Sibel
Bilgili
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Satın Alır Mısınız?
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Şu Andaki Fiyatı 499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Teknik Açıklamalar
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürününün Satıcısı, Torima L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick ürününü 499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürün Hakkındaki Yorumlar
499.0 Tl ye satışta olan L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: o kadar selfie cubuğu aldım bu kadar kalitelisini görmedim, hem malzemehem fiyat bence kaçırmayın
İsim: G** A**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Yorum: Çok güzel sağlam geldi
İsim: H** I**
Tarih: 30 Nisan 2024
Yorum: Çook beğendikk
İsim: Ceren G.
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok çok iyiiiii kesinlikle tavsiye ediyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: kalite iyi , Kargo erken geldi, çok memnunum

İsim: G** R**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Kullanışlı.
İsim: İ** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet güzel geldi kullanışlı
Yorum: saklama alanı küçük ve çok kullanışlı fiyatıda uygun
İsim: B** Ü**
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: 1 yildizida boyu 1.50 olsa daha iyi olurdu oradan kırdım onun dışındaçok iyi
İsim: s** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. Rüzgar olmayan yerlerde devrilmedenduruyor. Rüzgarlı havada kullanmak sıkıntı olabilir. Kumandası olması daçok işlevsel. Tek başınıza seyahat ederken kimseden fotoğrafımı çekermisin diye rica etmeye gerek kalmıyor. Tabiki kalabalık alanlarda tripotolarak kullanmak riskli olur. Sakin alanlarda kullanılabilir.
İsim: Z** N** D**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre iyi bir ürün
İsim: M** F**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Yırtık pakette geldi. Çözemedim görselle alakası yok iade malesef
İsim: S** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: aşırı iyi uzerien tanımam ama tek sorunu üstteki kısmı diğer tripodlqrdaki gibi dönmüyor
İsim: elif e. ö.
Tarih: 29 Ağustos 2024
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Selam, iphone 11 uyumlumu?
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: kumandalimi bu?
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: andeoid telefonlarla uyumlu mudur?
Soru: merhaba açık ken kaç uzunluğu ne kadar
Cevap: Merhaba, 102 cm efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba , aksiyon kamerası takılıyor mu?
Soru: Telefonu dik halde de kullanabilir miyiz içinde
Soru: Kamera olan kısmı dikey ve yatay olarak çevirebiliyor muyuz?
Soru: Merhaba çubuğun tutma yeri be kadar geniş kalınlık olarak acaba keşke bunlrın tutma yerine bir mandal yapılsa
Cevap: Merhaba, 8- 10cm arası kalınlığında efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba iPhone 15 kullanıyorum ama kumandayı bağlayamadım yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhaba, kumandaya basılı tutunuz efendim daha sonra bluetooth ile bağlanınız . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Yorumlarda kumandası var demişler siz sorularda yok demişsiniz kumanda var mı yok mu
Cevap: Merhaba, kumandası mevcuttur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler kumandası içinde yok
Cevap: Merhaba, kuandası ürün üzerinde yukarı dğru iterseniz çıkar efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Sadece led ışık satılıyor mu
Soru: merhaba en kısa halinin uzunluğu nedir
Cevap: Merhaba, 22 cm efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba telefonu dik koyduğumuz zaman led ışık kullanılıyor mu canlı yayın vs yapılabilir mi öyle
Soru: Merhaba hem sarı hem beyaz ışık mı
Soru: Sadece led ışık satışınız var mı ?
Soru: Ürün video esnasında sarsılmama özelliği varmı
Soru: telefonu takma yeri ne kadar esneyebiliyor kaç cm ?
Cevap: Merhaba, 8-9 cm esneyebiliyor efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba s24 ultra için uygun mudur ?telefonum geniş bi telefon, telefonu takma yeri max kaç esniyor açılıyor ? ve kaç gram ağırlığı taşıyabilir?
Cevap: Merhaba, Evet uygunudr efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün pille mi çalıyor, güç kaynağı nedir?
Cevap: Merhaba, şarjlı efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürün Görselleri
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Şu Andaki Fiyatı 499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Teknik Açıklamalar
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürününün Satıcısı, Torima L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick ürününü 499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürün Hakkındaki Yorumlar
499.0 Tl ye satışta olan L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: o kadar selfie cubuğu aldım bu kadar kalitelisini görmedim, hem malzemehem fiyat bence kaçırmayın
İsim: G** A**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: Çok güzel sağlam geldi
İsim: H** I**
Yorum: Çook beğendikk
İsim: Ceren G.
Tarih: 27 Nisan 2024
Yorum: Ürün çok çok iyiiiii kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tarih: 26 Nisan 2024
Yorum: kalite iyi , Kargo erken geldi, çok memnunum
İsim: G** R**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: Kullanışlı.
İsim: İ** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet güzel geldi kullanışlı
Yorum: saklama alanı küçük ve çok kullanışlı fiyatıda uygun
İsim: B** Ü**
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: 1 yildizida boyu 1.50 olsa daha iyi olurdu oradan kırdım onun dışındaçok iyi
İsim: s** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün. Rüzgar olmayan yerlerde devrilmedenduruyor. Rüzgarlı havada kullanmak sıkıntı olabilir. Kumandası olması daçok işlevsel. Tek başınıza seyahat ederken kimseden fotoğrafımı çekermisin diye rica etmeye gerek kalmıyor. Tabiki kalabalık alanlarda tripotolarak kullanmak riskli olur. Sakin alanlarda kullanılabilir.
İsim: Z** N** D**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: fiyatına göre iyi bir ürün
İsim: M** F**
Tarih: 11 Mayıs 2024
Yorum: Yırtık pakette geldi. Çözemedim görselle alakası yok iade malesef
İsim: S** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024
Yorum: aşırı iyi uzerien tanımam ama tek sorunu üstteki kısmı diğer tripodlqrdaki gibi dönmüyor
İsim: elif e. ö.
Tarih: 29 Ağustos 2024
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Selam, iphone 11 uyumlumu?
Soru: kumandalimi bu?
Soru: andeoid telefonlarla uyumlu mudur?
Soru: merhaba açık ken kaç uzunluğu ne kadar
Cevap: Merhaba, 102 cm efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba , aksiyon kamerası takılıyor mu?
Soru: Telefonu dik halde de kullanabilir miyiz içinde
Soru: Kamera olan kısmı dikey ve yatay olarak çevirebiliyor muyuz?
Soru: Merhaba çubuğun tutma yeri be kadar geniş kalınlık olarak acaba keşke bunlrın tutma yerine bir mandal yapılsa
Cevap: Merhaba, 8- 10cm arası kalınlığında efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba iPhone 15 kullanıyorum ama kumandayı bağlayamadım yardımcı olabilir misiniz
Cevap: Merhaba, kumandaya basılı tutunuz efendim daha sonra bluetooth ile bağlanınız . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Yorumlarda kumandası var demişler siz sorularda yok demişsiniz kumanda var mı yok mu
Cevap: Merhaba, kumandası mevcuttur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: iyi günler kumandası içinde yok
Cevap: Merhaba, kuandası ürün üzerinde yukarı dğru iterseniz çıkar efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Sadece led ışık satılıyor mu
Soru: merhaba en kısa halinin uzunluğu nedir
Cevap: Merhaba, 22 cm efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba telefonu dik koyduğumuz zaman led ışık kullanılıyor mu canlı yayın vs yapılabilir mi öyle
Soru: Merhaba hem sarı hem beyaz ışık mı
Soru: Sadece led ışık satışınız var mı ?
Soru: Ürün video esnasında sarsılmama özelliği varmı
Soru: telefonu takma yeri ne kadar esneyebiliyor kaç cm ?
Cevap: Merhaba, 8-9 cm esneyebiliyor efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: merhaba s24 ultra için uygun mudur ?telefonum geniş bi telefon, telefonu takma yeri max kaç esniyor açılıyor ? ve kaç gram ağırlığı taşıyabilir?
Cevap: Merhaba, Evet uygunudr efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: ürün pille mi çalıyor, güç kaynağı nedir?
Cevap: Merhaba, şarjlı efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Ürün Görselleri
L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick En Uygun Satış Linki
Torima L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Torima L15 Siyah Led Işıklı Selfie Çubuğu Kablosuz Tripot Selfie Monopod Selfie Stick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.