadır, saygılarımla
Soru: Merhaba, stok günceldir midir ? Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: merhaba, büyük ürünler ambar ile gönderilmektedir, stok var efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ilemi 380 ilemi çalışıyor
Cevap: merhaba, tüm salon tipi klima satışlarımız 380v ile çalışmaktadır, teşekkürler.
Soru: Merhaba C sınıfı klimalara göre ne kadar tasarrufludur
Cevap: Bu konuda net bir bilgi yoktur, saygılarımla
Soru: merhaba ürün inverter mı acaba
Cevap: Evet, inverter, yalnız Trifaze model 380Volt, trifaze elektriğiniz yok ise satışta monofaze olan modeli almalısınız, saygılarımla
Soru: İç ünite ve dış ünite kodlarını öğrenebilir miyim ?
Cevap: İÇ ÜNİTE ESA4448A100 , DIŞ ÜNİTE ESB0048B100
Soru: Şuan sipariş versek monofaze olarak gönderebilirmisiniz? Ve aynı fiyat mı
Cevap: Monofaze model olarak ayrıca satışa açılmıştır, saygılarımla
Soru: Merhaba, monofaze bir ürün arıyorum. Ürününüz trifaze mi monofaze mi?
Cevap: merhaba, trifaze efendim.
Soru: 4 odalı 200 metrekare bi evi ısıtır ve soğutur mu acaba?
Cevap: iyi günler, 110-130m2 açık alan için uygundur, ürün trifaze ile çalışır, Monofaze olan modeli ayrıca satışta bulunmaktdır, Ev kullanımı için uygun değildir, hava sirkülasyonu odalar arasında sağlanmayacağı için sadece bulunduğu odayı verimli ısıtır, Ev kullanımı için duvar tipi split klimalara bakabilirsiniz, syg
Soru: İç ünitenin boyutları nasıl acaba
Cevap: Net Ölçüler (G/D/Y) mm 1850/600/350
Soru: Monofaze mı?
Cevap: Satıştaki ürün Trifaze olan modeldir, syg
Soru: Merhaba bizim 100m2 bir dükkanımız var ama elektirik tesisatı olarak monofaze tesisat mevcut bu klima bizim icin kurulumda sorun yaşatırı mi? Monofaze seçenek var diyor özelliklerde sormak istedim.
Cevap: Baktığınız model trifaze olan modeldir, satışta ayrıca monofeze (220V) olan model vardır, syg
Soru: monofaze olan varmı
Cevap: Satın aldıktan sonra Monofaze istediğinizi iletmeniz durumunda monofaze olan modeli gönderebiliriz , saygılarımla
Soru: kurulumunu kim yapıyor garantisi ne kadar ilçeye kurulumu ayrıca ücretlimi
Cevap: Kurulum ECA servisleri tarafından 5 metre borulamaya kadar ücretsizdir, il ve ilçe merkezlerinden ECA servisinin bulunduğu yerlerde sorun olmamaktadır, Ürün size ulaştıktan sonra kurulum için ECA çağrı merkezi üzerinden montaj kaydı açtırmalısınız, saygılarımla
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürüne Ait Resimler
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Anlık Fiyatı 89700.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Kullanıcı Yorumları Nasıl?
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürün Bilgisi
Ürün DetaylarıE.C.A. KLIECASL4448A100 A 48000 BTU Split Inverter Salon Tipi Klima48000-60000 BTU/h Kapasite Seçenekleri48000 BTU/h Kapasiteli üründe Monofaze ve Trifaze Güç SeçenekleriFull DC İnverter TeknolojisiYüksek Verimli KompresörRahat Uyku Modu Ayarlayabilme3D - Sağ & Sol Hava Akışı İmkanıLCD GöstergeOtomatik Yeniden Başlatma24 Saat / Haftalık Zaman Ayarı YapabilmeEstetik TasarımIsıtmada Performansı Artıran Akıllı Defrost ÖzelliğiMerkezi ve Kartlı Kumanda SeçenekleriHavadaki Toz ve Partiküllere Karşı Özel FiltreSessiz Çalışma ModuAkıllı Kanat Yönlendirmesi ile Yüksek KonforÇevre ve İç Sıcaklık Değerlerine Göre ÇalışanOtomatik Mod SeçeneğiOtomatik Yeniden BaşlatmaÇocuk KilidiKompresör Ömrünü Uzatan 3 Dakika Koruma FonksiyonuNem Düzenleyici FonksiyonGeniş Voltaj Çalışma AralığıEca Salon Tipi Klima Teknik Verileri
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Eca (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima ürününü 89700.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
89700.0 Tl ye satışta olan (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: ürün harika
Tarih: 10 Ocak 2022
Satıcı: enuygunkombi
Yorum: ÜRÜN GÜZEL KULLANIŞLI
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ocak 2022
Yorum: Ürün güzel 1 aydır kullanıyorum güzel soğutuyor
İsim: Hüseyin O.
