EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Satın Alır Mısınız-

Muge

Bilgili
EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Şu Anki Fiyatı 31999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Detaylı Açıklama

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Electrolux EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi ürününü 31999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Kullananlar
31999.0 Tl ye satışta olan EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
12 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Çamaşır makinesini uzun araştırmalar sonucunda almaya karar verdik iyiki almışız çok iyi gerçekten
İsim: S** Y**
Tarih: 30 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal

Yorum: mükemmel bi makina hiç sorun yaşamadık .işlevleri çok güzel dahapahalısına gerek yok.Çok araştırdım ve bunu aldım.Hızlı kargo için teşekkürler.
İsim: E** E**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: PAŞACAN İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

Yorum: Kurulum öncesi Electrolux müşteri hizmetleri çok güzel ilgilendiler.Ürünüde kullanmaya bugün başladım. Önceden aynı marka çamaşır kurutmamakinası almıştım. Hizmet ve ürün kalitesinden son derece memnunumherkese tavsiye ederim.
İsim: N** S**
Tarih: 20 Eylül 2022
Satıcı: DilekBeyazEşya

Yorum: fiyat performans mükemmel bir ürün
İsim: B** H** K**
Tarih: 26 Aralık 2023
Satıcı: MarkaReyon

Yorum: esim memnun. sadece kurutma esnasında çok ses yapıyor.
İsim: E** A**
Tarih: 19 Aralık 2022
Satıcı: Veastore

Yorum: Uzun araştırmalar sonrasında aldık. Malzeme ve işçilik kalitesi olarak 1marka Miele dışında rakibi yok. Harika özellikleri var. Kapak büyüklüğü,özel deterjan çekmecesiyle, enerji sınıfıyla bütçenize uyuyorsa başkabir şey tercih etmeyin.
İsim: Şamil Ç.
Tarih: 03 Ekim 2022
Satıcı: Deneysel Ev Aletleri - Beşiktaş

Yorum: 10 kg 1600 devir 20 dk kısa programı 60 dk normal programı ve oldukçaşık bir makina aradığım özelliklerin hepsi var tavsiye ederim
İsim: s** b**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: Kısa sürede teslim
İsim: Esra A.
Tarih: 14 Eylül 2022
Satıcı: Veastore

Yorum: Ürün çok fonksiyonel. 1600 devir 10 kg kapasite. Ağırlık sensörüsayesinde fazla çamaşır atmanız imkansız. 10 kg. altında ise dahaekleyebilirsin diye işaret çıkıyor. My Elektrolux uygulamasını indirip,Wi-Fi ayarlarını yapınca uygulama üzerinden yeni programlar geliyor.Programları ihtiyacınıza göre değiştirebiliyorsunuz. Yıkama ve sıkmaperformansı çDevamını Oku
İsim: G** D** D**
Tarih: 11 Eylül 2022

Yorum: yüksek devirde sıkma yaptığı zaman çok gürültü yapıyor.
İsim: E** İ**
Tarih: 02 Mart 2023
Satıcı: PAŞACAN İÇ VE DIŞ TİC. A.Ş.

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Ürüne İlişkin Sorular

Soru: urunun on paneli komple siyah midir bunda deterjan bolumu beyaz
Cevap: Evet efendim ön panel komple siyah renktedir

Soru: Merhaba stokta görünen elektrolux ew8f161pstc kapalı kutumu teşhir ürbmi
Cevap: Merhaba ürünlerimiz tamamen kapalı kutudur efendim

Soru: makinenin ağırlığı kaç kg acaba
Cevap: 30 kg efendim

Soru: Merhaba hangi kargo firması ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: horoz lojistik veya Borusan lojistik efendim

Soru: İyi günler ürünün deterjan çekmecesi resmi sitedekinden farklı gözüküyor sizdeki ürünün deterjan çekmecesi burda resimde gözükenmi yoksa ürünün kendi resmi sitesinde gözüken midir?
Cevap: Resmi sitesindeki ürün

Soru: Gönderilecek ürünün imal yılı nedir? Deterjan kapağı electrolux sitesindeki gibi mi görseldeki gibi mi?
Cevap: Lütfen resmi siteden bilgi alınız

Soru: teşekkürler cevabınız için. ürün kapalı kutu değil mi? teşhir vs ise almak istemiyorum.
Cevap: KAPALI KUTU VE ELECTROLUX TURKIYE GARANTİLİ EFENDİM

Soru: Merhaba üründe kurutma özelliği mevcut mudur acaba
Cevap: yok efendim sadece yikama

Soru: Merhaba üründe kurutma özelliği mevcut mudur acaba
Cevap: sadece çamaşır makinesidir.

Soru: Görsel hatalı mı
Cevap: Merhaba, Ürün görseldeki gibidir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: A sınıfıyla A +++ arasında çok fark var mı acaba enerji olarak
Cevap: Fark çok yoktur

Soru: urun sadece yıkama mi? kurutma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Üründe kurutma özelliği bulunmamaktadır

Soru: Merhaba ürün teşhir ürün veya Tamir görmüş olanından gönderilme ihtimali var mı? hangi Lojistik ile gönderim yapılacak?
Cevap: Sıfır ürün Horoz lojistikle gönderim yapılıuor

Soru: merhabalar. bu ürün Electrolux sayfasındaki irin ile farklı görünüyor. kodu aynı ama görsel farklı. hangi ürün gelecek. gorseldeki ürün mü gelecek. bir de garanti 3 yıl mi 2 yıl mi.
Cevap: MERHABALAR GELECEK ÜRÜN EW8F161PSTC GELECEKTİR.

Soru: merhaba bu ürün modelinin resmi sayfada görünen resimlerden farklılık gösteriyor değilmi örneğin üst panel komple siyah deterjanlı kısmına kadar gidiyor olmalı değilmi
Cevap: Merhabalar. Doğrudur; üst panel komple siyahtır. Saygılarımızla.

Soru: 10 kg yıkama kapasitesi sadece belirli bir kaç programlarda mı geçerli?
Cevap: Merhaba 10 kg ürünün maksimum yıkama kapasitesidir. Programlarına göre ayrı bir kilogram sınırlaması yoktur.

Soru: Merhaba, cihazın üretim yeri neresidir?
Cevap: Merhaba, italya

Soru: Bu sadece bir kurutucu mu yoksa çamaşır ve kurutma makinesi mi?
Cevap: Çamaşır makinesi efendim

Soru: Electrolux sitesinde deterjan bölmesi de renk olarak siyah. Ama sizin buradaki fotoda deterjan bölümü kapağı beyaz. Farklı bir ürün mü bu?
Cevap: Merhaba, likit kapağı siyah

Soru: merhabalar. bu ürün Electrolux sayfasındaki ürün ile aynı mi. kodu aynı ama görseli farklı görünüyor. bu eski seri mi. bunu aldığımda sizin sayfanizdaki ürün mü gelecek. bir de 2 yıl mi 3 yıl mi garanti.
Cevap: Ürün görseldeki gibi gelecektir

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi Resim Galerisi

EW8F161PSTC UltraCare UniversalDose 10 kg 1600 devir Wi-Fi A Enerji Buharlı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki