EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK En Düşük Fiyat Nerede?
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Mevcut Fiyatı 2729.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Ürünün Detayları
_x000D_
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK ürününü 2729.0 Tl'den Satılmaktadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Kullanıcı Yorumları
2729.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Ürünü anneme hediye aldım çok beğendi
İsim: Ş** M**
Tarih: 28 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SANCAK ALİMER
Yorum: paketlemesi güzeldi sorunsuz ulşatı hemen gelip kurulumunuda yaptılarşuan güzel çalışıyor
İsim: S** Ö**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Satıcı: Royalmutfak
Yorum: gayet iyidir.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: harika aaaa Aaaaa müsteri ile ilgi muhtesem teşekkür ederim
İsim: M** k**
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: ürün paketleme olsun çok guzeldi sorunsuz teslim ve 1 günde kurulum oldufiyatina göre çok iyi
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Urun cok guzel cok begendik cok kullanisli
İsim: ö** n**
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Gayet sağlam kullanıyoruz uzun zamandır
İsim: S** b**
Tarih: 18 Nisan 2023
Satıcı: Muve Çarşı
Yorum: emin çelik güzel fiyattında uygun
İsim: D** K**
Tarih: 23 Şubat 2023
Yorum: çok güzel ben beğendim ızgara demirleri emayesi kaliteli tavsiye ederim
Tarih: 08 Ekim 2021
Satıcı: Gir Gez Al
Yorum: ürün gorseldeki gibi geldi çok güzel yaniyor kurulum için sabah aradımöğlen geldiler
İsim: e** d**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: Ürün tam istedigimiz gibi geldı tesekkurler Eminçelik
İsim: E** K**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Emaye olan ürün elimize 2 günde ulaştı . Cam istemediğimiz icin emayebeyaz tercih ettik. Gömme emaye ocak baska yerde bulamadım,bi tekinternetten bulabildim. Cakmak sistemi güzel çalışıyor. Ürün LPG yaziyorama fabrika çıkışı doğalgaz olduğu için dönüşüm yapmadan kurulumyaptırdık. Satıcıda Doğalgaz olarak geldiğini belirtmişti bize zaten.İsteyince dDevamını Oku
İsim: C** K**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü.
İsim: Abdullah Ş.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: urun gorseldeki gibi geldi servis kurulum icin geldi tum baglantilaryapildi fakat 1 tus atesleme yapmadi arizali cikti 1 hafta sonra tusugetirip garanti kapsaminda degistirecegini iletti fakat hala gelen giden yok
İsim: e** b**
Tarih: 22 Kasım 2023
Yorum: Güzel ürün
İsim: Ö** Y**
Tarih: 11 Ekim 2023
Satıcı: Deveyükü
Yorum: mallesef ürün hasarlı geldi iade ettim bi kac gun icinde parami tekraryatirdilar en azından ürünlerinin arkasindalar ugratirsalarda
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: Ocak üstündeki ızgaraları lastikleri çabuk eskiyor. ızgaralar dan hemençıkıyor daha iyisi yapılabilir
İsim: ekrem S.
Tarih: 06 Şubat 2022
Yorum: hiç beğenmedim çok ses geliyor çalışırken ayrıca fişi çok kısa
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kütahya servisi iki gün sonra anca gelebileceğini söyledi küçük tüpleidare ediyordum iki gün kargo bekledim iki günde servisi bekleyeceğimona göre alın servis bekletiyor firmada yoğunluktan gelememiştir diyortam bir rezillik
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: DİLAN OZKUL
Yorum: gayet güzel ve hızlı geldi Servis hemen ertesi günü gelip açtı birproblem yok bazen çalışırken Ocak gözünden bir çınlama sesi devam ediyorins önemli birsey değildir
İsim: f** A**
Tarih: 23 Ekim 2023
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Merak Edilen Konular
Soru: dogalgaz uyumlumudur
Cevap: Evet dogalgaz uyumludur
Soru: merhaba ürün standart mi acabaa
Cevap: Merhaba standart ölcudur
Soru: ürün gömmeli Ankastre ocak mı ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba gömmelı ankastre ocaktır
Soru: bu ürün tezgah gommelimi ankasremi
Cevap: Merhaba ankastre efendim
Soru: ürün cam ankestrami
Cevap: Bu ürün Ankastre Emaye sacdır sattığımız ürünlerin içinde cam olanda var trendyol da sancak Alimer yaz çıkar
Soru: Ücretsiz kurulum var mı?