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: iklimuzmani
Yorum: Ürün kargo firmasına gelmiş 10 gün orda bekliyor arıyorum kimse yardımcı olmuyor kendim gidip kargo firmasından teslim aldım nakliye ücreti kendim ödedim ve bunlar yetmezmiş gibi ürünün ayakları eksik boruları yanlış gelmiş. Artık gerisini siz düşünün
Tarih: 11 Aralık 2021
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Merhaba motor ölçüsü nedir? Fotoğraftaki gib istandart klima motoru kadar mı?
Cevap: Evet, Dış ünite Tek Fandır, standart klima ölçüsünden büyüktür, trifaze elektrik ile çalışır, saygılarımla
Soru: Merhabalar benim klimanın fan kapağı kırıldı sadece fan kapağı varmı elinizde
Cevap: merhaba, yedek parça satışımız maalesef yok efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ile mi çalışıyor
Cevap: Merhabalar, konu ile alakalı detaylı bilgi için yetkili servis ile görüşme sağlamanız gerekiyor efendim
Soru: Max kaç metre kare alanı sagutabilir
Cevap: merhaba, ısı yalıtımı iyi ve takılacağı alanın kat yüksekliği 3mt.yi geçmezse 100m2ye kadar yeterli olabilir efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ilemi calisiyor
Cevap: Trifaze ile çalışır, saygılarımla
Soru: Telefon ile bağlantılı çalışıyor mu yoksa sadece manuel kumandasi ile mi çalışıyor?
Cevap: merhaba, wifi ile uzaktan kumanda yok efendim, teşekkürler.
Soru: merhaba kac metre kare alanı soğutur tsklr
Cevap: iyi günler, 100-120m2 alan için kullanılmaktadır, saygılarımla
Soru: Merhaba, stok günceldir midir ? Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: merhaba, büyük ürünler ambar ile gönderilmektedir, stok var efendim, teşekkürler.
Soru: 220 ilemi 380 ilemi çalışıyor
Cevap: merhaba, tüm salon tipi klima satışlarımız 380v ile çalışmaktadır, teşekkürler.
Soru: Merhaba C sınıfı klimalara göre ne kadar tasarrufludur
Cevap: Bu konuda net bir bilgi yoktur, saygılarımla
Soru: merhaba ürün inverter mı acaba
Cevap: Evet, inverter, yalnız Trifaze model 380Volt, trifaze elektriğiniz yok ise satışta monofaze olan modeli almalısınız, saygılarımla
Soru: İç ünite ve dış ünite kodlarını öğrenebilir miyim ?
Cevap: İÇ ÜNİTE ESA4448A100 , DIŞ ÜNİTE ESB0048B100
Soru: Şuan sipariş versek monofaze olarak gönderebilirmisiniz? Ve aynı fiyat mı
Cevap: Monofaze model olarak ayrıca satışa açılmıştır, saygılarımla
Soru: Merhaba, monofaze bir ürün arıyorum. Ürününüz trifaze mi monofaze mi?
Cevap: merhaba, trifaze efendim.
Soru: 4 odalı 200 metrekare bi evi ısıtır ve soğutur mu acaba?
Cevap: iyi günler, 110-130m2 açık alan için uygundur, ürün trifaze ile çalışır, Monofaze olan modeli ayrıca satışta bulunmaktdır, Ev kullanımı için uygun değildir, hava sirkülasyonu odalar arasında sağlanmayacağı için sadece bulunduğu odayı verimli ısıtır, Ev kullanımı için duvar tipi split klimalara bakabilirsiniz, syg
Soru: İç ünitenin boyutları nasıl acaba
Cevap: Net Ölçüler (G/D/Y) mm 1850/600/350
Soru: Monofaze mı?
Cevap: Satıştaki ürün Trifaze olan modeldir, syg
Soru: Merhaba bizim 100m2 bir dükkanımız var ama elektirik tesisatı olarak monofaze tesisat mevcut bu klima bizim icin kurulumda sorun yaşatırı mi? Monofaze seçenek var diyor özelliklerde sormak istedim.
Cevap: Baktığınız model trifaze olan modeldir, satışta ayrıca monofeze (220V) olan model vardır, syg
Soru: monofaze olan varmı
Cevap: Satın aldıktan sonra Monofaze istediğinizi iletmeniz durumunda monofaze olan modeli gönderebiliriz , saygılarımla
Soru: kurulumunu kim yapıyor garantisi ne kadar ilçeye kurulumu ayrıca ücretlimi
Cevap: Kurulum ECA servisleri tarafından 5 metre borulamaya kadar ücretsizdir, il ve ilçe merkezlerinden ECA servisinin bulunduğu yerlerde sorun olmamaktadır, Ürün size ulaştıktan sonra kurulum için ECA çağrı merkezi üzerinden montaj kaydı açtırmalısınız, saygılarımla
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Ürüne Ait Resimler
(MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima En Uygun Satış Linki
Eca (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eca (MONTAJ DAHİL) 48.000 Btu Salon Tipi Dc A Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.