Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Bu Ürünü Almalı Mı ?

Elif Nur

Bilgili
Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Şu Andaki Değeri 535.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Kullanıcılar Memnun Mu?

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Hakkında yaklaşık 7578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Ürün Hakkında Bilgi

En sevdiğiniz nemlendirme etkisi artık 100 saat! TÜM cilt tipleri için uygun .yağsız, ferahlatıcı, canlandırıcı jel-krem. Anında nem desteği sağlar,nemlendirme etkisi 100 saat boyunca devam eder.(yüzünüzü yıkadıktan sonra bile!)_x000D_
Cilt yüzeyinde 10 kat daha derine ulaşır. Ciltte dolgun ve ışıltılı bir etki bırakır. Hiyalüronik asit; dolgunlaştırır ve nemlendirir._x000D_
Nem Tutan Süper Matriks; nemi cilde hapseder_x000D_
YENİ Aloe Vera Bio Ferment_x000D_
cildin nemi tutmasına yardımcı olur_x000D_
Kendini Yenileme Teknolojisi; kesintisiz nemlendirme sağlar.

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Ürününün Satıcısı, Clinique Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml ürününü 535.0 Tl'den Satılmaktadır.

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Kullanıcı Geri Dönüşleri
535.0 Tl ye satışta olan Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7578 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Stok yaptığım bir ürün.. karma ciltlere çok iyi geliyoe
İsim: E** Y**
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CLINIQUE

Yorum: Harika nemlendiriyor. İndirime girdikçe stokluyorum
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 13 Ocak 2023

Yorum: İndirime girdikçe stok yapıyorum muhteşem cildimi bebek gibi yaptı
İsim: B** g** k**
Tarih: 27 Eylül 2023

Yorum: en sevdigim nemlendiricim indirime girdikçe alacağım
İsim: Ü** K**
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Bittikçe stokladığım bir ürün
İsim: H** İ** S**
Tarih: 05 Ağustos 2023

Yorum: Çok güzel indirimden stokladım
Tarih: 29 Ocak 2023

Yorum: Her cilde uygun çok memnunum indirime girince stokluyorum
İsim: S** Z**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Clinique verilen parayı sonuna kadar hak ediyor çok iyi bir nemlendirici indirime girdikçe stok yapıyorum
İsim: K** Ü**
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: Resmen bayıldım bu kreme, bitti yenisini aldım büyük boyların indirime girmesini bekliyorum stok yapmak İçin..
İsim: m** S** C**
Tarih: 13 Temmuz 2021

Yorum: en sevdiğim nemlendirici krem bayılıyorum indirim zamanı stok yapıyorum . gözlemim sonucu hatta ciltte renk tonunu bile esitliyo zamanla ama bence yeteri kadar nemlendirmiyo çok fazla sürmem gerekiyor bu yüzden
İsim: S** D**
Tarih: 15 Şubat 2022

Yorum: Çok beğendim. indirime girerse stok yapacağım.
İsim: C** D**
Tarih: 10 Temmuz 2023

Yorum: indirimde çok iyi bir fiyata aldığım bugüne kadar kullandığım nemlendiricilerinn en iyisiii kesinlikle tavsiye ederimm🌸 stok yapılabilir
İsim: Gamze M.
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Çok güzel nemlendirici stok yapıcam indirime girdikce bunun güneş koruyucu olanınızda almayı düşünüyorum
İsim: S** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Haziran 2023
Satıcı: Tuna Parfümeri

Yorum: En sevdiğim nemlendirici sürekli stokluyorum
İsim: N** D**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: Harika bir nemlendirici krem ben indirim de almiştim keşke tekrar indirime girse, mutlaka alacağım
İsim: M** G**
Tarih: 08 Mayıs 2023

Yorum: Kaçıncı kez alışım sayamadım bile. Vazgeçemediğim tek nemlendirici bu. Cildi kadife gibi yapıyor. Benim cildim karma yağlı, asla bir parlama falan yapmıyor harika bir ürün. Bir şans verip deneyin muhakkak😍😍
İsim: Selin E.
Tarih: 25 Ağustos 2022

Yorum: Paketleme harika. Nemlendirmesi çok iyi. En iyi nemlendiricilerden biri diyebilirim bayıldım. İndirime girdikçe stok yapmak gerek ama büyük boyları daha avantajlı olur diye düşünüyorum. Bunu denemek için aldım seyahat boy.
İsim: İ** K**
Tarih: 12 Ocak 2022

Yorum: Muhteşem bir nemlendirici. Param olsa da 10 kutu alsam
İsim: D** T**
Tarih: 06 Ocak 2023

Yorum: Nemlendiricisi gerçekten 10 numara alın aldırın stok yapın 😊
İsim: P** Y**
Tarih: 30 Mart 2023

Yorum: indirimden aldım bittikçe stokluyorum cildime çok iyi geldi
İsim: a** h**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: Ürünüm sorunsuz geldi. Paketleme çok özenli ve havalı poşetlerde gönderildi. Teşekkürler👍🏻 İkinci kutumu kullanıyorum. Her gün düzenli kullanıyorum. Boyutu küçük gibi geliyor ama ilk kutumu 5 6 ay kullandım. Baya gidiyor. Cildinize sürdüğünüzde Işıl ışık oluyor. Neme doyduğunu hissediyorsunuz😍Asla yapış yapış bir his de bırakmıyor 👌🏻 KesinlikDevamını Oku
İsim: E** O**
Tarih: 13 Haziran 2022

Yorum: gerçekten çok güzel bir kremmis, bu kadar etkili olacağını dusunmemistim, hassas cildime cok iyi geldi, yüzüm kadife gibi yumuşacık oldu👍👍👏
Tarih: 23 Ekim 2021

Yorum: Küçük bir miktarı bile tüm yüze yetiyor.Mükemmel bir ürün.Sürümü ise çok kolay 👌
İsim: N** K**
Tarih: 03 Ağustos 2021

Yorum: kesinlikle alın aldırın yüzümde hemen etkisini gösterdi bile stok yapacağım bundan sonra
Tarih: 13 Temmuz 2023

Yorum: İlk deneyimleyişim çok güzel bence 160 a aldım indirim de kuru bir cildim var sürdükten sonra yumuş yumuş oluyor gün boyu 🥹
İsim: E** D**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: Fiyatı düştükçe stokladığım ürün
İsim: D** Ş**
Tarih: 09 Haziran 2023

Yorum: İndirimde stokluyorummm
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: Ürünü daha önce denemiştim bu zamana kadar kullandığım kremlerin hepsi gereksiz. Yüzümü yumuşacık ediyor ve gün boyu nemli kalıyor, paketleme çok güzeldi indirimden aldım hediye için teşekkür ederim. Herkes bunu denemeli
İsim: S** S**
Tarih: 22 Haziran 2022

Yorum: müthiş nemlendiriyor üstüne tanımıyorum stoklu gittiğim tek ürün
İsim: f** ç**
Tarih: 19 Temmuz 2022

Yorum: kampanyada denk geldikce stokluyorum basarili bir urun
İsim: B** B**
Tarih: 10 Ekim 2023

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Komedon yapar mı
Cevap: Merhaba ürün su bazlıdır gözenekleri tıkamamaktadır.

Soru: yas 33 karma ve akneye egilimli cilt icin uygun mudur?
Cevap: """Merhaba, Moisture Surge 100 Hour nemlendiricimiz,nemsizlik yaşayan her cilt tipine uygun,jel formülünde,yağsız günlük nemlendiricidir. Özellikle sivilce endişeniz var ise Moisture Surge 100 Hour tavsiye ederiz. İyi günler dileriz."""""

Soru: Merhabalar, urun koruma bandı olmadan gönderilmiş. orijinali bu sekilde mi, urun steril mi? tesekkurler.
Cevap: """"Merhaba, Ambalajlama süreci aşamasında her ürün ve formülasyonunda koruma bandının bulunup bulunmayacağı ürün bazlı olarak değişmektedir.Tüketicilere sunulan nihai ambalajın uluslararası güvenlik düzenlemelerine uygun olduğundan,kendi üst düzey hijyen ve mikrobiyoloji testlerinden muhafaza ve kullanım süresince geçtiğinden emin olabilirsiniz.Koruma bandı olmamasına rağmen,ürünleri her durumda ilk siz açmış olursunuz.Clinique satıcı sayfasından aldığınız tüm ürünler orijinal olup,Türkiye'de ve dünya da ürününlerin orijinal satış kutusu bu şekildedir. İyi günler dileriz."""

