Inci
Bilgili
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse En Düşük Fiyat Nerede?
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Şu Anki Satış Fiyatı 915.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Kullanıcılar Memnun Mu?
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Hakkında yaklaşık 63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Ürünün Detayları
Marka havit Üretici Havit Ürün Boyutları 22 x 13 x 6 cm; 230 gram Ürün Model Numarası Mouse Üretici Havit Ürün Ağırlığı 230 g Havit Gamenote MS885 oyun faresi, RGB 1000-10000 DPI
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse ürününü 915.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Kullanıcı Yorumları
915.0 Tl ye satışta olan Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: güzel beğendim
İsim: Mehmet A. K.
Tarih: 11 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: çok güzel 3 faklı yöntemle baglantı sunması büyük avantaj tek mouse ile3 faklı cihazda kullanabilme harika ayrıca kutu içeriği mükemmel herşeydüşünülmüş ben çok begendim tavsiye ederim
İsim: emin k.
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Mouse aşırı iyi, çok fonksiyonlu olması ayrı bir güzel. Parasını hakediyor güvenle alabilirsiniz
İsim: E** S** E**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Gayet iyi ama gecikmesi 1 tık fazla gibi geldi
İsim: U** T**
Tarih: 21 Eylül 2024
Satıcı: HAVIT
Yorum: f/p ürün kablo kalitesi yanında gelen parçaları falan fiyatının üstündebir kalite veriyor
İsim: **** ****
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel alacaklara tavsiye ederim
İsim: İ** A**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Hafif, rahat, hoş bir fare. Şarjı gayet yeterli. Özellik vefonksiyonları için arama yapın. Tavsiye ederim, memnun kaldım.
İsim: A** E** İ**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: 10/10 ele çok iyi oturuyor
İsim: İ** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: on numara olmuş goat
İsim: d** s**
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Oğlum çok mutlu oldu Sorunsuz elime ulaştı teşekkür ediyorum
İsim: C** G**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: ürünü beğendim basım hissiyatı çok güzel basınca çok ses çıkaran birmouse değil
Yorum: ürün 10 numara çok hoş beğendim baya ele yatkın alacak arkadaşlaraönerimdir 2 günde elime ulaştı sağolsunlar ağır mouseden geçtiysenizhafif geliyor ama alışıyorsunuz hemen farkına varıyorsunuz
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: oğlum bu işten anlıyor sanırım havit kullandığı marka
İsim: H** D**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Harika bir mouse çok fonksiyonlu bayağı iyi
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: 10 numara fiyatina gore mukemmel ne takilma var ne baska bisey tek sorunkablosuz mesafesi biraz kisa
İsim: A** g**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: İdeal bir ürün.
İsim: H** Y**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: ürün güzel kullanışlı rahat kablolu kablosuz şekilde kullanabilirsinizşarj uzun gidiyor parçaların değişmesi güzel detay tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Kaliteyi gerçekten beğendim. İyi sensör. 200 dolarlık bir farem dahavar, bu biraz daha ağır ama onun dışında aynı derecede iyi.
İsim: A** N**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: fiyat performans açısından çok iyi
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: cok guzel avucu tam kapliyor.hizli kargo
İsim: B** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Şubat 2024
Yorum: gelişmesi lazım mouse takılıyor veya bir anda sağ sol üst aşağı gibiyerlere kendini çekiyor oyunlarda hep ölyorum
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: güzel mouse
İsim: b** s**
Yorum: mükemmel mouse, kutuda üzerinde ilave 2 switch ve kapak da var.
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Bu fiyata hem kablolu hem kablosuz mouse yok. ürün kalitesi iyi hafifbir mouse RGB renkler ayarlanabiliyor hassasiyet ve hız oyunlar için yeterli.
