Gulizar
Bilgili
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Bu Ürünü Almalı Mı?
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Mevcut Fiyatı 629.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yaklaşık 395 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Detaylı Bilgi
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürününün Satıcısı, resolut Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı ürününü 629.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı En Son Yapılan Yorumlar
629.0 Tl ye satışta olan Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
395 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde tarafıma teslim oldu.5g desteği bulunmamaklabirlikte bu bir sorun değildir. Anlık görüntü hemen cihaza aktarılıyor,aynı anda birden fazla kişi bağlanabiliyor.Bu fiyata böyle bir ürünbeklemiyordum. Çok memnun kaldım.
İsim: G** F**
Tarih: 08 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: NEVAPORT
Yorum: Fiyatına göre iyi. Memnun kaldık. Bebeğimiz için aldık.
İsim: Bayram U.
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: kurulumu kolay ve görüntü kalitesi iyiydi. bebeğimiz için aldık.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Güzel kızımı izlemek için aldım
İsim: H** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Mart 2023
Yorum: güzel ses ve görüntü kaliteli bebeğim için aldım minik hediyeniz içinteşekkür ederim
İsim: D** K**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: gayet memnunum, kedim için aldım
İsim: Adnan S.
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: Kedilerim için aldım fiyat performans açısından iyi
İsim: b** c**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Ürün elimize sorunsuz ulaştı. Kurulumu çok zor değil. 2 kişi aynı andakullanabiliyor. Satıcı sorumuzu hemen yanıtladı. Onun için de ayrıcateşekkür ederiz. f/p ürünü. Uzun süreli kullanımda ne olur bilemem amaşuan için gayet iş görür
İsim: A** A**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Bu fiyata bu performans çok iyi, paketleme de güzeldi, tavsiye ederim
İsim: A** S**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: kedileri izlemek için aldık, çok işe yaradı
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Yorumlara bakarak aldım gerçekten güzel bir ürün indirime girdiğindetekrar alicam
İsim: A** D**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: ürünü beğendim, hızlı teslimat sağlandı. paketleme gayet güzeldi. umarımherkes bu şekilde teslim alır
Teşekkür ederim
İsim: A** K**
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: satıcı cok ilgili.urun de sorunsuz elime ulaştı. tesşekkur ederim
İsim: d** a**
Yorum: Görüntü kalitesi muhteşem.. Kurulumu da oldukça basit. Adımlar tek tekanlatılmış. Kedilerimiz için aldık çokta beğendik.
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: harika çok kaliteli ve profesyonel bir ürün atölyem için 2 adet aldımçok memnun kaldık şimdi 1 adet daha sipariş verecm tatlı hediyeniz içinde teşekkür ederim...
Tarih: 27 Ekim 2022
Yorum: Geceleri nöbete gittiğimde onu öyle özlüyorum ki
( bu yüzden aldım..kamerayı hareket ettirince yanına geliyor miyavlıyor ve o an bunu duymakbeni çok mutlu ediyor
belki bazen anlasa da anlamasa da ona seslenmekgüzel şeyler söylemekte benim hoşuma gidiyor.. ayrıca su kabının yanınakoydum. Bundan dolayı hareket algılayınca bildirim geliyor hemenDevamını Oku
İsim: Özlem D.
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: 1 haftalık kullanım üzerine yazıyorum. Bebek izlemek amaçlı aldık.Kurulumu içinden çıkan kağıtta yazıyor oldukça kolay. ikinci birtelefona bağlanmak için ilk kurulan telefondan 3nokta üst üste olanbölümden QR kod paylaşılması gerekli. Görüntüsü oldukça net gecegörüşüde çok iyi, sesli konuşmalar televizyon yanında olduğu halde çokiyi geliyor.
İsim: Ö** I**
Tarih: 25 Eylül 2022
Yorum: Ben bayıldım indirime girince 2. Sini de salona alacağım spor salonundaoyun ablasını izlemek çok keyifli
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı. Hemen kurdum görüntü kalitesi güzel. 1 2saniye sonra algılıyor ama beğendim. Bebeğim için almıştım şimdilik işgöreceğe benziyor.
İsim: A** T**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: cihaz wifi bağlanmıyor. 3 telefon ile denedik yinede olmuyor. Başkamarkanın aynı bebek kamerası var onu kullanıyoruz bu cihaz bağlanmıyormalesef. iade edeceğim.
Tarih: 22 Eylül 2024
Satıcı: indirimhanem
Yorum: Kameranın altındaki QR kod silik olduğu için kuramadık kablosuda kesik.. Kullanıp gönderdiler heralde !
İsim: G** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Gece görüşü bile çok güzel
İsim: Tuğçe D.
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel çocuğunuz için guvelidir tavsiye ederim
İsim: g** s**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: gayet güzel biz beğendik
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Görüntü kalitesi gece görüşü ses iletişimi çok iyi çocuklarım içinaldım. Sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederim
İsim: R** A**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Çok güzel teşekkür ederim
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: güzel kızım için aldık
görüntü ses kalitesi gayet iyi. inş uzun sürekullanırız. şimdilik bi sıkıntısı yok kurulumu da kolay. tavsiye ederim 
İsim: G** K**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: Gayet güzel
İsim: L** S**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Dönebilir olması büyük avantaj. Herkesenet tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: dükkan için aldım gayet güzel.
İsim: Y** ç**
Tarih: 12 Nisan 2023
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: birden fazla telefon bağlanıyor mu ?
Cevap: Evet efendim.
Soru: uygulamanin
Cevap: Yoosee efendim.
Soru: merhaba. wifi baglantisi yapamadim. 5 g hatasi veriyor. kime ulasmam lazim
Cevap: 5g uyumlu değildir cihaz 2.4g olması gereklidir
Soru: Sadece Wİ-Fİ ile kullanabiliyorum, bana yardimci olabilirmisiniz?
Cevap: MErhabalar , wifi ye bağlanmanız gerekkiyor efendim
Soru: İyi gunler daha once sizden 3 tane kamera aldim sorun yokdu , en son gecen hafta aldigim 5 antenli wifi kamera sola dönmüyor ne yapmam gerekli ?
Cevap: Hesabım Siparişlerim üzerinden Kolay İade Talebi oluşturunuz. İade nedenine VAZGEÇTİM başlığını seçiniz. Ürünün kutusu ile sizlere geldiği şekli ile koruyucu bir şekilde paketleyiniz yaşadığınız sorunu veya şikayetinizi bir not kağıdına yazıp tarafımıza gönderiniz efendim..
Soru: kaç antetli markası ne
Cevap: 5 antenli markası inter.
Soru: duvara asılabiliyormu
Cevap: Evet efendim. Asma aparatı mevcuttur
Soru: kaç antenli markası ne
Cevap: MErhabalar , 5 antenlidir interdir.
Soru: Kayıta aliyormu
Cevap: Hafıza kartı olmadan kayıt yapmaz efendim
Soru: 5 antenli mi
Cevap: Merhaba Evet efendim.
Soru: Merhaba şarjını nasıl yapıyoruz direk fişe takılı olmak zorunda mı
Cevap: merhaba şarjli ürün değildir devamlı prize takılı kalması gerek efendim.
Soru: Merhaba. Kamerayı kullanalı 1 sene oluyor fakat son zamanlarda görüntü çok geç gelmeye başladı. Neredeyse 1 dakikaya yaklaşıyor. Bebeğim uyanmış oluyor fakat kameradan hala uyuyor olarak görüyorum, yanına gidip alıp geliyorum ama görüntüde hala yanına gitmemişim görünuyor. Güncellemeleri yaptım fakat düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Cevap: Reset atarak tekrar kurulum yapınız efendim
Soru: garantisi varmi
Cevap: 1 yıl garantili efendim
Soru: Tek sıkıntı kameranın portatif oluşu duvara sabitlenememiş olması?
Cevap: asma aparatı var onunda duvara sabitleyebilirsiniz
Soru: Nasıl bağlanılıyor kameraya
Cevap: MErhabalar , programını telefonmunuza kurıp bağlıyorsunuz efendim.
Soru: merhaba almak istiyorum ama hangi programı kullanıyoruz indirmek için
Cevap: Merhaba efendim yoosee uygulaması
Soru: İyi günler sürekli prizde mi durması lazım çalışması için
Soru: 5g WiFi destekler mi
Cevap: Merhaba malesef efendim..
Soru: telefondaki intwrnetlw kyllanabirmiyiz
Cevap: Evdeki modeme bağlarsanız kamerayı dışarı çıkınca kendi internetinizle izleyebilirsiniz efendim.
Soru: Wifi 5 G ve bağlanmıyor. Çözümü nedir
Cevap: merhaba çözümü internetinizi 2.4 g olarak güncellemek olacaktır cihaz 5g uyumlu değildir
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürün Resimleri
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Mevcut Fiyatı 629.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yaklaşık 395 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Detaylı Bilgi
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürününün Satıcısı, resolut Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı ürününü 629.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı En Son Yapılan Yorumlar
629.0 Tl ye satışta olan Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
395 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde tarafıma teslim oldu.5g desteği bulunmamaklabirlikte bu bir sorun değildir. Anlık görüntü hemen cihaza aktarılıyor,aynı anda birden fazla kişi bağlanabiliyor.Bu fiyata böyle bir ürünbeklemiyordum. Çok memnun kaldım.
İsim: G** F**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: Fiyatına göre iyi. Memnun kaldık. Bebeğimiz için aldık.
İsim: Bayram U.
Tarih: 25 Mart 2023
Yorum: kurulumu kolay ve görüntü kalitesi iyiydi. bebeğimiz için aldık.
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: Güzel kızımı izlemek için aldım
İsim: H** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Mart 2023
Yorum: güzel ses ve görüntü kaliteli bebeğim için aldım minik hediyeniz içinteşekkür ederim
İsim: D** K**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: gayet memnunum, kedim için aldım
İsim: Adnan S.
Tarih: 09 Şubat 2023
Yorum: Kedilerim için aldım fiyat performans açısından iyi
İsim: b** c**
Tarih: 14 Ocak 2023
Yorum: Ürün elimize sorunsuz ulaştı. Kurulumu çok zor değil. 2 kişi aynı andakullanabiliyor. Satıcı sorumuzu hemen yanıtladı. Onun için de ayrıcateşekkür ederiz. f/p ürünü. Uzun süreli kullanımda ne olur bilemem amaşuan için gayet iş görür
İsim: A** A**
Tarih: 06 Ocak 2023
Yorum: Bu fiyata bu performans çok iyi, paketleme de güzeldi, tavsiye ederim
İsim: A** S**
Tarih: 30 Kasım 2022
Yorum: kedileri izlemek için aldık, çok işe yaradı
Tarih: 23 Kasım 2022
Yorum: Yorumlara bakarak aldım gerçekten güzel bir ürün indirime girdiğindetekrar alicam
İsim: A** D**
Tarih: 09 Kasım 2022
Yorum: ürünü beğendim, hızlı teslimat sağlandı. paketleme gayet güzeldi. umarımherkes bu şekilde teslim alır
İsim: A** K**
Yorum: satıcı cok ilgili.urun de sorunsuz elime ulaştı. tesşekkur ederim
İsim: d** a**
Yorum: Görüntü kalitesi muhteşem.. Kurulumu da oldukça basit. Adımlar tek tekanlatılmış. Kedilerimiz için aldık çokta beğendik.
İsim: E** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2022
Yorum: harika çok kaliteli ve profesyonel bir ürün atölyem için 2 adet aldımçok memnun kaldık şimdi 1 adet daha sipariş verecm tatlı hediyeniz içinde teşekkür ederim...
Tarih: 27 Ekim 2022
Yorum: Geceleri nöbete gittiğimde onu öyle özlüyorum ki
İsim: Özlem D.
Tarih: 11 Ekim 2022
Yorum: 1 haftalık kullanım üzerine yazıyorum. Bebek izlemek amaçlı aldık.Kurulumu içinden çıkan kağıtta yazıyor oldukça kolay. ikinci birtelefona bağlanmak için ilk kurulan telefondan 3nokta üst üste olanbölümden QR kod paylaşılması gerekli. Görüntüsü oldukça net gecegörüşüde çok iyi, sesli konuşmalar televizyon yanında olduğu halde çokiyi geliyor.
İsim: Ö** I**
Tarih: 25 Eylül 2022
Yorum: Ben bayıldım indirime girince 2. Sini de salona alacağım spor salonundaoyun ablasını izlemek çok keyifli
Tarih: 07 Eylül 2022
Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı. Hemen kurdum görüntü kalitesi güzel. 1 2saniye sonra algılıyor ama beğendim. Bebeğim için almıştım şimdilik işgöreceğe benziyor.
İsim: A** T**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: cihaz wifi bağlanmıyor. 3 telefon ile denedik yinede olmuyor. Başkamarkanın aynı bebek kamerası var onu kullanıyoruz bu cihaz bağlanmıyormalesef. iade edeceğim.
Tarih: 22 Eylül 2024
Yorum: Kameranın altındaki QR kod silik olduğu için kuramadık kablosuda kesik.. Kullanıp gönderdiler heralde !
İsim: G** Ç**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Gece görüşü bile çok güzel
İsim: Tuğçe D.
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: çok güzel çocuğunuz için guvelidir tavsiye ederim
İsim: g** s**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: gayet güzel biz beğendik
Tarih: 25 Şubat 2024
Yorum: Görüntü kalitesi gece görüşü ses iletişimi çok iyi çocuklarım içinaldım. Sorunsuz çalışıyor herkese tavsiye ederim
İsim: R** A**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Çok güzel teşekkür ederim
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: güzel kızım için aldık
İsim: G** K**
Tarih: 06 Kasım 2023
Yorum: Gayet güzel
İsim: L** S**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: Görüntü ve ses kalitesi çok iyi. Dönebilir olması büyük avantaj. Herkesenet tavsiye ederim
İsim: S** D**
Tarih: 30 Nisan 2023
Yorum: dükkan için aldım gayet güzel.
İsim: Y** ç**
Tarih: 12 Nisan 2023
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: birden fazla telefon bağlanıyor mu ?
Soru: uygulamanin
Cevap: Yoosee efendim.
Soru: merhaba. wifi baglantisi yapamadim. 5 g hatasi veriyor. kime ulasmam lazim
Cevap: 5g uyumlu değildir cihaz 2.4g olması gereklidir
Soru: Sadece Wİ-Fİ ile kullanabiliyorum, bana yardimci olabilirmisiniz?
Cevap: MErhabalar , wifi ye bağlanmanız gerekkiyor efendim
Soru: İyi gunler daha once sizden 3 tane kamera aldim sorun yokdu , en son gecen hafta aldigim 5 antenli wifi kamera sola dönmüyor ne yapmam gerekli ?
Cevap: Hesabım Siparişlerim üzerinden Kolay İade Talebi oluşturunuz. İade nedenine VAZGEÇTİM başlığını seçiniz. Ürünün kutusu ile sizlere geldiği şekli ile koruyucu bir şekilde paketleyiniz yaşadığınız sorunu veya şikayetinizi bir not kağıdına yazıp tarafımıza gönderiniz efendim..
Soru: kaç antetli markası ne
Cevap: 5 antenli markası inter.
Soru: duvara asılabiliyormu
Cevap: Evet efendim. Asma aparatı mevcuttur
Soru: kaç antenli markası ne
Cevap: MErhabalar , 5 antenlidir interdir.
Soru: Kayıta aliyormu
Cevap: Hafıza kartı olmadan kayıt yapmaz efendim
Soru: 5 antenli mi
Cevap: Merhaba Evet efendim.
Soru: Merhaba şarjını nasıl yapıyoruz direk fişe takılı olmak zorunda mı
Cevap: merhaba şarjli ürün değildir devamlı prize takılı kalması gerek efendim.
Soru: Merhaba. Kamerayı kullanalı 1 sene oluyor fakat son zamanlarda görüntü çok geç gelmeye başladı. Neredeyse 1 dakikaya yaklaşıyor. Bebeğim uyanmış oluyor fakat kameradan hala uyuyor olarak görüyorum, yanına gidip alıp geliyorum ama görüntüde hala yanına gitmemişim görünuyor. Güncellemeleri yaptım fakat düzelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Cevap: Reset atarak tekrar kurulum yapınız efendim
Soru: garantisi varmi
Cevap: 1 yıl garantili efendim
Soru: Tek sıkıntı kameranın portatif oluşu duvara sabitlenememiş olması?
Cevap: asma aparatı var onunda duvara sabitleyebilirsiniz
Soru: Nasıl bağlanılıyor kameraya
Cevap: MErhabalar , programını telefonmunuza kurıp bağlıyorsunuz efendim.
Soru: merhaba almak istiyorum ama hangi programı kullanıyoruz indirmek için
Cevap: Merhaba efendim yoosee uygulaması
Soru: İyi günler sürekli prizde mi durması lazım çalışması için
Soru: 5g WiFi destekler mi
Cevap: Merhaba malesef efendim..
Soru: telefondaki intwrnetlw kyllanabirmiyiz
Cevap: Evdeki modeme bağlarsanız kamerayı dışarı çıkınca kendi internetinizle izleyebilirsiniz efendim.
Soru: Wifi 5 G ve bağlanmıyor. Çözümü nedir
Cevap: merhaba çözümü internetinizi 2.4 g olarak güncellemek olacaktır cihaz 5g uyumlu değildir
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı Ürün Resimleri
Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı En Uygun Satış Linki
resolut Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı - Fiyatı, Yorumları
resolut Kablosuz Wifi Bebek Izleme Kamerası 3 Antenli Gece Görüşlü Güvenlik Ip Kamera Harekete Duyarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.