Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Tavsiye Eder Misiniz-

Zeliha

Bilgili
Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Alınmaya Değer Mi?
Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Şimdiki Fiyatı Ile 21600.0 Tl'den Satılmaktadır.

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Ürün Açıklaması

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Ürününün Satıcısı, VESTEL Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi ürününü 21600.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında Yapılan Yorumlar
21600.0 Tl ye satışta olan Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: çok beğendim kullanıyorum da herhangi bir sorun yaşamadım çok damemnunum almanızı tavsiye ederim
İsim: S** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok iyi tavsiye ederim
İsim: M** Ö** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Nisan 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: GAYET BAŞARILI ÜRÜN BAYADIR KULLANIYORUM
İsim: Ş** S**
Tarih: 11 Mart 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: tavsiye etmiyorum 4 saate kurutma yapıyor 1 saate alıyorum ıslak bırakıyor
İsim: P** T**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Satıcı: ŞÜKRAN Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: 1 puan kırma sebebi kargoyu kapıya birakmışlar servis içeri alır deyipgitmişler ve makinenin siyah kısımları kılcal çizikler dolu
İsim: T** B**
Tarih: 12 Şubat 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: çok beğendik çok güzel satıcıya ve kargo şirketine teşekkürler hayırlıişler dilerim.
İsim: V** D**
Tarih: 18 Şubat 2024
Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Yorumlarda yazılan gibi fazla bir sesi yok, çamaşır makinesi daha sesliçalışıyor, kurutma gayet güzel,dolap kuruluğu seçtik 3 saat ile açıldı1.40 dk da işini bitirdi,fakat kargo kaynaklı üst kapakta bir deformevardı çünkü kutu üzerinde kocaman bir ayak izi vardı çünkü,servisdeğişim evragi düzenledi kapak gelince değişecek
İsim: S** B** E**
Tarih: 17 Ocak 2024
Satıcı: Gülşal-Vestel Yetkili Online Bayi

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Ürüne Dair Sorular

Soru: merhabalar ön kapak cam mı plastik mi
Cevap: Merhabalar,ön kapak cam değildir iyi günler dileriz

Soru: Yani teşhir ürün değil doğru mu anladım?
Cevap: Evet efendim. E ticarete Teşhir ürünü satmıyoruz.

Soru: Merhaba bu ürünün tambur hacmi kaç öğretimin miyim
Cevap: Merhaba, 112 litredir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhba motor ınterver mi
Cevap: HAYIR EFENDİM

Soru: merhaba ürünün motor garanti süresi diğer bayilerde 10 yıl burda neden 3 yıl
Cevap: merhaba burda 3 yıl yazan garanti genel garanti süresidir.Motor garantisi de 10 yıldır .Burda da 10 yıldır motor garantasi

Soru: Merhaba ürün koyu gri demi fotoğraftaki gibi?
Cevap: Merhabalar ; ürün rengi gridir , koyu gri değildir ,iyi günler dileriz.

Soru: Su haznesi varmı ve bu İnox rengimi koyu grimi yani siyaha benzeyen istiyorum da
Cevap: SU HAZNESİ VARDIR EFENDİM RENGİ GRİDİR EFENDİM

Soru: Kolay gelsin üst üste koymak için çamaşır makinesi nin üstünde herhangi bir aparat koymamız lazım mı ,
Cevap: TEŞEKKÜRLER. EVET APARAT KOYMAK GEREKİR. ÜCRETSİZ OLARAK VESTEL YETKİLİ SERVİSİNDEN TALEP EDEBİLİRSİNİZ.

Soru: merhabalar ürünü satın aldık ama bunun altına makinenin üstü ne koymak için aparat geliyor mu
Cevap: Merhabalar aparatı servisten ücretsiz temin edebilirsiniz iyi akşamlar dileriz

Soru: makına üstüne kurum oluyormu apart sızmı getırıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Vestel ve Regal Markalı Kurutma Makineleri için yapılacak olan ilk kurulum hizmetinde müşteri kurutma makinesini çamaşır makinesinin (çamaşır makinesi hangi marka olursa olsun) üzerine kurdurmak isterse; istifleme aparatı ücretsiz olarak verilir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar kurulum ücretsiz mi
Cevap: merhaba ücretsizdir

Soru: Ayakkabı için ayrı bi yeri var mı içinden bide kaç model
Cevap: ayrı bölme yoktur efendim - 2023 son çeyrek üretimidir

Soru: Bana kurulum tarihi sms olarak gelecek mi?
Cevap: EVET SİZLERE BİLGİ VERİLECEKTİR EFENDİM

Soru: merhaba urunun icerisi dökümmu ve urunun icerinde tuylerin pisliklerin durdugu yer vsrmi kendimiz temizliyebiliyormuyuz.?
Cevap: Merhaba, ürünümüzün tamburu paslanmaz çelik şeklindedir. Ürünümüzde Çift Filtre Tasarımı bulunuyor. Kurutma makinenizin temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

Km 107202 G Wi-fi 10 Çamaşır Kurutma Makinesi En Uygun Satış Linki