Cevap: Merhaba Kurulum ücretsizdir
Soru: Ürünün gaz emniyeti var mı ?
Cevap: Eminçelik Ankastre dogalgazlı otomatik çakmaklı ventilli gaz emniyetlidir efendim
Soru: Merhaba evim doğalgazlı ürün tüplümü ben doğalgazlı istiyorum
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli dogalgazlı Beyaz Emaye Ocak
Soru: kendinden çakmaklı mı
Cevap: Merhaba Kendinden cakmaklıdır
Soru: Merhaba ,bu ürün set üstü değil değil mi?ankatre arıyorum?tezgah üstü kesik ölçüleri boy 49 cm,en 57 cm derinlik 4 cm bu ürün uygun mu ?yardımcı olabilir misiniz lütfen,sağolun
Cevap: Bu Oçak Ankastre gömmelidir 49x56 kesim ölçüsü var standart Ölçü diğer ocaklar ile Ölçü aynı
Soru: kurulumu kim yapıyor
Cevap: Markanın yetkili servisi yapıyor efendim
Soru: Merhaba bu ü ocaktan almadim ayni markadan baska ocak aldim sizden kurulum icin gelecekler mi ben kurarsam garanti disina cikar mi
Cevap: Merhaba, sorunuzu tam olarak anlamadık fakat ankastre ürünlerin kurulumunu servis yapmazsa garanti dışı kalır.
Soru: Mermer üstü uygun mudur ve doğalgaz uyumlu mudur?
Cevap: Değerli müşterimiz ürünümüz ankastre dir
Soru: merabalar benim tezgah mesafa olmadığından ötürü,49×55 cm kesik yani 1 cm kısa standartan daha onceki ankastre ocak oluyordu bunun gömme ölçüsü nedir tam olarak bana uyarmi
Cevap: 48.5x56 standart Ölçüdür efendim
Soru: merhaba en büyük ölçüsü olan ankastre ocak hangisi modeliniz acaba
Cevap: 5 li oçaklar var eni 60 cm geliyor
Soru: iyi günler yozgat ilçesinde kurulum yapılır mı?
Cevap: Merkezde servisi var eğer merkeze yakın ise gelir efendim. Haricinde kendiniz kurulum yapabilirsiniz.
Soru: Merhaba gaz emniyet sistemivar mi
Cevap: Evet efendim gaz kesme emniyeti vardır ücretsiz servis kurulumludur 2 yıl garantilidir
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba mng Kargo ile gönderim sağlıyoruz
Soru: Ankaranin köylerine kurulum için geliyorlar mı .
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli Beyaz Emaye Ocak dogalgazlı hazır durumda geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim şehir merkezinin dışındaki köylere ilave yol parası alıyorlar siz tüplü kullanım yapacaksanız bize mesaj yollayın tüplü kullanım için size tüplü Ocak yollayalım siz kendiniz kurabilirsiniz sancak Alimer firmamız
Soru: Merhaba, ücretsiz kurulum süresi kaç ay geçerli acaba? Anneme alacağım, 4, 5 sonra Türkiye'de olacak. Ocak alındıktan kaç ay sonra (en geç) ocak kurulumu yapılmalı, ücretsiz faydalanabilmek için?
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli Beyaz Emaye ocak eminçelik servisleri tarafından kurulum yapıldıktan sonra garanti kapsamına giriyor istediginiz zaman kurulum yaptırabilirsiniz ücretsizdir efendim
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Resim Ve Fotoğraflar
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Mevcut Fiyatı 2729.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Ürünün Detayları
_x000D_
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK ürününü 2729.0 Tl'den Satılmaktadır.
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Kullanıcı Yorumları
2729.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Ürünü anneme hediye aldım çok beğendi
İsim: Ş** M**
Tarih: 28 Haziran 2023
Yorum: paketlemesi güzeldi sorunsuz ulşatı hemen gelip kurulumunuda yaptılarşuan güzel çalışıyor
İsim: S** Ö**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: gayet iyidir.
Yorum: harika aaaa Aaaaa müsteri ile ilgi muhtesem teşekkür ederim
İsim: M** k**
Yorum: gayet güzel ve kullanışlı
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: ürün paketleme olsun çok guzeldi sorunsuz teslim ve 1 günde kurulum oldufiyatina göre çok iyi
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: Urun cok guzel cok begendik cok kullanisli
İsim: ö** n**
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Gayet sağlam kullanıyoruz uzun zamandır
İsim: S** b**
Tarih: 18 Nisan 2023
Yorum: emin çelik güzel fiyattında uygun
İsim: D** K**
Tarih: 23 Şubat 2023
Yorum: çok güzel ben beğendim ızgara demirleri emayesi kaliteli tavsiye ederim
Tarih: 08 Ekim 2021
Yorum: ürün gorseldeki gibi geldi çok güzel yaniyor kurulum için sabah aradımöğlen geldiler
İsim: e** d**
Tarih: 16 Temmuz 2024
Yorum: Ürün tam istedigimiz gibi geldı tesekkurler Eminçelik
İsim: E** K**
Tarih: 10 Temmuz 2024
Yorum: Emaye olan ürün elimize 2 günde ulaştı . Cam istemediğimiz icin emayebeyaz tercih ettik. Gömme emaye ocak baska yerde bulamadım,bi tekinternetten bulabildim. Cakmak sistemi güzel çalışıyor. Ürün LPG yaziyorama fabrika çıkışı doğalgaz olduğu için dönüşüm yapmadan kurulumyaptırdık. Satıcıda Doğalgaz olarak geldiğini belirtmişti bize zaten.İsteyince dDevamını Oku
İsim: C** K**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Fiyat performans ürünü.
İsim: Abdullah Ş.
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: urun gorseldeki gibi geldi servis kurulum icin geldi tum baglantilaryapildi fakat 1 tus atesleme yapmadi arizali cikti 1 hafta sonra tusugetirip garanti kapsaminda degistirecegini iletti fakat hala gelen giden yok
İsim: e** b**
Tarih: 22 Kasım 2023
Yorum: Güzel ürün
İsim: Ö** Y**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: mallesef ürün hasarlı geldi iade ettim bi kac gun icinde parami tekraryatirdilar en azından ürünlerinin arkasindalar ugratirsalarda
Tarih: 03 Ağustos 2022
Yorum: Ocak üstündeki ızgaraları lastikleri çabuk eskiyor. ızgaralar dan hemençıkıyor daha iyisi yapılabilir
İsim: ekrem S.
Tarih: 06 Şubat 2022
Yorum: hiç beğenmedim çok ses geliyor çalışırken ayrıca fişi çok kısa
Tarih: 08 Mayıs 2024
Yorum: Kütahya servisi iki gün sonra anca gelebileceğini söyledi küçük tüpleidare ediyordum iki gün kargo bekledim iki günde servisi bekleyeceğimona göre alın servis bekletiyor firmada yoğunluktan gelememiştir diyortam bir rezillik
Tarih: 15 Aralık 2023
Satıcı: DİLAN OZKUL
Yorum: gayet güzel ve hızlı geldi Servis hemen ertesi günü gelip açtı birproblem yok bazen çalışırken Ocak gözünden bir çınlama sesi devam ediyorins önemli birsey değildir
İsim: f** A**
Tarih: 23 Ekim 2023
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Merak Edilen Konular
Soru: dogalgaz uyumlumudur
Cevap: Evet dogalgaz uyumludur
Soru: merhaba ürün standart mi acabaa
Cevap: Merhaba standart ölcudur
Soru: ürün gömmeli Ankastre ocak mı ölçüleri nedir
Cevap: Merhaba gömmelı ankastre ocaktır
Soru: bu ürün tezgah gommelimi ankasremi
Cevap: Merhaba ankastre efendim
Soru: ürün cam ankestrami
Cevap: Bu ürün Ankastre Emaye sacdır sattığımız ürünlerin içinde cam olanda var trendyol da sancak Alimer yaz çıkar
Soru: Ücretsiz kurulum var mı?
Cevap: Merhaba Kurulum ücretsizdir
Soru: Ürünün gaz emniyeti var mı ?
Cevap: Eminçelik Ankastre dogalgazlı otomatik çakmaklı ventilli gaz emniyetlidir efendim
Soru: Merhaba evim doğalgazlı ürün tüplümü ben doğalgazlı istiyorum
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli dogalgazlı Beyaz Emaye Ocak
Soru: kendinden çakmaklı mı
Cevap: Merhaba Kendinden cakmaklıdır
Soru: Merhaba ,bu ürün set üstü değil değil mi?ankatre arıyorum?tezgah üstü kesik ölçüleri boy 49 cm,en 57 cm derinlik 4 cm bu ürün uygun mu ?yardımcı olabilir misiniz lütfen,sağolun
Cevap: Bu Oçak Ankastre gömmelidir 49x56 kesim ölçüsü var standart Ölçü diğer ocaklar ile Ölçü aynı
Soru: kurulumu kim yapıyor
Cevap: Markanın yetkili servisi yapıyor efendim
Soru: Merhaba bu ü ocaktan almadim ayni markadan baska ocak aldim sizden kurulum icin gelecekler mi ben kurarsam garanti disina cikar mi
Cevap: Merhaba, sorunuzu tam olarak anlamadık fakat ankastre ürünlerin kurulumunu servis yapmazsa garanti dışı kalır.
Soru: Mermer üstü uygun mudur ve doğalgaz uyumlu mudur?
Cevap: Değerli müşterimiz ürünümüz ankastre dir
Soru: merabalar benim tezgah mesafa olmadığından ötürü,49×55 cm kesik yani 1 cm kısa standartan daha onceki ankastre ocak oluyordu bunun gömme ölçüsü nedir tam olarak bana uyarmi
Cevap: 48.5x56 standart Ölçüdür efendim
Soru: merhaba en büyük ölçüsü olan ankastre ocak hangisi modeliniz acaba
Cevap: 5 li oçaklar var eni 60 cm geliyor
Soru: iyi günler yozgat ilçesinde kurulum yapılır mı?
Cevap: Merkezde servisi var eğer merkeze yakın ise gelir efendim. Haricinde kendiniz kurulum yapabilirsiniz.
Soru: Merhaba gaz emniyet sistemivar mi
Cevap: Evet efendim gaz kesme emniyeti vardır ücretsiz servis kurulumludur 2 yıl garantilidir
Soru: hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba mng Kargo ile gönderim sağlıyoruz
Soru: Ankaranin köylerine kurulum için geliyorlar mı .
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli Beyaz Emaye Ocak dogalgazlı hazır durumda geliyor Eminçelik servisleri ücretsiz montaj ve tüpe dönüşüm yapıyor efendim şehir merkezinin dışındaki köylere ilave yol parası alıyorlar siz tüplü kullanım yapacaksanız bize mesaj yollayın tüplü kullanım için size tüplü Ocak yollayalım siz kendiniz kurabilirsiniz sancak Alimer firmamız
Soru: Merhaba, ücretsiz kurulum süresi kaç ay geçerli acaba? Anneme alacağım, 4, 5 sonra Türkiye'de olacak. Ocak alındıktan kaç ay sonra (en geç) ocak kurulumu yapılmalı, ücretsiz faydalanabilmek için?
Cevap: Eminçelik Ankastre gömmeli Beyaz Emaye ocak eminçelik servisleri tarafından kurulum yapıldıktan sonra garanti kapsamına giriyor istediginiz zaman kurulum yaptırabilirsiniz ücretsizdir efendim
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Resim Ve Fotoğraflar
EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK En Uygun Satış Linki
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 3140 WE60 NG BEYAZ EMAYE ANKASTRE OCAK yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.