GökyüzüYolcusu
Bilgili
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Alınmaya Değer Mi?
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Güncel Fiyatı 350.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Hakkında yaklaşık 324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Detaylı Açıklama
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Ürününün Satıcısı, Mad Parfüm Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm ürününü 350.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Kullanıcı Geri Dönüşleri
350.0 Tl ye satışta olan Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Resmen bebek kokusu mis gibi pudra ve vanilya kokuyor gözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: A** K**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MAD PARFÜM
Yorum: ben de orijinal bare vanilya var bu parfümü koklayınca kalıcılığını görünce niye o kadar çok para vermişiz orijinaline diye kendime sordum iki tane daha sipariş verip stok yapicm eğer bu vanilya kokusunu seviyorsanız kaçırmayın tam kış koku birebir muadil
İsim: H** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Aralık 2023
Satıcı: Algetir
Yorum: kargo süresi uzundu onun dışında yeni favori kokum budur yorumlara bakarak almıştım iyiki almışım 🩷
İsim: E** ö**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: herkesin sorduğu çok yumuşak güzel Birr koku bebek gibi
İsim: **** ****
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: çok iyi tam bir vanilya stok yapıp 2 tane aldım alın indirimdeyken
İsim: ö** ç**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Arkadaş tavsiyesiyle aldım mükemmel bir kokusu var
İsim: D** B**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: sağlam geldi ve kokusuna aşığım hediye için teşekkür ederim
İsim: Y** A**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Bayıldığım sürekli tekrar tekrar stok yaptığım bi parfüm kesinlikle alın aldırın kargoda hızlıydı 2 günde elime ulaştı
İsim: Şevval G.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: bayiliyorum muthis koku kargo guzel paketlenmisti
İsim: Ecrin K.
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: çok hızlı geldi. özenle kargolanmış bir paket olduğu için çok teşekkür ederim. ilk kez sipariş ettim bundan sonra hep edicem sanırım. tester için teşekkürler.
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: ASİK OLDUM KOKUMU ALAN HERKES DE DONUP PARFUMUMU SORDU
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: o kadar güzel paketlenmiş ki yanındaki testerları için teşekkür ederim aradığım tatlı hafif bir kokuydu
İsim: B** A**
Tarih: 23 Temmuz 2024
Yorum: Kokusu harika paketleme özen mükemmel.. Alın aldırın
İsim: h** Y**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: hiç bilmediğim bir koku almak beni tedirgin etmişti ama çok beğendim yanındaki hediyeler içinde teşekkür ederim.
Yorum: O kadar güzel bir kokuki etrafımdaki herkes soruyo düşünmeden alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: hediye aldım kargo hızlı kokusu müthiş satıcıya teşekkürler
İsim: s** A**
Yorum: arkadaşımdan beğenip aldım, vanilya ağırlıklı bir koku.
İsim: Z** B**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: Arkadasıma hediye aldım severek kullanıyor
İsim: E** K**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel kokusu tavsiye ederim kızıma aldim
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: Yanında gönderilen tester kokusunda bayılmıştım hemen söyledimmm tertemiz bir kokuuu
hafif ağır gelebilir çiçeksi koku severlere 
İsim: N** M**
Yorum: yorumlara bakarak aldım ferah bir kokusu var asırı kalıcı cok güzel
İsim: y** k**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ablama aldım beğendi
İsim: S** N** Y**
Tarih: 10 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel bir koku bare vanilla değil direkt vs bare parfümünün muadili, ilk sıktığınızda vanilya baskın sonrasında daha bebeksi oluyor ve gün boyu kalıcı 2 3 fısla buram buram kokuyorsunuz
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: o kadar temiz ve ferah bi koku ki bi yerde tesadüfen duyup çok hoşunuza giden bi şarkı gibi o kadar güzel ki kolumda deneyip duş almıştım hala kokusu duruyo çok beğendim çok tatlı bi kokusu var
İsim: N** Ç**
Yorum: 3 gün içersinde geldi Kargo çok hızlıydı KOKUSU MÜKEMMEL
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: sağlam geldi mis gibi kokuyor
İsim: A** A**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kokusu temiz vanilyamsı bi koku başta çok ağır gelmişti ama sonradan yumuşak bi kokusu var
İsim: T** B**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: aşırı güzel temiz ve bakımlı gibi kokuyosun
Yorum: Ürünün paketlemesi güzel yapılmıştı kokusu zaten çok güzel alın diyorum
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Bayıldım kokusuna alın
İsim: M** T** A**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba calvin klein eternity kokusu sizde var mı acaba
Cevap: Merhaba, ürünlerimize ait böyle bir bilgi bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 3 al 2 öde kampanyası mağazalarınizda da var mı?
Cevap: Merhaba, güncel kampanyalarımız mağazalarımızda da geçerlidir. Bilgilerinize sunarız.
Soru: merhaba ben çok ağır olmayan çok da tatlı kokmayan bir parfüm istiyorum şöyle tertemiz hissettiren fresh bir koku hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, W144 ve N101 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bana kremsi yumuşak kokan çok bilinmeyen bı parfüm önerir misiniz çok şekerli ve çok fresh tercihim değil daha çok kremsi yumuşak hafif fresh yada hafif çiçekli olabilir
Cevap: Merhaba, N101 ve W144 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Inviting parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 112kodun adı nedir
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz herhangi bir marka/parfüm karşılığı/benzeri olarak değerlendirilemez. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: nergis ve badem içeren bı parfüm onerebilirmisiniz
Cevap: Merhaba, H103 ve Q106 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bir erkek olarak tavsiye edeceğiniz mükemmel bir parfüm arıyorum hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, ne tür kokuları tercih ettiğinizi belirtmeniz durumunda sizlere daha iyi yardımcı olabileceğiz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Soru: yanında tester gönderiyor musunuz acaba?
Cevap: Merhaba, testerlarımız mevcut stok durumuna göre karışık olarak gönderilmektedir. Bilgilerinize sunarız.
Soru: "şekerli ve ağır olmayan" kadınsı ve pudramsıda olabilir bir öneriniz var mıdır
Cevap: Merhaba, N101 ve W144 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bihter kaç numara oluyor
Cevap: Merhaba, ürünlerimize ait böyle bir bilgi bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kakao çiçeği, çilek, vanilya, cikolata,beyaz cicekler, tonka fasulyesi, paculi ve zencefil iceren notalara sahip bi koku ariyorum ne onerirsiniz
Cevap: Merhaba, P104 ve V106 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Prevail parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kalıcılığı nasıl
Cevap: Merhaba,ten uyumu sağlanması halinde etkisi gün boyu hissedilecektir, ilginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba victorias secret parfümlerinin hangileri var?kodlarıyla birlikte yazabilirmisiniz
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz herhangi bir marka/parfüm karşılığı/benzeri olarak değerlendirilemez. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba pudra kokusu olarak hangisini öneriyorsunuz
Cevap: Merhaba, Y101 ve W179 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Secret Night parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Üst notalarında erik, bergamot ve pembe biber Kalp notalarında karabiber, yasemin ve bambulotu bulunan alt notalarında sandal ağacı misk ve sedir ağacı bulunan parfümünuzun kodu nedir
Cevap: Merhaba, B104 ve J101 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Draco parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Mandalina ve frenk üzümünün meyvemsi üst notaları ile yansıtılan koku, kremsi, misk benzeri bir tabana sahiptir. Bu, kokunun sadece hafif, sıcak bir aurasını geride bırakmak için stephanotis, gül ve oryantal zambaktan oluşan beyaz çiçek üçlüsü bu notalara en yakın kodunuz nedir
Cevap: Merhaba, A117 ve D114 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Starlıght parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ağır bir koku mu?
Cevap: Merhaba, vanilyalı temiz bir kokudur, Üst Notası: Kiraz Kalp Notası: Amber, Misk Dip Notası: Vanilya, Sandal Ağacı, ilginize teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar b107 kadin ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, stoklarımızın güncellenmesi ile ilgili net bir tarih verememekteyiz .Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: yanında ürünün testerını gönderme şansınız var mı. denemeden alacagim
Cevap: Merhaba, testerlarımız mevcut stok durumuna göre karışık olarak gönderilmektedir. Bilgilerinize sunarız.
Soru: Merhaba yves rosher evidence intense kokusunun kodu nedir acaba?
Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz koku üretimimizde bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Resim Galerisi
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Güncel Fiyatı 350.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Hakkında yaklaşık 324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Detaylı Açıklama
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Ürününün Satıcısı, Mad Parfüm Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm ürününü 350.0 Tl'den Satılmaktadır.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Kullanıcı Geri Dönüşleri
350.0 Tl ye satışta olan Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
324 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Resmen bebek kokusu mis gibi pudra ve vanilya kokuyor gözünüz kapalı alabilirsiniz
İsim: A** K**
Yorum: ben de orijinal bare vanilya var bu parfümü koklayınca kalıcılığını görünce niye o kadar çok para vermişiz orijinaline diye kendime sordum iki tane daha sipariş verip stok yapicm eğer bu vanilya kokusunu seviyorsanız kaçırmayın tam kış koku birebir muadil
İsim: H** s**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Aralık 2023
Yorum: kargo süresi uzundu onun dışında yeni favori kokum budur yorumlara bakarak almıştım iyiki almışım 🩷
İsim: E** ö**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: herkesin sorduğu çok yumuşak güzel Birr koku bebek gibi
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: çok iyi tam bir vanilya stok yapıp 2 tane aldım alın indirimdeyken
İsim: ö** ç**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Arkadaş tavsiyesiyle aldım mükemmel bir kokusu var
İsim: D** B**
Tarih: 18 Kasım 2023
Yorum: sağlam geldi ve kokusuna aşığım hediye için teşekkür ederim
İsim: Y** A**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: Bayıldığım sürekli tekrar tekrar stok yaptığım bi parfüm kesinlikle alın aldırın kargoda hızlıydı 2 günde elime ulaştı
İsim: Şevval G.
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: bayiliyorum muthis koku kargo guzel paketlenmisti
İsim: Ecrin K.
Yorum: çok hızlı geldi. özenle kargolanmış bir paket olduğu için çok teşekkür ederim. ilk kez sipariş ettim bundan sonra hep edicem sanırım. tester için teşekkürler.
Yorum: ASİK OLDUM KOKUMU ALAN HERKES DE DONUP PARFUMUMU SORDU
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: o kadar güzel paketlenmiş ki yanındaki testerları için teşekkür ederim aradığım tatlı hafif bir kokuydu
İsim: B** A**
Yorum: Kokusu harika paketleme özen mükemmel.. Alın aldırın
İsim: h** Y**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: hiç bilmediğim bir koku almak beni tedirgin etmişti ama çok beğendim yanındaki hediyeler içinde teşekkür ederim.
Yorum: O kadar güzel bir kokuki etrafımdaki herkes soruyo düşünmeden alabilirsiniz
İsim: D** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Yorum: hediye aldım kargo hızlı kokusu müthiş satıcıya teşekkürler
İsim: s** A**
Yorum: arkadaşımdan beğenip aldım, vanilya ağırlıklı bir koku.
İsim: Z** B**
Yorum: Arkadasıma hediye aldım severek kullanıyor
İsim: E** K**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel kokusu tavsiye ederim kızıma aldim
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: Yanında gönderilen tester kokusunda bayılmıştım hemen söyledimmm tertemiz bir kokuuu
İsim: N** M**
Yorum: yorumlara bakarak aldım ferah bir kokusu var asırı kalıcı cok güzel
İsim: y** k**
Tarih: 07 Mart 2024
Yorum: Ablama aldım beğendi
İsim: S** N** Y**
Tarih: 10 Nisan 2024
Yorum: Çok güzel bir koku bare vanilla değil direkt vs bare parfümünün muadili, ilk sıktığınızda vanilya baskın sonrasında daha bebeksi oluyor ve gün boyu kalıcı 2 3 fısla buram buram kokuyorsunuz
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: o kadar temiz ve ferah bi koku ki bi yerde tesadüfen duyup çok hoşunuza giden bi şarkı gibi o kadar güzel ki kolumda deneyip duş almıştım hala kokusu duruyo çok beğendim çok tatlı bi kokusu var
İsim: N** Ç**
Yorum: 3 gün içersinde geldi Kargo çok hızlıydı KOKUSU MÜKEMMEL
Tarih: 11 Temmuz 2024
Yorum: sağlam geldi mis gibi kokuyor
İsim: A** A**
Tarih: 09 Şubat 2024
Yorum: kokusu temiz vanilyamsı bi koku başta çok ağır gelmişti ama sonradan yumuşak bi kokusu var
İsim: T** B**
Tarih: 26 Şubat 2024
Yorum: aşırı güzel temiz ve bakımlı gibi kokuyosun
Yorum: Ürünün paketlemesi güzel yapılmıştı kokusu zaten çok güzel alın diyorum
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: Bayıldım kokusuna alın
İsim: M** T** A**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba calvin klein eternity kokusu sizde var mı acaba
Soru: 3 al 2 öde kampanyası mağazalarınizda da var mı?
Cevap: Merhaba, güncel kampanyalarımız mağazalarımızda da geçerlidir. Bilgilerinize sunarız.
Soru: merhaba ben çok ağır olmayan çok da tatlı kokmayan bir parfüm istiyorum şöyle tertemiz hissettiren fresh bir koku hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, W144 ve N101 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba bana kremsi yumuşak kokan çok bilinmeyen bı parfüm önerir misiniz çok şekerli ve çok fresh tercihim değil daha çok kremsi yumuşak hafif fresh yada hafif çiçekli olabilir
Cevap: Merhaba, N101 ve W144 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Inviting parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba 112kodun adı nedir
Soru: nergis ve badem içeren bı parfüm onerebilirmisiniz
Cevap: Merhaba, H103 ve Q106 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bir erkek olarak tavsiye edeceğiniz mükemmel bir parfüm arıyorum hangisini önerirsiniz
Cevap: Merhaba, ne tür kokuları tercih ettiğinizi belirtmeniz durumunda sizlere daha iyi yardımcı olabileceğiz. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.
Soru: yanında tester gönderiyor musunuz acaba?
Soru: "şekerli ve ağır olmayan" kadınsı ve pudramsıda olabilir bir öneriniz var mıdır
Cevap: Merhaba, N101 ve W144 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Madam Amour parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: bihter kaç numara oluyor
Soru: kakao çiçeği, çilek, vanilya, cikolata,beyaz cicekler, tonka fasulyesi, paculi ve zencefil iceren notalara sahip bi koku ariyorum ne onerirsiniz
Cevap: Merhaba, P104 ve V106 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Prevail parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kalıcılığı nasıl
Cevap: Merhaba,ten uyumu sağlanması halinde etkisi gün boyu hissedilecektir, ilginize teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba victorias secret parfümlerinin hangileri var?kodlarıyla birlikte yazabilirmisiniz
Soru: Merhaba pudra kokusu olarak hangisini öneriyorsunuz
Cevap: Merhaba, Y101 ve W179 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Secret Night parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhaba Üst notalarında erik, bergamot ve pembe biber Kalp notalarında karabiber, yasemin ve bambulotu bulunan alt notalarında sandal ağacı misk ve sedir ağacı bulunan parfümünuzun kodu nedir
Cevap: Merhaba, B104 ve J101 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Draco parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Mandalina ve frenk üzümünün meyvemsi üst notaları ile yansıtılan koku, kremsi, misk benzeri bir tabana sahiptir. Bu, kokunun sadece hafif, sıcak bir aurasını geride bırakmak için stephanotis, gül ve oryantal zambaktan oluşan beyaz çiçek üçlüsü bu notalara en yakın kodunuz nedir
Cevap: Merhaba, A117 ve D114 kodlu parfümlerimizi öneririz. Ayrıca Niche serimiz arasında yer alan Starlıght parfümümüzü denemenizi tavsiye eder, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: ağır bir koku mu?
Cevap: Merhaba, vanilyalı temiz bir kokudur, Üst Notası: Kiraz Kalp Notası: Amber, Misk Dip Notası: Vanilya, Sandal Ağacı, ilginize teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar b107 kadin ne zaman gelir
Cevap: Merhaba, stoklarımızın güncellenmesi ile ilgili net bir tarih verememekteyiz .Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Soru: yanında ürünün testerını gönderme şansınız var mı. denemeden alacagim
Soru: Merhaba yves rosher evidence intense kokusunun kodu nedir acaba?
Cevap: Merhaba, belirtmiş olduğunuz koku üretimimizde bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunar, keyifli alışverişler dileriz.
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Resim Galerisi
Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm En Uygun Satış Linki
Mad Parfüm Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mad Parfüm Mad V112 Selective 50 ml Kadın Parfüm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.