Karınca Yumurtası Yağı 20cc Alınması Gereken Bir Ürün Mü ?

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Tavsiye Eder Misiniz?
Karınca Yumurtası Yağı 20cc Şuanki Fiyatı Ne Kadar 109.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Kaç Kişi Memnun?

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Hakkında yaklaşık 13300 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Ürün Tanıtımı

Karınca Yumurtası Yağı: İstenmeyen Tüylerle Mücadelede Doğal Çözüm_x000D_
_x000D_

Doğanın sunduğu eşsiz güzellik sırlarından biri olan karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüylerle etkili bir şekilde mücadele eder. Geleneksel güzellik uygulamalarında uzun yıllardır kullanılan bu doğal yağ, modern kozmetik dünyasında da popüler bir tercihtir. >_x000D_
_x000D_
Karınca Yumurtası Yağının Faydaları_x000D_
İstenmeyen Tüylerin Azaltılması:Karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüylerin görünümünü azaltır ve tüylerin daha ince hale gelmesini sağlar. Düzenli kullanımda tüylerin yeniden çıkma hızı azalır ve tüyler daha seyrek hale gelir. _x000D_
Cilt Dokusunun Düzenlenmesi:Bu doğal yağ, cilt yüzeyini yumuşatır. Ciltteki pürüzleri azaltır ve daha pürüzsüz bir görünüm sağlar. _x000D_
Doğal ve Güvenli İçerik:Kimyasal maddeler içermez. Doğal ve güvenli bir alternatif sunarak, istenmeyen tüylerle mücadele ederken kimyasal ürünlerden kaçınmanızı sağlar. _x000D_
_x000D_
Kullanım Önerileri_x000D_
Tüy Alma Sonrası Kullanım: Tüylü olan bölge klasik yöntemlerle (ağda, cımbız, ip, epilasyon, lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını temizlenen bölgeye elinizle 5-10 dakika masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. Her tüy alımı işleminden sonra (bünyeye göre ayda 2 veya 4 olabilir) arındırılan bölgeye 4-5 gün üst üste sürmelisiniz. Sürdükten sonra durulama gerektirmez. İşlemi (takriben 4-6 ay) uygulayınız. _x000D_
Doğrudan Uygulama: Çocukların tüyleri alınmadığı zamanlarda Karınca yumurtası yağını temiz ve kuru cilde doğrudan uygulayın. Masaj yaparak yağın cilt tarafından emilmesini sağlayın. _x000D_
Düzenli Kullanım:En iyi sonuçlar için karınca yumurtası yağını düzenli olarak kullanın. _x000D_
_x000D_
Neden Karınca Yumurtası Yağı?_x000D_
Karınca yumurtası yağı, istenmeyen tüylerle mücadelede doğanın sunduğu en etkili ve doğal çözümlerden biridir. Geleneksel ve modern güzellik uygulamalarında kullanılarak, tüylerin azalmasına ve cildin pürüzsüz görünmesine katkı sağlar. _x000D_
Tala Karınca Yumurtası Yağıile güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşıyın. Doğanın sunduğu bu eşsiz gücü keşfedin ve pürüzsüz cildinizle farkınızı ortaya koyun! >_x000D_
_x000D_

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Ürününün Satıcısı, Tala Karınca Yumurtası Yağı 20cc ürününü 109.9 Tl'den Satılmaktadır.

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Ürün Hakkındaki Yorumlar
109.9 Tl ye satışta olan Karınca Yumurtası Yağı 20cc Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13300 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: cccok güzel ve stok yaptığım ürün ❤️
İsim: **** ****
Tarih: 30 Kasım 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tala

Yorum: kızlar ben indirimdeyken aldım mükemmel bi şey tekrar indirime düşsün stok yapacağım
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: lazer sonrası kullanıyorum etkisini gördüm indirimli aldım stok yapılması gereken bir ürün
İsim: Zeynep A.
Tarih: 02 Ağustos 2023

Yorum: İndirimdeydi ben de stok yaptım 😂
İsim: N** Ö**
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: Gerçekten çok işe yarıyor kızlar stok yapacağım bir ürün 👌
İsim: K** G** T**
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: paketleme çok güzeldi bı süredir kullanıyorum stok için almıştım gerçekten tüyleri azaltiyo
İsim: h** u**
Tarih: 06 Şubat 2023

Yorum: bitince tekrar stok yaptım kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: E** E**
Tarih: 19 Mart 2024

Yorum: kesinlikle faydasını görüyorsunuz elimdeki bittiğinde hemen stok yapicam
İsim: S** G**
Tarih: 09 Şubat 2024

Yorum: etkisi ilk seferden bile belli oluyor çok memnunum stok yapicammmmmm
İsim: Fatma N. S.
Tarih: 07 Mayıs 2023

Yorum: ürünü kullanmadan yorum yapmak istemedim. uygulanmaması gereken bölgeye uygulanan epilasyondan dolayı boyun bölgemde sakal gibi kıllar çıkmıştı onların azalması ve incelmesi umuduyla aldım. ağda sonrası 7 gün gece pamukla pıtpıt sürdüm ve ilk kullanımda bile azalma gördüm. şuan flaş indirimde 6 tane daha stokladım kesinlikle alınması gerek😍
İsim: b** ı**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Mukemmel bir urun tam beden
İsim: G** K**
Tarih: 12 Kasım 2023

Yorum: sürekli aldığım bir ürün çok memnunum bittikçe stokluyorum.Tavsiye ediyorum
İsim: E** Ö**
Tarih: 09 Mart 2024

Yorum: ürünü bazı yerlerde iki üç defa kullandım mukemmel sonuç veriyor bende batık vardı kıl koklerim çok inceldi az çıkmaya başladı gözle görülür sonuç veriyor stok yapicam bundan sonra
İsim: S** G**
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Daha önce de almıştım tekrar alıp stok yaptım çok memnunum harika bi ürün herkese tavsiye ederim 😊
İsim: M** Y**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: aralık ayında aldım, kullanıp yorum yazmak istedim. gerçekten işe yarıyor, tüylerim çok seyreldi ve sadece ayda 2-3 kere sürdüm. yeniden sipariş vereceğim
İsim: ö** B**
Tarih: 24 Ocak 2022

Yorum: Daha önce kullandığım bir markaydı indirime girince stokladım. Epilasyon sonrası Limon yağı ile birlikte kullanıyorum. 1 haftada çıkan tüylerimin daha uzun sürede çıkmaya başladı uzun vadede tamamen biter inş. Paketleme ve kargo sorunsuz eline ulaştı. Gel al noktası olması çalışanlar için muazzam ❣️
İsim: R** B**
Tarih: 26 Ocak 2023

Yorum: severek kullanıyorum stok yaptım
İsim: B** N** A**
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: Bir arkadasımın önerisi ile aldım faydasını görmüş. Bende stok yaptım fiyatı çok uygundu.
İsim: M** Ç**
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: koltuk altım ve özel bölgem için kullanıyorum şimdilik koltuk altında gözle görülebilir sonuçlar görmeye başladım düzenli kullanımda etkisini daha çok görürüm umarım. tekrar stok yapıcam hatta
İsim: S** N** B**
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: Fırsat ürünüykeb stokladım bebeğime ve yüzüme kullanıyorum
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 17 Nisan 2024

Yorum: severek kullanıyorum sürekli aldığım ve etkisini gördüğüm bir ürün paketleme güzeldi teşekkür ederim
İsim: C** y**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: ağda ve epilasyon sonrasi uyguluyorum 1 ayda azalmayı gözlemlediğim icin stok yaptim hatta hep duyuyordum ama hic denenmemistim simdi iyki denemisim diyorum
Tarih: 08 Mart 2022

Yorum: ürün güzel 2 seans ta bile etki ettiğini gördüm memnun kaldım stoklamalık
İsim: E** Ç**
Tarih: 05 Kasım 2023

Yorum: Kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle kumral ya da esmerseniz büyük ihtimalle kıllarınız daha görünürdür. Ben bu tip kıllara sahibim ve özellikle yüz bölgemdekiler hızlı çıkıyor. Kaşlarıma ve bıyık bölgemde denedim yüz için konuşacak olursam. 1 2 haftadır kullanıyorum. Çıkan kıllar aşırı ince ve de baya geç çıktılar. Bacak ve kollaDevamını Oku
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: gerçekten işe yarıyor stok yapılacak bir urun
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: Alıp alıp stok yapın. Kaş bıyık aldirdiktan sonra 5 gün boyunca kullandım o sıralarda bile kaşlarımın ortasında hiç kıl çıkmadı. Devamlı kullanımda azalacaktır.
İsim: B** K**
Tarih: 11 Şubat 2024

Yorum: Stok yapmak için 6 adet aldım gayet güzel
İsim: I** Ş**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: ağda yapmadan önce o bölgeye uyguluyorum ve cildim her zaman tahriş olmasına rağmen hiçbir şey olmuyor bittikçe stoklayacağım
İsim: G** K**
Tarih: 11 Haziran 2023

Yorum: ürünü 2 3 kez kullandım yüz bölgemde hemen bitirdi gerçekten çok şaşırdım. 3 tane aldım ben fiyatına göre süper bölgeyi aldıktan sonra lazer yaptım sonrasında sürdüm daha etkili oldu bilginize
İsim: Simge G.
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Stok yaptım muthıs bısey alınn
İsim: T** Y**
Tarih: 15 Ocak 2024

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: mrb kıl koklerine kaç gün boyunca uygulamalıyız ve sürdükten sonra kaç saat sonra yikayabiliriz
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle (ağda,cımbız,ip,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını temizlenen bölgeye elinizle 5-10 dakika masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. Her tüy alımı işleminden sonra (bünyeye göre ayda 2 veya 4 olabilir) arındırılan bölgeye 4-5 gün üst üste sürmelisiniz. Sürdükten sonra durulama gerektirmez. İşlemi (takriben 4-6 ay) uygulayınız.

Soru: 9 yaş kızım için tüyleri almadan kullanabilirmiyim küçük olduğu için
Cevap: Evet efendim kullanabilirsiniz saygılar

Soru: Ürünü satın aldım lütfen sağlam paketleyin dökülmesinn
Cevap: Merhabalar Efendim. Yorumlardaki kırılan dökülen ürünlerin tamamı farklı firmalar tarafından gönderilen ürünlerdir. Firmamızın yorumları okuduğunuzda paketleme performansımıza önem verdiğimiz görülecektir efendim. Siparişinizin sağlam ulaşması adına gerekli özeni göstereceğiz efendim şüpheniz olmasın :)

Soru: nasıl bu kadar etki edebiliyor bir karınca yağı gerçekten yumurtanın yağı mıdır ve nasıl elde ediyorsunuz
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle (ağda,cımbız,ip,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını temizlenen bölgeye elinizle 5-10 dakika masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. Her tüy alımı işleminden sonra (bünyeye göre ayda 2 veya 4 olabilir) arındırılan bölgeye 4-5 gün üst üste sürmelisiniz. Sürdükten sonra durulama gerektirmez. İşlemi (takriben 4-6 ay) uygulayınız.

Soru: merhaba 8 buçuk yaşındaki bir kız çocuğu için kılları almadan uygulayabilir miyiz etkisini görür müyüz.Duzenli kullanımda killari yok eder mi.Ve kılların yok olması için 6 ay ayda 2 seans yapsak yeterli olur mu 4 gün üst üste sürsek 2 ncı seyansa kaç gün aralıklarla başlamamız lazım

Soru: Merhaba ne kadar süre kullandıktan sonra tüyler tamamen yok olur

Soru: hangi kargoyu kullanıyorsunuz
Cevap: Efendim firmamız Trendyol Express ve Aras Kargo ile hizmet vermektedir. Saygılar.

Soru: Teşekkürler kolay gelsin
Cevap: Rica ederiz efendim. Hayırlı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürünü 2021 de almıştım tarihi geçmiş midir
Cevap: Merhabalar efendim. Kutu üzerinde son kullanma tarihi yazmaktadır. Ürünü açtıysanız kullanmamanız gerekir. Sevgiler.

Soru: Merhaba.Ben tüyleri ağda ile alip 4 gece art arda kullandım.Bir dahaki kullanımı 1 ay sonra yine aynı şekilde mi yapacağım? Teşekkürler
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle( ağda,cımbız,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle (5-10 dakika) masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. İşlemi 4-6 seans (takriben 4-6 ay) uygulayınız. Detaylı kullanım bölgesi ve detaylı kullanım bilgisi ürün görsellerinde de eklidir görselleri kaydırarak inceleyebilirsiniz. 🌸Saygılar

Soru: Lazer sonrası kullanılıyor mu sürülüyorsa kullanımı nasıl oluyor
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle( ağda,cımbız,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle (5-10 dakika) masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. Her tüy alımı işleminden sonra (bünyeye göre ayda 2 veya 4 olabilir) arındırılan bölgeye 4-5 gün üst üste sürmelisiniz. İşlemi (takriben 4-6 ay) uygulayınız. Detaylı kullanım bölgesi ve detaylı kullanım bilgisi ürün görsellerinde de eklidir görselleri kaydırarak inceleyebilirsiniz. 🌸Saygılar

Soru: Çocuklarda kullanım nasıl acaba
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle( ağda,cımbız,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle (5-10 dakika) masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. Her tüy alımı işleminden sonra (bünyeye göre ayda 2 veya 4 olabilir) arındırılan bölgeye 4-5 gün üst üste sürmelisiniz. İşlemi (takriben 4-6 ay) uygulayınız. Detaylı kullanım bölgesi ve detaylı kullanım bilgisi ürün görsellerinde de eklidir görselleri kaydırarak inceleyebilirsiniz. 🌸Saygılar

Soru: flaş indirime girme ihtimali var mı ürünün?
Cevap: Merhabalar efendim. Ürünlerimize olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz. Favoriye ekleyerek indirimlerden ve kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. Sevgiler.

Soru: Kullanmadan önce Tüyleri nasıl almalıyız
Cevap: Efendim tüylü olan bölge klasik yöntemlerle( ağda,cımbız,epilasyon,lazer vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra Tala Karınca Yumurtası Yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle (5-10 dakika) masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. İşlemi 4-6 seans (takriben 4-6 ay) uygulayınız. Detaylı kullanım bölgesi ve detaylı kullanım bilgisi ürün görsellerinde de eklidir görselleri kaydırarak inceleyebilirsiniz. 🌸Saygılar

Soru: Lazer sonrası hemen mi yoksa bir gün sonra falanmı acaba
Cevap: Merhabalar lazerden hemen sonra uygulayabilirsiniz efendim. Bir gün beklenmesine gerek yoktur. Saygılar.

Soru: geçen de sordum ama dönüş olmadı 5 gün kullandım ne kadar süre ara vermeliyim 15 gün mü 1 ay mı
Cevap: Merhabalar. Ayda kaç defa tüylerinizi alıyor iseniz ( bünyeye göre ayda 1-2-3 defa olabilmektedir) her tüy alımından sonra 4-5 gün üst üste sürülmelidir efendim.

Soru: merhabalar iyi günler jiletle alındıktan sonra kullanırsak yine azalmalar ve dökülmeler yaşanırdı yoksa epilasyon ağda ile alınırsa mi
Cevap: Efendim karınca yumurtası yağımız jilet sonrası da kullanıma uygundur saygılar

Soru: Merhaba bu ürününden tek çeşit mi var yoksa başka çeşitleri varmı.
Cevap: Efendim karınca yumurtası yağı ürünümüz tek çeşittir saygılar

Soru: bikini bölgesinde kullanıma uygun mu
Cevap: Efendim yüz ve özel bölgeler de dahil tüm vücut için kullanıma uygundur. Sevgiler.

Soru: 3 yaş oğlum ve 4 yaş kızım için de kullanmayı düşünüyorum Bu yaştakilere ağdacımız jilet yapılamayacağı için zaten tüyü olan bölgesinde bile uygulasak mesela kızımı sırt bölgesi tüyü var yine etki eder mi kullanabilir miyiz direkt aldırmadan tüyler boyu açtı ileride faydası olur mu olan tüyler dökülür mü bir yan etkisi olur mu işe yarar mı
Cevap: Efendim ağda cımbız ve lazer gibi kökünden alan yöntemleri tavsiye ediyoruz. Bu yöntemlerle alındığında karınca yumurtası köklere nüfuz ederek daha hızlı ve etkili olmaktadır. Jilet, makine ve tüy dökücü tarzı yöntemler sonrasında veya tüyleri hiç almadan da tabiki etkilidir ve uygulanabilir. Ancak daha yavaş etki gösterebilir. Sevgiler.

Karınca Yumurtası Yağı 20cc Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Karınca Yumurtası Yağı 20cc En Uygun Satış Linki