Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 En Düşük Fiyat Nerede ?

Cemile

Bilgili
Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Satın Alır Mısınız?
Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Güncel Fiyatı 598.56 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Hakkında yaklaşık 2820 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Detaylı Açıklama

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Ürününün Satıcısı, İmerShoes Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 ürününü 598.56 Tl'den Satılmaktadır.

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Son Yorumlar
598.56 Tl ye satışta olan Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2820 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: O kadar güzel bi Ayakkabı ki 38 gıyıyorum tam numaramı aldım ve tam oldu , çok rahat çok şık alın aldırın 😊
İsim: d** b**
Tarih: 31 Mart 2023
Beden: Beden:38
Satıcı: NSTİL

Yorum: Çok rahat. 38 giyiyorum 38 aldım tam oldu.
İsim: İ** B** B**
Tarih: 28 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Çok güzel tam oldu kendi bedeninizi sipariş verebilirsiniz
İsim: P** T**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: gayet güzel ve rahat bir ayakabi tam numaranız i alın
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mayıs 2023
Beden: Beden:37

Yorum: gerçekten çok rahat bir ayakkabı tam numaranızı alın
İsim: y** s**
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: çok rahat bir ürün. ayakkabı numaram 36,5 , 36 aldım çok rahat oldu
İsim: e** ç**
Tarih: 15 Mayıs 2023
Beden: Boy:168cm

Yorum: GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL İKİ GÜNDE GELDİ BAYA KALİTELİ KENDİ NUMARANIZI ALIN DERİM SAKIN KAÇIRMAYIN
Tarih: 28 Mart 2023
Beden: Beden:38

Yorum: Ben düğün sonuna yakın gelinliğimin altına giymek için aldım ama sonra dan da giyilebilecek güzel bir spor ayakkabı yüksek ve rahat ben 37 giyiyorum bedeni tam oldu:)
İsim: G** T**
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Çok rahat, çok şık duruyor ayakta gerçekten bayıldım. Tam numaranızı alabilirsiniz rahatlıkla. Emeği geçen herkese teşekkürler 🫶🏻
İsim: Ö** A**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Çok guzel ve rahat ayaklarım taraklı tam numaramı aldım cok rahat oldu alın aldırın hediye falan çok uygun 5 yıldız veriyorum aneme de alacağım şimdi.
İsim: Ö** A**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Ayakkabi mukemmel tam ayak numaranizi alin
İsim: K** U**
Tarih: 04 Nisan 2023

Yorum: çok güzeller beğendim ayak numaranıza göre alın tam oluyor ve dün sipariş verdim bugün de geldi çok hızlı geldi
Tarih: 27 Haziran 2023
Beden: Boy:157cm

Yorum: fiyatina gore cok iyi bir ayakkabi tam numaranizi alabilirsiniz hiçbir sorun olmadan teslim aldık.
İsim: E** B**
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: tam numaranızı alabilirsiniz çok rahat
İsim: M** Y**
Tarih: 10 Mayıs 2023

Yorum: Cok beğendim daha kullanmaya başlamadım ama tam no alabılırsınız
İsim: E** K**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: çok güzel iyikide almışım çok rahat bir ayakkabı
İsim: s** s**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: Ayakkabı gerçekten çok güzel Kendi numaranızı tercih ediniz ayakkabı gerçekten çok güzel fiyatına göre harika
İsim: Ü** T**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: gayet çok ve rahat kendi ayak numaranızı alın 👍
İsim: L** U**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Gerçekten çok şık ve rahat bir ayakkabı 💯 ve en önemlisi hafif🤩 olması hiç düşünmeden alabilirsiniz. Kalıbı geniş normalde spor ayakkabıda 37 numara giyiyorum ayak numaram 36 ama bu ayakkabıda 36 aldım çok rahat oldu 35 bile olabilirmiş🥰
İsim: G** K**
Tarih: 13 Mayıs 2023

Yorum: Tam numara alabilirsiniz bence
İsim: E** D** k**
Tarih: 01 Nisan 2023
Beden: Beden:39

Yorum: Rahat kullanışlı resimle birebir ve kaliteli teşekürler tam beden alabilirsiniz
İsim: M** C**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: çok beğendim beyaz ayrı Bi güzel iki renk aldım siyah ve beyaz teşekkür ederiim tam ayak numarası alabilirsiniz
İsim: k** K**
Tarih: 05 Nisan 2023
Beden: Beden:36

Yorum: Harika bir ürün. Tam bedeni alın.
İsim: O** Ç**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: Ayakkabı rahat, hafif bir ayakkabı. 37 tam giyiyorum cok tarakli da degil tam bedenim oldu. İstediğim kaba görüntüsü de var. Alın bence bu fiyata imkansiz.
İsim: Merve T.
Tarih: 20 Mart 2023

Yorum: ayakkabımız gelgi gayet güzel ve şık ve rahat tam numaramızı söyledik tam oldu hafif ayak yormaz
İsim: E** D**
Tarih: 05 Ocak 2023
Beden: Beden:36
Satıcı: İmerShoes

Yorum: güzel bir ayakkabı çok beğendim 38 numara giyiyorum ve tam oldu
İsim: B** K** K**
Tarih: 20 Mayıs 2023

Yorum: Tam numaranızı alabilirsiniz kızım 38 giyiyor tam oldu çok güzel ürün tşk ederim
İsim: Ö** G**
Tarih: 30 Nisan 2023

Yorum: Tam istediğim gibi geldi. Teşekkürler.kendi numarami aldım tam oldu.Sağolun😌
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: çok güzel hızlı kargo fakat küçük numara istediğim için iade edip kendi numaramı alacam. bu fiyata gerçekten mükemmel.
İsim: ç** e**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: güzel ve rahat bir ayakkabı ayağımı sıkabilir diye bir numara büyük almıştım ama siz tam nuamaranızı alın
İsim: F** A**
Tarih: 28 Nisan 2023

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: 35 numara kaç cm acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz 35 numara 22.0 cm e denk gelmektedir. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle keyifli alışverişler dileriz 💗

Soru: acil cevab lutfen
Cevap: 35 numara 22.0 cm e denk gelmektedir.

Soru: merhaba yukselik kac cm gelinkigimin altina giymek icin dusunuyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, Ürünümüzün topuk boyu 6 cm'dir. Siparişlerimizi 24 saat içerisinde kargoya teslim etmekteyiz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: teşekkür ediyorum
Cevap: Rica ederiz. İyi alışverişler dileriz. 😇

Soru: Pantolonu nerden bulabilirim
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, Mağazamızda ayakkabı satışı yapılmaktadır. Pantolon hakkında bilgiye sahip değiliz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: Sorumu yanıtlarmısınız lütfen
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz , mağazamızda hediye paketlemesi mevcut değildir. Siparişleriniz özenle kontrol edilerek eksiksiz bir şekilde paketlenmektedir. Mağazamızı ve ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle🥰🌼🙂

Soru: merhaba iyi günler dilerim beden tablosuna baktımda bişey anlamadım 38 ve 39 numaranın ayak ölçüleri kaç söyleye bilir misiniz rica etsem bazen 38 bazen de 39 giyerim o yüzden iksinde soruyorum
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, 38 numaralı ürünümüzün ayak uzunluğu 24 cm'dir. 39 numaralı ürünümüzün ayak uzunluğu 24.7 cm'dir Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🥰🌼🙂

Soru: 39 numara ne zaman gelicek
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüz stoklarımıza girdiğinde tekrar güncellenecektir. Ürünümüzü ve mağazamızı takip ederek haberdar olabilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: butun gun ayakta calistigim icin rahat ayakkabi kullanmam gerekiyor hafif mi ?? ağır mi ??
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, ürünümüz rahat ve hafif kalıplıdır günlük hayaınızda rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İsteğe göre içerisine tabanlık ekleyerek kullanım sağlayabilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle.💕😊💐

Soru: hangi kargoyla gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, siparişlerimizi 24 saat içerisinde Sürat Kargo ile gönderim sağlıyoruz. Mağazamızı ve ürünümüzü tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: 37 numara kaç cm acaba?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, 37 numaralı ürünümüzün ayak uzunluğu ölçüsü 23,3 cm'dir. Memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle.💕😊💐

Soru: çok tşk ediyorum Rabb'im bol kazançlar versin 🤲🤲 mağazayı takip edeceğim ve vatsap grup arkadaşlarımada önereceğim 🤗
Cevap: Rica ederiz bizleri tercih etmeniz dileğiyle keyifli alışverişler 🙏🌸

Soru: merhaba yazlıkmı kışlıkmı
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüz 4 mevsim kullanıma uygundur. Mağazamızı takip ederek kampanyalardan ve yeni ürünlerden haberdar olabilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: 35 numara kaç cm ?
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, 35 numaralı ürünümüzün ayak uzunluğu 22 cm'dir. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🌼🙂🥰

Soru: ayakkabı su geçirirmi acaba
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz ürünümüz görseldeki gibidir. Normal şartlarda su geçirmez. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Mağazamızı tercih etmeniz dileğiyle keyifli alışverişler dileriz ☺️

Soru: Hangi kargo şirketi ile gönderim sağlıyorsunuz
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, siparişleriniz 24 saat içerisinde sürat kargoya teslim edilmektedir. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🌼🙂🥰

Soru: üretiminde sağlığa zararlı bir şey var mıdır,kansorojen gibi.
Cevap: Merhabalar değerli müşterimİZ, ürünümüzde ayak sağlığınıza zarar gelecek hiçbir malzeme kullanılmamıştır. Ürünümüzü tercih etmeniz dileğiyle 🙏🌸😇

Soru: cevap verebilirmisiniz
Cevap: Cevaplanmıştır. İyi alışverişler dileriz 🙏🌺😇

Soru: 39.5 ayaklarım kaç no almalıyım??
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz, 40 numaralı ürünümüzü tercih etmeni tavsiye etmekteyiz. Ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle 🌼🙂🥰

Soru: İki ürün aldım 2. Ürün 10 TL indirim diyor fakat olmadı
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz , bu konu hakkında yeterli bilgi için Trendyol müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek yeterli bilgi alabilirsiniz. Mağazamızı ve ürünlerimizi tercih etmeniz dileğiyle ve güzel günlerde kullanmanız dileğiyle🙏🌸😇

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Günlük Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Yüksek Taban 6 Cm Rahat Hafif Sneaker 001 En Uygun Satış Linki