Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak En Ucuzu Nerede Bulunur-

Yasmin

Bilgili
Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Şuanki Fiyatı Ne Kadar 2999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Alanlar Memnun Mu?

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Teknik Açıklamalar

Uğur Set Üstü Tüplü ( LPG ) Ocak Beyaz Gaz Emniyetli Çakmaklı Ölçüleri : En : 54 cm. Genişlik: 57 cm. Yükseklik : 9 cm.-BEYAZ RENKTİR. - 4 GÖZLÜDÜR. Ng_x000D_
_x000D_
ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ- 4 GÖZLÜDÜR.OTOMATİK ÇAKMAKLI DIR. ÜRÜN TÜPLÜDÜR ( LPG ) - EMAYE GÖVDEDİR. KOLAY TEMİZLENİR.-PARLAK EMAYE İZGARALIDIR. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR.- HAVUZ BEK- DÜŞÜK GAZ SARFİYATI - ALTI KAPALIDIR.- ADINIZA FATURALI-24 AY GARANTİLİ_x000D_

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak ürününü 2999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Yorumlar Hakkında Bilgi
2999.0 Tl ye satışta olan Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2

Yorum: ürün hızlı ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.Paketleme çok iyiydi.
İsim: f** a** k**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Ad Gaz

Yorum: hic düşünmeden alabilirsiniz büyük ocak basliklari onde oldugu icinkullanışlı bana göre.
İsim: H** Y**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET

Yorum: zamanında geldi, tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 26 Haziran 2023

Yorum: sapa sağlam geldi çok beğendim 🥰
İsim: M** Ö**
Tarih: 22 Aralık 2022

Yorum: Annem için aldık güzel fakat en alt kısmında ki metal kısım kesicisürekli eline batıyor temizlerken
İsim: Emine Ü.
Tarih: 12 Eylül 2023
Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET

Yorum: Cok kotu bi urun , kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Daha kurulum yapiliryapilmaz gaz kacagi yapan bir hatasi var. Satistan once kontrolyapilmiyor belli ki, cok tehlikeli.
İsim: e** a**
Tarih: 22 Haziran 2023

Yorum: Ürün beyaz renk yerine siyah geldi güvenilmez
İsim: M** K**
Tarih: 24 Ekim 2022

Yorum: Kablo hem ince hem kısa. Emayesinde atma var. Ocak yandıktan sonraüfleyerek söndürdüm. Biraz bekledikten sonra Çakmakla yaklaşınca yanıyoremniyet sistemi çalışmıyor gibi🤔🤔🤔
İsim: K** Ç**
Tarih: 03 Haziran 2022

Yorum: Ugur Uk 212 set üstü tüplü beyaz ocak siparişi verdim.Ocak iyigörünüyordu ama aradan 3-4 ay gecti 2 cakmaklıgı ve iki gözübozuldu.Garanti kağıdı üzerindeki numarayı aradım bakan eden olmadı.Herşey satana kadarmış.Şikayet varada yazacam bu durumu millet bakıp onagöre alsın...
İsim: B** İ**
Tarih: 14 Eylül 2022
Satıcı: Yerli Ürün Sepeti

Yorum: cihaz gaz emniyetli yazıyor fakat gaz emniyeti yok
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2022
Satıcı: Aşkar İkinci Kuşak Tic Ltd Şti

Yorum: ürünün boyası kalkmış şekilde geldi bu kargo kaynaklı değil.umarim bukonuda dikkatli olurlar.ben bunu sorun etmedim. ürün güzel
İsim: E** Ö**
Tarih: 27 Mayıs 2022
Satıcı: Yerli Ürün Sepeti

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Merhaba Siyah Rengi Yokmudur Acaba
Cevap: Merhabalar, şimdilik yok efendim.

Soru: Merhaba doğalgaza çevrilebilir mi ? Gaz emniyetli mi ?
Cevap: Gaz emniyeti yok direk doğalgazlı modeli tercih edrbilirsiniz

Soru: üründe cezvelik aparatı var görünüyor. Ama bana gönderilende yoktu. yardımcı olma şansınız varmı. Bunun dışında herşey on numara
Cevap: Merhabalar, fabrikadan geldiği şekilde kutusunu açmadan gönderiyoruz efendim.

Soru: Ocağın tek gözündeki çakmak çakmıyor.bunları denemiyomusunuz
Cevap: Merhabalar, biz üretici fabrika değiliz efendim. Fabrikadan geldiği gibi açmadan gönderiyoruz. Yarın mesai saatleri içerisinde faturanızın üzerindeki bilgilerden iletişime geçebilirsiniz.

Soru: alt kısmı ayaklımı
Cevap: Merhabalar, evet ayaklı efendim.

Soru: tüpe uyumlumu kendinden cakmaklimi
Cevap: Merhabalar, evet tüpe uyumlu ve kendinden çakmaklı efendim.

Soru: tüple kullanabiliyor mu
Cevap: Merhabalar, evet kullanılıyor efendim.

Soru: alicam inşallah iyi gnlr
Cevap: iyi günler dilerim

Soru: tüplü mü ? gaz kesme emniyeti var mı ? çakmaklı mı ? bazen gelen ürün ile açıklamada ki ürün farklı oluyor teyit etmek isterim birde siyah renk var mı
Cevap: Merhabalar, tüplü ve gaz kesme emniyetli efendim. Siyah rengide mağazamızda var.

Soru: merhaba mağazanız nerede acaba
Cevap: Merhaba, mağazamız Aksaray ilinde. Aksaray dan kargoların çıkışını yapıyoruz.

Soru: Gaz emniyeti ve çakmak varmı
Cevap: EVET EFENDİM VAR

Soru: merhaba. ürün tüplü mu? tüp aparatı ve hortumu varmı?
Cevap: mrb bu ürün tüplü bir model olup dedantör ve hortum dahil değildir

Soru: cakmalimi doğalgazlı mi normal mutfak tuplumu
Cevap: MERHABALAR EFENDİM ÇAKMAKLI VE TÜPLÜDÜR

Soru: İstanbul Maltepe anadolu yakasi
Cevap: 2 gün efendim

Soru: kolay gelsin doğalgaz dönüşümüne uygun mu
Cevap: Merhabalar, evet doğalgaz dönüşümüne uygundur. İsterseniz doğalgazlı olan modeli de stokta mevcut. Doğalgazlı modele ulaşmak için bu linki kullanabilir siniz https://www.trendyol.com/adgaz/ugur...yaz-p-288676814?filterOverPriceListings=false

Soru: ocağı yerine yerleştirmek için tezgahı kesmeniz gerekiyor mu yoksa direk tezgahın üstüne mi yerleştiriyoruz
Cevap: Mermeri kesmenize gerek yok set üstü modeldir

Soru: üründe alev söndümü kapanma koruması varmı acaba ?
Cevap: https://www.trendyol.com/ugurkatmer...i-cakmakli-ocak-p-265633550?merchantId=123938 gaz emnieytli model budur efendim

Soru: ürün doğalgaz dönüşümüne uygun mudur
Cevap: Merhabalar, bu ocak tüplü yani lpg li. İlerleyen zamanlarda dilerseniz doğalgaza dönüştürülebilir.

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Görseller

1_org_zoom.jpg

Genel MarkalarUğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki