Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi En Düşük Fiyat Nerede

Esra

Bilgili
Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Alanlar Memnun Mu?
Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Güncel Fiyatı 699.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Hakkında yaklaşık 80 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Açıklama Ve Özellikler

Marka: Havit Gamenote >_x000D_

Model: KB876L >_x000D_

12 farklı ışıklandırma >_x000D_

Fonksiyon tuşları >_x000D_

8 Milyon Tuş Ömrü >_x000D_

Tuş Sayısı: 104 >_x000D_

Boyutlar: 443*141*30mm >_x000D_

Kablo Uzunluğu: 1.5m >_x000D_

Bağlantı: USB >_x000D_

Garanti: 2 Yıl Distribütör Garantili >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Ürününün Satıcısı, Havit Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi ürününü 699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
699.0 Tl ye satışta olan Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
80 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Normalde hiçbirşeye yorum yapmadım şimdiye kadar ben bu kadar premiumhissettiren klavye ilk defa gördüm tamamen f/p cihaz. Boşuna pahalıklavye almayın kesinlikle öneriyorum.Satıcı da gayet iyi paketlemiş onada teşekkür ederim.
İsim: B** G**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Socratech

Yorum: ürün paketlemesi güzeldi ve yanında koyduğunuz küçük hediye için deteşekkür ederim
İsim: Ayse C.
Tarih: 09 Ağustos 2024

Yorum: Öncelikle hediyeniz için çok teşekkür ederim. Ürün çok güzel oğlum çokbeğendi. Teslimatı da hızlıydı. alacak olanlar tereddütsüz alabilir. bizçok beğendik.
İsim: B** Y**
Tarih: 07 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı ve güzel kargolanmış hemen elime ulaştı tuşları yumuşak renkleriçok güzel ayrıca hediye içinde teşekkür ederim
İsim: Dilan D.
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: Harika, hızlı teslimat. hediyeler için ayrı teşekkür ederim. 🥹❤️yayınlarımda isminizi geçireceğim ^^
İsim: B** K**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: hediye aldığım kişi çok sevindi
İsim: G** G**
Tarih: 21 Nisan 2024

Yorum: 24 saat dolmadan kargo elimdeydi çok başarılı, hediye için çokteşekkürler 🥰. Klavye de oldukça hoş ve kullanışlı tam bir f/p ürünütavsiye ederim...
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: tam bir fiyat performans ürünü tercih edilebilir. hediye içinde teşekkür ederim
İsim: M** K**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Ürün elime 2 günde ulaştı sağlam paketlenmişti klavye harika çokbeğendik hediye içinde teşekkürler
İsim: S** K**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: Başarılı, oğlum çok memnun, teşekkürler
İsim: e** d**
Tarih: 27 Eylül 2024

Yorum: Gayet güzel hediye içinde satıcıya çok teşekkürler 👍🏻👍🏻
İsim: Y** H** E**
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: ürün çok güzel gerçekten beğendim. renkleri çok hoş. ses çıkarmaması daçok iyi olmuş. tatlı hediyeniz için de teşekkür ederim
İsim: M** A**

Yorum: çok beğendim
İsim: H** K**

Yorum: Beğendim oyun oynamak için ideal
İsim: T** U**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: Küçük ve tuş takımı gayet kaliteliydi , beğendim
İsim: Umut T.
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Fiyat performans, güzel ürün.
İsim: YAŞAR T.
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Bu arada klavye 10 numara 5 yıldız küçük hediyeye bayıldım
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Görüntüsü çok güzel tuşların ışıksız olması dezavantaj ama fiyatına göreçok güzel
İsim: Tuğşad K.
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Ürün mükemmel çok güzel teşekkür ederim
İsim: Burçin B.
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: hediye için teşekkürler çok güzel öneririm
İsim: R** T**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: 👍👍👍👍👍👍👍👍🙏
İsim: Z** K**
Tarih: 09 Eylül 2024

Yorum: Gayet güzel hediye için de teşekkürler çok tatlıııı
İsim: Y** D**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: yanında hediye geldi klavye sorunsuz çalışıyor herkeze öneriyorum f/p ürünü
İsim: C** k**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Klavye mause set olarak aldım. Ürünler yarım günde elime ulaştı. Hediyeiçin çok teşekkür ederim çok güzel düşünmüşşünüz. Ürünleri kalitesimuazzam geçen seferki kedim yüzünden bozulunca düşünmeden yine aynımarkayı seçtim.
İsim: C** E**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: ürün gayet güzel paketlenmiş geldi teşekkürler çok beğendim
İsim: Arife G.
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: HAVIT

Yorum: Yeğenim için aldım bayıldı 🤩🤩🤩 yanında birde hediye göndermişler odaayrı güzel çok çok teşekkür ederiz
İsim: P** D**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: çok iyi bayıldık
İsim: S** G** Ö**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Tuş hissiyatı ve Premium hissi güzel klavyenin tam anlamıyla plastikruhsuz hissettirmiyor renk modülleri efsane şeyler yapıyor sadece Akocakarkadaşlara havit adlı ürünün fiyat olarak benden F/p olarak geçtiğinibilmesini isterim ( satıcıya teşekkür ederim küçük hediye için insan budevirde böyle şeyler için saatlerce tebessüm edebiliyor )
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: Ürün gayet güzel geldi paketlemesi de güzeldi ledlerinin kalitesi gayetgüzel tuşlarının tok bir sesi var gece kullananlar için ses problemiyaratmaz diye düşünüyorum tuşların dokusu da gayet güzel almanızıtavsiye ederim
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü problemsiz aldım ve beklediğimden daha iyi. Hediye için de ayrıca teşekkürler..
İsim: M** K**
Tarih: 20 Ağustos 2024

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Merak Edilenler Neler?

Soru: RGB ışık kapatılabilir mi ?
Cevap: Merhaba, evet kapatılabilir

Soru: urun kablolu mu
Cevap: Merhaba, Evet ürünümüz kabloludur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Led Sadece beyaz renk oluyor mu?
Cevap: Merhaba, Sabit renk bulunmamaktadır, mevcut renk modları arasında geçiş yapabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Klavye, Playstation 5 e uyumlumudur
Cevap: Merhaba, Uyumludur. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: > < tuşunu oyunda geç algılıyor neden
Cevap: Merhaba, Başka bir usb portuna takmayı deneyebilir misiniz? İyi günler dileriz.

Soru: merhaba klavye mekanikmi acaba
Cevap: Merhaba, Mekanik değildir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: hangi renk swic
Cevap: Merhaba, switch bulunmamaktadır.

Soru: ya harika olduğunuzu daha önce söylemişmiydiler ^^
Cevap: Merhabalar, teşekkür ederiz. Ürün değerlendirmesi yapmayı unutmazsanız seviniriz :)

Soru: PlayStation 4 uyumlumu
Cevap: Merhaba, Usb ile ps4’e bağladıktan sonra Ayarlar -> Cihazlar -> Harici Klavye öğesini seçip kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Klavyeden sesler çıkıyor mu ve klavye mekanik mi
Cevap: Merhaba, klavyemiz mekanik değildir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Türkçe klavye midir? resimlerden anlayamadık 2 çeşit vat galiba. türkçe karakterli klavye arıyoruz
Cevap: Merhaba, Evet Türkçe karakterlidir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Klavye türkçe q klavyemi
Cevap: Merhaba, Klavye ingilizce Q klavyedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba tuşlar yerinden çıkarılıp yerine farklı modifikasyonlardaki renkli süslü tuşlar takılabilir mi
Cevap: Merhaba, Tuşlar çıkarılıp takılabilir ancak şu an yeni takacağınız tuşların modellerini bilmediğim için sorunuza tam olarak cevap veremiyorum. Keyifli kullanımlar dileriz.

Soru: Laptopa bağlanır mı
Cevap: Merhaba, Laptopa bağlanılabilir durumdadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Tuşları sökülüp takılıyor mu
Cevap: Merhabalar, evet.

Soru: merhaba leptopa bağlanırmı
Cevap: Merhaba, Laptopa bağlanabilir durumdadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Kbl 884 modeli stoğa gelecek mi acaba?
Cevap: merhabalar, gelecektir ancak net tarih maalesef veremiyorum

Soru: Switchi var mı? Varsa hangi renk?
Cevap: Merhaba, Ürünün switch özelliği bulunmamaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ışıklandırma tek renk olarak ayarlanabilir mi ?
Cevap: Merhaba, Tek renk olarak ayarlanamamaktadır. Renk modları bulunmaktadır, renk modları arasında geçiş yapabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Merhaba klavyede ö ç ğ ü ş gibi türkçe karakterle bulunuyor mu ?
Cevap: Merhaba, Bulunuyor, klavyemiz Türkçe klavyedir. Keyifli alışverişler dileriz.

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Gamenote Kb876l Mekanik Hisli Gaming Türkçe Q Rgb Işıklı Beyaz Oyuncu Klavyesi En Uygun Satış Linki