Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Tavsiye Eder Misiniz-

RengarenkSes

Bilgili
Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Tavsiye Eder Misiniz?
Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Şuanki Fiyatı Ne Kadar 699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3 .

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Teknik Detaylar

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Ürününün Satıcısı, Mofy's Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme ürününü 699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Yorumlar Hakkında Bilgi
699.0 Tl ye satışta olan Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.3

Yorum: Urun iyi guzel ama en önemli sorunu uygulamayı sadece 1 kullanıcıkullanabiliyor. Anne ve baba yani en azından iki kişiye izin vermesigerekir. Görüntü kalitesi iyi. gece de guzel. Aşağı doğru egiminde desorun var. Yani uygulamadan kamerayı aşağı eğmede sorun var.
İsim: S** A**
Tarih: 09 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SANALDAN AL-SAT

Yorum: fouatina gore cok iyi kalitede
İsim: bahar b.
Tarih: 05 Mart 2023
Satıcı: SANALDAN AL-SAT

Yorum: görüntü kalitesi biraz kötü onun dışında iyi
İsim: M** y**
Tarih: 27 Nisan 2022
Satıcı: NEVAPORT

Yorum: Siparişim tamamen farklı geldi markası dahil her şey farklı ve çalışmıyor
İsim: S** K**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: Maalesef güç girişi 2 günde bozuluyor bunların. Az daha para verip biraziyisini almakta fayda var fakat güç girişi dışında başka hiçbirsıkıntısı yok görüntüsü sesi aktarması bağlanması her şeyi mükemmeldi
İsim: Mehmet Ö.
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: ürün Arızalı yerinden bile oynamıyor iade edeceğim ...
İsim: Y** A**
Tarih: 23 Ocak 2024

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: ürünü eve kurup dışarıdan izleyebilirim bakıcı için alacağım ve ses kaydıda var demi
Cevap: Olmaz efendim

Soru: hangi program ile çalışıyor
Cevap: Merhaba ftycam pro ile çalışıyor

Soru: Kamerayla ilgili teknik bilgileri nereden edinebilirim? Özellikleri ve detaylarını öğrenmek istiyorum.
Cevap: Merhaba bşzleri arayabilirsiniz efendim

Soru: bu ürünü nasıl kuracağım
Cevap: merhaba karekod okuduyorsunuz efenfim

Soru: ses ve görüntü kaydı varmidir tavana yada bir yere oda acısı için monte edileblyrmu
Cevap: merhabalar evet ses görüntü var efendim kutu içeriğinde asma aparatı mevcuttur..

Soru: Merhaba şehir dışına çıkacağım, uzaktan telefondan izleyebilir miyim?
Cevap: izleyebilirsiniz efendim.

Soru: 1. soru bataryası ne kadar süre idari ediyor? 2. soru evin dışından programla izleyebilir miyiz?
Cevap: Merhabalar , ürün elektrikle çalışır , istediğiniz yerdfen izleyebilirisiniz.

Soru: Merhaba kolay gelsin 3 adet kamerayı tek program üzerinden kontrol edebiliyormuyuz ?aynı evde 3 farklı odadada 3 kamera kullanmak istiyorum
Cevap: MErhabalar , edebilirsiniz efendim aynı program olursa

Soru: YOOSE uygulaması ile çalışıyor mu?
Cevap: hayır calısmıyor

Soru: Kamera telefon üzerinden sağa ve sola çevirilebiliyor mu?
Cevap: evet efendim..

Soru: uzaktan telefonla izleme varmı sesli konuşma yapabiliyormuyuz uzaktan sağ sol hareket hareket varmı kayıt yapiyormu ne kadar saat yapıyor
Cevap: merhaba uzaktan izliyebilirsiniz ortamdaki sesleri duyabilirsiniz ama konuşma yapamazsınız

Soru: Kablosuz değil mi?
Cevap: Merhaba efendim internet olarak kablosuz wifi ile bağlanmakta. Güç olarak priz ile kablo ile

Soru: Hafıza kartı desteği ne kadarlık olmalı kaç GB?
Cevap: 64 gb kadar efendim

Soru: merhaba bu üründen 2 adet almak istiyorum daha öncede kullandım ama arızlandı. başka bir magazadan aldıgım ürün eskisi gibi gelmedi dışı aynı ama kamera açısı sanki zoom yapmış gibi. sizdeki geniş açılı gösteriyor mu acaba ?
Cevap: Merhaba zor yok efendim

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Kablosuz Güvenlik Ve Bakıcı Kamerası Wifi Ip Kamera Anne Bebek Çocuk Izleme En Uygun Satış Linki