LeylaSessiz
Bilgili
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Şu Andaki Değeri 739.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 966 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürünün Detayları
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, POLKA STORE Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı ürününü 739.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Kullanıcı Yorumları
739.99 Tl ye satışta olan Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
966 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Arkadaşımın tavsiyesiyle düğünüm için aldım, çok rahat çok şık bir ayakkabı. Bir numara küçük aldım tam oldu.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Temmuz 2022
Beden: Beden:39
Satıcı: POLKA
Yorum: Ayakkabı on numara beş yıldız!! Hayatımda bu kadar rahat bi ayakkabı görmedim. 38 giyiyorum normalde ama 37 aldım hep öyle önerdikleri için ve tam ayağıma göre oldu
2 kadın girişimci birlikte çalışıyorlarmış Ayakları üzerinde duran,emek veren kadınları çok seviyorum ve saygı duyuyorum
en güzel günümde mutlu ettiniz
teşekkür ederim 
Tarih: 11 Ağustos 2022
Beden: Beden:37
Yorum: Normalde 38 giyiyorum ama yorumlara bakarak bir numara küçük aldım ve tam oldu. Gelinliğimin altına aldım.Cok şık ve cok rahat.Kargolama cok iyi ve hızlı geldi.
İsim: s** k**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: düğünüm için aldım normalde 37giyerim ama büyük geldi bunu iade edip 36sını aldım çok kaliteli ve rahattı ama kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Düğünüm için aldım ve gerçekten o kadar rahat o kadar rahat ki anlatamam. Ne önleri ne de topuk kısmı rahatsız ediyor. Herkes bir beden küçük alabilirsiniz diyor ama gün boyu ayakkabılarla olacağınızdan ve ayaklarınızın şişeceğini varsayarsanız kendi numaranızı almanızı ben tavsiye ederim. Satıcı çok hızlıydı ,Devamını Oku
İsim: Z** E**
Tarih: 04 Nisan 2023
Beden: Beden:38
Yorum: Düğünüm için aldım çok rahat bir ayakkabı bı numara küçük aldım iyi ki öyle yapmışım arkası biraz bol oldu çünkü ama alın aldırın derim bayıldım
İsim: C** G**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Gelinliğimin altına aldım çok rahat çok güzel bayıldım
İsim: E** U**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: çok rahat 36 giyiyorum 35 iyi oldu
İsim: S** K**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Gelinliğimin altına aldım çok rahat
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Bayıldımm. Çok rahat ve çok şık. Normalde 37.5 giyiyorum ama yorumlara bakarak 37 aldım çok rahat oldu. 38 çok büyük olacaktı muhtemelen.
İsim: B** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: 37-38 giyiyorum 37 aldim tam oldu rahat ve güzel
İsim: İ** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Haziran 2023
Yorum: düğünümde giydim çok rahattı. 38 giyerim normalde 37 aldım tam oldu
İsim: Ş** D**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Yorum: Aşşşırı rahat ve çooook kibar duruyor üsten ben çok beğendim ayağım 37.5 normalde 37 oldu öneririm
İsim: E** D**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Mükemmel ötesi bayıldım çok rahat ve kaliteli tavsiye ederim bir numara küçük almanızı öneririm kalıbı geniş çünkü
İsim: Öznur K.
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: hayatımda verdiğim en iyi karar oldu. topuklu ayakkabı giyen biri değilim gelinlik için aldım. ayak yapım ince normalde 37 numara giyiyorum 36 aldım. cuk oturdu. birde kadın girişimcilerin olması ayrı bir gurur verdi. her ayakkabı ayağa vurur tavsiyem gelinler için biraz erken alın ve ayakkabıyı bir süre giyin evde günde 1-2 saat.
İsim: A** Y**
Tarih: 18 Nisan 2022
Beden: Beden:36
Yorum: 37 numara giyiyorum normalde ama 36 olsa daha iyi olurdu çok rahat kesinlikle tavsiye ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 10 Nisan 2024
Yorum: Gerçekten rahat bi ayakkabı, derisi yumuşak. Buçuklu bi ayağım yok, tam 39 giyiyorum ama malesef büyük geldi. Kesinlikle bir numara küçük alınmalı. İade edip bir numara küçüğünü alacağım.
İsim: M** M**
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: Azönce geldi ayakkabım. Hemen denedim, okadar rahat ki anlatamam. Satıcının iyi dilekleri içeren küçük güzel mesajı mutlu etti beni. Tam numaramı aldım. Kalıbı ne dar, ne geniş, cuk oturdu ayağıma. Teşekkür ediyorum.
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: Çok rahat ve güzel , nikahımda giydim yakında da düğünümde giyeceğim. Yorumlara bakarak bir numara küçük almıştım iyi ki öyle yapmıştım.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: Bir numara küçük alınmalı
İsim: H** Y**
Beden: 17 Mart 2023
Yorum: bence ürün cok efsane fakat bi numara büyük geldi iade ettim ama yine bir numara küçüğünü aldım çünkü aşırı rahat
İsim: N** E**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Aşık oldum gelin ayakkabısı olarak aldım çok rahat bi beden küçük alsaydım parmaklarım pörtlerdi tam kalıp aldım iyikide tam oldu arkada boşluk var ayak öne dogru gittigi icin onuda kaydırmaz tabanlıkla halledilir ama iyikide bi beden kücük almamısım bayıldım asla rahatsız etmiyor cok güzel ve rahat bayıldımmm
İsim: ZEYNEP K.
Tarih: 03 Temmuz 2023
Yorum: Gelin ayakkabısı olarak gayet beğendim kendi numaramı aldım 36 çook rahat ve şık boyuda güzel gösteriyor tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Tam istedigim gibi , rahat ve şık duruyor
gelinlik altina aldim gayet guzel oldu
İsim: D** I**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: Yüksek topuklu olmasına rağmen aşırı rahat ve kaliteli bir ayakkabı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ben tam numara tercih ettim.
İsim: N** Ö**
Tarih: 17 Mayıs 2023
Yorum: Düğünüm için almışdık. 36 beden giyiniyorum tam aldım. Düğünüm olsun giyiniyim yorumumu güncellerim. Teşekkürler

İsim: D** V**
Tarih: 07 Haziran 2023
Yorum: muhtesem çok beğendim ama 1 numara küçük alınabilir
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Beden: Boy:161cm
Yorum: aşırıııı rahat bir ayakkabı, gelinliğimin altına aldım. tüm gün spor ayakkabı ile dolaşıyormuş hissi veriyor. asla rahatsız edici hiçbir noktası yok. tüm gelinler alsın aldırsın
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Düğğn için aldm bı numara kucuk tam oldu kalıbı buyuk cok raht
İsim: Ş** B**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: Ayakkabı çok güzel ama yorumlara bakıp bir numara küçük aldım önden sıktı önü biraz dar sanırım iade edeceğim bir numara büyüğü de stokda yok şuan
Beden: 24 Mayıs 2023
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürüne Dair Sorular
Soru: Topuğu kaç santim
Cevap: Merhaba, 10cm
Soru: Merhaba bu ayakkabının topuğu 10 cm olanı var mıdır ?
Cevap: Merhaba, topuk boyu yaklaşık 11cm dir.
Soru: 36 numara gelcekmi
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp takipte kalın lütfen
Soru: Merhaba stoklar ne zaman yenilenecek? 35 numara almam gerekiyor.
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: 38 numara gelicek mi
Cevap: Merhaba, tükenen tüm numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir takipte kalın lütfen
Soru: Taraklı ayaklar için uygun mu
Cevap: Merhaba, uygundur
Soru: Merhaba topuk boyu ve dolgu boyu nedir
Cevap: Merhaba, topuk yüksekliği 10, platform yüksekliği 2cm dir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba 37 numarası ne zaman stok gelir ona göre bekleyip gelinlik provasına götüreceğim lütfen ilgilenir misiniz
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: teşekkür ederim ilginiz için
Cevap: Anlayışınız için biz teşekkür eder sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba yakında 36-37 numara stoga girecek mi düğünüme az kaldı girecekse sizden alacağım yoksa alternatif bakacağım bilgilendirirseniz çok sevinirim
Cevap: Merhaba, gün içinde elimizde kalan tüm numaraları ekleyeceğiz
Soru: Merhaba 36 numarası ne zaman stoğa girecek?
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp takipte kalın lütfen
Soru: Çabuk döner misiniz
Cevap: Merhaba, talebiniz nedir
Soru: Merhabalar . 37 numara stoklar güncellenecek mi
Soru: Topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba, topuk boyu 10 cm dir
Soru: 18 veya 20 santimi mevcut mu
Cevap: Merhaba, maalesef
Soru: 37 numarasi gelsin artık lütfennnnnn
Soru: ağırlığı ne kadar hafifmi
Cevap: Merhaba, gramaj bilgisi bulunmamaktadır
Soru: 37 numarası stoğa ne zaman gelir acaba?
Soru: Merhaba kaç cm uzunluğu
Cevap: Merhaba, topuk yüksekliği 10cm dir
Soru: merhabalar yakın zamanda stok guncellemeniz olacak mı 37 numara için ?
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Resim Ve Fotoğraflar
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Şu Andaki Değeri 739.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Kullanıcılar Memnun Mu?
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 966 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürünün Detayları
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, POLKA STORE Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı ürününü 739.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Kullanıcı Yorumları
739.99 Tl ye satışta olan Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
966 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Arkadaşımın tavsiyesiyle düğünüm için aldım, çok rahat çok şık bir ayakkabı. Bir numara küçük aldım tam oldu.
