Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Tavsiye Edilen Yer Neresi ?

Hulya

Bilgili
Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Tavsiye Eder Misiniz?
Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Güncel Fiyatı 124.4 Tl'den Satılmaktadır.

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Kaç Kişi Memnun?

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Hakkında yaklaşık 399 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Ürün Tanıtımı

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Ürününün Satıcısı, Lucente Jewellery Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya ürününü 124.4 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Kullanıcı Yorumları Nasıl?
124.4 Tl ye satışta olan Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
399 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: kenndime aldım çok güzeldi kombinlerimi tamamlayan parça
İsim: Beyza G.
Tarih: 15 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Lucente Jewellery Gümüş Kolye

Yorum: bu hızlı gönderim için cok tesekkur ederim 24 saat olmadan kapımdaydı cok memnun kaldım
İsim: s** b**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: Çok güzel çok beğendim teşekkür ederim hediye almıştım çok beğendi kargo hızlıydı
İsim: G** B**
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Çok güzel kaliteli hediye almıştım kuzenime
İsim: A** S**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: çok tatlı duruyor
İsim: N** Ç**
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: çok şık ve kibar duruyor
İsim: **** ****
Tarih: 24 Ekim 2023

Yorum: indirim fiyatda hediye almıştım begendi
İsim: M** Y**
Tarih: 09 Aralık 2023

Yorum: Şahane bayıldım çok güzel çok şık. Severek takıyorum hiç çıkarmıyorum
İsim: A** A**
Tarih: 13 Kasım 2023
Beden: Boy:165cm

Yorum: kargo 4 günde elime ulaştı gayet özenli bir şekilde kargolanmıştı. ürün ise beklediğimden kat kat daha güzel ve narin duruyor ben sevgilime aldım küpe ve kolye takım şeklinde şimdiden nasıl mutlu olacağını görebiliyorum (ahşap kutular yerine daha güzel kutular kullanılıp fiyatın artırılması daha güzel olabilirdi bence ama yine de çok sevdim :))
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel zarif duruyor
İsim: M** I**
Tarih: 18 Kasım 2023

Yorum: çok güzel ve zarif alalı neredeyse 3gün oldu ve hala sapasağlam alın aldırın ama çiçeği çok küçük daha büyük bekliyordum
İsim: B** v**
Tarih: 18 Kasım 2023
Beden: Boy:175cm

Yorum: hediye olarak aldım cokkkk begenildi teşekkürler kutusu da harika
İsim: S** A**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: gayet guzel hediye olarak aldım begenildi
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Güzel bir kolye inşallah kararma yapmaz
İsim: S** n** K**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: Kolyeyi aynı model küpe ile set şeklinde düşünerek hediye için aldım. Kutu ile gönderilmesi güzel bir ayrıntı olmuş. Kolyeyi çok beğendim. Sadece beklediğimden biraz daha küçük geldi ama böyle de zarif duruyor. Hediye olarak tercih edilebilecek güzel bir ürün.
Tarih: 06 Eylül 2023

Yorum: güzel beğendim
İsim: E** Ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Aralık 2023

Yorum: çok güzel çok sevdim
İsim: N** Ö**
Tarih: 10 Kasım 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: Hediye ahşap kutu gönderimi diyip kutunun kırık çıkması hayal kırıklığı hediye olarak alınmıştı dikkat edilmesi lazım korunaklı gönderilmesi gerekiyor dikkat edin lütfen
İsim: P** T**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: çok güzel.
İsim: F** Z**
Tarih: 20 Kasım 2023

Yorum: EŞİME ALDIM ÇOK ŞIK
İsim: ali y.
Tarih: 31 Temmuz 2024

Yorum: güzel bir ürün
İsim: A** A**
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: Hediye olarak aldım çok güzel ahşap kutusunda geliyor
İsim: F** T**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: Güzel bir ürün
İsim: H** M**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: ürün kısa sürede elime ulaştı çok güzel ve hoş

Yorum: güzel ama zinciri çok da kaliteli değil

Yorum: Güzel beğendim hoş rengi
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: ürün elime çok güzel bir şekilde ulaştı ve gayet güzel ahşap kutusu da çok hoş gerçekten alınması gereken bir kolye.ilk defa internetten kolye aldım ve oda güzel geldi:)
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Paketleme çok iyi. Ürün çok zarif ve şık
İsim: z** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Ağustos 2024

Yorum: hediye olarak.aldim sık duruyo
Tarih: 16 Mart 2024

Yorum: Sevgilime aldım çok beğendi
İsim: F** D**
Tarih: 04 Ocak 2024

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Ürüne Dair Sorular

Soru: Gerçek gümüşmü
Cevap: Evet efendim

Soru: Not yazabilirmiyiz
Cevap: Merhaba efendim kampanya yoğunluğundan dolayı herhangi bir şekilde not yazılmamaktadır efendim anlayışınız için teşekkür ediyoruz..

Soru: insallah acilar
Cevap: Açılmasını bekliyoruz efendim

Soru: gri zincir olabiliyormu?
Cevap: Olmuyor efendim sadece rose renk

Soru: yaaa lutfen not yazarmisiniz gorumceme alicam ve cannalici nokta bu lutfen not yazabilirsiniz bir kereye mahsus
Cevap: Merhaba efendim kampanya yoğunluğundan dolayı herhangi bir şekilde not yazılmamaktadır efendim anlayışınız için teşekkür ediyoruz..

Soru: Not yazabilirmisiniz

Soru: not yazıyormusunuz

Soru: iyi günler kolay gelsin hediye kartı yazıyor musunuz ona göre hediye alacağım

Soru: Not yazıyor musunuz

Soru: merhaba 1 ay kadar ne oldu sızden alalı kolyeyı renk atma ne olmadı hıc bozulmadı ama boyunda kızarıklık yaptı alerjen ıceren bır durum var mı acaba kı gumus kolay kolay alerjı yaomazdı
Cevap: Alerji yazpmaz efendim vücut alerjen durumunuzu bilmiyoruz tabii. Alerji içeren kimyasallar kullanmıyoruz biz.

Soru: peki not yazabilir mısınız

Soru: not yazdirabiliyormuyuz

Soru: Zincir uzunluğun 70 ,80 cm var mı
Cevap: 45 cm efendim standart

Soru: yazı yazdırabiliozmu

Soru: Ürün gümüş mü
Cevap: Evet efendim

Soru: kararma yapar mi
Cevap: Merhaba efendim. Ürün kararma yapmaz efendim sudan parfümden denizden banyodan uzak tuttuğunuz sürece. Kaplamasını kalın yapıyoruz problem yaşamamanız için. Kararma Problemi yaşamazsınız kullanımına dikkat ettiğiniz Sürece. Açıklama kısmında detaylıca bilgilendirme yaptık efendim lütfen açıklama kısmını da okuyunuz.

Soru: zıncırınde kararma oldu ve kucuk kucuk kabarcıklar cıktı cocukların vucutlarında yapmaz dıyorsunuz ama ne yapmalıyız bı cozum lutfen
Cevap: Bu vücut ile alakalı bir durum efendim, ürünle alakalı bir durum değil. Ürünü vazgeçtim diyerek geri gönderiniz.

Soru: Not yazıyor musunuz

Soru: Gerçek ametist taşı mı
Cevap: Evet efendim plastik falan değil başlıkta yazdığı gibi gerçek ametist taşı

Soru: sertifika gönderiyor musunuz?
Cevap: Hayır yok efendim basılmış kağıt göndermiyoruz evveliatında gönderiyorduk müşteri ürünü aldıktan sonra çöpe atıyordu ondan sonra garanti belgesini kaybettim garanti belgesi paketin içinde çöpe gitti sertifikası çöpe gitti gibi problemler yaşamaya başladık o yüzden göndermiyoruz.

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

Gerçek Ametist Taşlı Mor Lotus Çiçeği Gümüş Kolye Rose Kaplama 925 Ayar Kararmaz Zincirli Kamelya En Uygun Satış Linki