Soru: ürün içerik listesini paylaşabilir misiniz
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Ürün içerik bilgileri yurtdışında bulunan global ofisimiz tarafından cevaplanmaktadır ve bu bilgiler size müşteri hizmetleri departmanı tarafından iletilmektedir. Sorunuzu ürünün tam ismi ile birlikte Trendyol Müşteri Hizmetleri Departmanına iletebilirseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Markamıza olan ilgini için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: cildim çok çok kuru dökülecek kadar iyi gelir mi kaşındırır etkisi uzun sürer mi makyaj alti nemlendiricisi olarak da kullanılabilir mi
Cevap: Merhaba, Moisture Surge 100 Saat Etkili Yüz Nemlendirici Kremimiz Canlandırıcı ve yağsız jel-krem dokusuyla cildi derinlemesine nemlendirir, etkisi 100 saat boyunca devam eder. Daha dolgun ve ışıltılı bir cilt için nemi hapseder.Karma Cilt Tipi, Kuru Cilt Tipi, Yağlı Cilt Tipi, Çok Kuru Cilt Tipi içindir.Ürünümüzü makyaj uygulamasından önce cildinize uygulayabilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: Sabah akşam kullanıma uygun mu
Cevap: Merhaba kullanım sağlayabilirsiniz

Soru: merhaba fotograftaki ürün üzerindeki yazılar siyah fakat benimle beraber müsteri olan herkesin gelen paketinin yazilari beyaz neden?
Cevap: Merhaba, Bu kanaldan sadece ürün sorularınızı görebiliyoruz,özür dileriz.Daha ayrıntılı yardım alabilmeniz için Trendyol Müşteri Hizmetlerini aramanızı rica ediyoruz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba Trendyol express ile gönderim yapıyor musunuz.
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Kargo gönderimlerinin büyük bir bölümü Trendyol Expressle gönderilmektedir. Sadece yoğunluk dönemlerinde Aras veya Yurtiçi Kargo'da servis sağlamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba kolay gelsin ürünü almak istiyorum ama sürekli tuna parfümeri satıcısından geliyo yardımcı olurmusunuz
Cevap: """""Merhaba, Bu kanaldan sadece ürün sorularınızı görebiliyoruz,özür dileriz.Daha ayrıntılı yardım alabilmeniz için Trendyol Müşteri Hizmetlerini aramanızı rica ediyoruz. İyi günler dileriz."""

Soru: Merhaba ürün gece retinol yada peptit serum sonrası gündüz için de c vitamini ve hyralonik asit sonrası ve güneş kremi öncesi kullanıma uygunmu içerik olarak?
Cevap: MERHABA; bütün serumların üzeri için kullanıma uygun olup. güneş kreminin altınada kullanılabilir.

Soru: Merhaba, cildim normalden kuruya doğru , bu ürünü kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici tüm ciltler için uygundur. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba ürün için yaş sınırı varmı 15 yaşındaki biri kullanabilirmi
Cevap: Merhaba üründe yaş sınırı yoktur kullanım sağlanabilir

Soru: Miktarı ( kaç mişi litre ) nedir ?
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Linkini paylaşmış olduğunuz Moisture Surge 100 hours nemlendirici 15 ml olmaktadır.İyi günler dileriz.

Soru: Cok kuru ve hassas bir cildim var bu ürünümü yoksa kuru cilt içşn olanımı twrcih etmeliyim
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Moisture Surge 100H tüm ciltler için uygundur, jel yapıdadır. Moisture Surge 72H çok kuru, kuru/karma ciltler için uygundur, krem/jel yapıdadır. Seçiminizi bu bilgiler doğrultusunda yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba çok kuru bir cilde sahibim nem oranı yeterli olur mu acaba?
Cevap: Merhaba Değerli Tüketicimiz, Moisture Surge 100H tüm ciltler için uygundur, jel yapıdadır. Moisture Surge 72H çok kuru, kuru/karma ciltler için uygundur, krem/jel yapıdadır. Seçiminizi bu bilgiler doğrultusunda yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: İçerisinde e vitamini bulunuyor mu
Cevap: Merhaba bulunmamaktadır.

Soru: Merhaba jel mi krem mi
Cevap: Merhaba ürün su bazlı kremdir.

Soru: merhaba 16 yasında biri için uygun mu
Cevap: Merhaba değerli tüketicimiz, CLINIQUE markamızda yaş sınırı olmakatadır. Linkini paylaşmış olduğunuz, Mısture Surge 100Hour nemlendirici tüm cilt tipleri için uygun olmaktadır. 18 Yaş ve üzeri kullanımını önermekteyiz. İyi günler dileriz.

Soru: ürünün içinde parfüm var mi
Cevap: merhaba; clınıque markası parfümsüzdür.

Soru: Merhabalar. Yağlı ve akne , sivilce, kapalı komedona yatkın bir cildim var . Ürün benim cildime de uyar mı ? Eğer uymazsa hangi ürününüzü önerirsiniz ? Teşekkürler.
Cevap: https://www.trendyol.com/clinique/a...0-ml-p-558131?boutiqueId=61&merchantId=106450

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Moisture Surge 100 Saat Etkili Nemlendirici Yüz Kremi 15 ml En Uygun Satış Linki