Cigdem
Bilgili
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürün Özellikleri
_x000D_
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı ÇamaşırMakinesi, Kamp, Yurt, Karavan, Seyahat Mini Portatif Çamaşır Makinesi_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
KUTU İÇERİĞİ:_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Katlanabilir çamaşır makinesi >_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Kurutma Sepeti >_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Adaptör >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLER:_x000D_
_x000D_
Adı:Katlanabilir Taşınabilir KurutmalıÇamaşır Makinesi, Kamp, Yurt, Karavan, Seyahat Mini Portatif Çamaşır Makinesi >_x000D_
_x000D_
Malzeme: Çevre dostu ABS, elektronikbileşenler >_x000D_
_x000D_
Nominal frekans: 50/60Hz >_x000D_
_x000D_
Kapasite:6,5 L >_x000D_
_x000D_
Nominal voltaj: DC100-240V >_x000D_
_x000D_
Nominal güç: 36W >_x000D_
_x000D_
Çalışma metodu: Dalgatekeri >_x000D_
_x000D_
Renk: Yeşil, mor >_x000D_
_x000D_
Boyutları: 6L Boyutu: Açıldığında:27,5*20,5*20,5 cm, Katlandığında: 12*27 cm >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
1.Yıkama ve kurutma tek adımda gerçekleşir; özelkurutma sepeti, kıyafetlere nazik davranır. Su tahliye programı sayesindegiysilerin aşırı sıkma sonucu çekme veya deforme olmasını önler ve kalan suyunazikçe giderir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
2.Farklı yıkama ihtiyaçlarınauygun olarak üç zamanlama seçeneği sunar. Çamaşırınızın gereksinimine göreuygun zaman ayarını seçebilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
3.Çamaşır makinesinin pozitifve negatif dönüş yapabilen çarkı, elle yıkamanın etkisini taklit ederek 360°kapsamlı ve nazik bir yıkama sağlar. Giysileri hassasiyetle döndürerek kuvvetlileke çıkarma performansı gösterir ve elde yıkama kadar temiz, ancak giysilerezarar vermeyen bir yıkama sunar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
4.Katlanabilir tasarımısayesinde yerden tasarruf sağlar; tek bir hareketle katlanarak oturma odası,balkon veya çamaşır odasında kolayca saklanabilir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
5.Mavi ışık ile otomatikdezenfekte özelliği >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
6.İdeal yıkama kapasitesi; iççamaşırlarınızı günde istediğiniz kadar sık değiştirmenize olanak tanıyan, birseferde yaklaşık 1KG yıkama kapasitesi ile bebek giysileri ve iç çamaşırlarınıbiriktirmeden, ayrı ayrı yıkama kolaylığı sağlar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, ALFAGİFT Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi ürününü 999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
999.0 Tl ye satışta olan Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5
Yorum: çok memnun kaldım ve aşırı iyi yer kaplama derdi de yok gönülrahatlığıyla kullan kaldır
İsim: k** c**
Tarih: 28 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Saravita
Yorum: erkek cocuk annesiyim cocukların coraplarını yıkamak için aldım memnunumyerde kaplamıyor kullanışlı tavsiye ederim
İsim: Y** y**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel tavsiye ederim
İsim: U** Ş**
Yorum: Çok küçük değmez
İsim: **** ****
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel beğendim küçük şeyleri yıkamak için Kullanılır satıcınınhediyesi için teşekkür ederimSadece sıkma aparatı çok küçük
İsim: S** A** Ö**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün normal ama alınmaz
İsim: G** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Küçük tshırtlar tek tek yıkanıyor suyu boşalma sıkma iyi…….idare eder beğendim

İsim: R** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Temmuz 2024
Satıcı: Emosavm
Yorum: bir tişört ancak yıkanır küçücük birşey
İsim: B** Ş**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: içindeki kurutma haznesi çalışırken yerinden çıkıyor ve çok küçük
İsim: G** B**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: elektriklemi çalışıyor
Cevap: Merhaba efendim. Bir adet adaptör ile birlikte gönderilmektedir. Elektrikle çalışmaktadır.
Soru: Kaç litre acaba
Cevap: 8l efendim
Soru: 12 volt ile çalışir mı?
Cevap: Tüketimi:Sadece 10 W enerji tüketimi ile oldukça verimli bir kullanım sunar.
Soru: Kurutma da mı yapıyor
Cevap: Evet efendim
Soru: suyunu kendi ısıtıyormu
Cevap: Sıcak su eklemeniz gerekmektedir
Soru: mrb urunu nasil kullanacagiz klavuzu varmi ?
Cevap: Merhaba efendim. İçinde kullanım kılavuzu bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: sıkma islemi varmi
Cevap: Merhaba efendim. Küçük beyaz sepet sıkma işlemi yapmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Markası ne Üretici firma kimin
Cevap: Merhaba efendim. İlan markası ALFAGİFT'tir. Ürün Çin Menşeilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Nevresim takımını kurutur mu bu ürün
Cevap: Hayır efendim. Büyük kalır nevresim takımı. İyi günler dileriz
Soru: Merhabalar çamaşır yıkarken sallanıyor mu yere sabitleyici vantuz ayak var mı sallanmıması için oynamaması için
Cevap: Merhaba efendim. Kaymaz tabanı bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tüm kıyafetleri yıkıyomu
Cevap: Merhaba efendim. Hacmi koyulan kıyafete yeterli olduğu taktirde her kıyafeti yıkar.
Soru: merhaba,pestemal yıkar mi acaba kalın olanlarindan..
Cevap: Merhaba efendim. Hacmi yeterli olursa yıkar. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: kıyafetleri yıkamadan sonra kurutuyomu
Cevap: Merhaba efendim. Görsellerde yer alan etrafı açık küçük bir sepetle birlikte gönderilmektedir. Yıkamadan sonra elbiseler o sepete yerleştirip kurutma modunda kurutma işlemini yapabiliyorsunuz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: slm kolay gelsin adaptöru ilemi gondereceksiniz
Cevap: Merhaba efendim. Adaptörü ile gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: videoda kurutma yi göstermiyor nasıl kurutuluyor acaba
Cevap: Merhaba efendim. Küçük beyaz sepete koyup kurutabiliyorsunuz yıkamadan sonra. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: günaydın ürün sepeti ile mi geliyor
Cevap: Merhaba efendim. Ürün sepeti ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Kurutma işlemi normal giyilecek kadar kurutuyor mu ? Ve kaç dakika da kurutur bir defa da kaç giysi kurutur
Cevap: Merhaba efendim. Kurutma sepeti videodaki gibi küçüktür. Küçük eşya parçalarını sığacak kadarını suyunu almak amacıyla kullanılır. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Kot pantolon yıkar mı ?
Cevap: Merhaba efendim. Kot pantolon da yıkar. Ancak iç çamaşırı, çorap, tişört veya bu minvalde pamuklu yumuşak çamaşırlar kadar verim alamayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kirli su gideri ellemi boşaltılıyor bide ses cikariyormu
Cevap: Su çıkışı için borusu var , ses çıkarmıyor efendim
Soru: Tamam onu cozdumde ıcınden yuvarlak sıyah renk bır aparat cıktı o ney
Cevap: Merhaba efendim. O hediye efendim. Telefon tutucudur. Hediye olarak gönderdik biz o ürünü. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Detaylı Resimler
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Güncel Fiyatı 999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Gerçekten İyi Mi?
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürün Özellikleri
_x000D_
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı ÇamaşırMakinesi, Kamp, Yurt, Karavan, Seyahat Mini Portatif Çamaşır Makinesi_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
KUTU İÇERİĞİ:_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Katlanabilir çamaşır makinesi >_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Kurutma Sepeti >_x000D_
_x000D_
_x000D_
1* Adaptör >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
ÖZELLİKLER:_x000D_
_x000D_
Adı:Katlanabilir Taşınabilir KurutmalıÇamaşır Makinesi, Kamp, Yurt, Karavan, Seyahat Mini Portatif Çamaşır Makinesi >_x000D_
_x000D_
Malzeme: Çevre dostu ABS, elektronikbileşenler >_x000D_
_x000D_
Nominal frekans: 50/60Hz >_x000D_
_x000D_
Kapasite:6,5 L >_x000D_
_x000D_
Nominal voltaj: DC100-240V >_x000D_
_x000D_
Nominal güç: 36W >_x000D_
_x000D_
Çalışma metodu: Dalgatekeri >_x000D_
_x000D_
Renk: Yeşil, mor >_x000D_
_x000D_
Boyutları: 6L Boyutu: Açıldığında:27,5*20,5*20,5 cm, Katlandığında: 12*27 cm >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
1.Yıkama ve kurutma tek adımda gerçekleşir; özelkurutma sepeti, kıyafetlere nazik davranır. Su tahliye programı sayesindegiysilerin aşırı sıkma sonucu çekme veya deforme olmasını önler ve kalan suyunazikçe giderir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
2.Farklı yıkama ihtiyaçlarınauygun olarak üç zamanlama seçeneği sunar. Çamaşırınızın gereksinimine göreuygun zaman ayarını seçebilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
3.Çamaşır makinesinin pozitifve negatif dönüş yapabilen çarkı, elle yıkamanın etkisini taklit ederek 360°kapsamlı ve nazik bir yıkama sağlar. Giysileri hassasiyetle döndürerek kuvvetlileke çıkarma performansı gösterir ve elde yıkama kadar temiz, ancak giysilerezarar vermeyen bir yıkama sunar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
4.Katlanabilir tasarımısayesinde yerden tasarruf sağlar; tek bir hareketle katlanarak oturma odası,balkon veya çamaşır odasında kolayca saklanabilir. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
5.Mavi ışık ile otomatikdezenfekte özelliği >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
6.İdeal yıkama kapasitesi; iççamaşırlarınızı günde istediğiniz kadar sık değiştirmenize olanak tanıyan, birseferde yaklaşık 1KG yıkama kapasitesi ile bebek giysileri ve iç çamaşırlarınıbiriktirmeden, ayrı ayrı yıkama kolaylığı sağlar. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, ALFAGİFT Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi ürününü 999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
999.0 Tl ye satışta olan Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5
Yorum: çok memnun kaldım ve aşırı iyi yer kaplama derdi de yok gönülrahatlığıyla kullan kaldır
İsim: k** c**
Tarih: 28 Eylül 2024
Yorum: erkek cocuk annesiyim cocukların coraplarını yıkamak için aldım memnunumyerde kaplamıyor kullanışlı tavsiye ederim
İsim: Y** y**
Yorum: gayet güzel tavsiye ederim
İsim: U** Ş**
Yorum: Çok küçük değmez
İsim: **** ****
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Ürün çok güzel beğendim küçük şeyleri yıkamak için Kullanılır satıcınınhediyesi için teşekkür ederimSadece sıkma aparatı çok küçük
İsim: S** A** Ö**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: Ürün normal ama alınmaz
İsim: G** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Küçük tshırtlar tek tek yıkanıyor suyu boşalma sıkma iyi…….idare eder beğendim
İsim: R** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Temmuz 2024
Yorum: bir tişört ancak yıkanır küçücük birşey
İsim: B** Ş**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: içindeki kurutma haznesi çalışırken yerinden çıkıyor ve çok küçük
İsim: G** B**
Tarih: 17 Temmuz 2024
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: elektriklemi çalışıyor
Cevap: Merhaba efendim. Bir adet adaptör ile birlikte gönderilmektedir. Elektrikle çalışmaktadır.
