Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Perihan

Bilgili
Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Alınmaya Değer Mi?
Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Güncel Satış Fiyatı 10450.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Teknik Açıklamalar

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürününün Satıcısı, Teka Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak ürününü 10450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürünü Kullananların Görüşleri
10450.0 Tl ye satışta olan Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün harika gelir gelmez randevu aldık kurulum için ücretsiz şekildegelip kurdular sağlam geldi kırılma vs. yoktu hemencecik yemeklerimipişirdi çok güzel çevreme de tavsiye ediyorum indirimdeyken alın bencesatıcıya da çok teşekkür ederim çok soru sordum alırken ama herşeyi çoknet yanıtladılar iyiki sizden almışım
İsim: A** k**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ACARLAR

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: merhaba, bu ürün tüp yada doğalgaz gerektirmiyor mu direk fişi prize mi takıyoruz öyle mi kullanılıyor
Cevap: Merhaba, ocak indüksiyonludur. Tüp yada doğalgaza ihtiyaç yoktur. Kullanacağınız tencerelerin indüksiyon ocak ile uyumlu olması gerekir.

Soru: indüksiyonlu ocağı doğal gaza bagliyabilirmiyiz
Cevap: Merhaba, maalesef doğalgaz bağlantısı yapılmaya uygun değildir.

Soru: iyi günler mermeri kesmeden kullanilabilirmi
Cevap: Merhaba, 56x49 cm ölçülerinde tezgah kesimi olması gerekmektedir.

Soru: Ürün ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, ürün ölçüsü 59X52 cm ölçülerindedir.

Soru: iyi gunler..indiksiyonlu ocaklar için elektrik tesisatinda herhangi bir özellik gerwklimi
Cevap: Merhaba efendim teka yetkili servisinden detaylı bilgiyi alabilirsiniz 

Soru: Fissler düdüklü ve çelik tencerelere uygun mu. Teşekkürler
Cevap: Merhaba efendim belirttiğiniz ürünlerin tabanının uygun olması gerekmektedir sağlıklı günler dileriz

Soru: Ürün elektrikli mi indüksiyonlu mu?
Cevap: Merhaba, indüksiyonludur.

Soru: merhabalar celik tencere kullanımı yapilabiliyormu? yoksa sadece indüksiyon tabanlı tenceremi kullanilabiliyor
Cevap: Merhaba efendim. Çelik taban lı kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: mrb. 2 sorum olacakti size. 1.si urun uretim yilini biliyor musunuz ?2.si 64010 ile farki nedir
Cevap: Merhaba efendim, Üretim yılını maalesef bilememekteyiz

Soru: merhabalar. zamanlayıcı mevcut mu. 6415 kullanıyorum onun var. şimdi ise indüksiyon ocak istiyorum eğer bunda da aynı şekilde zamanlayıcı mevcutsa satın almak istiyorum.(zamanlayici ayarlandığında otomatik kapanma özelliği varmı)
Cevap: Merhaba efendim, Üretici tarafında bu şekilde bir bilgi maalesef bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz,

Soru: Tb 6415 ile aralarında Watt farkı dışında başka ne fark var. İki üründe indüksiyonlumu
Cevap: Merhaba efendim. Tb6415 Elektriklidir. IBC ise İndiksyonludur. En büyük fark budur. İndiksyonlu ocaklar onlara uygun tava ve tencereler ile uyumlu çalışır. Elektrikli ocaklar ise her malzeme ile uyumludur. Sağlıklı günler diler.

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ibc 64100 Sss Bk Indüksiyonlu Ankastre Ocak En Uygun Satış Linki