Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Fiyatına Göre Alınır Mı

Nevin

Bilgili
Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Bu Ürünü Almalı Mı?
Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Güncel Satış Fiyatı 439.5 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Hakkında yaklaşık 802 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Ürünün Detayları

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Ürününün Satıcısı, Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 ürününü 439.5 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Son Yorumlar
439.5 Tl ye satışta olan Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
802 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Stok yaptık kokusu çok güzel
İsim: H** E**
Tarih: 05 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Unilever

Yorum: Eşime aldım muhteşem kokuyor
İsim: E** A**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: İndirimdeyken stok yapmalık düzgün paketlenmiş teşekkürler
İsim: Melike T.
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Gerçekten çok güzel kargolanmış teşekkür ediyorum
İsim: Z** T**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: Stok yapın fiyatlar uygun fiyata oldukça
İsim: G** T**
Tarih: 13 Eylül 2023

Yorum: Eşime aldım sürekli bunu kullanıyor
İsim: Ş** A**
Tarih: 01 Eylül 2023

Yorum: Erkek kardeşimin favorisi 👍
İsim: E** Ö**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: Param var aldım çok şükür
İsim: M** T**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Kardeşim için aldım güzel ürün
İsim: elif b. ç.
Tarih: 29 Temmuz 2023

Yorum: Paketleme güzeldi, ürünler sağlam geldi. Teşekkürler
İsim: y** h**
Tarih: 11 Mayıs 2023

Yorum: İndirimden 3 lü aldım eşim kullanıyor harika bir ürün.
İsim: B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ağustos 2023

Yorum: Ürün gayet güzel paketlendi ve 1 günde elime ulaştı. Teşekkürler
İsim: Figen K.
Tarih: 02 Temmuz 2023

Yorum: eşime kampanyadan aldik kokusu çok iyi.
İsim: K** K** Y**
Beden: 11 Ağustos 2023

Yorum: Kampanyalı fiyatıyla aldım, paketlemesi gayet güzeldi
İsim: G** İ**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: kardeşime aldım çok iyi
İsim: E** I**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: Başarılı ürün
İsim: H** E**
Beden: 10 Temmuz 2023

Yorum: Çok iyi bir ürün, allerjim olduğu halde hiçbir problem yaşamadım.
İsim: M** S** Ş**
Tarih: 14 Ağustos 2023

Yorum: ürün guzel oğlum için aldım
İsim: Y** A**
Tarih: 28 Temmuz 2023

Yorum: Teşekkür ediyorum ,indirimlarla aldım,kargoda hızlı,emeği geçen herkese teşekkürler
İsim: N** G**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: Sürekli kullandığım ürün memnunum satıcıda sağlam ve hızlı gönderdi
İsim: Mehmet Y.
Beden: 01 Ağustos 2023

Yorum: Eskisinin fiyatı yenisinden daha pahalı ama bu ürün eskisinden kat kat daha güzel vücud geliştirme yapıyorum bir damla leke görmedim
İsim: K** A**
Tarih: 06 Haziran 2023
Satıcı: Sancar Shop

Yorum: özenle kargolanmış hızlı teslimat tesekkur ederım
İsim: U** K**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Kokusu çok güzel
İsim: O** C** Y**
Tarih: 03 Mayıs 2023

Yorum: iyi urun iyi paket yapilmis
İsim: Elvin B.
Tarih: 18 Haziran 2023

Yorum: Güzel kokusunu beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 15 Temmuz 2023

Yorum: Kaliteli ve etkili
İsim: E** N**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: Rexona farkı
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: Eşim beğendi
İsim: G** E**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: Uzun süredir kullandığım bir marka koku ve ürün
İsim: K** A**
Tarih: 09 Temmuz 2023

Yorum: tesekkur ederim
Beden: 29 Temmuz 2023

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba üründen kaç tane ve kaç ml gönderiliyor acaba ?
Cevap: Değerli tüketicimiz, SET.UNİ.4094 set ürün içeriğinde 3 adet Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml bulunmaktadır.

Soru: 48 saatlik invisible ile aynı kokuya mı sahip?
Cevap: Merhaba, emin değiliz.

Soru: toplam kaç adet geliyor
Cevap: Değerli tüketicimiz, SET.UNİ.4094 set ürün içeriğinde 3 adet Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml bulunmaktadır.

Soru: pudralımı acaba
Cevap: Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml, pudralıdır.

Soru: Merhaba kupon kazanmıştım ancak kullanamıyorum
Cevap: Değerli Tüketicimiz, Trendyol Müşteri Hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhaba, Ürün gazlımı yoksa gazsız sıvı sprey şeklinde mi?
Cevap: Değerli tüketicimiz, Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml, Rexona Men Invisible Black+White Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant 200 ml ter kokusuna karşı temiz ve ferah kokusuyla yanınızda. Erkek deodorant önerisi arayanlar için muhteşem yenilik! Bu sprey deodorant, her hareketinizde en büyük destekçiniz olacak ve üstün koruma sağlayacak.

Soru: Ürün açıklamasında pudrasız yazıyor siz pudralı diyorsunuz ?
Cevap: Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml, pudrasızdır.

Soru: Tişörtte iz yapıyor mu
Cevap: Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml, pudralıdır.

Soru: istiyecem de bir türlü kimseye net cvp vermemissiniz bu beyaz giysilerde veya koyu renkli giysilerde iz bırakıyor mu evet veya hayır

Soru: Merhaba ürün kaç ml ve fotoğraftakiyle aynı mı geliyor
Cevap: Merhaba efendim evet ürün 200 ml avantajlı paket black white olarak gelmektedir.

Soru: Alüminyum içerirmi
Cevap: Alüminyum içerir. İyi günler

Soru: Bu deodorant diğer eski black white ile kokuları aynımı
Cevap: Değerli tüketicimiz, Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 Ml, Rexona Men Invisible Black+White Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant 200 ml ter kokusuna karşı temiz ve ferah kokusuyla yanınızda. Erkek deodorant önerisi arayanlar için muhteşem yenilik! Bu sprey deodorant, her hareketinizde en büyük destekçiniz olacak ve üstün koruma sağlayacak.

Soru: merhaba kokusu meyve çikolata tarzı değil değil mi erkeksi mi

Soru: Beyaz leke beyazlık birakiyor mu sıkınca

Soru: mrb terlemyi önler mi ?

Soru: merhaba, bu ürün pudrasız mı?

Soru: Merhabalar ürünü bir markette denedim aynı ürün olanını şeffaf olarak iz bırakıyor acaba bu farklı mı beyazlık bırakıyor mu ?

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Men Erkek Sprey Deodorant Invisible Black & White 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 200 ml X3 En Uygun Satış Linki