Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak En Düşük Fiyat Nerede-

Aysu

Bilgili
Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Bu Ürünü Almalı Mı?
Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Güncel Fiyatı 260.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Alanlar Memnun Mu?

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Açıklama Ve Özellikler

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Ürününün Satıcısı, ESS Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak ürününü 260.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Kullanıcı Yorumları Nasıl?
260.0 Tl ye satışta olan Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: tam bir fiyat performans ürünü. gayet kullanışlı. kargo çok sağlam vezamanında geldi.
İsim: g** ç**
Tarih: 06 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Vipithalat

Yorum: ışık kalitesi baya iyi harika almalısınız bence
İsim: Y** k**
Tarih: 28 Ocak 2023
Satıcı: Akdem İthalat

Yorum: çok beğendim
İsim: F** B**
Tarih: 14 Ocak 2023
Satıcı: Hanedan İthalat

Yorum: Harika bir ürün üç ışık modu var çok beğendim
İsim: Z** T**
Tarih: 29 Ekim 2021
Satıcı: Vipithalat

Yorum: Bi işe yaramaz
İsim: S** F**
Tarih: 09 Şubat 2022
Satıcı: HepsiTrendd

Yorum: ürün kırık geldi iade etmek istemiyorum birdahada alışveriş yapmam
İsim: H** a**
Tarih: 10 Mart 2022
Satıcı: HepsiTrendd

Yorum: yanlis urun yollamasalar degerlendirirdim
İsim: ö** ş**
Tarih: 05 Ocak 2023
Satıcı: REKOR TİCARET

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Merak Edilenler Neler?

Soru: Toplam yüksekliği nedir ve ayakları mevcutmu yoksa sadece ışıkmı
Cevap: merhaba ayakları mevcut olup masaüstü portatif şeklindedir

Soru: Uzuyor mu boyu
Cevap: Merhabalar ürün boyu sabittir

Soru: Merhaba siparişimden ayak çıkmadı. Ne zaman gönderim yapabilirsiniz? Teşekkür ederim
Cevap: merhaba satıcınızı kontrol ettiniz mi

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Led Halka Işık Youtuber Makyaj Kuaför,make Up Ring Light Tripod Ayak En Uygun Satış Linki