Soru: Kaç litre acaba
Cevap: 8l efendim
Soru: 12 volt ile çalışir mı?
Cevap: Tüketimi:Sadece 10 W enerji tüketimi ile oldukça verimli bir kullanım sunar.
Soru: Kurutma da mı yapıyor
Cevap: Evet efendim
Soru: suyunu kendi ısıtıyormu
Cevap: Sıcak su eklemeniz gerekmektedir
Soru: mrb urunu nasil kullanacagiz klavuzu varmi ?
Cevap: Merhaba efendim. İçinde kullanım kılavuzu bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: sıkma islemi varmi
Cevap: Merhaba efendim. Küçük beyaz sepet sıkma işlemi yapmaktadır. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: Markası ne Üretici firma kimin
Cevap: Merhaba efendim. İlan markası ALFAGİFT'tir. Ürün Çin Menşeilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Nevresim takımını kurutur mu bu ürün
Cevap: Hayır efendim. Büyük kalır nevresim takımı. İyi günler dileriz
Soru: Merhabalar çamaşır yıkarken sallanıyor mu yere sabitleyici vantuz ayak var mı sallanmıması için oynamaması için
Cevap: Merhaba efendim. Kaymaz tabanı bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tüm kıyafetleri yıkıyomu
Cevap: Merhaba efendim. Hacmi koyulan kıyafete yeterli olduğu taktirde her kıyafeti yıkar.
Soru: merhaba,pestemal yıkar mi acaba kalın olanlarindan..
Cevap: Merhaba efendim. Hacmi yeterli olursa yıkar. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: kıyafetleri yıkamadan sonra kurutuyomu
Cevap: Merhaba efendim. Görsellerde yer alan etrafı açık küçük bir sepetle birlikte gönderilmektedir. Yıkamadan sonra elbiseler o sepete yerleştirip kurutma modunda kurutma işlemini yapabiliyorsunuz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: slm kolay gelsin adaptöru ilemi gondereceksiniz
Cevap: Merhaba efendim. Adaptörü ile gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: videoda kurutma yi göstermiyor nasıl kurutuluyor acaba
Cevap: Merhaba efendim. Küçük beyaz sepete koyup kurutabiliyorsunuz yıkamadan sonra. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: günaydın ürün sepeti ile mi geliyor
Cevap: Merhaba efendim. Ürün sepeti ile birlikte gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Kurutma işlemi normal giyilecek kadar kurutuyor mu ? Ve kaç dakika da kurutur bir defa da kaç giysi kurutur
Cevap: Merhaba efendim. Kurutma sepeti videodaki gibi küçüktür. Küçük eşya parçalarını sığacak kadarını suyunu almak amacıyla kullanılır. İlginiz için teşekkür ederiz
Soru: Kot pantolon yıkar mı ?
Cevap: Merhaba efendim. Kot pantolon da yıkar. Ancak iç çamaşırı, çorap, tişört veya bu minvalde pamuklu yumuşak çamaşırlar kadar verim alamayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: kirli su gideri ellemi boşaltılıyor bide ses cikariyormu
Cevap: Su çıkışı için borusu var , ses çıkarmıyor efendim
Soru: Tamam onu cozdumde ıcınden yuvarlak sıyah renk bır aparat cıktı o ney
Cevap: Merhaba efendim. O hediye efendim. Telefon tutucudur. Hediye olarak gönderdik biz o ürünü. Güzel günlerde kullanmanızı dileriz.
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Detaylı Resimler
Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki
ALFAGİFT Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ALFAGİFT Katlanabilir Taşınabilir Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kamp Yurt Karavan Seyahat Mini Çamaşır Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.