Seren
Bilgili
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Tavsiye Eder Misiniz?
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Şu Andaki Değeri 190.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Hakkında yaklaşık 2584 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Detaylı Açıklama
_x000D_
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Ürününün Satıcısı, Morfose Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki ürününü 190.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Kullanıcı Yorumları Nasıl?
190.0 Tl ye satışta olan Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2584 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Saçlarım morfose " şampuan ve maske" birlikte kullanmam sayesinde eskiye oranla çok daha yumuşak ve nemli, doğal formuna kolaylıkla girebiliyor, ürünleri bolca yedekledim bu bakımlı hal vazgeçilemez,
İsim: **** ****
Tarih: 24 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EMBA KOZMETİK
Yorum: kokusu beni delirtiyor gerçekten kafayı yiyecegim kokusu yüzünden ipek gibi yapıyor saçlarımı.ince telli ve uzun sacliyim cok cok memnunum maske ve serumunu da aldım cok iyiler
İsim: Pınar A.
Tarih: 18 Aralık 2021
Satıcı: MORFOSE
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı çok teşekkür ederim
aile boyu morfeseden saşmıyoruz okadar güzel şampuanki saçlarım pamuk gibi oluyor 
İsim: Y** u**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel kokuyo ve saçım 8 kere işlem gördü ona rağmen saçım yumuşadı ve düzeldi çok iyi bittiğinde bidaha alıcam
İsim: y** s**
Tarih: 10 Eylül 2023
Satıcı: Gudi Cosmetics
Yorum: alın aldırın böyle bir koku olamaz mükemmel yani saçı yumuşacık yapıyor stok yaparim indirime girdikçe
İsim: R** k**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle saçı yağlı olanlar tereddüt edeceklerdir yorumları okuyunca ama etmesinler çünkü bende ediyordum 3.kez yıkayışım normalde kuru şampuan kullanırım saçım yağlı olduğu için ama saçımı bildiğiniz ipek gibi yaptı asla ağırlık bırakmadı ve gür , normalden daha fazla görünmesini sağladı saçımın az olmasına rağmen bildiğiniz keratin yaptırmış gibDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 04 Aralık 2022
Satıcı: Grosshop
Yorum: Kokusu muhteşem. Her zaman stokladınız ürün, yumuşacık oluyor saçlarım. Paketleme güzel, pompasını da unutmamışlar.
İsim: A** D**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: kokusu muhtesem indirimde olunxa stokluyacağım
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: bittikce ailece stok yapıyoruz yumuşacık mükemmel norfose kalitesi
İsim: A** S** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Güzel paketlenmişti yaklasık 3 yıldır kullandığım bir ürün 1 lt olunca hemen aldım.Saçım çok kuru değil o yüzden ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Şahane bir kokısu var.
İsim: m** t**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Saçım sarı boyalı ..Bu şampuandan başka almam daha saçı yumuşacık yapıyor stok yapıcam resmen
İsim: y** ç**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: KimeNeLazim
Yorum: baya baya süt kokuyor be yumuşacık yapıyor saçları
İsim: B** A**
Tarih: 23 Şubat 2023
Yorum: kokusu o kadar guzelki saçlarımı yumusacik yapti ve agirlastirmadi stok yapmalisiniz
İsim: Ö** G**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Çok hızlı bir şekilde indirimdeyken kuponla birlikte de çok uyguna aldım Çok teşekkür ederiz çok memnunuz saçları çok güzel nemlendiriyor kokusu da çok güzel yanındaki küçük hediyeleri de çok güzeldi yine moruosedan bir ürün çok hoş çok teşekkür ederiz.
İsim: S** E**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Gercekten cok seviyorum saclarim kıvırcık haliyle kuru da o kadar iyi nemlendiriyor ki kokusu falan zaten inanılmaz bayılıyorum ya sephorada olsaydı bin lira falan olurdu bu ürün kesin
İsim: Ç** G**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: cok guzel harika surekli kullaniyoruz kizimla mis gibi kokuyo saclarimiz
İsim: i** a**
Tarih: 25 Şubat 2022
Satıcı: lilamorkozmetik
Yorum: yumuşacık
İsim: v** ö**
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Üçüncü kutuya geçtim. Buradaki bazı yorumlar başta saçı kurutuyor sonra nemlendiriyor düzeltiyor dediği için ısrarla devam ettim ama, belki de benim saçım kıvırcık olduğu için, saçlarımı inanılmaz kuruttu. Saçınız zaten kuru ve kırılgan yapıdaysa iyi gelmediğini düşünüyorum. Dört ürünü birden almıştım ama bana iyi gelmedi. Saçlarım hem kıvırcık forDevamını Oku
İsim: G** Z** S**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: Kokusu muhteşem stokluyorum
İsim: F** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Haziran 2023
Yorum: Sürekli kullandığım bi şampuan hep stok yapıyorum
İsim: Simge A.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok iyi saçlarım kuru oluyordu ama bunu denedikten sonra daha canlı ve parlak olduğunu farkettim. Tekrar almayı düşünüyorum
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Kokusu mükemmel stokluyorum
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: Sale Burada
Yorum: Çok güzel kokuyo ve ilk kıllanımda bile anında saçımdaki kepekler azaldı. Ayrıca yumuşacık yaptı. Çokta büyük bir boy
gene alacağım inşallah
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Kardeşimin tavsiyesi ile aldım yıllardır kremler ve serumlarla yumuşatabildiğim saçlarımı.. Morfose tek başına yumuşattı.. İyi ki kardeşimi dinledim
İsim: N** C**
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: stoklu alıyorum mükemmel şampuan yumuşacık yapiyor
İsim: Sakine Ç.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Güzel bir şampuan,saçlar yumuşacık olmuş
İsim: M** S**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Sachane
Yorum: kokusu miss gibi yumaşacık bir yapısı var
İsim: a** b**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Teslimat iyi ve sorunsuzdu. Morfose zaten uzun süredir kullandığım bir marka. Diğer ürünleriyle birlikte kullanıldığında daha etkili sonuç verecektir. Ben fön sütüyle birlikte kullanıyordum. Saçlarım yumuşacık oluyor ve elektriklenme sorunu yaşamıyorum.
İsim: M** E** Ç**
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: Aşırı hızlı geldi. Ertesi gün galiba. Bana bu şampuan iyi geliyor, daha önce da kullandım. Teşekkür ederim.
Tarih: 12 Nisan 2022
Satıcı: Barış Parfümeri Kuyumculuk
Yorum: böyle bir koku olamazzzzz saçlar bebek gibi oluyor baya gider diye düşünüyorum
İsim: N** Ş**
Tarih: 09 Ocak 2023
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: hacım veriyormu
Cevap: Merhabalar. Morfose kremsi süt şampuan, saçlarınızı temizlerken nemlendirir. Kuru saçları yumuşatır ve bu etkiyi uzun süre hissetmenizi sağlar.Saç derisine nazikçe bakım yapar.Daha sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. İyi günler dileriz.
Soru: Erkek saçına uygun mu?
Cevap: Merhabalar. Uygundur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sevgiler

Soru: Merhaba erkekler de kullanabilir mi?
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba.Hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express ve Aras kargo ile gönderim yapmaktayız. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Soru: önerebilceginiz keratin şampuani var mj
Cevap: MORFOSE KERATIN SAMPUAN ONERIRIZ EFENDIM MOR BEYAZ AMBALAJ
Soru: Saç dökülmesi yapar mı
Cevap: Merhabalar. Ürünümüzün saç dökülmesi karşıtı bir üründür. İyi günler dileriz.
Soru: kepeklenme yaparmi
Cevap: Merhabalar. Ürünün kepeklenme yapabilecek bir özelliği yoktur. İyi günler dileriz.
Soru: cocuklar icin uygunmu
Cevap: Merhabalar. Yetişkinlerin kullanmasını tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: 15 yas kivircik sac uygun mu ?
Cevap: Merhabalar. Tabi uygundur. İyi günler dileriz.
Soru: bunun kokusu normal fön suyu kokusu gibimi acaba bide saçları yumşatırmı erkek kadın fark ediyormu
Cevap: Merhabalar. Evet kokusu fön suyu kokusu gibidir. Kuru ve kırılgan saçlar için özel üretilmiştir. Erkek kadın fark etmemektedir. İyi Günler Dileriz.
Soru: dökülme yaparmı?
Cevap: Tam tersi efendim önler
Soru: Merhaba milk therapy ile farkı var mı, ambalajı aynı ama ilk defa alacağım için tereddütte kaldım
Cevap: Merhaba, bir fark bulunmmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba çok saç dökülmem var,saç dökülmesini önler mi?
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz saç dökülmesini önlemektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Başka şampuanla beraber kullanılsa saça zarar verir mi?
Cevap: Vermez efendim
Soru: Boyalı saçların boyasını çok akıtıyormu
Cevap: Merhablar hyr efendim
Soru: hangi jargo şirketi getiricek qlırsam
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express ve Aras kargo ile gönderim yapmaktayız. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: İçinde tuz varmı
Cevap: Merhaba, içerik listesi; Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium PCA, Sodium Lactate, Lactose, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Histidine, Phenylalanine, Tocopherol. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, Türk malı mı
Cevap: Merhabalar. Ürünlerimiz Türk malıdır. İyi günler dileriz.
Soru: çabuk yağlanan saçlar için uyqunmudur?
Cevap: MORFOSE MORFOSE Merhabalar. Kuru ve kırılgan saçlar içindir. İyi günler dileriz.
Soru: sulfatlımı?
Cevap: Merhaba, içerik listesi; Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Glycol Distearate, Cocamide MEA, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Hydrolyzed Milk Protein, Sodium PCA, Sodium Lactate, Lactose, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Histidine, Phenylalanine, Tocopherol. Sağlıklı günler dileriz.

Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Resim Galerisi
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Şu Andaki Değeri 190.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Hakkında yaklaşık 2584 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Detaylı Açıklama
_x000D_
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Ürününün Satıcısı, Morfose Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki ürününü 190.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Kullanıcı Yorumları Nasıl?
190.0 Tl ye satışta olan Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2584 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: Saçlarım morfose " şampuan ve maske" birlikte kullanmam sayesinde eskiye oranla çok daha yumuşak ve nemli, doğal formuna kolaylıkla girebiliyor, ürünleri bolca yedekledim bu bakımlı hal vazgeçilemez,
Tarih: 24 Mayıs 2022
Satıcı: EMBA KOZMETİK
Yorum: kokusu beni delirtiyor gerçekten kafayı yiyecegim kokusu yüzünden ipek gibi yapıyor saçlarımı.ince telli ve uzun sacliyim cok cok memnunum maske ve serumunu da aldım cok iyiler
İsim: Pınar A.
Tarih: 18 Aralık 2021
Yorum: ürün sorunsuz bir şekilde elime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: Y** u**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel kokuyo ve saçım 8 kere işlem gördü ona rağmen saçım yumuşadı ve düzeldi çok iyi bittiğinde bidaha alıcam
İsim: y** s**
Tarih: 10 Eylül 2023
Satıcı: Gudi Cosmetics
Yorum: alın aldırın böyle bir koku olamaz mükemmel yani saçı yumuşacık yapıyor stok yaparim indirime girdikçe
İsim: R** k**
Tarih: 12 Nisan 2024
Yorum: Öncelikle saçı yağlı olanlar tereddüt edeceklerdir yorumları okuyunca ama etmesinler çünkü bende ediyordum 3.kez yıkayışım normalde kuru şampuan kullanırım saçım yağlı olduğu için ama saçımı bildiğiniz ipek gibi yaptı asla ağırlık bırakmadı ve gür , normalden daha fazla görünmesini sağladı saçımın az olmasına rağmen bildiğiniz keratin yaptırmış gibDevamını Oku
İsim: A** Y**
Tarih: 04 Aralık 2022
Satıcı: Grosshop
Yorum: Kokusu muhteşem. Her zaman stokladınız ürün, yumuşacık oluyor saçlarım. Paketleme güzel, pompasını da unutmamışlar.
İsim: A** D**
Tarih: 30 Mayıs 2023
Yorum: kokusu muhtesem indirimde olunxa stokluyacağım
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: bittikce ailece stok yapıyoruz yumuşacık mükemmel norfose kalitesi
İsim: A** S** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: Güzel paketlenmişti yaklasık 3 yıldır kullandığım bir ürün 1 lt olunca hemen aldım.Saçım çok kuru değil o yüzden ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Şahane bir kokısu var.
İsim: m** t**
Tarih: 24 Nisan 2023
Yorum: Saçım sarı boyalı ..Bu şampuandan başka almam daha saçı yumuşacık yapıyor stok yapıcam resmen
İsim: y** ç**
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: KimeNeLazim
Yorum: baya baya süt kokuyor be yumuşacık yapıyor saçları
Tarih: 23 Şubat 2023
Yorum: kokusu o kadar guzelki saçlarımı yumusacik yapti ve agirlastirmadi stok yapmalisiniz
İsim: Ö** G**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Çok hızlı bir şekilde indirimdeyken kuponla birlikte de çok uyguna aldım Çok teşekkür ederiz çok memnunuz saçları çok güzel nemlendiriyor kokusu da çok güzel yanındaki küçük hediyeleri de çok güzeldi yine moruosedan bir ürün çok hoş çok teşekkür ederiz.
İsim: S** E**
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: Gercekten cok seviyorum saclarim kıvırcık haliyle kuru da o kadar iyi nemlendiriyor ki kokusu falan zaten inanılmaz bayılıyorum ya sephorada olsaydı bin lira falan olurdu bu ürün kesin
İsim: Ç** G**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Yorum: cok guzel harika surekli kullaniyoruz kizimla mis gibi kokuyo saclarimiz
İsim: i** a**
Tarih: 25 Şubat 2022
Yorum: yumuşacık
İsim: v** ö**
Tarih: 20 Eylül 2023
Yorum: Üçüncü kutuya geçtim. Buradaki bazı yorumlar başta saçı kurutuyor sonra nemlendiriyor düzeltiyor dediği için ısrarla devam ettim ama, belki de benim saçım kıvırcık olduğu için, saçlarımı inanılmaz kuruttu. Saçınız zaten kuru ve kırılgan yapıdaysa iyi gelmediğini düşünüyorum. Dört ürünü birden almıştım ama bana iyi gelmedi. Saçlarım hem kıvırcık forDevamını Oku
İsim: G** Z** S**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: Kokusu muhteşem stokluyorum
İsim: F** D**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Haziran 2023
Yorum: Sürekli kullandığım bi şampuan hep stok yapıyorum
İsim: Simge A.
Tarih: 11 Mart 2024
Yorum: Çok iyi saçlarım kuru oluyordu ama bunu denedikten sonra daha canlı ve parlak olduğunu farkettim. Tekrar almayı düşünüyorum
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Kokusu mükemmel stokluyorum
Tarih: 08 Ağustos 2023
Satıcı: Sale Burada
Yorum: Çok güzel kokuyo ve ilk kıllanımda bile anında saçımdaki kepekler azaldı. Ayrıca yumuşacık yaptı. Çokta büyük bir boy
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Kardeşimin tavsiyesi ile aldım yıllardır kremler ve serumlarla yumuşatabildiğim saçlarımı.. Morfose tek başına yumuşattı.. İyi ki kardeşimi dinledim
İsim: N** C**
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: stoklu alıyorum mükemmel şampuan yumuşacık yapiyor
İsim: Sakine Ç.
Tarih: 16 Eylül 2023
Yorum: Güzel bir şampuan,saçlar yumuşacık olmuş
İsim: M** S**
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: Sachane
Yorum: kokusu miss gibi yumaşacık bir yapısı var
İsim: a** b**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Teslimat iyi ve sorunsuzdu. Morfose zaten uzun süredir kullandığım bir marka. Diğer ürünleriyle birlikte kullanıldığında daha etkili sonuç verecektir. Ben fön sütüyle birlikte kullanıyordum. Saçlarım yumuşacık oluyor ve elektriklenme sorunu yaşamıyorum.
İsim: M** E** Ç**
Tarih: 09 Nisan 2022
Yorum: Aşırı hızlı geldi. Ertesi gün galiba. Bana bu şampuan iyi geliyor, daha önce da kullandım. Teşekkür ederim.
Tarih: 12 Nisan 2022
Satıcı: Barış Parfümeri Kuyumculuk
Yorum: böyle bir koku olamazzzzz saçlar bebek gibi oluyor baya gider diye düşünüyorum
İsim: N** Ş**
Tarih: 09 Ocak 2023
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: hacım veriyormu
Cevap: Merhabalar. Morfose kremsi süt şampuan, saçlarınızı temizlerken nemlendirir. Kuru saçları yumuşatır ve bu etkiyi uzun süre hissetmenizi sağlar.Saç derisine nazikçe bakım yapar.Daha sağlıklı ve güçlü saçlara sahip olmanıza yardımcı olur. İyi günler dileriz.
Soru: Erkek saçına uygun mu?
Cevap: Merhabalar. Uygundur. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sevgiler
Soru: Merhaba erkekler de kullanabilir mi?
Cevap: Evet efendim
Soru: Merhaba.Hangi kargo şirketi ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express ve Aras kargo ile gönderim yapmaktayız. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Soru: önerebilceginiz keratin şampuani var mj
Cevap: MORFOSE KERATIN SAMPUAN ONERIRIZ EFENDIM MOR BEYAZ AMBALAJ
Soru: Saç dökülmesi yapar mı
Cevap: Merhabalar. Ürünümüzün saç dökülmesi karşıtı bir üründür. İyi günler dileriz.
Soru: kepeklenme yaparmi
Cevap: Merhabalar. Ürünün kepeklenme yapabilecek bir özelliği yoktur. İyi günler dileriz.
Soru: cocuklar icin uygunmu
Cevap: Merhabalar. Yetişkinlerin kullanmasını tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: 15 yas kivircik sac uygun mu ?
Cevap: Merhabalar. Tabi uygundur. İyi günler dileriz.
Soru: bunun kokusu normal fön suyu kokusu gibimi acaba bide saçları yumşatırmı erkek kadın fark ediyormu
Cevap: Merhabalar. Evet kokusu fön suyu kokusu gibidir. Kuru ve kırılgan saçlar için özel üretilmiştir. Erkek kadın fark etmemektedir. İyi Günler Dileriz.
Soru: dökülme yaparmı?
Cevap: Tam tersi efendim önler
Soru: Merhaba milk therapy ile farkı var mı, ambalajı aynı ama ilk defa alacağım için tereddütte kaldım
Cevap: Merhaba, bir fark bulunmmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba çok saç dökülmem var,saç dökülmesini önler mi?
Cevap: Merhabalar. Ürünümüz saç dökülmesini önlemektedir. İyi günler dileriz.
Soru: Başka şampuanla beraber kullanılsa saça zarar verir mi?
Cevap: Vermez efendim
Soru: Boyalı saçların boyasını çok akıtıyormu
Cevap: Merhablar hyr efendim
Soru: hangi jargo şirketi getiricek qlırsam
Cevap: Merhabalar, Trendyol Express ve Aras kargo ile gönderim yapmaktayız. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: İçinde tuz varmı
Soru: Merhaba, Türk malı mı
Cevap: Merhabalar. Ürünlerimiz Türk malıdır. İyi günler dileriz.
Soru: çabuk yağlanan saçlar için uyqunmudur?
Cevap: MORFOSE MORFOSE Merhabalar. Kuru ve kırılgan saçlar içindir. İyi günler dileriz.
Soru: sulfatlımı?
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Resim Galerisi
Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki En Uygun Satış Linki
Morfose Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Morfose Milk Therapy Şampuan 1000 ml - Süt Proteinli, Onarıcı, Besleyici Etki yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.