& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Alanlar Memnun Mu-

Elmas

Bilgili
& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Ürün Alınmaya Değer Mi?
& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Güncel Fiyatı 30594.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Detaylı Bilgi

Siemens & Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( HB514FBH0T - D065 - RS038 )_x000D_
_x000D_
_x000D_

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Ürününün Satıcısı, Siemens & Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) ürününü 30594.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Kullanıcı Yorumları
30594.0 Tl ye satışta olan & Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: fırın dokunmatik değil ama Siemens kalitesi kendini gösteriyo.ocak vedavlumbaz gayet şık.cam kalınlığı pahalı markalardan daha kalın ve tok duruyo
İsim: z** c**
Tarih: 12 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: Ürünler harika servis hizmeti de aynı şekilde çok güzeldi teşekkürler
İsim: Ş** T**
Tarih: 19 Temmuz 2023

Yorum: saticı firma gayet ilgiliydi hizli bir şekilde kargo elime ulaştı.cihazların servis desteği konularını vs. ben sormadan ürün elimeulaşmadan onlar beni aradı . bu aşamaya kadar gayet memnun kaldimınsallah cihazları da kullanırken memnun kalirim
İsim: fatma y.
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: ürünler çok güzel. servislerde çok ilgiliydi. ferre servisi çokprofesyonel. sipariş verdiğim in ertesi günü hemen arayıp ürünle ilgilibilgilendirme yaptılar. sadece davlumbaz biraz gürültülü geldi bana
İsim: Hayat Ç.
Tarih: 14 Şubat 2023

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Merak Edilenler

Soru: Merhaba Ocak ölçüsü nedir acaba
Cevap: Merhaba,dış ölçüleri 75 cm genişlik,51 cm derinliktir.Tezgah kesim ölçüsü , 56 cm genişlik,49 cm derinlik olmalıdırTezgah kesim ölçüsü 60 lık 4 gözlü ocaklar ile aynıdır..İyi Günler.

Soru: Merhaba , kurulum 5 ay sonra olabilir ni simdi alsak ?
Cevap: Merhaba,istediğiniz zaman ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz, ürün garantisi ücretsiz kurulumdan sonra başlar.

Soru: 4 gözlü ankastre ocak yuvasina uyar mi. mermeri kestirmek gerekirmi ankastre firin ebatlari standartmidir.
Cevap: Merhaba, fırın standart, tezgahın kesik yerlerin sağ ve sol yanında 10 cm boşluk varsa bu ocak tezgahınıza uyar , ayrıca kesik yeri büyütmeye gerek yoktur.

Soru: ocak fırın ve davlumbaz hepsinin ölçüsünü alabilirmiyim
Cevap: Merhaba,fırın dış ölçüleri 59,5 cm yükseklik , 59,4 cm genişlik , 56,7 cm derinlik , dolap kesim yeri genişliği 56 cm olmalı, ocak dış ölçüleri 75 cm genişlik,51 cm derinliktir.Tezgah kesim ölçüsü , 56 cm genişlik,49 cm derinlik olmalıdır.Davlumbaz genişliği 60 cm dir.

Soru: ferre neden yaziyo. aldıktan sonra simensmu arkasında duruyor ferremi garanti için neden hepsi simens değil birde fırın tepsisi kaç tane ebatları nedir şimdiden teşekkürler
Cevap: Merhaba, siemens (fırın) ve Ferre (ocak-davlumbaz dan) 2 ayrı markadan oluşan bu kombin sette kurulum istediğiniz zaman ücretsiz kurulumlar için iki ayrı servisi biz yönlendiriyoruz.Ürünler kendi markalarının garantisi altındadır.Fırında 2 tepsi bulunuyor.

Soru: ferre yaziyo simes degilmi diğer 2 parça
Cevap: Merhaba, siemens (fırın) ve Ferre (ocak-davlumbaz dan) 2 ayrı markadan oluşan bu kombin sette kurulum istediğiniz zaman ücretsiz kurulumlar için iki ayrı servisi biz yönlendiriyoruz

Soru: siyah modeli mevcut mudur?
Cevap: Merhaba , şuan yok maalesef.

Soru: davlumbazi takıp cikartilabiliyor mu
Cevap: Merhaba,soruyu anlıyamadık efendim,nasıl takılıp çıkarılıyormu ?

Soru: Fırını fanı varmı?
Cevap: Merhaba,evet turbo fan ve zaman ayarı var efendim.

Soru: bu Aygaz eski 4lü ankastre aygazın yerine olurmu
Cevap: Merhaba, ocağın sağ ve sol yanında şuan 8 cm boşluk varsa bu ocak tezgahınıza olur efendim.

Soru: Merhaba Ankastre setinin kurulumunu yaptırmak istiyorum
Cevap: Merhaba, 10.00 - 17.00 saatleri arasında müşteri hizmetlerimizi arıyabilirsiniz efendim.

Soru: fırın içi temizleme özelligi var mı
Cevap: Merhaba, kendini temizleme özelliği yok.

Soru: fırının kendı kendını temızleme özelliği varmı
Cevap: Merhaba,yok efendim

Soru: Ocağın üzerindeki tencere konulan yerler dökümmü normalmi
Cevap: Merhaba, emaye efendim

Soru: Biz sadece bunun aynısının Ocak ve davlumbazını alamaz mıyız?
Cevap: Merhaba,maalesef satışlarımız 3 lü set olarak yapılıyor efendim.

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) Ürünün Fotoğrafları

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

& Ferre Large Grion Ankastre Set 133 ( Hb514fbh0t - D065 - Rs038 ) En Uygun Satış Linki