Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Duygu

Bilgili
Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Güncel Fiyatı 276.0 Tl'den Satılmaktadır.

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Kaç Kişi Memnun?

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Hakkında yaklaşık 23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Ürün Bilgisi

özellikle omuzları açık veya sırtı açık elbiseler giyildiğinde tercih edilir, çünkü askıları ve bantları görünmez bir etki yaratır. Böylece, elbisenin tasarımına müdahale etmeden gerekli desteği sağlarlar. _x000D_
_x000D_

Bu sütyenlerin bazıları çıkarılabilir şeffaf askılara sahip olabilir ve geleneksel sütyenler gibi farklı stillerde Şeffaf sütyenlerin amacı, kıyafetlerin altında görünmeden gerekli desteği sunmaktır. >_x000D_

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Ürününün Satıcısı, yollalingerie Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf ürününü 276.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Kullanıcı Yorumları Nasıl?
276.0 Tl ye satışta olan Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
23 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: ürünü çok beğendim ayrıca kibar hediyeniz ve paketleme beni çok mutlu etti ve çabucak elime ulaştı satıcıya teşekkür ediyorum 💐
İsim: D** A**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Beden:75
Satıcı: YOLLA

Yorum: Çok hoşsunuz hediyeleriniz çok güzel teşekkür ederim
İsim: M** E**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Beden: Beden:90

Yorum: Çok rahatsız kendi bedenini aldım ama kaburgalarımı sıktı resmen ama hediyesi çok güzeldi
İsim: **** ****
Tarih: 14 Eylül 2024
Beden: Boy:173cm

Yorum: Ürün gerçekten kaliteli paketlenmesi özenliydi yanında gelen hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Boy:170cm

Yorum: Ürün fotoğraftaki ile birebir aynı. Biz transparan gelinlik içine giyilmesi için aldık ve gerçekten çok memnun kaldık. Ayrıca harika hediyeniz için de ayrı teşekkür ederiz. Özenli kutu paketlemeniz, naif notlarınız,hepsi çok güzel, kalbimi bıraktım size❤️ Güzeller güzeli gelinlerim; artık aranan sütyen bulundu, çok teşekkürler YOLLALINGERIE ve trenDevamını Oku
İsim: B** B**
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: çok güzel hediye için teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Beden:75

Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş, kaliteli bir ürün. Hediyeniz için teşekkürler!
İsim: A** G** D**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Beden:90K

Yorum: Ürün çok tatlı tam beden tercih ettim. seffaf hem komik hem güzel kullanışlı mi biledim deneyip gorucez. sadece arkadaki şeffaf olan askısı büyük oldu ve daratma açma gibi aparatı yok. yedek de yok kopma durumunda oraya farklı bir askı uydurmak zorunda kalırsınız. Hediye olarak anahtarlık göndermiş satıcı teşekkür ederim. paketleme özenli kargodDevamını Oku
İsim: E** T**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Beden:85B

Yorum: 90 beden geldi ama askıları ne koluma oldu ne de bedenime hiç tavsiye etmem sipariş verdigime pişman oldum
İsim: İ** F** Ö**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: Ürün göründüğü gibi geldi ben 85 kullanıyorum ürünün esnek olmadığını düşünerekten bir beden büyük aldım buyugunu sipariş ettim ama bayağı büyüktü iade kabul edildi satıcıya teşekkürler küçüğünü sipariş vereceğim silikon gibi yumuşak değil sert de değil Kalitesi iyiydi
İsim: G** K**
Tarih: 26 Ağustos 2024

Yorum: urun guzel ama kargocular paketi yok etmis. tatli hediyeniz icin tesekkurler.
İsim: İ** S** B**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Beden:80C

Yorum: İnsanın canını yakıyor elbiselerde çok güzel ama
İsim: Gamze G.
Tarih: 23 Ağustos 2024
Beden: Boy:160cm

Yorum: Güzel görünüyor güncellerim denedikçe
İsim: E** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Ağustos 2024

Yorum: ürün naylon ben paketi açar açmaz geri kapattım iade
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:75A

Yorum: 1 yıldız bile çok paranızı çöpe atmayın. iyi yorum yazanlara güvenip aldım pismanim
İsim: K** K**
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:75A

Yorum: satıcınin nezaketi ve işlemlerde yardımı için teşekkür ederim
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Eylül 2024

Yorum: Ürün ile ilgili sorunum hızlıca çözüme ulaştı satıcı çok ilgili ürünler ile ilgili karşılaşabilecek problemleri çözüme ulaştırıp gereken bütün ilgiyi gösterdikleri için ayrıca çok teşekkür ederim üründen memnun kalmasanız bile satıcı ürününün her zaman arkasında duruyor tüm gerekileni yapıp müşteri memnuniyeti % 100 hak ediyorlar . Ayrıca tatlış mDevamını Oku
İsim: Seda K.
Tarih: 28 Ağustos 2024
Beden: Boy:170cm

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Merak Edilenler Neler?

Soru: merhabalar efendim göğsü dik tutar mı sert plastik mi yumuşak mı
Cevap: Merhabalar efendim plastik sert değil normal İyi günler dileriz

Soru: merhaba hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Trendyol express ile

Soru: 90 B varmı acaba bikini içine kullanılır mı ?
Cevap: Evet var efendim uygundur Başaka sorunuz varsa alabilirim İyi güzel günler dilerim

Soru: Merhaba 75 beden mevcut mu
Cevap: Merhabalar efendim evet mevcuttur

Soru: Merhaba 90B takıyorum kaç almam gerekiyor ?
Cevap: Merhabalar efendim 90 saçabilirsiniz Iyi gunler dilerim

Soru: Merhaba lütfen bana yedek sütyen askısı koya bilirmisiniz??
Cevap: Tmm efendim koyariz sizin için

Soru: cildi tahriş edermi acaba plastik olduğu icin? tam beden mi almalıyız ? 80 b var mı? teşekkürler
Cevap: Merhabalar efendim yok bu konuda hiç endişeniz olmasın 80 numara seçebilirsiniz iyi güzel günler dilerim

Soru: Merhaba 75 a ile 75 arasındaki fark nedir ?
Cevap: Merhabalar efendim evet aynısı 75 numar sadece başka yok Yanında güzel hediye geliyor İyi günler dilerim

Soru: lütfen iyisinden koyun Sütyen askısını rica ediyorum
Cevap: Tmm efendim adiniz öğrenebilirmiyim

Soru: Ürün özelliklerinde turuncu yazıyor, ürün şeffaf mı turuncu mu ?
Cevap: Şeffaf efendim yanında hediye gelir Size iyi güze günler dilerim

Soru: sirt askisi kopdukda yenisini takmak mumkunmu
Cevap: Merhabalar efendim evet mumukun isterseniz size bir adet yedek koyariz hangi beden almak istiyorsunuz?

Soru: merhaba kolay gelsin benim göğüs tek taraflı 52-53 hangi beden almam lazım varmı elinizde bana uygun
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bize tercih ettiğiniz için teşekkürler ☺️ bedeniz büyükise 90 alabilirsiniz İyi günler dilerm

Soru: tmm tesekkurler
Cevap: Ne demek efendim iyi günler

Soru: 100 b varmi acaba
Cevap: Merhabalar efendim yok maalesef ama bir hafta içinde gelecek

Soru: merhabalar ürün plastik malzeme olduğu için soruyorum diğer normal kumaş yada tül ürünlerle beden ölçüsü uyarmı
Cevap: Merhabalar efendim siz normalde hangi beden giyorsunuz

Soru: lutfen rica ediyorum koyun iyisinden koyun cunki gogsum buyuk tartib kirmasindan korkuyirum
Cevap: Size 95 numara gondermeyi sağlarim efenidm iyi gunler

Soru: yaninda ne hediye yoluyursunuz herkes hediyeye bayildim yazmis yorumda
Cevap: Merhbalar efendim güzel bir hediye ☺️ size eminim beğenirsiniz iyi güzel günler dilerim

Soru: mrb efendım ben hangi bedeni istiyecegemi bilmiyorum küçük gelir ya da büyük gelir endişesi var ama genelde 80.85 takıyorum bana yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhabalar efendim 90 sizin için uygundur İyi günler dilerim Başaka sorunuz varsa memnuniyetle yardımcı oluruz

Soru: Merhaba askıları ayarlanabilir mi yani iyice sıkabilir miyiz
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiniz teşekkür ederim ☺️ evet efendim ayarlanabilirsiniz

Soru: merhaba efendim. sutyen dolgulumu
Cevap: Merhabalar efendim bize tercih ettiğiniz için teşekkürler ☺️ hayır efendim 3 al iki ode

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Sütyen Görünmez Yapılı şeffaf En Uygun Satış Linki