Aynur
Bilgili
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK En Düşük Fiyat Nerede?
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Şu Anki Fiyat Aralığı 3989.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Kullanıcı Yorumları Nasıl?
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürün Hakkında Bilgi
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK ürününü 3989.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Kullanıcı Geri Dönüşleri
3989.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: beş yıldız
İsim: h** b**
Tarih: 29 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Muve Çarşı
Yorum: uzun araştırma sonrasında aldığım gayet güzel bir ürün. çok memnunkaldım. paketleme özenli.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ocak 2022
Satıcı: eminstores
Yorum: 1 yıldir kullaniyoruz hersey yolunda gayet saglam bir urun. gorselolarakta gayet guzel. Alinir pisman etmez.
İsim: M** K**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: tavsiye üzerine almistim cok cok güzel
İsim: n** b**
Yorum: Çok güzel ve kaliteli
İsim: Ö** E**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Çok iyi bir ocak. Yeni evimize taşınırken almıştık. 1 yıldır sorunsuzkullanıyoruz. Malzemesi çok kaliteli. Büyük gözü de çok hızlı pişiriyor.
İsim: A** B**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün ben kullanıyorum pahalı markalarla aynı işi görüyordiğer ürünlere fazla para ödemeye gerek yok bence
İsim: M** Z**
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: çok şık ve kullanişli
İsim: sskir k.
Tarih: 23 Eylül 2022
Yorum: Kullanmaya başlayınca ürünün performansını paylaşacağım demiştim. Eşdeğer özelliklerde olan ocaklara boş yere bidolu para ödemeyin harikabir ürün fiyatına göre üstün performans gösteren hızlı ve alevli yanangörünüşü çok şık bir ürün herkese tavsiye ederim.. 1 haftadırkullanıyorum tek sorunum döküm olan ızgaralar bazı yerlerinden paslanmayapıyor gibDevamını Oku
İsim: Z** e**
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: Hem görsel olarak hem de kullanımı açısından çok memnunuz, tavsiye ederim.
İsim: Y** E**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Ürünü uzun araştırmalar sonucu aldım.Şık duruyor ve ızgaralar dökümolması gayet iyi. cam ocak patlamasıyla uğraşmak istemedim ınox tercihettim bu yüzden. Wok kısmı öyle büyük bir detay değil bilginize.Genelanlamda ben çok memnun kaldım.düğmelerde güzel basit durmuyor. siyahrenk.Servis özellikle çok memnun kaldım verdikleri gün ve saatte geldiler.
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: çok çok güzel.emincelik teşekkür ediyorum, başaralı bir ürün.paketlemeiyi. ertesi gün kurulum için geldiler.
Tarih: 08 Ocak 2022
Yorum: Trendyola teşekkür ederim ilgisinden dolayı kurulum için muhatapbulamamıştım trendyol çözdü satıcı firmadan ricam daha ilgili olmalısattıkları ğrünlerle ilgili kuruldu Annem çok memnun şimdilik ilerdesıkıntı yaşarmıyoz zaman göstercek
İsim: y** ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Aralık 2021
Yorum: herşey için çok teşekkür istenilen neyse o geldi paketleme çok iyi amakargodayken suya maruz kaldığı için karton ıslanmıştı o da sorun değilzaten daha kurmadım ama cam ankestra lardan çok daha başarılı vesağlıklı olduğunu söyleye bilirim
İsim: A** a**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: bugün kurdurduk servis ine . tek kelimeyle harika çok başarılı ,teşekkürler emincelik teşekkürler Trendyol

İsim: C** A**
Tarih: 09 Ekim 2021
Yorum: Aldığımın ertesi günü kargoya verildi ve sorunsuz teslim aldım servisgeldi taktı ve sonuç muhteşem çok estetik bir ocak.Muadillerine göre çokuygunfiyat,umarım kullandıkça da memnuniyetim devam eder
İsim: H** A**
Tarih: 30 Eylül 2021
Yorum: bundan yeni aldım bundan öncekide eminçelik ankrasseydi 15 senekullandim memmun oldugum için yine emincelik aldım inş bundanda memmum kalırım
İsim: Songül İ.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre kaliteli
İsim: N** E**
Beden: 19 Mayıs 2024
Yorum: bu ürünü aldım ancak evimde dogalgaz yok tup'e uyumlu mu?
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Ürün gayet iyi. Hele üst ızgaraları müthiş.
İsim: A** P**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Ürün tasarım olarak güzel kullanım açısından da iyi fakat çelikkısımlarda çıkmayan lekelenme ve bazı kısımlarda döküm ızgara kaynaklıpaslanma var
İsim: F** D**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: kaliteli döküm urun, görenler begeniyor markasını soruyor
İsim: o** ö**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: asla tavsiye etmiyorum paranızı çöpe atmayın
İsim: M** s** g**
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: emaye olan ürünleri çok daha kaliteli, vok var diye aldım ancak cam veyaemaye alsam daha uzun ömürlü olurmuş
İsim: Ö** F** G**
Tarih: 09 Haziran 2022
Yorum: üç aydır kullanıyoruz birsorun yok
İsim: H** N** b**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Yorum: urunun performansi cok kotu, o kadar yavas pisiriyor ki kizartmayapmaniz mumkun degil makarna bile 19 daikada haslaniyor, dokumde paslarolusmaya basladi inox kismi renk atti. urunun iadesini talep ediyorumaksi takdirde tuketici hakem heyetine basvuracagim.
İsim: S** V**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: ocağın üstünde siyah lekeler olusuyo ve kalkmıyor
İsim: Y** B**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Ürünü şekil olarak beğenerek aldık , kargo süresi fena değil 3-5 gündeteslim ettiler ancak kargolama ve kargo taşıyıcısı koli üzerindekiemniyet bantların dan tutarak taşımayı yaptığını görünce kutuortalarindan yirtilmalar olmuştu taşınacağımdan dolayı kutuyu açmadımiçinden bir parça kırık çıktı , servis geldi kurulumu yaptı serviselemanı gayet ilgiDevamını Oku
İsim: mehmet ö.
Tarih: 11 Haziran 2022
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: yardımcı olun
Cevap: Değerli müşterimiz sorunuz nedir
Soru: Aynı fiyata gg da satış açamıyormusunuz
Cevap: Merhaba, ty,hb ve çs satışlarımız mevcuttur
Soru: wok gözü varmı
Cevap: Merhaba, 1 adet küçük wok göz mevcut.
Soru: merhaba üründe kurulum yok deilmi kendimiz acabiliriz kutuyu
Cevap: Merhaba, servis bulunan bölgelerde kurulum öneriyoruz.
Soru: Merhaba Mersin Silifke’de servisiniz var mı
Cevap: Merhaba, Silifkede servisimiz mevcuttur.
Soru: merhaba uzunluk kaç cm
Cevap: DEĞERLİ MÜŞTERİMİA TEKNİK ÖZELLİKLERDE BELLİDİR ÖLÇÜLERİ
Soru: ürünün gaz girişi tam olarak hangi tarafında . sipariş verirken yeni Flex boru da almam gerekiyor uzunluğunu hesaplamaya çalışıyorum
Cevap: sağ arka tarafta yer almaktadır.
Soru: Bu tarz set ustu yokmu acaba
Cevap: Merhaba, ürün ankastredir.
Soru: LPG ile uyumlu olur mu
Cevap: merhaba servislerimiz ilk kurulumu ücretsiz yapıyor. bu esnada lpg dönüşümünü de ücretsiz olarak yapıyorlar.
Soru: tüpe, uygun mu acaba
Cevap: Değerli müşterimiz ürün doğalgazlidir yetkili servis tarafından ücretsiz LPG dönüşümü yapılır
Soru: iyi geceler benim şu an kullandığım ankastre ocak 58 50 cm uyarmı acaba
Cevap: Merhaba, * Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm; * Ürün Ölçüsü : (G*D) 590 x 515 mm dir.
Soru: Urun ozellikleri bolumun de Renk: Beyaz yaziyor.
Cevap: değerli müşterimiz ürün inox beyaz değildir
Soru: merhaba ocağı aldık ama şimdilik büyük tüple kullanılcak sonra doğalgaza dönüştürülcek uygun ocakmıdır
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz doğalgaz uyumludur. Servisimiz ücretsiz olarak LPG'ye dönüşüm yapacaktır.
Soru: Merhaba ben bugün urunu keisn alacam. Ama. Son. Stok diyor ne yapacaz
Cevap: Merhaba stoklarımızda mevcuttur.
Soru: merhabalar üründe havuz bek var mı birde döküm mü
Cevap: ürün havuzbekli ve döküm ızgara
Soru: bmerhaba beyazı varmi
Cevap: merhaba, sadece inoxu mevcut
Soru: Merhaba benim ankastre ocağım da sorun var eminçelik Ocak ama modeli nedir bilmiyorum hiç bir yerinde yazmıyor bu ocağı alsam uyarmış
Cevap: Ocağı be zaman aldınız garanti belgesi elinizdemi ocağın modeli üzerinde yazıyor zaten AH 3440
Soru: ürün gri görünüyor beyaz yaziyor. ben gri almak istiyorum.çakmak özelliği yokmu belirtilmemiş..
Cevap: Merhaba, ürün inox yani paslanmaz çeliktir. Düğmelerde çakmak mevcuttur.
Soru: gaz emniyeti var mi
Cevap: Merhaba, gaz emniyeti mevcuttur.
Soru: Merhaba bugün erken vakitte alsam gün içinde gönderim yapılır mı? Yarın pazar olduğu için pazartesiye kalacak diğer türlü
Cevap: Pazartesi gönderim yapılır.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürüne Ait Fotoğraflar
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Şu Anki Fiyat Aralığı 3989.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Kullanıcı Yorumları Nasıl?
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Hakkında yaklaşık 35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürün Hakkında Bilgi
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK ürününü 3989.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Kullanıcı Geri Dönüşleri
3989.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
35 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: beş yıldız
İsim: h** b**
Tarih: 29 Nisan 2023
Yorum: uzun araştırma sonrasında aldığım gayet güzel bir ürün. çok memnunkaldım. paketleme özenli.
Tarih: 30 Ocak 2022
Yorum: 1 yıldir kullaniyoruz hersey yolunda gayet saglam bir urun. gorselolarakta gayet guzel. Alinir pisman etmez.
İsim: M** K**
Yorum: tavsiye üzerine almistim cok cok güzel
İsim: n** b**
Yorum: Çok güzel ve kaliteli
İsim: Ö** E**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: Çok iyi bir ocak. Yeni evimize taşınırken almıştık. 1 yıldır sorunsuzkullanıyoruz. Malzemesi çok kaliteli. Büyük gözü de çok hızlı pişiriyor.
İsim: A** B**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün ben kullanıyorum pahalı markalarla aynı işi görüyordiğer ürünlere fazla para ödemeye gerek yok bence
İsim: M** Z**
Tarih: 04 Kasım 2022
Yorum: çok şık ve kullanişli
İsim: sskir k.
Tarih: 23 Eylül 2022
Yorum: Kullanmaya başlayınca ürünün performansını paylaşacağım demiştim. Eşdeğer özelliklerde olan ocaklara boş yere bidolu para ödemeyin harikabir ürün fiyatına göre üstün performans gösteren hızlı ve alevli yanangörünüşü çok şık bir ürün herkese tavsiye ederim.. 1 haftadırkullanıyorum tek sorunum döküm olan ızgaralar bazı yerlerinden paslanmayapıyor gibDevamını Oku
İsim: Z** e**
Tarih: 23 Mayıs 2022
Yorum: Hem görsel olarak hem de kullanımı açısından çok memnunuz, tavsiye ederim.
İsim: Y** E**
Tarih: 21 Şubat 2022
Yorum: Ürünü uzun araştırmalar sonucu aldım.Şık duruyor ve ızgaralar dökümolması gayet iyi. cam ocak patlamasıyla uğraşmak istemedim ınox tercihettim bu yüzden. Wok kısmı öyle büyük bir detay değil bilginize.Genelanlamda ben çok memnun kaldım.düğmelerde güzel basit durmuyor. siyahrenk.Servis özellikle çok memnun kaldım verdikleri gün ve saatte geldiler.
Tarih: 18 Ocak 2022
Yorum: çok çok güzel.emincelik teşekkür ediyorum, başaralı bir ürün.paketlemeiyi. ertesi gün kurulum için geldiler.
Tarih: 08 Ocak 2022
Yorum: Trendyola teşekkür ederim ilgisinden dolayı kurulum için muhatapbulamamıştım trendyol çözdü satıcı firmadan ricam daha ilgili olmalısattıkları ğrünlerle ilgili kuruldu Annem çok memnun şimdilik ilerdesıkıntı yaşarmıyoz zaman göstercek
İsim: y** ö**
Beden: 23 Aralık 2021
Yorum: herşey için çok teşekkür istenilen neyse o geldi paketleme çok iyi amakargodayken suya maruz kaldığı için karton ıslanmıştı o da sorun değilzaten daha kurmadım ama cam ankestra lardan çok daha başarılı vesağlıklı olduğunu söyleye bilirim
İsim: A** a**
Tarih: 02 Aralık 2021
Yorum: bugün kurdurduk servis ine . tek kelimeyle harika çok başarılı ,teşekkürler emincelik teşekkürler Trendyol
İsim: C** A**
Tarih: 09 Ekim 2021
Yorum: Aldığımın ertesi günü kargoya verildi ve sorunsuz teslim aldım servisgeldi taktı ve sonuç muhteşem çok estetik bir ocak.Muadillerine göre çokuygunfiyat,umarım kullandıkça da memnuniyetim devam eder
İsim: H** A**
Tarih: 30 Eylül 2021
Yorum: bundan yeni aldım bundan öncekide eminçelik ankrasseydi 15 senekullandim memmun oldugum için yine emincelik aldım inş bundanda memmum kalırım
İsim: Songül İ.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre kaliteli
İsim: N** E**
Beden: 19 Mayıs 2024
Yorum: bu ürünü aldım ancak evimde dogalgaz yok tup'e uyumlu mu?
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Ürün gayet iyi. Hele üst ızgaraları müthiş.
İsim: A** P**
Tarih: 21 Eylül 2022
Yorum: Ürün tasarım olarak güzel kullanım açısından da iyi fakat çelikkısımlarda çıkmayan lekelenme ve bazı kısımlarda döküm ızgara kaynaklıpaslanma var
İsim: F** D**
Tarih: 15 Ağustos 2022
Yorum: kaliteli döküm urun, görenler begeniyor markasını soruyor
İsim: o** ö**
Tarih: 30 Temmuz 2022
Yorum: asla tavsiye etmiyorum paranızı çöpe atmayın
İsim: M** s** g**
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: emaye olan ürünleri çok daha kaliteli, vok var diye aldım ancak cam veyaemaye alsam daha uzun ömürlü olurmuş
İsim: Ö** F** G**
Tarih: 09 Haziran 2022
Yorum: üç aydır kullanıyoruz birsorun yok
İsim: H** N** b**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Yorum: urunun performansi cok kotu, o kadar yavas pisiriyor ki kizartmayapmaniz mumkun degil makarna bile 19 daikada haslaniyor, dokumde paslarolusmaya basladi inox kismi renk atti. urunun iadesini talep ediyorumaksi takdirde tuketici hakem heyetine basvuracagim.
İsim: S** V**
Tarih: 16 Mart 2022
Yorum: ocağın üstünde siyah lekeler olusuyo ve kalkmıyor
İsim: Y** B**
Tarih: 20 Ocak 2023
Yorum: Ürünü şekil olarak beğenerek aldık , kargo süresi fena değil 3-5 gündeteslim ettiler ancak kargolama ve kargo taşıyıcısı koli üzerindekiemniyet bantların dan tutarak taşımayı yaptığını görünce kutuortalarindan yirtilmalar olmuştu taşınacağımdan dolayı kutuyu açmadımiçinden bir parça kırık çıktı , servis geldi kurulumu yaptı serviselemanı gayet ilgiDevamını Oku
İsim: mehmet ö.
Tarih: 11 Haziran 2022
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: yardımcı olun
Cevap: Değerli müşterimiz sorunuz nedir
Soru: Aynı fiyata gg da satış açamıyormusunuz
Cevap: Merhaba, ty,hb ve çs satışlarımız mevcuttur
Soru: wok gözü varmı
Cevap: Merhaba, 1 adet küçük wok göz mevcut.
Soru: merhaba üründe kurulum yok deilmi kendimiz acabiliriz kutuyu
Cevap: Merhaba, servis bulunan bölgelerde kurulum öneriyoruz.
Soru: Merhaba Mersin Silifke’de servisiniz var mı
Cevap: Merhaba, Silifkede servisimiz mevcuttur.
Soru: merhaba uzunluk kaç cm
Cevap: DEĞERLİ MÜŞTERİMİA TEKNİK ÖZELLİKLERDE BELLİDİR ÖLÇÜLERİ
Soru: ürünün gaz girişi tam olarak hangi tarafında . sipariş verirken yeni Flex boru da almam gerekiyor uzunluğunu hesaplamaya çalışıyorum
Cevap: sağ arka tarafta yer almaktadır.
Soru: Bu tarz set ustu yokmu acaba
Cevap: Merhaba, ürün ankastredir.
Soru: LPG ile uyumlu olur mu
Cevap: merhaba servislerimiz ilk kurulumu ücretsiz yapıyor. bu esnada lpg dönüşümünü de ücretsiz olarak yapıyorlar.
Soru: tüpe, uygun mu acaba
Cevap: Değerli müşterimiz ürün doğalgazlidir yetkili servis tarafından ücretsiz LPG dönüşümü yapılır
Soru: iyi geceler benim şu an kullandığım ankastre ocak 58 50 cm uyarmı acaba
Cevap: Merhaba, * Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm; * Ürün Ölçüsü : (G*D) 590 x 515 mm dir.
Soru: Urun ozellikleri bolumun de Renk: Beyaz yaziyor.
Cevap: değerli müşterimiz ürün inox beyaz değildir
Soru: merhaba ocağı aldık ama şimdilik büyük tüple kullanılcak sonra doğalgaza dönüştürülcek uygun ocakmıdır
Cevap: Merhaba, ürünlerimiz doğalgaz uyumludur. Servisimiz ücretsiz olarak LPG'ye dönüşüm yapacaktır.
Soru: Merhaba ben bugün urunu keisn alacam. Ama. Son. Stok diyor ne yapacaz
Cevap: Merhaba stoklarımızda mevcuttur.
Soru: merhabalar üründe havuz bek var mı birde döküm mü
Cevap: ürün havuzbekli ve döküm ızgara
Soru: bmerhaba beyazı varmi
Cevap: merhaba, sadece inoxu mevcut
Soru: Merhaba benim ankastre ocağım da sorun var eminçelik Ocak ama modeli nedir bilmiyorum hiç bir yerinde yazmıyor bu ocağı alsam uyarmış
Cevap: Ocağı be zaman aldınız garanti belgesi elinizdemi ocağın modeli üzerinde yazıyor zaten AH 3440
Soru: ürün gri görünüyor beyaz yaziyor. ben gri almak istiyorum.çakmak özelliği yokmu belirtilmemiş..
Cevap: Merhaba, ürün inox yani paslanmaz çeliktir. Düğmelerde çakmak mevcuttur.
Soru: gaz emniyeti var mi
Cevap: Merhaba, gaz emniyeti mevcuttur.
Soru: Merhaba bugün erken vakitte alsam gün içinde gönderim yapılır mı? Yarın pazar olduğu için pazartesiye kalacak diğer türlü
Cevap: Pazartesi gönderim yapılır.
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Ürüne Ait Fotoğraflar
EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK En Uygun Satış Linki
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3440 SW X60 DNG INOX ANKASTRE OCAK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.