Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Alınması Gereken Bir Ürün Mü-

Simal

Bilgili
Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Ürün Alınmaya Değer Mi?
Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Şu Anki Fiyat Aralığı 17999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Hakkında yaklaşık .

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Ürün Özellikleri

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Ürününün Satıcısı, Grundig Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz ürününü 17999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Son Yorumlar
17999.0 Tl ye satışta olan Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: Ürünü almadan geniş çaplı araştırmalar yaptım ve üst düzey özelliklerdiğer markalarda pahalıydı, bütçemi zorlamayacak ama max verim almakistediğim için bu ürünü tercih ettim zaten üst sınıf markanın 8 kglikile tasarımdan her şeyine aynıııı, kapağını plastik yapıp ben gibidüşünen müşteriler için alınanilir kılmaları çok güzel olmuş. hermarkayı araştDevamını Oku
İsim: G** D**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: iyiki iyiki almışım
İsim: H** p**
Tarih: 07 Ocak 2024

Yorum: Çok güzel her eve şart
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Çok güzel memnunum.
İsim: A** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Aralık 2023

Yorum: çok güzel keşke daha önce alsaydım ❤️
İsim: G** M**
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: Teknosa

Yorum: Çok araştırarak aldım gayet memnunum
İsim: G** K**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Evimize aldık şimdilik memnunuz ilerleyen dönemlerde tekrar yazarım
İsim: s** k**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Makineyi anneme aldık indirimdeyken, kargo eve teslim etti sağlam bişekilde. Arçelik servisini arayıp randevu oluşturduk gelip ücretsizkurulum yapacaklar. Kullandıktan sonra yorumu güncellerim.
İsim: A** B**
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Sağlam bir şekilde ürünümü teslim aldım . Sabah servisi aradım ve hızlıbir şekilde gelip kurulum yapıldı. İlk denemede renkli çamaşır atıpkuruttum. Sonuç mükemmel! Arçelik gibi büyük bir firma üretimi daha neolsun. Alacaklara tavsiye ederim.
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: 2gun icinde geldi kargo cok hizliydi saglam gorunuyor birkaç ay sonrakullanmaya başlayacağım
İsim: B** Ü**
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: pazartesi gece sipariş verdim Perşembe geldi cumada kurulum oldu.cokhızlı teslimat oldu.ama biraz çalışma sesi rahatsız onun dışında iyi
İsim: F** k**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: ürünüm hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi keşke daha önce alsaydım
İsim: E** K**
Tarih: 11 Kasım 2023
Satıcı: Grundig Türkiye

Yorum: Ürünü arkadaşım tavsiyesi üzerine aldım.Kargodan ve servis ilgisindengayet memnun kaldım.Sadece birkaç gün aparat gelmesini bekledim o kadar.Ürüne gelirsek çok kurutma makinesi araştırdım sesli olan kurutmayankıyafeti küçülten vs bi sürü şey okudum. Şu an ürünü makinenin üstünekurdurdum.İlk kurutma denemesi tek kelimeyle harikaydı.ÇamaşırlaryumuşacDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 27 Ekim 2023

Yorum: Gayet çok güzel güvenle alabilirsiniz
Tarih: 09 Ekim 2023

Yorum: güzel ürün servis bağlantı aparatını ücretsiz takıyor
İsim: M** S**
Tarih: 01 Ekim 2024

Yorum: Ertesi gun kargoya verildi hemen teslim edildi.makinemin uzerinekurdurdum arastirarak aldigim bi urundu cok memnun kaldim.sesi az hicrahatsiz edici degil 4 makine kuruttum yalnizca karma programi kullandimtamamen kurutmadan sureyi bitirmiyor kendisi ayarliyor ortalama ikibucuk saatte dolu bir makine tamamen kuruyor.kuculme falan olmadiyumusacik cikDevamını Oku
İsim: G** İ**
Tarih: 02 Eylül 2024

Yorum: bi süredir kullanıyorum gerçekten o kadar büyük ihtiyaç ki toz tüy saçher şeyi topluyor
İsim: Y** T**
Beden: 08 Haziran 2024

Yorum: çok memnunum harika bir makina alın aldırın
İsim: A** K**
Beden: 06 Haziran 2024

Yorum: ürün gerçekten çok iyi düşünmeden alın makinadan çıkan kıyafetler resmenütülenmiş çıkıyor bu kadar beklemiyordum keşke daha önce alsaymısım
İsim: b** ç**
Tarih: 01 Haziran 2024

Yorum: ürün harika tam bir fiyat performans ürünü
İsim: E** s**
Tarih: 21 Mart 2024

Yorum: İyiki almışım iyiki
İsim: G** D**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: hemen yorum yapmak istemedim önce 3 ay oldu alali çok iyi memnunum büyükrahatlık keşke önceden alsaydim almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Düşünmeden alınır
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: Uygun fiyatlı kaliteli
İsim: ümit e.
Tarih: 21 Ocak 2024

Yorum: 1 buçuk aydır kullanıyorum çok memnunum keşke daha önce alsaydım
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Çok memnunuz süper kurutuyor 👍🏼 kış aylarının en büyük yardımcısıkampanyayla birlikte aldık çok makul bir fiyata geldi.İstek değilihtiyaç herkesin evinde olmalı kesinlikle. Çok kullanışlı çamaşırkurutma asma derdi bitti.Arçelik 910 km modelinin birebir aynısı zatenüreticisi Arçelik kesinlikle tavsiye ederim.Faturada da hiçbir farkoluşmadı maks 20Devamını Oku
İsim: H** Ö**
Beden: 26 Aralık 2023

Yorum: İyi ki almışım ,artık çamaşır kurutmak gibi bir derdim yok .İşlerimi çokkolaylaştırdı.Ayrıca elektrik faturasında da çok az bir fark yarattı.
Tarih: 16 Aralık 2023

Yorum: Biricik eşime aldım. O çok mutlu, ben mutlu. O yüzden makineye puanım 10.
İsim: Ö** E**
Tarih: 15 Aralık 2023

Yorum: Ay bayıldık çok güzel kötü yorumlara aldanmayın kurtarıcımız oldu
İsim: E** N** O**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Gayet başarılı beğendim
İsim: İ** D** Ç**
Tarih: 11 Aralık 2023

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: merhaba nem sensörü var mi oldu acaba?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Nem Sensörü mevcuttur. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba, 8 kg kapasiteli camasir makinesinin ustune kurulabilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üst üste kurulum yapılabilmektedir. Saygılarımızla.

Soru: servis ücretlimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlk montaj servislermiz tarafından ücretsiz yapılmaktadır.Saygılarımızla.Grundig,Türkiye

Soru: Samsung marka çamaşır makinesi üzerine kurulum yapmak mümkün mü acaba ölçüler 59 *57.5
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Kurulum aparatını gönderiyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz; Kutu içerisinde aparat bulunmamaktadır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Arçelik 8 kg çamaşır makinesi üzerine 9 kg kurutma makinesi montajı yapılabilir mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin derinliklerinin üst üste kurulum standardına uygun olması durumunda üst üste montaj işlemi sağlanmaktadır. Aparat talebinizi, ürün nakliye ve montajı için servis sizi aradığında belirtebilirsiniz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye

Soru: merhaba arçelik 7 kg çamaşır makinesi üzerine kurulum yapılıyor mu? servis ara parçayı ücretsiz temin edip montajını yapıyor mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz,Öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.Çamaşır makinesi derinliğinin, kurutma makinesi derinliğinden en fazla 10 cm küçük olması durumunda kit ile kurulum yapılabilir.Çamaşır makinesi derinliğinin kurutma makinesi derinliğinden büyük olması sorun değildir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Çamaşır makinesi üzerine kurulması için kullanılan ara aparat/ montaj kiti ilk montajda ücretsizdir.2. montajlarda ücretlidir.Bilgilerinize sunar,sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.. Saygılarımızla.Grundig Türkiye

Soru: merhaba iron touch özelliği var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe steamcure özelliği bulunmaktadır. SteamCure, az giyilmiş kuru çamaşırlardaki ütüye yardımcı ve hava kaynaklı (sigara,yemek vb) kokuları azaltmaya yönelik bir tazeleme fonksiyonudur.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Soru: Hızlı cevap için teşekkürler. Altus al 101 ic Enerji sınıfı A+ Isı pompalı değil mi? Bir de şunu sorayım kurulum nasıl oluyor? Çamaşır makinesinin üzerine koymak için aparat servis tarafından ücretsiz olarak takılıyor mu?
Cevap: Merhaba 101 ic işi pompalı a enerji olan bir ürün durbbilgniz olsun

Soru: gdh 92 pks ile arasındaki farkı öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, GDH 92 PKS model üründe buhar özelliği yoktur,diğer modelde mevcuttur.GDH 92 PKS ses desibeli 65 dBA, GPDH 9634 modelin ise 64 dBA'dır.Yan duvar tasarımları ve görünüşleri farklıdır.Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.Saygılarımızla.Grundig Türkiye.

Soru: Merhaba kurutma makineleri için gider. Borusu gerekli mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, kurutma makinelerimizi isterseniz gidere bağlamadan su tankı yardımıyla kullanabilirsiniz. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Soru: merhaba kazanin madde bilgisini paylasir misiniz ve 9644le ne farki var
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünlerin tambur malzemeleri paslanmaz sactır, iki ürünün arasında renk farkı bulunmaktadır. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Grundig Türkiye

Soru: merhaba. ilk montajda yere kurdursak, camasir makinesine baglama aparatını da servisten yine de ücretsiz alabilir miyiz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, 30 gün içerisinde ücretsiz aparatı ücretsiz alma hakkınız bulunmamaktadır. Saygılarımızla. Grundig Türkiye

Soru: Merhaba gpdh 8634 ile bu ürünün arasındaki fark nedir teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimizi İki ürün arasında kapasite farkı vardır.Diğer teknik özellikler için Çağrı Merkezimiz ile görüşebilirsiniz. Durumu bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Soru: nem sensörü varmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz üründe nem sensörü bulunmaktadır. Saygılarımızla

Soru: İyi günler 9854 modeli ile arasındaki fark nedir acaba bu ürünün acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, belirtmiş olduğunuz modellerimizin özellikleri aynıdır. Saygılarımızla, Grundig Türkiye.

Soru: Bu ürünün motoru inverter motor mu aceba
Cevap: Değerli Müşterimiz, Belirtmiş olduğunuz cihazda motor garantisi mevcuttur. Saygılarımızla

Soru: 7 kg Beko camasir makinesinin üstüne takilabilir mi?
Cevap: Merhaba efendim sormuş olduğunuz ürünün daha detaylı teknik bilgileri için yetkili servislere danışmanızı rica ederiz saygılar.

Soru: Günlük programda 6 dakikadan 2 dakikaya kadar iniyor sonra yeniden 6 dakika yazıyor ve tekrarlayarak devam ediyor ne yapmalıyım.
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba gpwn 92855 9 kg grunding marka çamaşır makinasının üstüne gpdh 9634 9 kg ısı pompalı çamaşır makinası monte edilir mi ayrıca edilirse arasına monte aparatını kurulum esnasında ücretsiz yetkili servis getirip kurulumunu yapıyor mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Çamaşır makinesi üzerine kurulması için kullanılan ara aparat/ montaj kiti ilk montajda ücretsizdir. 2. montajlarda ücretlidir. Montaj öncesinde servisimize üstü üste montaj yapılacağı bilgisi verilmelidir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Grundig Türkiye.

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gpdh 9634 A++ Enerji Sınıfı 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi Beyaz En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular benzerkonular_forum benzerkonular_tarih
Emine Beyaz Eşya 0 93

benzerkonular_benzer_konular