Fn32100 32- Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 En Düşük Fiyat Nerede-

Tugce

Bilgili
Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Anlık Fiyatı 5699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Açıklama Ve Özellikler

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Ürününün Satıcısı, FENOTİ Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 ürününü 5699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Kullanıcı Geri Dönüşleri
5699.0 Tl ye satışta olan Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: paketlemesi cok guzel ozenli
İsim: M** T**
Tarih: 23 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BOLTOPTAN

Yorum: 10 numara tsk ediyorum tv icin
İsim: kilic k.
Tarih: 21 Haziran 2023
Satıcı: CİN CİN ELEKTRONİK

Yorum: Ürün güzel paketleme özenli
İsim: S** A**
Tarih: 17 Aralık 2022
Satıcı: CİN CİN ELEKTRONİK

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Akıllarda Kalan Sorular

Soru: kurulumu kendimiz yaptığımızda garanti kapsamında sıkıntı oluyor mu
Cevap: Merhaba, Teknik Bilgi, Yazılım, Kurulum ve basit arıza gidermeleri gibi diğer birçok bilgi-teknik detay için lütfen internette makale ve videoları inceleyiniz. Mutlu alışverişler, Sağlık dolu günler dileriz.

Soru: hangi markanın yan sanayisi????
Cevap: Merhaba efendim fenoti kendi markası onvo servisiyle calismaktadır.

Soru: Merhaba duvara monte oluyormu
Cevap: Merhaba efendim. İçinde duvar aparatı bulunmamaktadır. Ancak ayrıca aldığınız zaman monte edilmektedir.

Soru: Efendım duvara monte setide içindemi televizyonun
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz duvar sabitleme seti bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Duvara aparatı yokmu acaba
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz maalesef duvar aparatı bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: hangi markanın yan sanayisi b
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz yan sanayi değildir. Sunny alt markasıdır. Teknik servis hizmeti mehmet atmaca teknik servislerince sağlanmaktadır

Soru: Ekranı kırıldı acaba hangi servis bakıyor bilginiz var mı ordu ünyedeyim
Cevap: Merhabalar değerli müşterimiz internet üzerinden fenoti yetkili servis yazmanız durumunda çıkan iletim numaraları üzerinden bilgi alabilirsiniz.

Soru: Merhabalar PlayStation oynamak için kullanacağım ama hz hızı 200 olarakmı 60 olarakmı algılanacak
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz ürün 200hz özelliklidir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: iyi günler Android mi
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz üründe akıllı tv özelliği bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Ürün kurulumu için servis gerekir mi doğrudan biz kurabilir miyiz ?
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz servis kurulumu gerektirmemektedir. Kurulumunu siz sağlayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhabalar bunun fiyatı 2099 TL mi taksit oldunda ne kadar tutar fiyatı
Cevap: Merhaba, Ödeme, taksit ve ücret iadesi gibi tüm konularda Trendyol Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler

Soru: ürünü monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama oyunlardaki milisaniyesi nedir acaba bilginiz varmidir
Cevap: Merhaba 200Hz dir

Soru: Enerji sınıfı nedir?
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz Enerji Sınıfı F Enerji Tüketimi 32 kWh daha detaylı bilgi için firmanın web sitesine ve firmanın teknik destek kısmından ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merabalar... İşletim sistemi Android yazıyor ama internet, bağlantı(smart, Wi-Fi, Netflix, bulutued, youtube varmı yani
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz ürünün android tv özelliği bulunmamaktadır. Ürün açıklaması trendyol tarafından düzenlenmektedir. ilgili özelliğin yayından kaldırılması adına talebimizi ilettik. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: vayfi varmı
Cevap: Merhabalar, değerli müşterimiz wifi özelliği bulunmamaktadır. Sağlıklı günler dileriz.

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Fn32100 32" Hd Ready Uydu Alıcılı Tv FN32100 En Uygun Satış Linki