Aybike
Bilgili
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Bu Ürünü Almalı Mı?
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Şu Anki Fiyatı 999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Detaylı Bilgi
DEMPOWER kompakt ve taşınabilir tasarımı ile öne çıkan katlanabilir bir çamaşır makinesidir. 6,5 litrelik kapasitesi ile günlük çamaşırlarınızı zahmetsizce yıkamanıza olanak tanır. Katlanabilir yapısı sayesinde, iş gezilerinde, kamplarda veya apartman dairelerinde yer tasarrufu sağlayarak pratik kullanım sunar. Mavi ışık sterilizasyon teknolojisi ile hijyenik bir temizlik sağlar ve üç farklı yıkama modu ile kullanım kolaylığı sunar. Hafifliği ve taşınabilirliği sayesinde evde veya seyahatte yanınızda taşıyabilirsiniz._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Kapasite: 6,5 litre_x000D_
Modlar: Güçlü Temizlik (10 dakika), Standart Temizlik (5 dakika), Spin-Kurutma (3 dakika)_x000D_
Boyutlar: Katlanmış hâliyle 22cm x 22cm x 14cm, açılmış hâliyle 31cm x 22cm x 22cm_x000D_
Sterilizasyon: Mavi ışık teknolojisi ile derinlemesine temizlik_x000D_
Kullanım Alanları: Ev, apartman, kamp, seyahat, iş gezileri_x000D_
Taşınabilirlik: Kolay taşınabilir, hafif ve katlanabilir yapı_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kullanım Alanları:_x000D_
_x000D_
Ev: Küçük çamaşır yükleri için günlük kullanımda ideal._x000D_
Apartman Dairesi: Alan tasarrufu sağlayarak yer kaplamaz._x000D_
Kamp: Seyahat ve doğa gezilerinde pratik çamaşır yıkama çözümü._x000D_
Seyahat: İş gezilerinde yanınıza alarak konfor sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Avantajları:_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Tasarım: Kullanmadığınız zamanlarda kolayca katlanarak dolapta saklanabilir._x000D_
Mavi Işık Sterilizasyonu: Derinlemesine temizlik sağlayarak hijyenik sonuçlar sunar._x000D_
Küçük Boyut, Büyük Performans: Küçük çamaşır makineleri arasında yüksek kapasiteli ve verimli bir motor ile çalışır._x000D_
Portatif ve Pratik: Her yere kolayca taşınabilir ve kurulumu son derece basittir._x000D_
Enerji Verimliliği: Düşük enerji tüketimi ile tasarruf sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Ürününün Satıcısı, DEMPOWER Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal ürününü 999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Kullanıcı Geri Bildirimleri
999.0 Tl ye satışta olan Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: acil durumda iş görür dereddüd etmeden alınabilir ok
İsim: b** k**
Tarih: 03 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ucuz Al
Yorum: denedim kızıma almıştım çok güzel satıcı da hızlı ve kalite bidehediyesi var ama ben bilemedim ne olduğunu sürpriz işte genede teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: İşimizi görüyor, Dempower yazmıyor
İsim: B** M**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Görseldeki marka gelmedi tahliyesi görseldeki ile aynı değil alanbunları bilerek alsın
İsim: A** G**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: karavan için aldım iş yapacak gibi görünüyor evde denedik çorap iççamaşırı gibi parçalar için ideal bı kaç tişört yada bı kaç şort ancaalacak gibi bence başarılı bı ürün
İsim: i** e** ö**
Yorum: Gayet memnun kaldık güzel yıkıyor biraz sesi var ihticimiza hitab ettivideosu YouTube adresimizde var. Z&S=NAZLIM
İsim: Y** S** N**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Ürün fiyatına oranla çok iyi daha önce buna benzer bir şey kullanmıştımama kalitesi çok kötüydü. Ürünün kalitesi fiyatına göre çok iyi,uğraştırmıyor, yer kaplamıyor. Kamp yapmaya giderken arabama atıyorum.Zaten kampta çok bir beklentim olmuyor ama bu ürün beklentimin üstüneçıkarıyor. Bir de tüy toplayıcı hediye göndermişler. Onun için de teşekkürleDevamını Oku
İsim: **** ****
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Merak Edilenler
Soru: merhaba ben ürünün kalitesi ve güvenilir mi ve kirli çorapları temizler mi.onu siracaktım.
Cevap: Merhaba. Ürünün özellikleri açıklamasında bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Spor ayakkabi yıkanir mi
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Ne kadar sürede yıkıyor acaba
Cevap: Merhaba. Ürünün açıklamasında bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba kaç dakika yıkama süresi
Cevap: Merhaba. Ürünün açıklamasında bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ürünün boyutları açıklamada farklı resim üzerinde farklı Hangisi doğru
Cevap: Merhaba ürünün açılmış haliyele boyu ve eni 27 cm'dir.
Soru: merhabalar ürün nasıl çalışıyor şarjlı mı
Cevap: Merhaba prizdeyken çalışmaktadır.
Soru: Arkasındaki hortum ne alaka ben anlamadım nasıl yapacağımı
Cevap: Merhaba su borusudur efendim.
Soru: merhaba ben mutfakta masa ortuleri icin istiyorum acaba yikarmi
Cevap: Merhaba ürün iç çamaşırı ve küçük parça kıyafetler için uygundur. Eğer ürün onlar ile eş değerde ise kullanabilirsiniz değil ise kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz.
Soru: Merhaba kaç litre acaba
Cevap: Merhaba. Ürünün açıklamasında özellikleri bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba 6 litre yazıyor yani bayağı çamaşır aliyormu boy olarak çok küçükte
Cevap: Merhaba. 6 lt su ile beraber kapasitesidir.
Soru: iyi günler 750 yaziy sepete 950 nasıl oluyo bu anlamadim
Cevap: Merhaba, Sormak istediğiniz soruyu detaylandırabilirseniz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: elektrikli mi acaba
Cevap: Merhaba elektriklidir prizdeyken çalışmaktadır.
Soru: Merhabalar, güç kaymağı nedir? Elektrikle mi çalışıyor?
Cevap: MErhaba. Elektrikle çalışmaktadır.
Soru: Kamyonda kullanılır mı elektrikle mi çalışır çakmak girişi varmıdır
Soru: Kaç vat olduğunu öğrenmek istiyorum teşekkürler
Cevap: Merhaba 110-220V'dur
Soru: Sıkma ne derece oluyor kuruya yakınmı çok ıslakmı
Cevap: Merhaba kuruya yakın değildir. İsterseniz 2-3 defa kurutma özelliğini kullanarak daha kuru olmasını sağlayabilirsiniz.
Soru: şarj edipmi kullanıyoruz
Soru: Merhaba ürün şarjlı mı yoksa pilli mi
Cevap: Merhaba prizde çalışmaktadır.
Soru: Merhaba, sadece küçük parçalar mı, tek tekte olsa t-shirt yıkanabilir mi? Kaç kg çamaşır atılabilir 6 kg kapasite denmiş ama 6 kg konulmaz?
Cevap: Merhaba. Küçük parçalar yıkanmaktadır. Kalın olmadığı sürece t-shirt yıkanabilir. 6 kg su ile beraber olan kapasitedir.
Soru: Ürün pil ile mi elektrik ile mi çalışıyor ? Teşekkürler…
Cevap: Merhaba elektriklidir.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Ürünün Fotoğrafları
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Şu Anki Fiyatı 999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Detaylı Bilgi
DEMPOWER kompakt ve taşınabilir tasarımı ile öne çıkan katlanabilir bir çamaşır makinesidir. 6,5 litrelik kapasitesi ile günlük çamaşırlarınızı zahmetsizce yıkamanıza olanak tanır. Katlanabilir yapısı sayesinde, iş gezilerinde, kamplarda veya apartman dairelerinde yer tasarrufu sağlayarak pratik kullanım sunar. Mavi ışık sterilizasyon teknolojisi ile hijyenik bir temizlik sağlar ve üç farklı yıkama modu ile kullanım kolaylığı sunar. Hafifliği ve taşınabilirliği sayesinde evde veya seyahatte yanınızda taşıyabilirsiniz._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Ürün Özellikleri:_x000D_
_x000D_
Kapasite: 6,5 litre_x000D_
Modlar: Güçlü Temizlik (10 dakika), Standart Temizlik (5 dakika), Spin-Kurutma (3 dakika)_x000D_
Boyutlar: Katlanmış hâliyle 22cm x 22cm x 14cm, açılmış hâliyle 31cm x 22cm x 22cm_x000D_
Sterilizasyon: Mavi ışık teknolojisi ile derinlemesine temizlik_x000D_
Kullanım Alanları: Ev, apartman, kamp, seyahat, iş gezileri_x000D_
Taşınabilirlik: Kolay taşınabilir, hafif ve katlanabilir yapı_x000D_
_x000D_
_x000D_
Kullanım Alanları:_x000D_
_x000D_
Ev: Küçük çamaşır yükleri için günlük kullanımda ideal._x000D_
Apartman Dairesi: Alan tasarrufu sağlayarak yer kaplamaz._x000D_
Kamp: Seyahat ve doğa gezilerinde pratik çamaşır yıkama çözümü._x000D_
Seyahat: İş gezilerinde yanınıza alarak konfor sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Avantajları:_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Tasarım: Kullanmadığınız zamanlarda kolayca katlanarak dolapta saklanabilir._x000D_
Mavi Işık Sterilizasyonu: Derinlemesine temizlik sağlayarak hijyenik sonuçlar sunar._x000D_
Küçük Boyut, Büyük Performans: Küçük çamaşır makineleri arasında yüksek kapasiteli ve verimli bir motor ile çalışır._x000D_
Portatif ve Pratik: Her yere kolayca taşınabilir ve kurulumu son derece basittir._x000D_
Enerji Verimliliği: Düşük enerji tüketimi ile tasarruf sağlar._x000D_
_x000D_
_x000D_
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Ürününün Satıcısı, DEMPOWER Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal ürününü 999.0 Tl'den Satılmaktadır.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Kullanıcı Geri Bildirimleri
999.0 Tl ye satışta olan Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: acil durumda iş görür dereddüd etmeden alınabilir ok
İsim: b** k**
Tarih: 03 Ekim 2024
Yorum: denedim kızıma almıştım çok güzel satıcı da hızlı ve kalite bidehediyesi var ama ben bilemedim ne olduğunu sürpriz işte genede teşekkürler
İsim: M** b**
Tarih: 27 Eylül 2024
Yorum: İşimizi görüyor, Dempower yazmıyor
İsim: B** M**
Tarih: 26 Eylül 2024
Yorum: Görseldeki marka gelmedi tahliyesi görseldeki ile aynı değil alanbunları bilerek alsın
İsim: A** G**
Yorum: karavan için aldım iş yapacak gibi görünüyor evde denedik çorap iççamaşırı gibi parçalar için ideal bı kaç tişört yada bı kaç şort ancaalacak gibi bence başarılı bı ürün
İsim: i** e** ö**
Yorum: Gayet memnun kaldık güzel yıkıyor biraz sesi var ihticimiza hitab ettivideosu YouTube adresimizde var. Z&S=NAZLIM
İsim: Y** S** N**
Yorum: Ürün fiyatına oranla çok iyi daha önce buna benzer bir şey kullanmıştımama kalitesi çok kötüydü. Ürünün kalitesi fiyatına göre çok iyi,uğraştırmıyor, yer kaplamıyor. Kamp yapmaya giderken arabama atıyorum.Zaten kampta çok bir beklentim olmuyor ama bu ürün beklentimin üstüneçıkarıyor. Bir de tüy toplayıcı hediye göndermişler. Onun için de teşekkürleDevamını Oku
İsim: **** ****
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Merak Edilenler
Soru: merhaba ben ürünün kalitesi ve güvenilir mi ve kirli çorapları temizler mi.onu siracaktım.
Cevap: Merhaba. Ürünün özellikleri açıklamasında bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Spor ayakkabi yıkanir mi
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Ne kadar sürede yıkıyor acaba
Soru: Merhaba kaç dakika yıkama süresi
Soru: ürünün boyutları açıklamada farklı resim üzerinde farklı Hangisi doğru
Cevap: Merhaba ürünün açılmış haliyele boyu ve eni 27 cm'dir.
Soru: merhabalar ürün nasıl çalışıyor şarjlı mı
Soru: Arkasındaki hortum ne alaka ben anlamadım nasıl yapacağımı
Cevap: Merhaba su borusudur efendim.
Soru: merhaba ben mutfakta masa ortuleri icin istiyorum acaba yikarmi
Cevap: Merhaba ürün iç çamaşırı ve küçük parça kıyafetler için uygundur. Eğer ürün onlar ile eş değerde ise kullanabilirsiniz değil ise kullanmanızı tavsiye etmemekteyiz.
Soru: Merhaba kaç litre acaba
Cevap: Merhaba. Ürünün açıklamasında özellikleri bulunmaktadır dilerseniz oradan bakabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: merhaba 6 litre yazıyor yani bayağı çamaşır aliyormu boy olarak çok küçükte
Cevap: Merhaba. 6 lt su ile beraber kapasitesidir.
Soru: iyi günler 750 yaziy sepete 950 nasıl oluyo bu anlamadim
Cevap: Merhaba, Sormak istediğiniz soruyu detaylandırabilirseniz sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: elektrikli mi acaba
Cevap: Merhaba elektriklidir prizdeyken çalışmaktadır.
Soru: Merhabalar, güç kaymağı nedir? Elektrikle mi çalışıyor?
Cevap: MErhaba. Elektrikle çalışmaktadır.
Soru: Kamyonda kullanılır mı elektrikle mi çalışır çakmak girişi varmıdır
Soru: Kaç vat olduğunu öğrenmek istiyorum teşekkürler
Cevap: Merhaba 110-220V'dur
Soru: Sıkma ne derece oluyor kuruya yakınmı çok ıslakmı
Cevap: Merhaba kuruya yakın değildir. İsterseniz 2-3 defa kurutma özelliğini kullanarak daha kuru olmasını sağlayabilirsiniz.
Soru: şarj edipmi kullanıyoruz
Soru: Merhaba ürün şarjlı mı yoksa pilli mi
Cevap: Merhaba prizde çalışmaktadır.
Soru: Merhaba, sadece küçük parçalar mı, tek tekte olsa t-shirt yıkanabilir mi? Kaç kg çamaşır atılabilir 6 kg kapasite denmiş ama 6 kg konulmaz?
Cevap: Merhaba. Küçük parçalar yıkanmaktadır. Kalın olmadığı sürece t-shirt yıkanabilir. 6 kg su ile beraber olan kapasitedir.
Soru: Ürün pil ile mi elektrik ile mi çalışıyor ? Teşekkürler…
Cevap: Merhaba elektriklidir.
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Ürünün Fotoğrafları
Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal En Uygun Satış Linki
DEMPOWER Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DEMPOWER Katlanabilir Çamaşır Makinesi - Seyahat, Kamp ve Küçük Yaşam Alanları İçin İdeal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.