KARDELEN SU - GÜNGÖREN

Esra

Bilgili
KARDELEN SU - GÜNGÖREN Hakkında Tüm Bilgiler
KARDELEN SU - GÜNGÖREN BÖLGE BAYİ

Dogal Mineralli kaynak suyu olan Kardelen su ülkemizin dagak mirel ruhsatı alan sayılı şirketlerinde öncelik etmiş bir sudur siz degerli Güngören lilere sunmakdan gurur duyuyoruz. Merkez mah, Güneştepe mah, Genç osman mah, Akıncılar mah, Mareşal Çakmak mah, Sanayi mah, Camlıkahve mah, Köyiçi semtlerine hızlı ve güleryüzlü servislerimizle ev ve işyerlerinize hizmet etmekdeyiz

Müşteri telefonlarımız sabit telefonlarımızı 2 defa çal kapa bilgisayar destekli sistemi ile hizmet vermektedir.

444 42 44

+902125044426
[email protected]
kardelensu.com

KARDELEN SU - GÜNGÖREN adresi nerede?
KARDELEN SU - GÜNGÖREN adresi: MERKEZ MAH. BAYRAMPAŞA CAD. NO:28 (ERGENAKON İLKÖGRETİM OKULU YANI) İSTANBUL / GÜNGÖREN
KARDELEN SU - GÜNGÖREN İletişim Bilgileri:
+902125044426 | [email protected] | kardelensu.com

Adres: MERKEZ MAH. BAYRAMPAŞA CAD. NO:28 (ERGENAKON İLKÖGRETİM OKULU YANI) İSTANBUL / GÜNGÖREN
KARDELEN SU - GÜNGÖREN Telefon: +902125044426

KARDELEN SU - GÜNGÖREN online alışveriş imkanı sunuyor mu?
Evet, KARDELEN SU - GÜNGÖREN online alışveriş imkanı sunuyor. kardelensu.com

Hizmet Kategorileri:
KARDELEN SU - GÜNGÖREN, MERKEZ MAH. BAYRAMPAŞA CAD. NO:28 (ERGENAKON İLKÖGRETİM OKULU YANI) İSTANBUL / GÜNGÖREN bölgesinde içme suyu | damacana su hizmetleri vermektedir.

KARDELEN SU - GÜNGÖREN hakkında verilen bilgiler, hizmetler ve çalışma saatleri konusunda detaylı bir perspektif sunmaktadır. Olası güncellemeler için KARDELEN SU - GÜNGÖREN resmi iletişim kanallarını takip etmeyi unutmayın.
KARDELEN SU - GÜNGÖREN hakkında yanlış veya eksik bilgi mevcutsa site yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz.

benzerkonular_benzer_konular