gercek saten nasil anlasilir ?

Gizem

Bilgili
Gerçek saten nasıl anlaşılır?
SATEN KUMAŞ ÖZELLİKLERİ Renkleri parlak ve canlıdır. Oldukça dökümlü bir yapısı vardır, tüylenme yapmaz. En dikkat çekici özelliği tek tarafı parlak, kaygan yüzeyli olmasıdır. Saten kırışıklığa dayanıklıdır; özellikle kalın satenler incelere göre daha az kırışan yapıdadır.Mar 28, 2022

SATEN KUMAŞ ÖZELLİKLERİ Renkleri parlak ve canlıdır. Oldukça dökümlü bir yapısı vardır, tüylenme yapmaz. En dikkat çekici

Selam millet

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Gizem

İşine yararsa sevinç duyarım

SATEN KUMAŞ ÖZELLİKLERİ Renkleri parlak ve canlıdır. Oldukça dökümlü bir yapısı vardır, tüylenme yapmaz. En dikkat çekici

Selam sevgili topluluk

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

İşine yarar umarım, faydalı olur

Merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

Selam ekip, kolay gelsin

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Gizem

İşine yaramasını diledim

Selam, umarım iyisinizdir

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Umarım işine yarar

benzerkonular_benzer_konular