iPad 10. Nesil 256 GB 10.9- Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Tavsiye Eder Misiniz

Fadime

Bilgili
iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Fiyatına Göre Alınır Mı?
iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Güncel Satış Fiyatı 21499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 154 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Açıklama Ve Özellikler

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Apple iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) ürününü 21499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Kullanıcı Yorumları Nasıl?
21499.0 Tl ye satışta olan iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
154 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: sorunsuz ve hızlı ulaştı kargolama iyiydi gayet memnunum. Cihaz da cokiyi kesinlikle öneriyorum ders calismak icin işime çok yarıyor applekalitesi tartışılmaz
İsim: M** S**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: Trendyolun kendi satıcısından aldığım için içim ayrı bir rahattı sıkıntıolmayacağını biliyordum düşündüğüm gibi de oldu. Ders açısından not almakolaylığı sağlayacağı için tercih ettim ve iyi ki almışım diyorum. Hızlıve gayet güzel paketlenmişti. Güvenerek alabilirsiniz.
İsim: B** S**
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: 5 Yıldızı yorumum üstte görünsün diye veriyorum. bu kadar rezil birpaketleme olamaz. Ürün harika!
İsim: K** H** A**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Mükemmel teşekkür ederim
İsim: Y** S** D**
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Sağlam ve çabuk geldi.Çok iyi
İsim: B** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 30 Mart 2024
Satıcı: Teknosa

Yorum: Özenle paketlenmiş.Hızlı teslimat teşekkürler
İsim: A** T**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Sağlam geldi
İsim: B** S**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: Black fridayin son gününde yakaladım, iyi ki de almışım sonrasındafiyatları uçtu, iş bilgisayarım var zaten eve taşımamak için aldım,bluetooth klavye ile bilgisayar yerine çok işime yarıyor valla
İsim: N** Ö**
Tarih: 24 Aralık 2023

Yorum: Hızlı geldi ve özenliydi ayrıca cihaz çok güzel kullanımı da çok rahat
İsim: Melisa Ş.
Tarih: 10 Ekim 2023

Yorum: ürün çok hızlı geldi çok guzel ve özenli paketlenmisti oğluşum cokseverek kullanıyor
İsim: S** G**
Tarih: 21 Eylül 2023

Yorum: indirimlerden aldım çok iyi. işimi görüyor.
İsim: **** ****
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: orjinal ürün.güvenlik etiketli hızlı teslimat.satıcı trendyol.piyasadanuyguna aldım.
İsim: E** R** E**
Tarih: 18 Temmuz 2023

Yorum: Ürünü güzel paketlemişlerdir garantide bir sorun yok sorgulattımzamlardan önce bu fiyata kaçmaz
İsim: M** C**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Ürün güzel. Kısa zamanda elime ulaştı.
İsim: y** g**
Tarih: 25 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel geldi paketlemeside güzeldi teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: yurtiçi kargo ile gelmeseydi keşke.. geç geldi ve eve teslim de yapmadıüstelik kargom şubeye geldikten 2 gün sonra mesaj geldi gelin alın yoksaiade talebi oluşturulacak diye?!?! onun dışında sorun yok tablet şuanlıkgüzel teşekkürler
Tarih: 17 Eylül 2024
Satıcı: Pliples

Yorum: Apple kalitesi konuşacak bir şey yık
İsim: N** A**

Yorum: Hasarsız geldi
İsim: S** A**

Yorum: Çok fazla özelliği yok, fena değil.
İsim: A** T**
Beden: 12 Eylül 2024

Yorum: çok beğendim
İsim: e** a**
Tarih: 11 Eylül 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Çok uygun fiyat trendyol satıcı olduğu için güvenerek aldım paketleme harikaydı
İsim: E** A**
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: ürün kutusu sağlam geldi garanti belgesi de içinde ben beğendim henüzçalıştırmadım ama
İsim: esma t.
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: oğluma hedıye aldım çok güzel bir alet. ve çok büyük, foto yüklerim sonra
İsim: N** M**
Tarih: 19 Ağustos 2024

Yorum: Sorunsuz geldi
Beden: 15 Ağustos 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ürün güzel apple kalitesi satıcıdan memnun kaldım hızlı geldi ve sağlam
İsim: M** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: 👏👏👏👏👏sorunsuz elime ulaştı teşekkürler
İsim: Muhammet Y.
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: Ders için aldım süper
İsim: A** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2024

Yorum: Apple kalitesi
İsim: D** K**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: teknosa satıcısından aldım. çok memnunum çok beğendim
İsim: sevvallog
Tarih: Fenomen
Beden: 16 Temmuz 2024

Yorum: Urun Cok Iyi paketlenmis geldi
İsim: can s.
Tarih: 14 Temmuz 2024

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhaba içinde kalem bulunuyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusun USB-C Şarj kablosu ve USB-C Güç adaptörü bulunuyor. Kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba tablet Kaç inç?
Cevap: Merhaba, Ekran Boyutu 10.9 inç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Yani apple mağazasından aldığımızda içinde kalemde çıkıyor sizde neden çıkıyor hiç anlamadım
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusun USB-C Şarj kablosu ve USB-C Güç adaptörü bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: windows kaç?
Cevap: Merhaba, cihazda iPadOS işletim sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürün şarj aletiyle beraber geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusun USB-C Şarj kablosu ve USB-C Güç adaptörü bulunuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kalemi de varmı tableti n
Cevap: Merhaba, ürünümüzün kutusun USB-C Şarj kablosu ve USB-C Güç adaptörü bulunuyor. Kalem ayrı satılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: tableti n kalemi var mı

Soru: Lütfen acilen gönderebilir misiniz
Cevap: Merhaba, siparişinizle ilgili sorularınızı Siparişlerim-Sipariş Detay-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: 2. nesil kalem ile uyumlu mu?
Cevap: Merhaba, ürün 1. nesil kalem ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: iyi günler kutu jelatinlj geliyor dimi
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Teknosaya mı ait
Cevap: Merhaba, ürün Apple markadır. Trendyol deposundan gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba, kalem ve klavye kutu içerisinde gönderiliyor mu? lütfen açıklayıcı bir cevap veriniz

Soru: Teknosaya mi ait
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürün markası Apple'dır. Ürünlerimiz depolarımızın uygunluğu ve stok durumuna göre size en yakın olan noktadan gönderilmektedir.

Soru: Merhabalar ürün için hangi kalem uyumludur?
Cevap: Merhaba, ürün 1. nesil kalem ile uyumludur. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: yanı watsap indirip başkalarıyla yazışma imkanım olabilir mi
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Bu tabletlerde e ticaret için uygunmu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: oyun için iyi bir tabletmi iyi verim alabilir miyim
Cevap: Merhaba, minimum sistem gereksinimleri başlığı altında paylaşılan sistem gereksinimleri o yazılımın çalıştırılabilmesi için en az seviyede gerekli olan sistem kaynakları ihtiyaçlarıdır. İdeal sistem gereksinimleri ise yazılımdan tam performans alarak kullanmanız için gerekli görülen sistem kaynaklarıdır. Yani minimum sistem gereksinimlerini destekleyen tüm programları kullanabilirsiniz. Ürünün destekleme durumunu uygulama özelliklerinden kontrol edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Pubgde Kaç FPS Verir?
Cevap: Merhaba, FPS, oynadığınız oyun içerisinde; oyun grafik ayarları, harita yoğunluğu, internet sağlayıcınızın hızı vb. etkenler doğrultusunda değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten dolayı FPS değeri belirtmek sağlıklı olmayacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: m1 çip mi, m2 çip mi?
Cevap: Merhaba, ürün Apple A14 Bionic yonga setine sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Sim kart takılabiliyor mu
Cevap: Merhaba iPad modellerinde e-sim özellikli olanlar Cellular olarak geçmektedir.

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) Ürüne Ait Resimler

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

iPad 10. Nesil 256 GB 10.9" Wi-Fi Gümüş Tablet (Apple Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki