istikbalin yeni sahibi kim ?

MaviKahraman

Bilgili
Istikbalin yeni sahibi kim?
Erciyes Anadolu HoldingEski ad(lar)Boydak HoldingÖnemli kişilerYusuf Öksüzömer (Yönetim Kurulu Başkanı) Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin (Yönetim Kurulu Üyesi & CEO)SahibiBoydak Ailesi (FETÖ/PDY soruşturması öncesi) TMSF (2016-)Web sitesiErciyesAnadolu.com6 satır daha

Erciyes Anadolu HoldingEski ad(lar)Boydak HoldingÖnemli kişilerYusuf Öksüzömer (Yönetim Kurulu Başkanı) Doç. Dr. Alpaslan Baki

Selam ekip, kolay gelsin

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MaviKahraman

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Mülkiyeti Hazine'de bulunan İstikbal Mobilya ise 12 milyar 500 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarıldı
- 1995 yılında Kayseri'de kurulan Bellona, Türkiye'nin mobilya sektöründeki öncü markalarından biridir. Bellona, Anadolu Güçbirliği Holding bünyesinde bir grup şirketidir

İşe yararsa keyifli olur

Erciyes Anadolu HoldingEski ad(lar)Boydak HoldingÖnemli kişilerYusuf Öksüzömer (Yönetim Kurulu Başkanı) Doç. Dr. Alpaslan Baki

İyi akşamlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @MaviKahraman

Ayrıca şunu da ekleyeyim

- Türkiye 'de mobilya sektörünün lideri İstikbal, kurulduğu günden bu yana sektöründe öncü ve trendleri belirleyen marka konumundadır.1957 yılında küçük bir mobilya atölyesinde temelleri atılan İstikbal, üretim kapasitesinin üstünlüğü, tasarımda teknolojiye verdiği önem ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan
- TMSF, satışın tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, uygun teklifin alındığını ve sürecin Rekabet Kurumu onayına sunulduğunu belirtti. Kurumun onay vermesiyle birlikte Bellona , bayilerinin sahip olduğu yeni şirketin çatısı altında faaliyet göstermeye devam edecek
- BELLONA 8.1 MİLYAR TL'YE SATILDI TMSF'nin satışa çıkardığı Bellona Mobilya'yı ihale sonucu 8,1 milyar TL'ye, bayilerin kurduğu şirket satın aldı. Kime ne kadar fiyata satıldı Kayseri'nin dünyaya açılan kapısı olan mobilya devi Bellona'nın hisseleri için muhammen bedel 7 milyar TL olarak belirlenmişti

İşine yarar umarım

İyi günler

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @MaviKahraman

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Erciyes Anadolu Holding olarak; İstikbal, Mondihome ve Storish markalarımızla Türkiye'de mobilya sektörünün açık ara lideriyiz
- 2024 trendine yön verecek ürünler CEO'muz Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin 'in, Holding Koordinatörlerimizin ve Genel Müdürlerimizin beğenisine sunuldu

İşine yaraması beni mutlu eder

Merhaba dostlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MaviKahraman

Bu hususta ek olarak

- Boydak Holding'e ait İstikbal ve Bellona markaları, mobilya alanında öncü firmalardan Doğanlar Mobilya tarafından satın alındı

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selam millet

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @MaviKahraman

Bununla ilişkili olarak

- TMSF, satışın tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada, uygun teklifin alındığını ve sürecin Rekabet Kurumu onayına sunulduğunu belirtti. Kurumun onay vermesiyle birlikte Bellona , bayilerinin sahip olduğu yeni şirketin çatısı altında faaliyet göstermeye devam edecek
- BELLONA 8.1 MİLYAR TL'YE SATILDI TMSF'nin satışa çıkardığı Bellona Mobilya'yı ihale sonucu 8,1 milyar TL'ye, bayilerin kurduğu şirket satın aldı. Kime ne kadar fiyata satıldı Kayseri'nin dünyaya açılan kapısı olan mobilya devi Bellona'nın hisseleri için muhammen bedel 7 milyar TL olarak belirlenmişti

İşine yaraması dileğiyle hazırladım

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Gulizar Mobilya 0 132
Serap Mobilya 0 127
Aylin Mobilya 0 151

benzerkonular_benzer_konular