Tarih: 14 Temmuz 2022
Yorum: Ayakkabı on numara beş yıldız!! Hayatımda bu kadar rahat bi ayakkabı görmedim. 38 giyiyorum normalde ama 37 aldım hep öyle önerdikleri için ve tam ayağıma göre oldu
Tarih: 11 Ağustos 2022
Yorum: Normalde 38 giyiyorum ama yorumlara bakarak bir numara küçük aldım ve tam oldu. Gelinliğimin altına aldım.Cok şık ve cok rahat.Kargolama cok iyi ve hızlı geldi.
İsim: s** k**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: düğünüm için aldım normalde 37giyerim ama büyük geldi bunu iade edip 36sını aldım çok kaliteli ve rahattı ama kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: Ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Düğünüm için aldım ve gerçekten o kadar rahat o kadar rahat ki anlatamam. Ne önleri ne de topuk kısmı rahatsız ediyor. Herkes bir beden küçük alabilirsiniz diyor ama gün boyu ayakkabılarla olacağınızdan ve ayaklarınızın şişeceğini varsayarsanız kendi numaranızı almanızı ben tavsiye ederim. Satıcı çok hızlıydı ,Devamını Oku
İsim: Z** E**
Tarih: 04 Nisan 2023
Yorum: Düğünüm için aldım çok rahat bir ayakkabı bı numara küçük aldım iyi ki öyle yapmışım arkası biraz bol oldu çünkü ama alın aldırın derim bayıldım
İsim: C** G**
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Gelinliğimin altına aldım çok rahat çok güzel bayıldım
İsim: E** U**
Tarih: 14 Nisan 2023
Yorum: çok rahat 36 giyiyorum 35 iyi oldu
İsim: S** K**
Tarih: 22 Mayıs 2023
Yorum: Gelinliğimin altına aldım çok rahat
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Bayıldımm. Çok rahat ve çok şık. Normalde 37.5 giyiyorum ama yorumlara bakarak 37 aldım çok rahat oldu. 38 çok büyük olacaktı muhtemelen.
İsim: B** K**
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: 37-38 giyiyorum 37 aldim tam oldu rahat ve güzel
İsim: İ** G**
Beden: 10 Haziran 2023
Yorum: düğünümde giydim çok rahattı. 38 giyerim normalde 37 aldım tam oldu
İsim: Ş** D**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Yorum: Aşşşırı rahat ve çooook kibar duruyor üsten ben çok beğendim ayağım 37.5 normalde 37 oldu öneririm
İsim: E** D**
Tarih: 17 Mayıs 2022
Yorum: Mükemmel ötesi bayıldım çok rahat ve kaliteli tavsiye ederim bir numara küçük almanızı öneririm kalıbı geniş çünkü
İsim: Öznur K.
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: hayatımda verdiğim en iyi karar oldu. topuklu ayakkabı giyen biri değilim gelinlik için aldım. ayak yapım ince normalde 37 numara giyiyorum 36 aldım. cuk oturdu. birde kadın girişimcilerin olması ayrı bir gurur verdi. her ayakkabı ayağa vurur tavsiyem gelinler için biraz erken alın ve ayakkabıyı bir süre giyin evde günde 1-2 saat.
İsim: A** Y**
Tarih: 18 Nisan 2022
Yorum: 37 numara giyiyorum normalde ama 36 olsa daha iyi olurdu çok rahat kesinlikle tavsiye ederim
Tarih: 10 Nisan 2024
Yorum: Gerçekten rahat bi ayakkabı, derisi yumuşak. Buçuklu bi ayağım yok, tam 39 giyiyorum ama malesef büyük geldi. Kesinlikle bir numara küçük alınmalı. İade edip bir numara küçüğünü alacağım.
İsim: M** M**
Tarih: 26 Mayıs 2022
Yorum: Azönce geldi ayakkabım. Hemen denedim, okadar rahat ki anlatamam. Satıcının iyi dilekleri içeren küçük güzel mesajı mutlu etti beni. Tam numaramı aldım. Kalıbı ne dar, ne geniş, cuk oturdu ayağıma. Teşekkür ediyorum.
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Mayıs 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: Çok rahat ve güzel , nikahımda giydim yakında da düğünümde giyeceğim. Yorumlara bakarak bir numara küçük almıştım iyi ki öyle yapmıştım.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: Bir numara küçük alınmalı
İsim: H** Y**
Beden: 17 Mart 2023
Yorum: bence ürün cok efsane fakat bi numara büyük geldi iade ettim ama yine bir numara küçüğünü aldım çünkü aşırı rahat
İsim: N** E**
Tarih: 11 Mayıs 2023
Yorum: Aşık oldum gelin ayakkabısı olarak aldım çok rahat bi beden küçük alsaydım parmaklarım pörtlerdi tam kalıp aldım iyikide tam oldu arkada boşluk var ayak öne dogru gittigi icin onuda kaydırmaz tabanlıkla halledilir ama iyikide bi beden kücük almamısım bayıldım asla rahatsız etmiyor cok güzel ve rahat bayıldımmm
İsim: ZEYNEP K.
Tarih: 03 Temmuz 2023
Yorum: Gelin ayakkabısı olarak gayet beğendim kendi numaramı aldım 36 çook rahat ve şık boyuda güzel gösteriyor tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: Tam istedigim gibi , rahat ve şık duruyor
İsim: D** I**
Tarih: 19 Mayıs 2022
Yorum: Yüksek topuklu olmasına rağmen aşırı rahat ve kaliteli bir ayakkabı. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Ben tam numara tercih ettim.
İsim: N** Ö**
Tarih: 17 Mayıs 2023
Yorum: Düğünüm için almışdık. 36 beden giyiniyorum tam aldım. Düğünüm olsun giyiniyim yorumumu güncellerim. Teşekkürler
İsim: D** V**
Tarih: 07 Haziran 2023
Yorum: muhtesem çok beğendim ama 1 numara küçük alınabilir
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 31 Temmuz 2023
Beden: Boy:161cm
Yorum: aşırıııı rahat bir ayakkabı, gelinliğimin altına aldım. tüm gün spor ayakkabı ile dolaşıyormuş hissi veriyor. asla rahatsız edici hiçbir noktası yok. tüm gelinler alsın aldırsın
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Düğğn için aldm bı numara kucuk tam oldu kalıbı buyuk cok raht
İsim: Ş** B**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: Ayakkabı çok güzel ama yorumlara bakıp bir numara küçük aldım önden sıktı önü biraz dar sanırım iade edeceğim bir numara büyüğü de stokda yok şuan
Beden: 24 Mayıs 2023
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Ürüne Dair Sorular
Soru: Topuğu kaç santim
Cevap: Merhaba, 10cm
Soru: Merhaba bu ayakkabının topuğu 10 cm olanı var mıdır ?
Cevap: Merhaba, topuk boyu yaklaşık 11cm dir.
Soru: 36 numara gelcekmi
Soru: Merhaba stoklar ne zaman yenilenecek? 35 numara almam gerekiyor.
Cevap: Merhaba, tükenen numaralar için stoklarımız düzenli olarak güncellenmektedir. Stok bildirimini açıp güncellemelerden haberdar olabilirsiniz
Soru: 38 numara gelicek mi
Cevap: Merhaba, tükenen tüm numaralar için stoklarımız gün içinde düzenli olarak güncellenmektedir takipte kalın lütfen
Soru: Taraklı ayaklar için uygun mu
Cevap: Merhaba, uygundur
Soru: Merhaba topuk boyu ve dolgu boyu nedir
Cevap: Merhaba, topuk yüksekliği 10, platform yüksekliği 2cm dir. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: Merhaba 37 numarası ne zaman stok gelir ona göre bekleyip gelinlik provasına götüreceğim lütfen ilgilenir misiniz
Soru: teşekkür ederim ilginiz için
Cevap: Anlayışınız için biz teşekkür eder sağlıklı günler dileriz
Soru: Merhaba yakında 36-37 numara stoga girecek mi düğünüme az kaldı girecekse sizden alacağım yoksa alternatif bakacağım bilgilendirirseniz çok sevinirim
Cevap: Merhaba, gün içinde elimizde kalan tüm numaraları ekleyeceğiz
Soru: Merhaba 36 numarası ne zaman stoğa girecek?
Soru: Çabuk döner misiniz
Cevap: Merhaba, talebiniz nedir
Soru: Merhabalar . 37 numara stoklar güncellenecek mi
Soru: Topuk boyu kaç cm?
Cevap: Merhaba, topuk boyu 10 cm dir
Soru: 18 veya 20 santimi mevcut mu
Cevap: Merhaba, maalesef
Soru: 37 numarasi gelsin artık lütfennnnnn
Soru: ağırlığı ne kadar hafifmi
Cevap: Merhaba, gramaj bilgisi bulunmamaktadır
Soru: 37 numarası stoğa ne zaman gelir acaba?
Soru: Merhaba kaç cm uzunluğu
Cevap: Merhaba, topuk yüksekliği 10cm dir
Soru: merhabalar yakın zamanda stok guncellemeniz olacak mı 37 numara için ?
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı Resim Ve Fotoğraflar
Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
POLKA STORE Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı - Fiyatı, Yorumları
POLKA STORE Kadın Bride Gelin Nikah Düğün Ayakkabısı Mat Deri Platformlu Tek Bant Yüksek Topuklu Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.