HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Alınır Mı-

Sennur

Bilgili
HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 12200.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Açıklama Ve Özellikler

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Hoover HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi ürününü 12200.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
12200.0 Tl ye satışta olan HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
97 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: ürünü aldıktan 2 gün sonra elime ulaştı. paketleme de mükemmel
İsim: Ö** G** B**
Tarih: 19 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teleskop

Yorum: Güzel ürün
İsim: S** D**
Tarih: 07 Eylül 2024
Satıcı: Mega World

Yorum: Ürün gayet güzel fiyatı da çok iyi
İsim: Muharrem Y.
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Siparis verdikten 3 gun sonra trslim edildi , r3ngi ve tasarimi cokguzel,gayet temiz yıkıyor
İsim: A** B**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: ben beğenerek kulanıyorum.
İsim: A** G**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: Electrovitrin

Yorum: ...iyi aldım ...çoook memnun kaldım...
İsim: **** ****
Tarih: 04 Temmuz 2024

Yorum: Makinemi bir aydır kullanıyorum , hiç sorun yaşamadım , kurulumu yapanservis söndürece düzgün çocuklardı , memnunum tavsiye ederim
İsim: Pınar E.
Tarih: 29 Haziran 2024

Yorum: Iyki almışım çok memnunum teşekkürler❤️❤️❤️❤️❤️💫
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: Sessiz ve güzel yıkıyor.Alırken tereddutte kalmıştım ama iyi ki Hooveralmışım;)Uygun fıyata da kalıte varmış.
İsim: F** A** C**
Tarih: 11 Mayıs 2024

Yorum: mükemmel 🥰 zaten 10 senedir hoover çamaşır makinesi kullanıyordumşimdide tereddüt etmeden bulaşık makinesi aldım tavsiye ederim
İsim: İ** Y**
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: çok begendim
İsim: h** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Nisan 2024

Yorum: Çok memnunum bulaşıklarımı çok güzel yıkıyor
İsim: M** S** Ç**
Tarih: 13 Nisan 2024
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: Ürünüm yetkili servis tarafından özenle kuruldu. Gayet iyi bulaşıkyıkıyor, çok memnun kaldım.
İsim: D** S**
Tarih: 24 Mart 2024

Yorum: ceyizim için aldım görüntü bakımında hoş duruyor bakicaz
İsim: Melis Ö.
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: wıfı faşan yok bu urunde ona ınanıp aldanmayın kesınlıkle baglanmıor
İsim: Ö** B**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: Çok güzel çok memnunun
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: ürün hızlı geldi kurulumunuda hızlı bi şekilde yaptılar diyer markalarafazla para vermenize gerek kalmadı diyebilirim
İsim: O** S**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: fırsat ürünü şuanlık.çok iyi ilerliyen zamanlarda görecez bakalım👍
İsim: İ** s**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: hızlı teslimat süresi ve servis hizmetleri de hemen yapılıyor .. yıkamaiyi tavsiye ederim
İsim: F** İ**
Tarih: 11 Ocak 2024

Yorum: çok güzel bir ürün süper yıkıyor çok memnunuz
İsim: M** K**
Tarih: 05 Ocak 2024
Satıcı: BEM TEKNOLOJİ

Yorum: hoş ve kullanışlı yıkama dan sonra koku yok programlar çok iyisatıcı çok iyi kargo super hızlı teslimat ilgi güzel tavsi ederim
İsim: U** A**
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: çok güzel ve uygun fiyat tavsiye ederim yıkaması ve çok güzel içidegayet geniş
İsim: Ü** G**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: Bem-Teknoloji

Yorum: GÜZEL ÜRÜN Tavsiye Ederim Kullanıyorum Zaten Birtane De Anneme Aldımm 🩶
İsim: T** A**
Tarih: 07 Aralık 2023
Satıcı: CarrefourSA

Yorum: Ürün çok küçük hayal kırıklığına uğradım
İsim: Mehmet n. E.
Tarih: 04 Ağustos 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: ürün için satıcıyla kesimle iletişim kurulmuyor satınca işi biliyor bıdaha ulaşma imkanınız yok ücretsiz kurulum diyorlar servis ücret talepediyor yoksa kurmuyorlar sayıca daha önce sorduğumuz üzere hangi serviskurulumunu yapıyor die kapı duvar adamlar tenezzül edip geri dönüyorlarbu satıcıyı kesinlikle tavsiye ediyorum daha düzgün iş yspan yerleDevamını Oku
İsim: A** K**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Marka Express

Yorum: Kurulumda hızlı olsa keşke hoover de tek şikayetim o kurulum süresi çokkötü ötesi
İsim: Ümit n.
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: 13 Nisan'da teslim edildi kurulum için herhangi iletişim saglanmadi
Tarih: 29 Nisan 2024

Yorum: Bir ay oldu aldığım hemen bozuldu on gündür servis bekliyorum gelmiyoson derece ilgisizler kesinlikle tavsiye etmem bin TL daha verseydimdaha güzel makina alabilirdim çok pişmanım
Tarih: 26 Nisan 2024

Yorum: Çok güzel yikliyor
İsim: e** O**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: güzel ama wi-fi uygulaması geliştirilmesi gerek
İsim: Ö** T**
Tarih: 05 Nisan 2024

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: eni ve boyu tam nedir
Cevap: Merhabalar Sizin için araştırdık Hoover internet sitesinden alınan bilgilere göre ; Derinlik 60.0 cm Yükseklik 85.0 cm Genişlik 59.8 cm İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: Bazı yorumlarda boyu 82 cm olduğu yazıyor. Özellikler kısmında da 82 cm yazıyor. Ama siz 85 diyorsunuz hangisi doğru acaba?
Cevap: Merhaba efendim brüt

Soru: mutfak tezgahımın yüksekliği 83 cm, bu ürün sığar mı?sığmaz ise üst kapak sökülerek kullanılabilir mi?
Cevap: Merhaba, Bu ürün yüksekliği 85 cm , kapak cikarilsa girme ihtimali var, ancak bunu bizim net sığar deme sansmizda yok. Daha önce o alanda bir bulasik makinesi varsa her marka sigacaktir , genel olarak makinler 85 cm dir. İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: merhaba bu gri renkli dimi ve wifili ve Hoover markalı dimi
Cevap: Evet efendin

Soru: merhaba bu ürün hoover markası dimi resimde göremedim de ve wifi li mi
Cevap: Evet efendim

Soru: Görseldeki renk nedir siyah mı füme mi çok renkli denmiş
Cevap: Merhabalar antrasittir efendim

Soru: wi-fi Bluetooth bağlantısı ne işe yarar
Cevap: Merhabalar, Wifi özelliği sayesinde bulaşık makinenizi evden uzaktayken bile çalıştırabilirsiniz. Böylece zamandan da tasarruf etmeniz mümkün olur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Siyah renk mi
Cevap: Merhaba, Renk Antresit dir , koyu gri olarak degerlendire bilirsiniz . İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Merhabalar ürünün yedek parçaları oluyor mu herhangi bir sıkıntıda nasıl detarik edebiliriz
Cevap: Merhabalar Türkiyemizin 81 ilinde teknik servis mevcuttur teknik servis üzerinden yedek parça temini yapabilirsiniz. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: merhaba Bluetooth WiFi ayni anda bağlanmıyor
Cevap: Merhabalar Konu ile ilgili olarak Hoover Müşteri hzimetleri ile görüşmenizi tavsiye ederiz size memnuniyet ile yardımcı olacaklardır. Electrovitrin

Soru: Tezgah yüksekliği 83 cm genişlik 60 cm.bu ürün rahat sığar mı
Cevap: Ürün özelliklerinde tüm ölçüleri bulabilirsinix

Soru: gümüş rengi varmı , Hoover gümüş renkli buz dolabı aldığımız için aynı renk istiyoruz . cvp,ınızı beklerim
Cevap: Merhabalar; Farklı bir kod ile İnox renk olarak ürünümüz mevcuttur. Electrovitrin sayfasını ziyaret etmeniz durumunda görebilirsiniz. İyi günler dileriz Electrovitrin

Soru: siyah renk mi
Cevap: görseldeki gibi gelmektedir.

Soru: hangi enerji sınıfı
Cevap: merhaba E efendim

Soru: Merhaba! Hangi renk?
Cevap: Gri renk dir.

Soru: bu urunde wıfo varmı varsa nasıl calısıyot
Cevap: Uygulama üzerinden bağlantı yapılabiliniyor.

Soru: Merhaba benim tezgahın boyu normalden daha kısa üst kapağı çıkıyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏻
Cevap: Merhaba , Üst kapak çıkar ancak sizin tezganızda cıktıktan sonra görünmü nasıl olur , bu sizin taktirinizde olur. İyi günler dileriz , Electrovitrin

Soru: 85 cm diyorsunuz ürün bilgisinde 83 yaziyo hangisi dogru
Cevap: Merhaba, Bizim ürün aciklamasinda yuksekli 82 cm olarak yazılı , bizdeki veriler yüksekliğin 82 cm olduğunu yönünde, öğrenmek istediğiniz yuksekli ise 82 cm dir . İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: vifi be bulutut bağlantılı olmasının yararı bize nedir anlatır mısınız rica etsem
Cevap: Merhaba, Telefon ile baglanim farklı proglamlar kullamanizi sağlıyor . İyi günler dileriz, Electrovitrin

Soru: Kolay gelsin enerji sınıfı yazmıyor hangi enerji sınıfına sahip
Cevap: merhaba E enerji efendim

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

HDPN 1L360PA-EGY 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki