Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml En Düşük Fiyat Nerede ?

Guler

Bilgili
Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Ürün Alınmaya Değer Mi?
Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Anlık Fiyatı 399.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Alanlar Memnun Mu?

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Hakkında yaklaşık 3438 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Teknik Detaylar

_x000D_
_x000D_
JUVERA PURIFYING AND EXFOLIATING TONIC 200ML_x000D_
Gözenek Sıkılaştırıcı ve Arındırıcı Tonik_x000D_
_x000D_
JUVERA Purifying and Exfoliating Tonic, cilt gözeneklerini sıkılaştırmak, siyah noktaları ciltten uzaklaştırmak ve cildin kendi kendini yenilemesini desteklemek için özel olarak geliştirilmiştir. _x000D_
İçeriğinde bulunan %7 Oranında Glikolik Asit sayesinde gözenek sıkılaştırmaya ve ve ölü hücreleri ciltten uzaklaştırılmasına yardımcı olur. _x000D_
Cildin aşırı derecede yağ (sebum) üretmesinin önüne geçer ve ciltte aşırı yağdan kaynaklı parlamayı önler. _x000D_
Cilt tonu eşitsizliklerini gidermeye yardımcı olur. _x000D_
Niasinamid sayesinde cilt sağlığını korumaya yardımcı olur. Cilt hasarlarını gidermeyi ve daha sağlıklı bir cilt görünümüne ulaşmayı hedefler. _x000D_
Cilt bariyerini güçlendirir ve cildi sakinleştirir. _x000D_
Hyaluronik Asit sayesinde cildin tahriş olmasının önüne geçer ve cildin nemlendirilmesine yardımcı olur. Cilt bariyerini güçlendirirken cildin canlılığını ve doğallığını korumaya yardımcı olur. Yaşlanma belirtilerini geciktirir. _x000D_
JUVERA Purifying and Exfoliating Tonic, cildi kir, toz ve makyajdan temizler. _x000D_
Yalnızca akşamları günde bir kere yüz bölgesine uygulanır. _x000D_
Göz çevresine uygulamaktan kaçınınız. Göz ile temasından kaçınınız. _x000D_
_x000D_

İçerik: AQUA, GLYCOLIC ACID, PROPANEDIOL ,C12-13 PARETH-9, GLYCERIN ,NIACINAMIDE, PHENETHYL ALCOHOL, PANTHENOL, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TASMANNIA LANCEOLATA FRUIT/LEAF EXTRACT, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, ASPARTIC ACID, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT, SODIUM COPPER CHLOROPHYLLIN, PCA, GLYCINE, ALANINE, SERINE, VALINE, PROLINE, THREONINE, ISOLEUCINE, HISTIDINE, PHENYLALANINE >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Marka Sahibi: Juveco İlaç ve Dermokozmetik LTD. ŞTİ / Güzellik ve Sağlık >_x000D_

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Ürününün Satıcısı, JUVERA Cosmeceuticals Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml ürününü 399.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Yorum Ve Değerlendirmeler
399.9 Tl ye satışta olan Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3438 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ben bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim.1 tane almıştım ama stoklamak için birkaç tane daha alıcam yanında yıkanabilir pamuk da geldi.
İsim: B** A**
Tarih: 17 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Juvera & Radix - JUVECO

Yorum: Ürün elime ulaştı hediyelerimiz için çok teşekkür ederim. Deneyinleyip memnun kaldığımda ikinci yorumumuda burdan belirticem ayrıca doktorumun tavsiyesiyle aldım bu ürünü.
İsim: C** K**
Tarih: 04 Ocak 2023

Yorum: bayıldım stok yapılacak ürün ilk kullanımda bile cildimin ferahladıgını hissettim
İsim: N** K**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: İlk şişem ikinciyi almak için indirimleri bekliyorum 1 aylık bir süreçten sonra farkı görmeye başladım çok memnun kaldım stok yapmayı planlıyorum.
İsim: Melike N. Ç.
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: harika bi ürün stokladım stolayin tek bi ürünle bütün cilt sorunlarına çözüm bulunuyor hediyeniz için teşekkür ederim
İsim: z** y** ç**
Tarih: 12 Mart 2024

Yorum: Cildimin sıkılaştığını hissettiren bir ürün toniğim bu artık
İsim: S** H** T** S** v** T** L** Ş**
Tarih: 27 Nisan 2023

Yorum: Aldığım en güzel tonik ilk kullanımda burnumu nasıl güzel parlattı gözle görülür fark oldu şiddetle tavsiye ediyorum
İsim: S** N** S**
Tarih: 03 Mart 2024

Yorum: ilk kullanimda bile yağlı yapışkan his birakmadan ışıl ışıl bı etkisi oldu gerçekten fırsat ürünüjediye için tsk @trendgezgini ireme ayrıca tşkler @igneoyalari_nur_
İsim: F** n** D**
Tarih: 29 Kasım 2023

Yorum: alın ve stok yapın derim bayıldım
İsim: Ş** t**
Tarih: 09 Nisan 2024

Yorum: çok güzel bi ürün eczaneden de alıyordum daha önce ama fiyatı daha fazla sürekli kullanımda gerçekten etkisi büyük kesinlikle tavsiye ediyorum kullanın kullandırın
İsim: e** ö**
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Ben böyle etkili bir gönül görmedim bayıldım bayıldım kararmalarıma bir sürümde bile ne kadar iyi geldi
İsim: M** N** P**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: Ürün elime ulaştı gerçekten harika bir ürün daha önce eczaneden almıştım gözaltı kararmalarına kadar düzenli kullanımda kaybediyor şiddetle tavsiye edebilirim💌
İsim: Vildan Ş.
Tarih: 24 Nisan 2024

Yorum: ürün sağlam elime ulaştı, gerçekten cildin yumuşacık yapıp yüz rengimi bir tık açtı. hatta göz altlarımı da.
İsim: F** Ö**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Harika bir ürün,kullandıktan sonra yazmak istedim. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum,herkes cildimin çok güzelleştiğini söylemeye başladı. Cilt tonu eşitlenmesi,gözeneklerin sıkılaşması,kararmalar… Düzenli kullanımda etkisini gösteriyor. Kesinlikle stok yapılması gereken bir ürün. Yanındaki hediyeler için de çok teşekkür ederim. 🤍
İsim: Bahriye E. E.
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Üç gün oldu kullanmaya başlayalı ilk gün resim çekmiştim. Üçüncü gündeyim baya bir gelişme oldu şahsen bu kadar çabuk beklemiyordum. Sivilcelerimde gözle görülür şekilde baya azalma oldu. Stok yapmayı düşünüyorum. :)
İsim: H** Ş**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Harika bir tonik indirime girdikçe stok yapılmalı
İsim: E** A**
Tarih: 19 Nisan 2024

Yorum: Aşırıııı güzel bir ürün kararmalar için zamanla kullanıp yorumu güncelleyeceğim ama ilk kullanımda bile harika bir his bırakıyor duş almama rağmen yüzümdeki tüm kirleri attı gitti
İsim: A** K**
Tarih: 28 Mart 2024

Yorum: Peketleme ve kargolama güzeldi. Ürünü uzun zamandır aklımda olup bir Türlu alamamıştım. Acaba bende işe yarar mı diye şüphe etmiştim. Ama hata etmişim. Mukemmelll bir ürün. Yüzümü yıkadıktan sonra kullanmama rağmen çıkan kirler çok şaşırtıcı resmen yıkamamışim gibi kiri sokuyor. Kullandıktan sonra ferah ve hoş bir doku bırakıyor. Siyah noktalarda cDevamını Oku
İsim: S** Ü**
Tarih: 07 Nisan 2024

Yorum: paketleme mükemmeldi sorunsuz elime ulaştı hızlı geldi hediye c vitamini serum için de teşekkür ederim
İsim: A** A** E**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: muhteşemmm gözenekleri küçültüyor ve cildi toparlıyor
İsim: G** Ü**
Tarih: 04 Eylül 2023

Yorum: 2. şişem ilkini eczaneden almıştım çok memnunum vücut ve yüz için kullanıyorum koltuk altı kararmalarinda bile etkili cildimi de çok güzel toparladi
İsim: b** d**
Tarih: 17 Temmuz 2023

Yorum: kararmalarım azaldı bayıldımm
İsim: E** K**
Tarih: 05 Mart 2024

Yorum: Bi arkadaşımda kullanmıştım çok güzel yüzünüzü yıkayıp uyguladiğiniz hallede kir çıkıyor stoğa girer girmez aldım ❤️
İsim: a** k**
Tarih: 05 Ekim 2023

Yorum: Cildim sorunlu olduğu için doktor tavsiyesi ile bu markanın yüz ve vucüt yıkama jellerini kullanıyorum , çok memnunum. Tonik aldım ama haftada bir kaç gün kullanabiliyorum , çok torum yapamıyorum ama markadan genel olarak memnunum
İsim: P** O**
Tarih: 12 Mart 2023

Yorum: kargo hizliydi paketleme özenli hediyeler icin tesekkur ederim cok nazikçe😊 değerlendiricem . Ürün tek kelimeyle süper ötesi mutlaka rutininize eklemelisiniz
İsim: **** ****
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: Doktor tavsiyesi yüz yikama jeliyle beraber sivilcelerime iyi geldi fiyatta iyi parfumlu
İsim: A** K**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: fiyatına göre gerçekten miktarı fazla. bir ay sonra bu yorumu güncelleyeceğim işe yaradığını söyleyebilirim, şimdiden cildim pamuk gibi oldu .
İsim: E** Ö**
Tarih: 06 Nisan 2024

Yorum: Ürünü doktorumun tavsıyesıyle basladım 1 hafta olmak uzere bı aydınlık geldgnı hıssedıyorum ve burdan satıcıya tesekkur etmek ıstıyorum bana yaptıkları jestten oturu ve mınık hedıyeler ıcın Inanılmaz ılgılı ve saygılı ıletısımlerı var musterıyle 🥰
İsim: F** B**
Tarih: 11 Mayıs 2022

Yorum: Gayet sağlam geldi deneyince yorumumu güncelleyeceğim
İsim: C** Ç**
Tarih: 31 Ocak 2024

Yorum: ürünüm sağlam olarak geldi. hediyeler için teşekkür ederim 😘
İsim: N** B**
Tarih: 27 Şubat 2024

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: Koltuk altı kararmasına iyi geliyor mu?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Gözenek Sıkılaştırıcı ve Arındırıcı Tonik ürünümüz içerisinde bulunan Glikolik Asit Sayesinde cilt gözeneklerini sıkılaştırmaya, ciltteki siyah noktaları ciltten uzaklaştırmaya yardımcı olur. Ürünümüz, yine içerisinde bulunan Glikolik Asit yardımıyla ciltte oluşan istenmeyen görünümü, kararmaları ve cilt tonu eşitsizliklerini gidermeyi destekler. Tüm yüzde ve vücutta kullanılabilir. Genital bölge gibi hassas bölgelerin kullanımında ürünün iç kısımlarla temas etmesi bölgenin pH'ını etkileyebilir, dikkatli kullanılmalıdır. Hassas ciltli kişilerin kullanımı doktor veya uzman gözetiminde veya tavsiyesiyle olmalıdır. Başlangıçta haftada 2 gün kullanımı tavsiye edilir. İki haftanın sonunda ise iki günde bir sadece akşamlar kullanılır. Saygılarımızla.

Soru: iyi akşamlar ben kararma gidermesi için alacaktım paketleme sağlam olur mu
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Tabii ki efendim en güzel şekilde paketlemesini yapıp size göndereceğiz.

Soru: iyi günler dilerim farklı günlerde ve farklı saatlerde the purest salisilik asit ve juvera glikolik asit kullanımı yüzde bir sakınca yaratır mı 🙏
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Eğer araya 48 saat konursa bir sorun olmayacaktır.

Soru: Merhaba ürünü aldım fakat paketlemesinde özenli olmanızı rica ediyorum.
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. En güzel şekilde paketleyip adresinize kargolayacağız. Saygılarımızla.

Soru: bu ürünü kullanmak için illa bi cilt bakım rutunimizin olmasimi lazim yoksa direk kullana bilirmiyiz yüzümüze?
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Direkt, tek başına kullanabilirsiniz.

Soru: merhaba her gün kullanırsam sıkıntı yaratır mı?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürünü başlangıçta ilk iki hafta haftada iki kez, sonrasında iki gün bir sadece akşamları, pamuk yardımıyla cildinize hafif tampon hareketler ile, ya da silerek uygulayabilirsiniz.

Soru: hamilelikte kullanıma uygunmudur
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin tamamı T.C. Sağlık Bakanlığı kayıtlıdır. Ürün içeriklerinde hamile kadınların, emziren annelerin ve bebeklerin sağlığını doğrudan etkileyecek zararlı içeriklerin varlığına dair herhangi bir bildirim almamakla birlikte yönetmelik gereği sorunuza kati bir cevap veremiyoruz. Gebelik, emzirme gibi durumlarda ya da bebeklerde kullanımında ürün içerik bilgileri ile birlikte doktorunuza danışmanızı öneririz.

Soru: merhabalar bu ürünü kullandıktan sonra deodorant ve ya rolon kullanabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Bir müdddet beklemenizi öneririz efendim.

Soru: Merhabalar benim hassas ve alerjik bir cildim var kızarıklık ve alerjiye bağlı tüm yüzümde sivilceler çıkarabiliyorum benim için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Hassas ve Alerjik cilde sahip kişilerin bu tarz asitli Ürünleri doktor gözetiminde kullanması Daha faydalı olur. Saygılarımızla.

Soru: İyi akşamlar 13 yaş için uygun mudur ?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ergenlik çağından itibaren kullanılabilir.

Soru: saçta kepek sorunu için kullanılır mı
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Evet, özellikle yağlı kepek sorunlarında kullanılır..

Soru: glikolik asit mi oluyor bu
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Evet efendim ürünümüzün içerisinde %7 oranında saf glikolik asit mevcuttur. Saygılarımızla.

Soru: merhabalar ürün her yaş için uygun mudur
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürünümüz ergenlik çağından itibaren kullanıma uygundur. Saygılarımızla.

Soru: koltuk altı için uygun mudur?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Evet uygundur.

Soru: c vitamini bir de retinol ile birlikte kullanılanılır mı
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Aralarına en az 48 saat arayla kullanabilirsiniz.

Soru: duştan önce ya da sonra kullanmak zorunlu mu yoksa herhangi bir zamanda kullanılabilir mi
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Önce de sonra da kullanılabilir.

Soru: minimum kaç yaş için uygun
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürünümüz ergenlik çağından itibaren kullanılabilir. Saygılarımızla.

Soru: ürünü kullandıktan 1 hafta sonra yüzümde yanma kızarıklık ve pürüzlük oldu bırakmalı mıyım
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürünü kullanım sıklığını azaltın. İlk iki hafta haftada iki gün, sonrasında iki günde bir kullanmaya devam edin.

Soru: İcerigi ogrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürün içerik bilgileri ürün özellikleri kısmında yazmaktadır. Saygılarım

Soru: her gün kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba, ilginize teşekkürler. Ürün içerğinde bulunan Glikolik asidin hergün kullanımda cildinizi tahriş etme ihtimali vardır. O sebeple başlangıçta ilk iki hafta haftada 2 kere, sonrasında 2 günde 1 olarak kullanabilirsiniz.

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gözenek Sıkılaştırıcı Arındırıcı Ve Kararma Karşıtı Tonik - Purifying And Exfoliating Tonic 200ml En Uygun Satış Linki