Seyma
Bilgili
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Güncel Fiyatı 273.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Açıklama Ve Özellikler
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, its basic Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı ürününü 273.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Kullanıcı Geri Dönüşleri
273.0 Tl ye satışta olan Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok beğendim. Kaliteli
tam beden alın
İsim: Ç** O**
Tarih: 17 Eylül 2024
Beden: Boy:172cm
Satıcı: itsbasic
Yorum: güzel ürün kumaşı tok ve kaliteli bu fiyata gayet iyi m beden aldim oldu
İsim: Z** Ş**
Tarih: 12 Mart 2024
Beden: Beden:M
Yorum: Kendi bedenim bana tam oldu. Boyum kısa olduğu için aşağıda toplandı paçalar o kadar.Kalınlığı falan da çok hoş tam kışlık ama yıkama garantisi yoktur kısmı içime kurt düşürdü. Sadece kuru temizleme yapılır diyor...
İsim: Ş** K**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Üstünü de alıp takım olarak kullandım. Kalınlığı vs çok iyi yıkadıktan sonra da herhangi bir şey olmadı. İndirimde almıştım. Şu an biraz pahalı.
İsim: E** T**
Tarih: 24 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: 168 cm 62 kg M tam oldu. Kalitesi gayet güzel, yalnız kalın ve içi polarlı gibi, yaz için pek uygun değil.
İsim: M** D**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kalın sıcacık harika çok kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 18 Mart 2024
Beden: Beden:S
Yorum: yumuşak bir kumaşı var bir beden küçük alın.
İsim: M** Ş**
Tarih: 18 Ocak 2024
Beden: Beden:XS
Yorum: Güzel ürün
İsim: Ö** P**
Tarih: 15 Aralık 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Hem siyahını hem beyazını aldım MÜKEMMEL
İsim: B** A**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Ürünün kumaşı vs güzel ama bende çok kaba durduğu için iade maalesef. Minyonlar için biraz kaba olabilir
İsim: D** Y**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: 172 , 72 kilo
Cevap: Merhaba L beden
Soru: 162 boy 61 kilo
Cevap: merhaba M beden
Soru: Merhaba. 1.58 55 kg hangi beden olur?
Cevap: merhaba s beden
Soru: Selam 168 54 kilo S paçası kısa kalır mı? kalıp bol mu? beyaz rengi gelir mi?
Cevap: Merhaba, şuanda güncel rengimizdir efendim Beyazı için şu tarihde gelir diyemiyoruz. 3 - 5 cm uzun kalabilir.
Soru: 156 52 kiloyum hangi beden olur acaba
Cevap: merhaba xs beden
Soru: bel 65 basen 98 hangi beden olur
Cevap: merhaba, boy ve kilo bilgisi lütfen
Soru: boy 165 kilo 65 hangi beden olur
Cevap: L beden efendim
Soru: 1.68. 86 kg l beden olrmu acBA
Cevap: merhaba maalesef
Soru: 162 boy 61 kilo ama bol olsun istiyorum
Cevap: merhabalar 38 beden tercih edebilirsiniz iyi bir gün dileriz
Soru: merhabalar 1.54 boyum 45 kiloyum hangi beden uygun olur owersize istiyorum
Cevap: merhaba Xs beden
Soru: basen ölçüsü 98 kaç beden alınır?
Cevap: Merhaba, boy ve kilonuz nedir ?
Soru: 155 boy 70 kg l beden oversize olur mu
Cevap: Merhaba L beden oversize olmaz,
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürünün Detaylı Resimleri
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Güncel Fiyatı 273.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Açıklama Ve Özellikler
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürününün Satıcısı, its basic Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı ürününü 273.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Kullanıcı Geri Dönüşleri
273.0 Tl ye satışta olan Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Çok beğendim. Kaliteli
İsim: Ç** O**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: güzel ürün kumaşı tok ve kaliteli bu fiyata gayet iyi m beden aldim oldu
İsim: Z** Ş**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Kendi bedenim bana tam oldu. Boyum kısa olduğu için aşağıda toplandı paçalar o kadar.Kalınlığı falan da çok hoş tam kışlık ama yıkama garantisi yoktur kısmı içime kurt düşürdü. Sadece kuru temizleme yapılır diyor...
İsim: Ş** K**
Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: Üstünü de alıp takım olarak kullandım. Kalınlığı vs çok iyi yıkadıktan sonra da herhangi bir şey olmadı. İndirimde almıştım. Şu an biraz pahalı.
İsim: E** T**
Tarih: 24 Mart 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: 168 cm 62 kg M tam oldu. Kalitesi gayet güzel, yalnız kalın ve içi polarlı gibi, yaz için pek uygun değil.
İsim: M** D**
Tarih: 16 Nisan 2024
Beden: Boy:168cm
Yorum: Çok kalın sıcacık harika çok kaliteli
İsim: **** ****
Tarih: 18 Mart 2024
Beden: Beden:S
Yorum: yumuşak bir kumaşı var bir beden küçük alın.
İsim: M** Ş**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: Ö** P**
Tarih: 15 Aralık 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Hem siyahını hem beyazını aldım MÜKEMMEL
İsim: B** A**
Tarih: 27 Kasım 2023
Yorum: Ürünün kumaşı vs güzel ama bende çok kaba durduğu için iade maalesef. Minyonlar için biraz kaba olabilir
İsim: D** Y**
Tarih: 12 Mayıs 2024
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: 172 , 72 kilo
Cevap: Merhaba L beden
Soru: 162 boy 61 kilo
Cevap: merhaba M beden
Soru: Merhaba. 1.58 55 kg hangi beden olur?
Cevap: merhaba s beden
Soru: Selam 168 54 kilo S paçası kısa kalır mı? kalıp bol mu? beyaz rengi gelir mi?
Cevap: Merhaba, şuanda güncel rengimizdir efendim Beyazı için şu tarihde gelir diyemiyoruz. 3 - 5 cm uzun kalabilir.
Soru: 156 52 kiloyum hangi beden olur acaba
Cevap: merhaba xs beden
Soru: bel 65 basen 98 hangi beden olur
Cevap: merhaba, boy ve kilo bilgisi lütfen
Soru: boy 165 kilo 65 hangi beden olur
Cevap: L beden efendim
Soru: 1.68. 86 kg l beden olrmu acBA
Cevap: merhaba maalesef
Soru: 162 boy 61 kilo ama bol olsun istiyorum
Cevap: merhabalar 38 beden tercih edebilirsiniz iyi bir gün dileriz
Soru: merhabalar 1.54 boyum 45 kiloyum hangi beden uygun olur owersize istiyorum
Cevap: merhaba Xs beden
Soru: basen ölçüsü 98 kaç beden alınır?
Cevap: Merhaba, boy ve kilonuz nedir ?
Soru: 155 boy 70 kg l beden oversize olur mu
Cevap: Merhaba L beden oversize olmaz,
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Ürünün Detaylı Resimleri
Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı En Uygun Satış Linki
its basic Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
its basic Kadın Siyah Renk Bel ve Paça Lastikli İçi Şardonlu Eşofman Altı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.