Elif Su
Bilgili
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Satın Alır Mısınız?
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Anlık Fiyatı 689.0 Tl'den Satılmaktadır.
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Detayları
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürününün Satıcısı, LENOVO G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum ürününü 689.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum En Son Yapılan Yorumlar
689.0 Tl ye satışta olan G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok rahat çok begendim
İsim: E** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Ağustos 2024
Satıcı: Teknoloji Gelsin
Yorum: ürün çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: L** U**
Tarih: 21 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Yorum: ses kalitesi gayet güzel çok beğendim ve hızlı geldi
İsim: A** Ç**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: on numara fiyat performans ve paketleme süper tavsiye ederim
İsim: R** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: gayet beğendim güzel paketlenmiş kulak kısmında biraz gevşek geldi banaama satıcıya teşekkür ederim f/p ürünüdür diyebilirim
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: cok güzel ..
İsim: T** Ş**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: fiyatına göre çok iyi
İsim: R** G**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: güzel gayet iyi
İsim: M** B**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Bence ortalamanın altında bir kaliteye sahip kafaya tam oturuyor derkenherhalde bayanları hesaba katmıyorlar oldukça büyük.. ses kalitesi deidare eder
İsim: N** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: 7.1 varmı kesin
Cevap: Ever kesin var
Soru: sağlamlık önemli gerisi gelir inşallah düşünecem
Cevap: Merhaba efendim şüpheniz olmasın
Soru: ipad e uyumlumu
Cevap: Merhaba efendim ürünümüz bluetooth özelliği olan tüm cihazlara uyumludur.
Soru: telefona uyumlumu
Cevap: bilgisayara uyumludur...
Soru: aynısı gibi gelir değil mi hediye alacağım?
Cevap: tabi görseldeki,ürün gelir
Soru: Telefona uyumlu değilmiş
Cevap: hayır değildir..
Soru: bluetoot bağlantısı var mı?
Cevap: merhbaa yoktur kabloludur
Soru: iyi bayramlar kulaklık kulağa tam oturuyormu rahatsızlık veririmi ?
Cevap: rahatsız etmez tam oturur
Soru: xbox series s uyumlu müdür?
Cevap: Kablolu kulaklıktır girişi usb şeklindedir xbox olur
Soru: Mikrofonda karşıya herhangi bir cızırtı rahatsız edici ses verirmi yoksa full bi şekilde kaliteli olarak iletirmi.
Cevap: wses kalitesi iyidir
Soru: usb a type c dönüstürücü alsak mobilde çalışırmı ?
Cevap: denenemeniz gerekir bilgimzi yok
Soru: ve mümkünse etiketi oynanmamış sıfır ürün yollarsanız sevinirim
Cevap: ürünlerimiz sıfırdır..
Soru: merhaba kulakligi genisletebiliyormuyuz acaba?
Cevap: evet yukarı aşağı ayarlaybilrsiniz
Soru: uzunluğu ne kadar
Cevap: standart uzzunluktadır
Soru: hocam kasada bir mikrofon girişi var bir kulaklık girisi var 2 sinide doldururmu bu
Cevap: evet bilgisayar uyumludur...
Soru: Mikrofonu var değil mi?
Cevap: evet var ..
Soru: beyazı var mı
Cevap: Tek renktir efendim
Soru: Zeiron Sirius X32 15 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti uyumlu mu,?
Cevap: Evet uyumludur
Soru: Merhaba benim kasam da hem mikrofon girişi hem de kulaklık girişi olarak takmam gerekiyor kulaklığın iki kablosu mu var tek mi ayrıştırıcı kullanmak istemiyorum
Cevap: Merhaba efendim ürün açıklamalarıyla görselde mevcut
Soru: merhaba çağrı merkezi calisma si icin uygun mudur dış sesleri engeller mi bide leptop ile uyumlu mudur?
Cevap: evet efendim
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Resimleri
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Anlık Fiyatı 689.0 Tl'den Satılmaktadır.
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Detayları
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürününün Satıcısı, LENOVO G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum ürününü 689.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum En Son Yapılan Yorumlar
689.0 Tl ye satışta olan G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: çok rahat çok begendim
İsim: E** B**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Ağustos 2024
Yorum: ürün çok iyi tereddüt etmeden alabilirsiniz
İsim: L** U**
Tarih: 21 Eylül 2024
Yorum: ses kalitesi gayet güzel çok beğendim ve hızlı geldi
İsim: A** Ç**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: on numara fiyat performans ve paketleme süper tavsiye ederim
İsim: R** K**
Tarih: 17 Eylül 2024
Yorum: gayet beğendim güzel paketlenmiş kulak kısmında biraz gevşek geldi banaama satıcıya teşekkür ederim f/p ürünüdür diyebilirim
İsim: **** ****
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: cok güzel ..
İsim: T** Ş**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: fiyatına göre çok iyi
İsim: R** G**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: güzel gayet iyi
İsim: M** B**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: Bence ortalamanın altında bir kaliteye sahip kafaya tam oturuyor derkenherhalde bayanları hesaba katmıyorlar oldukça büyük.. ses kalitesi deidare eder
İsim: N** K**
Tarih: 19 Ağustos 2024
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: 7.1 varmı kesin
Cevap: Ever kesin var
Soru: sağlamlık önemli gerisi gelir inşallah düşünecem
Cevap: Merhaba efendim şüpheniz olmasın
Soru: ipad e uyumlumu
Cevap: Merhaba efendim ürünümüz bluetooth özelliği olan tüm cihazlara uyumludur.
Soru: telefona uyumlumu
Cevap: bilgisayara uyumludur...
Soru: aynısı gibi gelir değil mi hediye alacağım?
Cevap: tabi görseldeki,ürün gelir
Soru: Telefona uyumlu değilmiş
Cevap: hayır değildir..
Soru: bluetoot bağlantısı var mı?
Cevap: merhbaa yoktur kabloludur
Soru: iyi bayramlar kulaklık kulağa tam oturuyormu rahatsızlık veririmi ?
Cevap: rahatsız etmez tam oturur
Soru: xbox series s uyumlu müdür?
Cevap: Kablolu kulaklıktır girişi usb şeklindedir xbox olur
Soru: Mikrofonda karşıya herhangi bir cızırtı rahatsız edici ses verirmi yoksa full bi şekilde kaliteli olarak iletirmi.
Cevap: wses kalitesi iyidir
Soru: usb a type c dönüstürücü alsak mobilde çalışırmı ?
Cevap: denenemeniz gerekir bilgimzi yok
Soru: ve mümkünse etiketi oynanmamış sıfır ürün yollarsanız sevinirim
Cevap: ürünlerimiz sıfırdır..
Soru: merhaba kulakligi genisletebiliyormuyuz acaba?
Cevap: evet yukarı aşağı ayarlaybilrsiniz
Soru: uzunluğu ne kadar
Cevap: standart uzzunluktadır
Soru: hocam kasada bir mikrofon girişi var bir kulaklık girisi var 2 sinide doldururmu bu
Cevap: evet bilgisayar uyumludur...
Soru: Mikrofonu var değil mi?
Cevap: evet var ..
Soru: beyazı var mı
Cevap: Tek renktir efendim
Soru: Zeiron Sirius X32 15 3470 16GB 512GB SSD GTX1050Ti uyumlu mu,?
Cevap: Evet uyumludur
Soru: Merhaba benim kasam da hem mikrofon girişi hem de kulaklık girişi olarak takmam gerekiyor kulaklığın iki kablosu mu var tek mi ayrıştırıcı kullanmak istemiyorum
Cevap: Merhaba efendim ürün açıklamalarıyla görselde mevcut
Soru: merhaba çağrı merkezi calisma si icin uygun mudur dış sesleri engeller mi bide leptop ile uyumlu mudur?
Cevap: evet efendim
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Ürün Resimleri
G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum En Uygun Satış Linki
LENOVO G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO G80b Oyuncu Kulaklığı 7.1 Surround Rgb Gürültü Engelleme Mikrofonlu Kulaklık Gaming Pc Psx Xbox Uyum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.