İsim: K** K**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Genel olarak memnunum fakat mouse uygulaması Windows 11 de kurulamıyor.Uygulama ile ilgili sıkıntı çözülürse 5 yıldızı hak ediyor
İsim: B** A**
Yorum: fiyat performans cok iyi
İsim: e** e**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Ürün anlatıldığı gibi. Fiyatına göre oldukça kaliteli. Çekinmeden alınız.
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: K** D**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: aslinda 5 yizdiz verirdim ama fiyat uygun olsa daha iyi olurdu bluetoothbaglanmak biraz zor ama kaliteli durusu ve dokusu var
İsim: T** B**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: pişman etmedi güzel ürün
Tarih: 20 Aralık 2023
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Merak Edilenler Neler?
Soru: ürünün yanında mousepad geliyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün görseldeki gibi gönderilmektedir.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mouse sessiz mi?
Cevap: Merhabalar, sessizdir.
Soru: kaç dpi acaba?
Cevap: Merhaba, max 8000dpi'dır. Fakat ayarlanabilir aşağıdaki DPI'lara sahiptir. 800-1600-2400- 3200-4800-8000DPI
Soru: 15-16 yaşlarındaki erkek bireyine uyarmı
Cevap: Merhaba, üründe herhangi bir yaş kısıtlaması belirtilmemiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ama kablolu diyor siz kablosuz dediniz?
Cevap: Merhabalar, ürün kablosuzdur.Keyifli alışverişler dileriz
Soru: ürün wireless mi ve mouse pad ile mi geliyor
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde 2 adet Kailh switch yedek olarak gelmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: pcm de Bluetooth özelliği yok nasıl kullanabilirim kablosuz olarak
Cevap: Merhaba, içinden usb aparatı çıkıyor onunla kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar ps5 ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhabalar uyumludur
Soru: Merhaba ürün Apple Mac book ile kullanılabilirmi? Yoksa sadece Windows programlar içinmi?
Cevap: Merhaba, ürünü hem bluetooth, hem type c, hem de kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Ürünün içinden kablo çıkıyor mu?
Cevap: Merhaba, ürünü hem bluetooth, hem type c, hem de kablosuz olarak kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç dpi kesin olarak
Cevap: Merhaba, max 8000dpi'dır. Fakat ayarlanabilir aşağıdaki DPI'lara sahiptir. 800-1600-2400- 3200-4800-8000DPI. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: için den yedek parçaları çıkıyomu
Cevap: Merhaba, ürünün kutu içeriğinde 2 adet Kailh switch yedek olarak gelmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba, ürün tükendiği için yetişemedim, yeniden stok gelirmi? gelirse ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar aynı markanın kulaklığına sahibi ve oda kablosuz bağlantı için 2.4 bağlantı alıcısı var bu ürünü alırsam tek alıcı ile kullana bilir iyim yoksa çift alıcı kullanmak zorundayım
Cevap: Merhabalar tek alıcı ile kullanılmamaktadır
Soru: merhabalar halletim sorunu uğraştım baya bi ama oldu teşekkür ederim başka teknolojik aletler için yine havit diyorum
Cevap: Merhaba, bu güzel düşşünceniz için teşekkür eder ,iyi günler dileriz
)
Soru: ips ne kadar
Cevap: ÜRÜNÜN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ SAYFAMIZDA MEVCUT
Soru: merhabalar ürün makrolumu
Cevap: Merhaba, evet makrolu mouse'dur.
Soru: ürüne trendyol sigorta uygulayabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, ürünümüzde sigorta seçeneği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç gram acaba
Cevap: Merhaba agirligi 90 gramdir
Soru: Trendyol Asistan yardım edemedi bana.Ürünün bluetooth bağlanmasında sorun var.Ürünü bilgisayar göre bile bağlanmıyor.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl resmi distribütör garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Resim Galerisi
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Şu Anki Satış Fiyatı 915.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Kullanıcılar Memnun Mu?
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Hakkında yaklaşık 63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Ürünün Detayları
Marka havit Üretici Havit Ürün Boyutları 22 x 13 x 6 cm; 230 gram Ürün Model Numarası Mouse Üretici Havit Ürün Ağırlığı 230 g Havit Gamenote MS885 oyun faresi, RGB 1000-10000 DPI
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse ürününü 915.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Kullanıcı Yorumları
915.0 Tl ye satışta olan Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
63 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: güzel beğendim
İsim: Mehmet A. K.
Yorum: çok güzel 3 faklı yöntemle baglantı sunması büyük avantaj tek mouse ile3 faklı cihazda kullanabilme harika ayrıca kutu içeriği mükemmel herşeydüşünülmüş ben çok begendim tavsiye ederim
İsim: emin k.
Tarih: 29 Ekim 2023
Yorum: Mouse aşırı iyi, çok fonksiyonlu olması ayrı bir güzel. Parasını hakediyor güvenle alabilirsiniz
İsim: E** S** E**
Tarih: 01 Eylül 2023
Yorum: Gayet iyi ama gecikmesi 1 tık fazla gibi geldi
İsim: U** T**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: f/p ürün kablo kalitesi yanında gelen parçaları falan fiyatının üstündebir kalite veriyor
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel alacaklara tavsiye ederim
İsim: İ** A**
Tarih: 02 Mart 2024
Yorum: Hafif, rahat, hoş bir fare. Şarjı gayet yeterli. Özellik vefonksiyonları için arama yapın. Tavsiye ederim, memnun kaldım.
İsim: A** E** İ**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: 10/10 ele çok iyi oturuyor
İsim: İ** K**
Tarih: 25 Ocak 2024
Yorum: on numara olmuş goat
İsim: d** s**
Tarih: 26 Kasım 2023
Yorum: Oğlum çok mutlu oldu Sorunsuz elime ulaştı teşekkür ediyorum
İsim: C** G**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: ürünü beğendim basım hissiyatı çok güzel basınca çok ses çıkaran birmouse değil
Yorum: ürün 10 numara çok hoş beğendim baya ele yatkın alacak arkadaşlaraönerimdir 2 günde elime ulaştı sağolsunlar ağır mouseden geçtiysenizhafif geliyor ama alışıyorsunuz hemen farkına varıyorsunuz
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: oğlum bu işten anlıyor sanırım havit kullandığı marka
İsim: H** D**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: Harika bir mouse çok fonksiyonlu bayağı iyi
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: 10 numara fiyatina gore mukemmel ne takilma var ne baska bisey tek sorunkablosuz mesafesi biraz kisa
İsim: A** g**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: İdeal bir ürün.
İsim: H** Y**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: ürün güzel kullanışlı rahat kablolu kablosuz şekilde kullanabilirsinizşarj uzun gidiyor parçaların değişmesi güzel detay tavsiye ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 15 Nisan 2024
Yorum: Kaliteyi gerçekten beğendim. İyi sensör. 200 dolarlık bir farem dahavar, bu biraz daha ağır ama onun dışında aynı derecede iyi.
İsim: A** N**
Tarih: 05 Mart 2024
Yorum: fiyat performans açısından çok iyi
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: cok guzel avucu tam kapliyor.hizli kargo
İsim: B** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Şubat 2024
Yorum: gelişmesi lazım mouse takılıyor veya bir anda sağ sol üst aşağı gibiyerlere kendini çekiyor oyunlarda hep ölyorum
Yorum: güzel mouse
İsim: b** s**
Yorum: mükemmel mouse, kutuda üzerinde ilave 2 switch ve kapak da var.
Tarih: 27 Ocak 2024
Yorum: Bu fiyata hem kablolu hem kablosuz mouse yok. ürün kalitesi iyi hafifbir mouse RGB renkler ayarlanabiliyor hassasiyet ve hız oyunlar için yeterli.
İsim: K** K**
Yorum: Genel olarak memnunum fakat mouse uygulaması Windows 11 de kurulamıyor.Uygulama ile ilgili sıkıntı çözülürse 5 yıldızı hak ediyor
İsim: B** A**
Yorum: fiyat performans cok iyi
İsim: e** e**
Tarih: 08 Ocak 2024
Yorum: Ürün anlatıldığı gibi. Fiyatına göre oldukça kaliteli. Çekinmeden alınız.
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: çok güzel tavsiye ederim
İsim: K** D**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: aslinda 5 yizdiz verirdim ama fiyat uygun olsa daha iyi olurdu bluetoothbaglanmak biraz zor ama kaliteli durusu ve dokusu var
İsim: T** B**
Tarih: 21 Aralık 2023
Yorum: pişman etmedi güzel ürün
Tarih: 20 Aralık 2023
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Merak Edilenler Neler?
Soru: ürünün yanında mousepad geliyor mu?
Cevap: Merhaba, ürün görseldeki gibi gönderilmektedir.Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: mouse sessiz mi?
Cevap: Merhabalar, sessizdir.
Soru: kaç dpi acaba?
Cevap: Merhaba, max 8000dpi'dır. Fakat ayarlanabilir aşağıdaki DPI'lara sahiptir. 800-1600-2400- 3200-4800-8000DPI
Soru: 15-16 yaşlarındaki erkek bireyine uyarmı
Cevap: Merhaba, üründe herhangi bir yaş kısıtlaması belirtilmemiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ama kablolu diyor siz kablosuz dediniz?
Cevap: Merhabalar, ürün kablosuzdur.Keyifli alışverişler dileriz
Soru: ürün wireless mi ve mouse pad ile mi geliyor
Soru: pcm de Bluetooth özelliği yok nasıl kullanabilirim kablosuz olarak
Cevap: Merhaba, içinden usb aparatı çıkıyor onunla kullanabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar ps5 ile uyumlu mudur?
Cevap: Merhabalar uyumludur
Soru: Merhaba ürün Apple Mac book ile kullanılabilirmi? Yoksa sadece Windows programlar içinmi?
Soru: Ürünün içinden kablo çıkıyor mu?
Soru: Kaç dpi kesin olarak
Cevap: Merhaba, max 8000dpi'dır. Fakat ayarlanabilir aşağıdaki DPI'lara sahiptir. 800-1600-2400- 3200-4800-8000DPI. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: için den yedek parçaları çıkıyomu
Soru: Merhaba, ürün tükendiği için yetişemedim, yeniden stok gelirmi? gelirse ne zaman gelir?
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir, stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar aynı markanın kulaklığına sahibi ve oda kablosuz bağlantı için 2.4 bağlantı alıcısı var bu ürünü alırsam tek alıcı ile kullana bilir iyim yoksa çift alıcı kullanmak zorundayım
Cevap: Merhabalar tek alıcı ile kullanılmamaktadır
Soru: merhabalar halletim sorunu uğraştım baya bi ama oldu teşekkür ederim başka teknolojik aletler için yine havit diyorum
Cevap: Merhaba, bu güzel düşşünceniz için teşekkür eder ,iyi günler dileriz
Soru: ips ne kadar
Cevap: ÜRÜNÜN BÜTÜN ÖZELLİKLERİ SAYFAMIZDA MEVCUT
Soru: merhabalar ürün makrolumu
Cevap: Merhaba, evet makrolu mouse'dur.
Soru: ürüne trendyol sigorta uygulayabiliyormuyuz
Cevap: Merhaba, ürünümüzde sigorta seçeneği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Kaç gram acaba
Cevap: Merhaba agirligi 90 gramdir
Soru: Trendyol Asistan yardım edemedi bana.Ürünün bluetooth bağlanmasında sorun var.Ürünü bilgisayar göre bile bağlanmıyor.
Cevap: Merhaba, ürün 2 yıl resmi distribütör garantilidir. Yetkili servisten destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Resim Galerisi
Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse En Uygun Satış Linki
Havit Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote MS963WB RGB Wireless Kablosuz Modüler Profesyonel Gaming Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.