Fusun
Bilgili
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Fiyatına Göre Alınır Mı?
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Mevcut Fiyatı 170.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Hakkında yaklaşık 29016 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürün Tanıtımı
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürününün Satıcısı, KOREACO Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul ürününü 170.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul En Son Yapılan Yorumlar
170.0 Tl ye satışta olan Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29016 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Daha önceden kullandığım ve menun oldugum bir ürün stoklanmalı uzun süreli kullanımda fark gözle görünüyor
İsim: **** ****
Tarih: 02 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İnternetEczanesi
Yorum: Her indirime girdiğin de stoklayacagim bir ürün. Yüzüm aydınlandı sivilcelerimde azalma oldu beyazlatdı yüzümü
İsim: G** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: EczaneTR
Yorum: Ben bu stok yapıcam yazanları anlamıyorum, stokluk bişey yok çünkü şişe kocaman
etkilerine gelince diğer meşhur markalara ait bi sürü serum aldım kullandım ama vallahi billahi bunun kadar etkilisini görmedim çok ilginç bu fiyata bukadar güzel etkili olması beni çok şaşırttı ama aşırı memnunum, yüzümde ki ince çizgiler 1.haftadan itibaren gitti cDevamını Oku
İsim: K** P**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: bı süredir kullanıyorum cilt lekelerini baya açtı bittikçe stoklayacagim bı urun
İsim: s** a**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Kızlar alın aldırın stok yaptım indirimdeyken tavsiye ederim
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: FUA GLOBAL
Yorum: İndirimdeyken stok yaptım cildime iyi geliyor
İsim: S** T**
Tarih: 04 Şubat 2024
Satıcı: Toptan mağazası
Yorum: bayiliyorum bu ürüne indirime grince hmn stok yapacam bebgim gibi yapıyor yüzümü
İsim: Ayfer y.
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Hem cildimdeki lekelerin yoğunluğunu azalttı hemde cildime aydınlık parlaklık verdi
cilt tonumu çok güzel bir şekilde eşitliyor. Harika bir görünüm elde etmemizi sağlayan bu mükemmel serumu mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum 
İsim: C** E**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: pınar dönmez tavsiyesi ile aldım mükemmel sonuc gerginlik verme hisside cabasi Yorum güncellemek istedim 2 aydır kullanıyorum ama bazen 2 veya 3 gün unuttuğum oluyor ona rağmen süper sonuc
İsim: T** E**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ben bugüne kadar kullandığım leke karşıtı serumların en iyisi diyorum
cildimde gözle görülür lekeler görünmeyecek kadar azaldı Arbutin içeriği ile hem lekelerin azalması hem de ciltteki ton farklılığının eşitlenmesine nemlenip onarılmasına inanılmaz etkili oldu çok çok memnun kaldım ve bütün indirimlerini takip Edip kaçırmadığım uzun süredir kuDevamını Oku
İsim: A** A**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Müthiş bir ürün. Lekelere Harika çözüm. Cilt tohum eşitledi. Cildim parladı. Üstelik bu parlama bir hafta gibi kısa bir sürede oldu. Stoklanmalı.
İsim: Özlem M. K.
Tarih: 06 Ekim 2023
Yorum: cildim daha parlak ve aydınlık. cilt tonumu eşitledi. koyu kahverengi lekelerim neredeyse cildimle ayni tona gelmek üzere. bitince tekrar alacagim
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Aşırı memnunum 2 şişe bitirdim ve cildim bebek gibi oldu.
İsim: Merve G.
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Severek aldığım ürünlerden biri bitdikce stok yapıyorum
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Yüzüm daha esnek ve yumuşak oldu. Pırıl pırıl, cilt tonum dengelendi. Düzenli kullanıyorum ve hepsi bir arada cok iyi bir ürün diyebilirim.
İsim: D** U** G**
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu cilt lekelerim açıldı, aydınlık ve yumuşacık bir etkisi var çok beğendim, 2 di 1 tl kampanyasından almıştım, şimdi 3 al 2 öde ile yeniden sipariş verdim, rutinim oldular
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Bir süredir cilt lekelerim için kullanıyorum harika bir serum. Ciltte hızlı emilim sağlıyor ve ağırlık yapmıyor. Düzenli kullanımla cildim daha canlı görünüyor ve cilt tonumda bütünlük oluşmaya başladı çok memnunum
İsim: A** Ö**
Tarih: 09 Eylül 2023
Yorum: cildi yumuşacık yapıyor ve besliyor stok yapacam
İsim: m** ö**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: harika indirim olunca stok yapıcam
İsim: Necla t.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: ürüne bayıldım bayıldım artık hep stok yapicam keisnlikle
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: ürününün cildimi nasıl aydınlattığı mı eşim yüzüme baktığında ya sen nasıl bir şey yaptın kendine bu kadar parlak gözüküyonsun dediğinde nasıl fark yarattığını anladım çok memnun kaldım. indirim oldmça stok yahacağım
İsim: Büşra D.
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Ürünü kampanyalı aldım biri bitti ve gercekten lekelere işe yarıyor ben memnun kaldım pişman olmazsınız
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: çok memnun kalınan ürün kampanyada iken stokladim
İsim: E** E**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: 10 yıldız olsa da versem cilt tonumu açtı eşitledi nemlemdirdi şahane bişey düzenli kullanımda etkisini çok iyi gördüm
İsim: N** A**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ve aşırı güzel etkisi var alın aldırın stok yapın derim
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: cilt parlatmasi ile birlikte cildi nemli yapıyor parlaklık sağlıyor kendinize bir özgüven katıyor. kesinlikle deneyin .
İsim: M** K** K**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. cilt tonumda kahverengi lekelerim vardı. Cilt tonum eşitlendi. Cildim çok daha canlı görünüyor.
Yorum: Stok yapın kızlar mükemmel
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün cildime cok iyi geldi düzenli olarak kullanmaya başladım lekelerimde azalma var
İsim: E** A**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: Düzenli kullanımda tertemiz bir cildim oldu lekeler gitti yüzüm açıldı resmen nemlendirmesi çok iyi
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhabalar
Cevap: Merhaba efendim
Soru: mavi ve sari serum var nasil kullanmaliyim?
Cevap: benım onerım: sıyah sabah yesıl mor gun ıcı sarı aksam mavı gece .temız cılde 1-2 damla masaj yaparak uygulayınız durulamayınız. gunluk kullanıma uygundıur.
Soru: sorumun cvbını alamıyorum cvpları kopyala yapıştır yapıyorsunuz soruyu okumadan tekrar sorayım sabah öğle akşam kullanmak istiyorum mavi yeşil ve sarı serumu soruyorum mor yada siyah serumu sormuyorum aldığım yeşil mavi sarı serumu sabah öğlen akşam kullanabilir miyim ve her serum kullanmadan önce yüzümü yıkamam mi gerekiyor sabahları haricinde
Cevap: kopyala yapıştır yapılmıyor sade bir şekilde anlatıldı temiz cilde uygulayın demek cildiniz kirli ise yıkayın temizleyın demek efendim her seferinde yıkmanıza gerek yok kullanımları basit ürünlerdir
Soru: Siyah nokta ve sivilceler için hangisini kullanmalıyım
Cevap: sıyah serum
Soru: mor serum ne zaman gelir?
Cevap: en kısa surede geelecek
Soru: merhaba ben bu serum ve yeşil olan serumu haftada ne sıklıkla kullanmalıyım ayrıca sabah mı akşam mı kullanmaliyim
Cevap: önerilen : Sıyah serum ( sabah )Yeşil serum ve Mor serum ( gun ıcı ) sarı serum ( aksam) mavi serum( gece) Temiz cilde 1-2 damla masaj yaparak uygulanır ve durulanmaz. Günlük kullanıma uygundur. Sarı serumu gündüz kullanım yapacaksanız Güneş kremi sürmeyide unutmayınız. Serumlar sürüldükten sonra makyaj vs benzeri bütün işlemler yapılabilir .
Soru: merhaba mavi,sarı,yeşil serumları nasıl hangi aralıklarla kullanabilirim
Cevap: Mavi serum gece sari serum aksam yesil serumu gun içinde gunde iki kes olmak sarti ile masaj yaparak uygulayın efendim
Soru: Siyah nokta oluyor aynı zamanda gözenek problemim de var siyah ve mavi olan serumları alsam üstüne bu sarı olan aydınlatması icin alsam üçü fazla mi olur aynı zamanda kullanmak için bilemedim nasıl önerirsiniz ?
Cevap: Merhabalar,akşam rutininde yüz temizleme sonrası kullanım sağlayabilirsiniz her serum arasına 1 dakika emilim süresi bırakmanız yeterli olacaktır
Soru: merhabalar güneş kremi ne zaman stoğa girer
Cevap: En kısa sürede gelicek efendim
Soru: dudak üstü biyik bölgesi kararması için uygun mu bu ürün
Cevap: Evet efendim
Soru: merhabalar hamileler için uygun mu
Cevap: Merhabalar, doktorunuza danışınarak kullanmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Emziren annelerin kullanmasında sakınca var mı acaba
Cevap: Merhabalar doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz iyi günler dileriz
Soru: merhabalar gözenekler için hangisini önerirsiniz.
Cevap: Merhaba efendim mavi serumumuzu önerebiliriz düzenli kullandığınız takdirde gözeneklerinizi sıkılaştıracaktır.
Soru: Güneş kreminin stokları ne zaman yenilenecek
Cevap: yakın zamanda efendim
Soru: Ciltte yanma ya da alerjik bir durum yaratır mı?
Cevap: Merhabalar,hayır efendim
Soru: Ürünlerim lütfen sağlam paketlenmiş bir şekilde gelsin kırılmasın
Cevap: efendim en özendiğimiz konu paketlemedir içiniz rahat olsun sağlıklı günlerde kullanın
Soru: cıldım çok hassas ve kuru sarı ve mor serum bana tararmı
Cevap: doktorunuza danısınız cıldınız hassas ıse efendım
Soru: mavi ve sarı da iyi gelir mi göz altı morluklarına
Cevap: evet efendım duzenlı kullanım ve cılt tepkımenıze baglı olarak ıyılesme gozlemlenır
Soru: sarı serum hangisi
Cevap: lekekarsıtı cılt tonu esıtleyen aydınlatıcı ampul
Soru: Kullanımı nasıl gece mi gündüz mü
Cevap: aksam .gunduz kullanım yaparsanız gunes kremısurmeyı unutmayınız
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürüne Ait Resimler
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Mevcut Fiyatı 170.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Hakkında yaklaşık 29016 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürün Tanıtımı
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürününün Satıcısı, KOREACO Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul ürününü 170.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul En Son Yapılan Yorumlar
170.0 Tl ye satışta olan Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29016 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Daha önceden kullandığım ve menun oldugum bir ürün stoklanmalı uzun süreli kullanımda fark gözle görünüyor
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: Her indirime girdiğin de stoklayacagim bir ürün. Yüzüm aydınlandı sivilcelerimde azalma oldu beyazlatdı yüzümü
İsim: G** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Ben bu stok yapıcam yazanları anlamıyorum, stokluk bişey yok çünkü şişe kocaman
İsim: K** P**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: bı süredir kullanıyorum cilt lekelerini baya açtı bittikçe stoklayacagim bı urun
İsim: s** a**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Kızlar alın aldırın stok yaptım indirimdeyken tavsiye ederim
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: FUA GLOBAL
Yorum: İndirimdeyken stok yaptım cildime iyi geliyor
İsim: S** T**
Tarih: 04 Şubat 2024
Yorum: bayiliyorum bu ürüne indirime grince hmn stok yapacam bebgim gibi yapıyor yüzümü
İsim: Ayfer y.
Tarih: 05 Mayıs 2024
Yorum: Hem cildimdeki lekelerin yoğunluğunu azalttı hemde cildime aydınlık parlaklık verdi
İsim: C** E**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: pınar dönmez tavsiyesi ile aldım mükemmel sonuc gerginlik verme hisside cabasi Yorum güncellemek istedim 2 aydır kullanıyorum ama bazen 2 veya 3 gün unuttuğum oluyor ona rağmen süper sonuc
İsim: T** E**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ben bugüne kadar kullandığım leke karşıtı serumların en iyisi diyorum
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Müthiş bir ürün. Lekelere Harika çözüm. Cilt tohum eşitledi. Cildim parladı. Üstelik bu parlama bir hafta gibi kısa bir sürede oldu. Stoklanmalı.
İsim: Özlem M. K.
Yorum: cildim daha parlak ve aydınlık. cilt tonumu eşitledi. koyu kahverengi lekelerim neredeyse cildimle ayni tona gelmek üzere. bitince tekrar alacagim
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: Aşırı memnunum 2 şişe bitirdim ve cildim bebek gibi oldu.
İsim: Merve G.
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Severek aldığım ürünlerden biri bitdikce stok yapıyorum
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Yüzüm daha esnek ve yumuşak oldu. Pırıl pırıl, cilt tonum dengelendi. Düzenli kullanıyorum ve hepsi bir arada cok iyi bir ürün diyebilirim.
İsim: D** U** G**
Tarih: 14 Eylül 2023
Yorum: Kullanmaya başlayalı 10 gün oldu cilt lekelerim açıldı, aydınlık ve yumuşacık bir etkisi var çok beğendim, 2 di 1 tl kampanyasından almıştım, şimdi 3 al 2 öde ile yeniden sipariş verdim, rutinim oldular
Tarih: 17 Eylül 2023
Yorum: Bir süredir cilt lekelerim için kullanıyorum harika bir serum. Ciltte hızlı emilim sağlıyor ve ağırlık yapmıyor. Düzenli kullanımla cildim daha canlı görünüyor ve cilt tonumda bütünlük oluşmaya başladı çok memnunum
İsim: A** Ö**
Yorum: cildi yumuşacık yapıyor ve besliyor stok yapacam
İsim: m** ö**
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: harika indirim olunca stok yapıcam
İsim: Necla t.
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: ürüne bayıldım bayıldım artık hep stok yapicam keisnlikle
İsim: İ** Y**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: ürününün cildimi nasıl aydınlattığı mı eşim yüzüme baktığında ya sen nasıl bir şey yaptın kendine bu kadar parlak gözüküyonsun dediğinde nasıl fark yarattığını anladım çok memnun kaldım. indirim oldmça stok yahacağım
İsim: Büşra D.
Tarih: 21 Mart 2024
Yorum: Ürünü kampanyalı aldım biri bitti ve gercekten lekelere işe yarıyor ben memnun kaldım pişman olmazsınız
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: çok memnun kalınan ürün kampanyada iken stokladim
İsim: E** E**
Tarih: 27 Eylül 2023
Yorum: 10 yıldız olsa da versem cilt tonumu açtı eşitledi nemlemdirdi şahane bişey düzenli kullanımda etkisini çok iyi gördüm
İsim: N** A**
Tarih: 23 Ocak 2024
Yorum: ürünü kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ve aşırı güzel etkisi var alın aldırın stok yapın derim
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: cilt parlatmasi ile birlikte cildi nemli yapıyor parlaklık sağlıyor kendinize bir özgüven katıyor. kesinlikle deneyin .
İsim: M** K** K**
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. cilt tonumda kahverengi lekelerim vardı. Cilt tonum eşitlendi. Cildim çok daha canlı görünüyor.
Yorum: Stok yapın kızlar mükemmel
Tarih: 26 Mart 2024
Yorum: Ürün cildime cok iyi geldi düzenli olarak kullanmaya başladım lekelerimde azalma var
İsim: E** A**
Tarih: 03 Ekim 2023
Yorum: Düzenli kullanımda tertemiz bir cildim oldu lekeler gitti yüzüm açıldı resmen nemlendirmesi çok iyi
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhabalar
Cevap: Merhaba efendim
Soru: mavi ve sari serum var nasil kullanmaliyim?
Cevap: benım onerım: sıyah sabah yesıl mor gun ıcı sarı aksam mavı gece .temız cılde 1-2 damla masaj yaparak uygulayınız durulamayınız. gunluk kullanıma uygundıur.
Soru: sorumun cvbını alamıyorum cvpları kopyala yapıştır yapıyorsunuz soruyu okumadan tekrar sorayım sabah öğle akşam kullanmak istiyorum mavi yeşil ve sarı serumu soruyorum mor yada siyah serumu sormuyorum aldığım yeşil mavi sarı serumu sabah öğlen akşam kullanabilir miyim ve her serum kullanmadan önce yüzümü yıkamam mi gerekiyor sabahları haricinde
Cevap: kopyala yapıştır yapılmıyor sade bir şekilde anlatıldı temiz cilde uygulayın demek cildiniz kirli ise yıkayın temizleyın demek efendim her seferinde yıkmanıza gerek yok kullanımları basit ürünlerdir
Soru: Siyah nokta ve sivilceler için hangisini kullanmalıyım
Cevap: sıyah serum
Soru: mor serum ne zaman gelir?
Cevap: en kısa surede geelecek
Soru: merhaba ben bu serum ve yeşil olan serumu haftada ne sıklıkla kullanmalıyım ayrıca sabah mı akşam mı kullanmaliyim
Cevap: önerilen : Sıyah serum ( sabah )Yeşil serum ve Mor serum ( gun ıcı ) sarı serum ( aksam) mavi serum( gece) Temiz cilde 1-2 damla masaj yaparak uygulanır ve durulanmaz. Günlük kullanıma uygundur. Sarı serumu gündüz kullanım yapacaksanız Güneş kremi sürmeyide unutmayınız. Serumlar sürüldükten sonra makyaj vs benzeri bütün işlemler yapılabilir .
Soru: merhaba mavi,sarı,yeşil serumları nasıl hangi aralıklarla kullanabilirim
Cevap: Mavi serum gece sari serum aksam yesil serumu gun içinde gunde iki kes olmak sarti ile masaj yaparak uygulayın efendim
Soru: Siyah nokta oluyor aynı zamanda gözenek problemim de var siyah ve mavi olan serumları alsam üstüne bu sarı olan aydınlatması icin alsam üçü fazla mi olur aynı zamanda kullanmak için bilemedim nasıl önerirsiniz ?
Cevap: Merhabalar,akşam rutininde yüz temizleme sonrası kullanım sağlayabilirsiniz her serum arasına 1 dakika emilim süresi bırakmanız yeterli olacaktır
Soru: merhabalar güneş kremi ne zaman stoğa girer
Cevap: En kısa sürede gelicek efendim
Soru: dudak üstü biyik bölgesi kararması için uygun mu bu ürün
Cevap: Evet efendim
Soru: merhabalar hamileler için uygun mu
Cevap: Merhabalar, doktorunuza danışınarak kullanmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.
Soru: Emziren annelerin kullanmasında sakınca var mı acaba
Cevap: Merhabalar doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz iyi günler dileriz
Soru: merhabalar gözenekler için hangisini önerirsiniz.
Cevap: Merhaba efendim mavi serumumuzu önerebiliriz düzenli kullandığınız takdirde gözeneklerinizi sıkılaştıracaktır.
Soru: Güneş kreminin stokları ne zaman yenilenecek
Cevap: yakın zamanda efendim
Soru: Ciltte yanma ya da alerjik bir durum yaratır mı?
Cevap: Merhabalar,hayır efendim
Soru: Ürünlerim lütfen sağlam paketlenmiş bir şekilde gelsin kırılmasın
Cevap: efendim en özendiğimiz konu paketlemedir içiniz rahat olsun sağlıklı günlerde kullanın
Soru: cıldım çok hassas ve kuru sarı ve mor serum bana tararmı
Cevap: doktorunuza danısınız cıldınız hassas ıse efendım
Soru: mavi ve sarı da iyi gelir mi göz altı morluklarına
Cevap: evet efendım duzenlı kullanım ve cılt tepkımenıze baglı olarak ıyılesme gozlemlenır
Soru: sarı serum hangisi
Cevap: lekekarsıtı cılt tonu esıtleyen aydınlatıcı ampul
Soru: Kullanımı nasıl gece mi gündüz mü
Cevap: aksam .gunduz kullanım yaparsanız gunes kremısurmeyı unutmayınız
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Ürüne Ait Resimler
Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul En Uygun Satış Linki
KOREACO Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KOREACO Leke Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleyen Aydınlatıcı Ampul yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.