Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim

Halide

Bilgili
Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP En Düşük Fiyat Nerede?
Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Şu Anki Satış Fiyatı 29099.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Hakkında yaklaşık 356 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Ürün Detayları

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B Intel Core i5-12450H 32GB RAM 1TB NVME SSD GEN4 4GB RTX3050 Freedos >_x000D_

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Ürününün Satıcısı, CASPER Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP ürününü 29099.0 Tl'den Satılmaktadır.

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Yorum Ve Değerlendirmeler
29099.0 Tl ye satışta olan Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
356 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: oğlum çok beğendi oyunları akıcı oynuyor hızlı teslimat başarılı satıcıiki günde elimize ulaştı teşekkür ederim
İsim: A** B**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EXCALIBUR

Yorum: Baya baya iyi hiç düşünmeden alabilirsiniz kesinlikle ama kesinlikletavsiye ediyorum arkadaşlar .
İsim: M** Ö**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Eşim için aldık kendisi çok beğendi biraz tereddüt etmiştik ama hepsi gitti
İsim: A** Ç**
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: oğlum için aldık kargo 1 günde geldi inanılmaz gayet güzel ve kalite
İsim: N** U**
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: İndirimli olarak aldim çok güzel ve kullanışlı
İsim: **** ****
Tarih: 04 Temmuz 2023

Yorum: Urun çok güzel bir şekilde paketlenmiş herkese tavsiye ederim sorunsuzbir şekilde çalışıyor
İsim: Mehmet K.
Tarih: 22 Mayıs 2023

Yorum: esimin isi icin aldim gayet şık ve guzel kaliteli materyallerkullanilmis pakeylemeside gayet saglam tskler
İsim: E** Ş**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: İndirimdeyken aldım kargo hemen gelmedi paketlenmesi iyiydi yaklaşık 10gündür kullanıyorum çok güzel bir bilgisayar fiyat performans ürünü
İsim: M** E** t**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: çok güzel paketlenmişti güvenle alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 17 Mart 2023

Yorum: ÜRÜNÜ ALDIM ÇOK MEMNUNUM AMA ALDIĞIM GÜNDEN BERİ BEN KENDİMİ ZARARAGİRMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM. NORMALDE PİYASAYA GÖRE SUAN 3 E KATLAMASIGEREKİYORDU FİYATI AMA HERGUN İNDİRİME GİRİYOR. BEN 20BİNE ALDIM KESKEYANINDA ÇANTA VS VERSEYDINIZ BARİİ
İsim: Muhammed Y.
Tarih: 11 Mart 2023

Yorum: Cihazın özelliklerine göre çok makul bir fiyattan (18.799 ₺) aldığımiçin çok mutluyum. Cihaz sipariş verdikten sonra 48 saat içindeelimdeydi, kargo ile ilgili hiçbir sıkıntı yoktu. Cihazla ilgili dehiçbir sıkıntı yok. Windows 11 pro kolayca kurduktan sonra, cihazlagönderilen USB bellekteki tüm sürücüleri kolayca yükledim. Controlcenterden ofis moduDevamını Oku
İsim: A** T** Ç**
Tarih: 02 Mart 2023

Yorum: Hızlı kargo ve özenli paketleme ile geldi ürüne gelicek olursam eğerindirimde aldım ve rakiplerine kıyasla çok daha iyi ve yerinde bir kararvermişim teşekkürler Excalibur
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Gayet güzel ve güvenli paketleme hiç bir sorun yok teşekkür ederiz ürünükutusundan yeni çıkardım
İsim: Ö** F** S**
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Karıma aldım gayet memnun kaldım ürün sağlam bir şekilde elimize ulaştı
İsim: İrfan K.
Tarih: 31 Ocak 2023

Yorum: Ürün elime yeni ulasti cok saglam bi bilgisayar inşallah memmun kalirim
İsim: h** i**
Tarih: 17 Aralık 2022

Yorum: ürün oldukça iyi teşekkür ederim
İsim: H** A**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Beğendim ama kurulumlar çok uğraştırdı o yüzden biraz hevesim kursağımda kaldı.
İsim: Y** R**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: Mükemmel bir laptop dizaynı performansı kalitesi 10/10
İsim: E** L**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: güvenilir şekilde paketlemişler
Tarih: 20 Ağustos 2024

Yorum: Çok hızlı ve sağlam bir şekilde teslim edildi
İsim: G** Ç**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: orta bir pc
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: gönül rahatlığı ile alabilirsiniz teşekkür ederim
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: ürün elime sağlam geçti lakin kurmak için bilgisayarciya götürmek lazımanlayan varsa ayrı ama bunada ekstra 500 TL verdim.diger yönden herşeyşu an iyi
İsim: s** k**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: paketleme başarılıydı. bilgim olmadığı için işletim sistemini kurmaktazorlandım. şuan performans olarak memnunum. peşin fiyatına 6 taksitfırsatı çok iyi oldu
İsim: H** k**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: hızlı teslimat, özenli kargo şuan sorunsuz calışıyot teşekkürler
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: bilgisayar fredom şeklinde geliyor kurulum basit YouTube da videolarıvar şimdilik memnun kaldım Windows için key almanız gerekiyortrendyolda satılıyor sıkıntı yaşamadım key konusunda da .
İsim: H** b** K**
Tarih: 10 Temmuz 2024

Yorum: Bir sorun yaşamadık erkek arkadaşım o kadar oyun indirmesine rağmençökmediyse daha çökeceğini düşünmüyorum 😂
İsim: A** O**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: güzel kaliteli
İsim: R** E**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: kardeşim bayıldı
İsim: Y** U**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Yorum: teşekkürler güzel
İsim: C** A**
Tarih: 31 Mayıs 2024

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: kaç Watt acaba
Cevap: Merhabalar. G770 dizaynında RTX 3050 ekran kartının çalışma aralığı 35-75W olarak belirlenmiştir. Bu değer sabit değildir ve kullanım senaryolarına göre farklılık gösterebilir. Casper

Soru: ekran kartının wat değeri nedir
Cevap: Merhabalar. G770 dizaynında RTX 3050 ekran kartının çalışma aralığı 35-75W olarak belirlenmiştir. Bu değer sabit değildir ve kullanım senaryolarına göre farklılık gösterebilir. Casper

Soru: i7 si ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar. Güncel stoklarımızda olan tüm modellerimizi Trendyol mağazamız üzerinden takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz. Casper

Soru: Valorantta 200 fps alirmi
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde Valorant oyununu +100 +150 FPS değer aralığında oynayabilirsiniz. Belirtilen FPS değerleri oyunda kullanılan grafik ayarlarına ve bilgisayarın kullanım performansına göre değişkenlik gösterebilir. Casper

Soru: gt5 pubg açarmı
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde kullanılan işlemci ve ekran kartı performans serisi olup yüksek performans gerektiren oyun, çizim, edit, mimarlık ve yazılım için gerekli işlemlerde kullanabileceğiniz bir üründür. Ek olarak modelimizde GTA5 ve PUBG oyunlarını sorunsuz oynayabilirsiniz.Casper

Soru: merhabalar magzaniz hangi şehirde
Cevap: Merhabalar, sizlere sadece Trendyol online mağazamız ürün teknik özellikleri ve kargo süreçleri hakkında destek olabilmekteyiz. Casper

Soru: Ekran kartı hangi markadır?
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimizde NVIDIA RTX3050 modelli ekran kartı kulanılmaktadır. Casper

Soru: Merhaba , hangi Ssd ?
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 1 TB NVME SSD bulunmaktadır.

Soru: neden bu kadar az değerlendirmişler.
Cevap: Merhabalar. Sizlerle resmi Casper olarak iletişime geçmekteyiz. Ürünlerimizi İstanbul Ümraniye Genel Merkezimizde üretip, korunaklı bir biçimde özenle kargolayarak siz değerli müşterilerimize ulaştırmaktayız. Ürünü teslim alırken kutuda herhangi bir hasar olması durumunda hasar tespit tutanağı tutulmasını önemle rica ederiz. İlginize teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Casper

Soru: cd takamıyoruz değilmi
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde optik sürücü bulunmamaktadır. Casper

Soru: Ömür boyu servis garantisi gibi bir fırsatınız var mı sizin de
Cevap: Merhabalar. Trendyol Excalibur ve Casper mağazalarımızda bulunan tüm modellerimiz iki yıl boyunca resmi Casper garantilidir. İyi günler dileriz.

Soru: Ürün içinde neler geliyor
Cevap: Merhabalar. İncelemekte olduğunuz modelimizin kutu içeriğinde güncel driver kurulumlarını yapabileceğiniz USB bellek bulunmaktadır. Casper

Soru: Ben sepete 18.999 dan ekledim 19.700 e kartımdan çekildi aldıktan hemen sonra fiyat 18.999 a düştü bu nasıl oluyor nasıl ticaret ahlakı lütfen açıklama bekliyorum
Cevap: Merhabalar. Fiyatlarımız anlık olarak kampanyalarımıza bağlı olmak üzere değişkenlik gösterebilmektedir. Ayrıca Trendyol'un uygulamış olduğu sepet indirimleri de tarih ve model bazlı değişebilmektedir. Casper

Soru: 32 gb Ram var dimi üstünde
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 32 GB RAM bulunmaktadır.

Soru: merhabalar taksit varmi
Cevap: Merhabalar. Ödeme yöntemi ve seçenekleri Trendyol'a aittir. Konu hakkında Trendyol Müşteri Hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Casper

Soru: anakart nedir?
Cevap: Merhabalar, modellerimizde Casper marka anakart kullanılmaktadır. Casper

Soru: Bilgisayar parçalarının orijinal olduğunun garantisini verebiliyor musunuz? Ayrıca ürün yanında herhangi bir hediyeniz var mıdır?
Cevap: Merhabalar. Sizlerle resmi satıcı Casper olarak iletişime geçmekteyiz. Mağazamız da bulunan tüm modellerimiz siparişleriniz üzerine sıfır olarak üretilerek tarafınıza özenle ve korunaklı şekilde kargolanmaktadır. Ek olarak modelimizin kutu içeriğinde güncel driverların bulunduğu USB bellek mevcuttur.Casper

Soru: ekran kartı kaç gb
Cevap: Merhabalar. Modelimizde 4 GB RTX 3050 ekran kartı bulunmaktadır.

Soru: yüksek kaliteli oyunları oynarken ısınma sorunu oluyor mu ? ve fan sistemi var mı? varsa kuvvetli mi?
Cevap: Merhabalar. İncemekte olduğunuz modelimizde soğutma sistemi olarak çift turbo fan kullanılmaktadır. Kullanım koşullarınıza göre ürün fanları otomatik olarak turbo özelliğine geçerek ürünün hızlıca soğumasını sağlamaktadır. Sorunsuzca kullanım sağlayabilirsiniz. Casper

Soru: Ssd okuma yazma hızları nedir?
Cevap: Merhabalar, incelemekte olduğunuz modelimizde 1TB M.2 SSD PCle 3.0 (Okuma: 2100MB/s - Yazma: 1700MB/s) mevcuttur. İletilen donanım bilgileri sipariş tarihiniz ve stok durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Casper

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Excalibur G770.1245-DFJ0X-B i5-12450H 32GB RAM 1TB NVMe SSD GEN4 4GB RTX3050 DOS GAMING LAPTOP En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular