Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Alınmaya Değer Mi

PusulaKahve

Bilgili
Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Alınır Mı?
Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Güncel Fiyatı 190.47 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Hakkında yaklaşık 6106 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Detaylı Açıklama

Herbaderm göz altı bakım kremi _x000D_
Göz altı torba ve morluklarına karşı 15ml (±%5)Herbaderm göz altı bakım kremi miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü:_x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml_x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml izin belge:_x000D_
Göz altı bakım kremi üretici firma; alpaya dermaceuticals, sanayi cad. No:118-1a 34197 yenibosna - Istanbul (made in turkey)_x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml içindekiler:_x000D_
Göz altı bakım kremi ürünü içerisinde; biberiye ekstraktı (centella asiatica ekstraktı), meyan kökü ekstratı (licorice root extract), distile su (deionized water), bal mumu (beeswax), c vitamini (niacinamide - Vit b3), glyceryl stearete and peg 100, gliserin (glycerin), propylene glycol, cetearyl alcohol, butyrospermum parkii (?Hea butter, c vitamini (sodium ascorbyl phosphate - Vitamin c), caprylic capric triglyceride, rosmarinus officinale leaf extract, hydroxysuccinimide, chrysin, palmitoyl oligopeptide, palmmitoyl tetrapeptide-3, tocopherol acetate, corbomer, xanthan gum, dimethicone, corbomer, titanium dioxide, sodium polyacrylate, sulphate sodium polyacrylate, allantion, disodium edta, bht, sodium metabisulfite, phenoxyethanol, ethyhexylgliceryn._x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml kullanımı:_x000D_
Göz altı bakım kremi kullanılışı; sabah ve akşam temiz ve kuru göz çevresine, gözün iç köşesinden başlayarak hafif dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Düzenli olarak uygulanmalıdır._x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml yan etkileri:_x000D_
Göz altı bakım kremi ürününün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir._x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml muhafaza ve uyarı:_x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. _x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi ürününü tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz. _x000D_
Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen herbaderm göz altı bakım kremi ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız! _x000D_
Haricen kullanım içindir. Göz ile temas ettirmeyiniz. Göz ile teması halinde bol su ile yıkayınız. _x000D_
Herbaderm ürünleri sitemik dolaşıma geçmezler, etkileri cilt katmanlarında kalır. Bu yüzden güvenle kullanılabilir. Ancak hamilelik pek çok problemlere açık bir dönemdir. Olası problemlerin ürünlerimize maledilmemesi için mutlaka doktorunuza danışarak kullanmalısınız. _x000D_
Herbaderm göz altı bakım kremi 15ml ürünü açıklaması:_x000D_
Göz altı torba ve morluklarında azalma_x000D_
Göz altındaki torba ve morlukları azaltır. Göz çevresinin daha aydınlık ve sıkı görünmesine yardımcı olur. _x000D_
Herbaderm kapatıcı degildir, diğer gözaltı kremlerinden farklı olarak, içerdiği _x000D_
C vitamini ile patentli peptidlerin oluşturduğu güçlü anti-Inflamatuar ve renk açıcı etkisi gözaltı torba ve morluklarının _x000D_
Görünümünde gözle görülür azalma sağlar, göz çevresini sıkılaştırır.Extra whitening with vitamin c_x000D_
_x000D_
Anında etkili hızlı emilen konsantre formül_x000D_
_x000D_
Kahverengi cilt lekelerinin rengini açar._x000D_
_x000D_
Göz altı torba ve morluklarına bakım kremi_x000D_
_x000D_
Herbaderm gözaltı torba ve morluklarına karşı krem içeriğindeki peptid komplexler, stabil c vitamini ve bitkisel özlerle oluşturduğu güçlü etki ile gözaltı torba ve morluklarına karşı güçlü bir etki sergilemektedir. _x000D_
_x000D_
Herbaderm başarılı bir üründür çünkü etkisini süratle göstermekte, çabuk emilmekte, yağlılık hissi vermemektedir. Herbaderm doğal ve organik bitkisel ürünlerle hazırlanmış cilt bakım ürün serisidir. Doğal aktifler, bitkisel yağlar, bitkisel ekstactlar, vitamin minerallerle hedef amacını başarı ile yerine getirmektedir. Herbaderm ile özenle oluşturulmuş formülasyonları, naturel içeriği ve çeşitleri nedeniyle güvenle kullanabileceğiniz, ve yanınızdan hiç bir zaman eksik etmeyeceğiniz, _x000D_
_x000D_
Herbaderm bakım setinizi oluşturabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
Sıradan kremlerden farklı %100 bitkisel ve doğal aktif içeriği ile;_x000D_
_x000D_
Biberiye ekstraktı (centella asiatica ekstraktı):_x000D_
_x000D_
Çok kuru ve çatlamış cildi anında rahatlatır, pürüzsüzleştirir. Tahriş ve kızarıkları yatıştırır. _x000D_
_x000D_
C vitamini (niacinamide):_x000D_
_x000D_
Güçlü beyazlatıcı etkisi sayesinde cilt üzerindeki çillerin güneş ve yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltır. Cilt rengi homojen hale gelir. _x000D_
_x000D_
Pantenol, shea butter , a ve e vitamini, shea butter:_x000D_
_x000D_
Shea butter esansiyel vitaminlerce zengindir. Yumuşatıcı, cilt hasarlarına karşı iyileştirici, yatıştırıcı ve koruyucu etkilidir.Göz altı torba ve morluklarına yol açan etkenler_x000D_
_x000D_
Ince cilt dokusu, alerjiler ve yüksek ateş, genetik faktörler, kolajen ve elastin kaybı, sigara ve alkol kullanımı, düzensiz hiperpigmentasyon, güneş ışınlarına maruz kalmak gibi etkenlerdir. _x000D_
_x000D_
Herbaderm tüm ürünlerinde:_x000D_
_x000D_
Herbaderm ürünleri, kalite kontrol, mikrobiyolojik ve dermatolojik testlerden başarıyla geçmiştir. Güvenle kullanabilirsiniz. Herbaderm ürünlerinin formülasyonları, alanında uzman eczacı ve dermatologların işbirliğiyle oluşturulmuştur. Sinerjik etki ile formüle edildikleri için daha hızlı etki gösterirler. Herbaderm'ler gücünü içeriğindeki bitki özleri ve vitamin karışımlarından alır. Herbaderm ürünleri cildimizle uyumludur. Güvenli ve etkilidir. Içeriğindeki bitkisel aktif bileşenlerin faydaları literatürlerde yer almaktadır. Tüm herbaderm ürünleri, uluslararası akredite laboratuvarlarda dermatolojik testlerden geçmiştir. Bunu yanında bakteriyolojik testleri yapılmış olup tamamen avrupa kozmetik yönetmeliklerine uygun hammaddelerle üretilmektedir. Herbaderm ürünleri, parabenler zincirlerinden hiçbirisini içermemez. Bunun yanında formaldehid, parafin, petrolatum, fitalatlar, tahriş edici kimyasallar, toksik hammaddeler, etkisi kanıtlanmamış kimyasallar herbaderm ürünlerinde yer alamazlar. Yalnızca cilde dost aktifler kullanılır._x000D_
_x000D_
Herbaderm güzellik vizyonu:_x000D_
_x000D_
Herbaderm ürünleri, cilt bakımının lüks olmayıp, ihtiyaç olduğu, herkesin eşit olarak sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmayı hak ettiği ve her ürünün cilt için bir amacı olduğu felsefesini benimseyerek kurulmuştur. Herbaderm en son kozmetik formüllerini eczacı uzmanlarının yardımıyla geliştirir. Herbaderm yalnızca en yeni ve etkisi kanıtlanmış bileşenleri kullanır. Herbaderm üstün kaliteli ürünleri en uygun fiyatıyla müşterilerine sunar. Sağlıklı cilt hedefi herbaderm'in öncelikleri arasındadır ve cilt sağlığını ve gerçek güzelliğini açığa çıkarmayı hedefler._x000D_
_x000D_
Herbaderm ürünleri aşağıdaki niteliklere sahiptir:_x000D_
_x000D_
Hafif moleküler yapı, ciltten kolay emilim, hafif ve yağ içeriği düşük formül, yüksek yoğunlukta aktif bileşen içeriği özelliklerine sahiptir.Herbaderm göz altı bakım kremi_x000D_
_x000D_
_x000D_

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Ürününün Satıcısı, Herbaderm Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml ürününü 190.47 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Yorumlar Hakkında Bilgi
190.47 Tl ye satışta olan Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6106 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: tokladıkça stokluyorum çok severek kullanıyorum çok güzel kokusuna zaten hayranım indirime girdikçe stokluyorum
İsim: h** ç**
Tarih: 28 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Renk AVM Kozmetik

Yorum: göz altı morlukları mi cok iyi geldi 1 haftada etkisini gördüm ☺️🤗 Teşekkürler herbaderm ☺️🤗
İsim: e** k**
Tarih: 05 Nisan 2022
Satıcı: Reyola

Yorum: Çok memnunum 1 aydır kullanıyorum az az kullanıldığı için çok uzun süre gidecek gibi görünüyor çok fark etti göz altlarım rengi açıldı , parlak bir görüntü oluştu, başarılı ürün🌸
İsim: G** A**
Tarih: 06 Aralık 2021
Satıcı: farmaucuz

Yorum: İndirimde stok yapılabilir
İsim: A** Y**
Tarih: 06 Mayıs 2023
Satıcı: ENTRENDİBUL

Yorum: Ürünü alalı 1 ay oldu bence gayet güzel bir ürün göz altlarımın rengini açtı baya kesinlikle tavsiye ederim
İsim: nurdan t.
Tarih: 08 Ekim 2022

Yorum: canın ürün güzel ürün… stokluyorum indirimde nemlendirmesi ve göz altımdaki daha cok kızarıklık morluk karısımı görüntüye süper geldi
İsim: A** Ş**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: bayıldım stok yapılması gereken bir göz kremi
İsim: E** E** T**
Tarih: 10 Şubat 2023
Satıcı: PİGMENT KOZMETİK LTD. ŞTİ.

Yorum: Cok begenerek kullaniyorum. indirimden ekstra stokladim.
İsim: t** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Kasım 2021

Yorum: Ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve artık yorum yapabilirim. Öncelikle genç ciltler için harika bir göz altı nemlendirici. Her hangi bir zarar vermeden güzel etkiler aldım. (@ipeklife 'dan görüp aldım çok teşekkür ederim ❤️)
İsim: **** ****
Tarih: 22 Mayıs 2022

Yorum: Göz altı morluklarım için almıştım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum gözle görülür bir açılma mevcut düzenli kullanım sağlanırsa etkili oluyor 1 paket daha alacağım
İsim: Ö** A**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: Harika bir ürün bitince tekrar alacağım
İsim: Ü** İ**
Tarih: 20 Temmuz 2022
Satıcı: Barış Parfümeri Kuyumculuk

Yorum: Ürün elime öncelikle çok hızlı ve çok iyi paketlenmiş şekilde ulaştı. İlk kullanımdan itibaren fark edilir bir beyaz ışıltı verdi goz altlarima. benim göz altlarim baya mor ve çökük. zaten çökük olduğu için mor. çöküklüğü bile fark edilecek ölçüde biraz azaltti ama morluğu kesinlikle yok etmeye başladı. şiddetle tavsiye ediyorum. ayrıca göz altı kaDevamını Oku
Tarih: 12 Ekim 2021
Satıcı: Güneş Kozmetik & Ecz

Yorum: Başarılı bir göz çevresi kremi. Verdiği anlık aydınlık görünüm özellikle gündüz çok hoşuma gidiyor.
İsim: E** K**
Tarih: 08 Kasım 2021

Yorum: İlk kullanımda bile gözaltlarım daha aydınlık gözüktü kesinlikle tavsiye ederim
İsim: Z** Y**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: Daha öncede kullandığım bir üründü başka ürünleri denemiş olsamda gerçekten göz altı morluğuna en iyi gelen ürünlerden biri oldu benim için tekrar sipariş ettim yanında gönderilen hediye için çok teşekkür ederim çok özenli bir paketleme olmuş gerçekten işini hakkıyla yapan bir firma 👏🏻
İsim: M** Y**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Herbaderm

Yorum: Genetik olmayan gözaltı morluklarına gerçekten iyi gelen bir ürün..Düzenli kullanımda gözaltlarınız daha aydınlık gözükmeye başlıyor.Kısacası severek kullandığım bir ürün..Sadece şu sıralar fiyat olarak baya uçmuş durumda..Önceden 50-55 tl ye alıyorduk.
İsim: Y** T**
Tarih: 19 Ağustos 2022
Satıcı: Markamag

Yorum: Ablam için aldım düzenli kullanımda etkili
İsim: H** Y**
Tarih: 29 Ekim 2021
Satıcı: baharkozmetik

Yorum: Kardeşime hediye olarak almıştım çok sevdi ama etkisini uzun vadede göreceğiz. Yağlı his bırakmayan bir krem.
Tarih: 11 Ocak 2022

Yorum: gerçekten mükemmel 3. günüm ve muhteşem yaptı göz altlarımı 😚
İsim: Z** R** G**
Tarih: 28 Mayıs 2023

Yorum: cok memnunum iyi bir nemlendirici
İsim: Z** G**
Tarih: 09 Mart 2023
Satıcı: Telli Kozmetik

Yorum: Bu ürün çok işe yarıyor herkese tavsiye ederim büyük bir ölçüde göz altı morluklarımı geçirdi.Sağsalim geldi.Teşekkürlerr
İsim: E** D**
Tarih: 12 Ocak 2023

Yorum: paketlemesi kutusu çok tatlı . hediyesi içinde çok teşekkür ediyorm
İsim: T** M**
Tarih: 06 Mart 2024

Yorum: Güzel bir göz altı kremi gece sürdüğümde sabah fresh uyanıyorum
İsim: s** b**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Her gün kullanıyorum. Göz altlarım eskiye oranla daha dinç ve morluğu kesinlikle açıyor. Nemlendirme ve göz çevresi bakımından da memnunum
İsim: A** E**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: kullandıkça yorumumu güncellerim. hızlı özenli şekilde elime ulaştı. jelatinli ve bir kartona daha sarılmıştı hasar görmemiş. ilk denememe göre az miktarda nemlendirmek icin yeterli oluyor. hassas ve alerjik bir cildim var yan etki yapmadı edit: yaklaşık bir aydır kullanıyorum. yağ bezesi yapmıyor gözlatımda bir etkisini görmedim ama nemlendirme acDevamını Oku
İsim: F** S** G**
Tarih: 09 Aralık 2021
Satıcı: Markamag

Yorum: Nemlendirmesi güzel, boyutuna göre bereketli bir ürün. İndirimlerde stoklanabilir.
İsim: a** k**
Tarih: 25 Şubat 2022

Yorum: Kullanmadan yorum yapmak istemedim. 10 günde gözle görülür bir fark. Herkes ne kullandığımı soruyor. Morluklar azaldı. Şişlik te hafifledi. Düzenli kullanımda sanırım daha iyi olacak
İsim: Hatice G.
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: Grosshop

Yorum: Anında beyazlık etkisi bile beni çok mutlu etti çok güzel kutu hazırlamışlar ilk defa böyle bir paket aldım yanında hediye göndermişler el kremi mükemmel teşekkür ederim 🙏
İsim: E** Ö**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: cok severek kullaniyorum.guzel nemlendirior morluk konusunda iyilesme oldugunu gozlemledim
İsim: gulsah s.
Tarih: 20 Nisan 2023

Yorum: Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum memnunum sabah akşam olmak üzere rutinime ekledim etkisini görüyorum
İsim: rojin s.
Tarih: 01 Mart 2023

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: gündüz kullanıma uygun mudur yoksa sadece gece mı kullanmamız lazım
Cevap: Merhabalar kullanıma uygundur fakat gece kullanımı tavsiye edilir.

Soru: Merhabalar göz kapağı kararması , morlukları icinde kullanılır mı ürün
Cevap: Merhabalar evet efendim

Soru: 20 li yaşlarda kullanıma uygun mu?
Cevap: merhaba, 20li yaşların sonundaysanız uygundur.

Soru: nemlendirir mi
Cevap: Merhabalar torba ve morluklar için etkili efendim

Soru: merhaba ilk defa göz altı kremi kullananlar için uygun mudur? benim göz altı problemlerim Yok ama yinede kullansam iyi olur mu?
Cevap: Merhaba torba ve morluklarınıza karşı etkili bir ürün

Soru: Ürün orjinal mi orjinalliğini nasıl sorgulayabiliriz ?
Cevap: Ürünü sattigimiza daire yetki belgesi ve fatura ibraz etmesek Trendyol bzii satıcı yapmaya izin vermez efendim

Soru: merhaba göz altlarim yorgunluk ve uykusuzluktan morarmayi geçtim kararmaya başladı bu ürün göz altı morlukları ve kırışıklıklara işe yarar mı?
Cevap: merhaba, evet etkilidir, iyi günler

Soru: kaç yaş kullanımına uygundur
Cevap: merhaba, detaylı bilgiyi markanın web sitesinden edinebilirsiniz. iyi günler

Soru: Merhaba buzdolabında saklanabilir mi?
Cevap: Merhabalar serin ve kuru güneş görmeyen yerde muhafaza etmelisiniz efendim

Soru: Göz kapağına da uygulanabilir mi
Cevap: Sizin tercihiniz efendim

Soru: kolay gelsin hamile ve emzirenler için uygun mu
Cevap: Merhabalar doktorunuza danışmalısınız efendim.

Soru: Kırışıklar üzerinde etkilimi
Cevap: Merhabalar hayır efendim.

Soru: retinoid içeriyor mu
Cevap: Merhaba hayır

Soru: Merhaba hamilelere bir zararı var mı
Cevap: Merhabalar doktorunuza danışmalısınız efendim.

Soru: Ürün gündüz kullanılır mı?
Cevap: Merhabalar, sabah ve akşam temiz ve kuru göz çevresine, gözün iç köşesinden başlayarak hafif dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayınız efendim. Pigment Kozmetik Ltd. Şti.

Soru: İçinde retinol var mı?
Cevap: Merhabalar belirtilmemekte efendim

Soru: Merhaba, hangi yaş aralığı için uygun?
Cevap: Merhaba ,18 yaş ve üzeri için uygundur.

Soru: merhaba içinde kafein bulunuyor mu
Cevap: Merhabalar içerik bilgisi ürün açıklamasında bulunmaktadır efendim.

Soru: merhaba 15 yaş için uygun mu?
Cevap: Merhabalar yetişkinler için tavsiye edilir efendim.

Soru: Evet ama geçici bir sorun oluştu diyor
Cevap: Düzelir insallah sistemsel hatalar olabilir

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Herba Derm Torba Ve Morluklara Karşı Göz Altı Kremi 15 ml En Uygun Satış Linki