Sude
Bilgili
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Alınmaya Değer Mi?
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Şu Anki Fiyatı 5735.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Kullanıcılar Memnun Mu?
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Teknik Detaylar
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU ürününü 5735.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürünü Kullananların Görüşleri
5735.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Muhteşem bir ürün anneme aldım çok bedendi genişliği güzel fiyatı aşırıiyi ücretsiz kurulum yapıyorlar düşünmeden tereddütsüz alabilirisnizn
İsim: K** H**
Tarih: 21 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DİLAN OZKUL
Yorum: ürünü teslim aldım sorunsuz ulaştı elime 2 ay sonra yeni ewimdekullanacağım. Deneyimlerimi daha sonra paketi açınca yapacağım özenlipaketleme için çok teşekkür ederim
İsim: g** g**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Satıcı: DEPODÜNYASI
Yorum: Merhaba ürünü alalı 1.5 ay olmadı bütün gözleri mahfoldu yardımcıolursanız sevinirim
İsim: H** Ç**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel .
İsim: S** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Satıcı: Royalmutfak
Yorum: çok beğendim severek kullanıyorum
İsim: E** M**
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: SANCAK ALİMER
Yorum: Görünüş olarak çok şık , kargo da kurulumda sıkıntı yaşamadım umarımkullandıkçada memnun kalırım
İsim: M** A**
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Ürün beklediğimden daha güzel geldi. Çok kaliteli ve sağlam görünüyor.Umarım uzun süreli kullanımda da memnuniyetim devam eder. Çekinmeden alabilirsiniz.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok güzel hızlı kargo ile çabuk geldi servisi aradım hemen birgündekurulumu yaptılar ilkdefa bu markayı aldım sorun yaşamam inşallah
İsim: a** k**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: bekledimden de guzel harıka bayıldım tavsiye ederim pişman olmasınız
İsim: H** K**
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: Çok güzel ve kullanışlı
İsim: c** s**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: çok teşekkür ediyorum harika bir ürün
İsim: Sibel ş.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: kaliteli guzel urun
İsim: A** D**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Mükemmel bir ürün
İsim: Emine A.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: hızlı kargo ve kurulum oldu ürün gerçekten kaliteli tavsiye ederim
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü 9 aydır kullanıyoruz. Sağlam şık ve fiyatına göre çok iyi.
İsim: H** D**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: eminstores
Yorum: gayet iyi calisiyor. hemen montaji oldu. sorun yok. temizligi de kolay oldu
İsim: K** E**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Güzel beğendik
İsim: Z** S** K**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: 10 numara 5 Yıldız
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Ürün harika çok kaliteli aşırı kullanışlı.ben kenarına beyaz bantçektim su ve kir girmesin diye
İsim: G** G**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Çok kalıteli ürün tavsiederim
İsim: P** E**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: ürün geldi fakat montajı için servis gelmesini bekliyoruz paketli açmadknasıl bilmiyorum. paketi korunaklı kendileri getirdi ilgililerdi. yorumgüncelleyeceğm.Güncelleme; Mükemmelll alacak olanlara tavsiyemdirr. Dahada kullandıkça farklı bi durum olursa yazarımm
İsim: Y** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mart 2023
Yorum: Ürün gayet güzel tavsiye ederim
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim
İsim: ö** Y**
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Serviste hemen geldi. Teşekkürler
İsim: R** D**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: MÜKEMMELLSSS
İsim: C** S**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: teşekkürler gayet kullanışlı
İsim: A** Ü**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: gayet kaliteli ve güzel görünüyor kullanınca yorumu guncelliyicem
İsim: s** g**
Tarih: 13 Kasım 2022
Yorum: kaliteli ürün.
İsim: a** c** y**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel 3 yıldır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız ben coookmemnunum herkeze tavsiye ederim
İsim: Hatice t.
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: fiyatına göre çok güzel ve kaliteli bir ürün. alacaklara tavsiye ederim.ayakların döküm olması bence önemli bi özellik.
İsim: Mehmet D.
Tarih: 29 Haziran 2022
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Merak Edilenler Neler?
Soru: döküm ızgara yerleri makinede yikaniyormu
Cevap: Merhaba, yıkanabilir.
Soru: İyi günler bursa da servisiniz var mı
Cevap: Evet var efendim
Soru: merhaba ben set üstü ocak kullanıyorum. ankastre için özel bir şey gerekir mi. kurulum yapanlar yardımcı olurmu
Cevap: merhaba tezgahı kestirmeniz gerekli servis herhangi bir şey yapamaz, yada ankastre ocak modülü almanız lazım ama 70 cm ocak için olması gerekli
Soru: merhabalar bu ürün 4 gözlü ocak için kesilmiş yere uyum saglarmı.60 santimmi alt kısmı
Cevap: Merhaba, 4 gözlü ocak yerine uygundur efendim, camın genişliği ise 70 cm dir
Soru: Merhaba bu ürün beş gözlü olduğu için standar tezgah üstlerine uyumlumu yani dört gözlü bir ocağı koydumu yere buda olurmu mermeri keserek büyütmek zorunda kalırmıyız
Cevap: Bu ürün ankastre kesik tezgahlar için
Soru: merhaba ürünün özelliklerinden bahsedermisiniz saygılar
Cevap: MERHABA, 8 mm Beyaz cam yüzey 5 gözü gazlı (1 wok,1 kuvvetli.2 normal,1 ekonomik göz) 3,8 kw çift yanışlı Wok göz * Önden düğme kontrolü Düğmeden otomatik ateşleme Otomatik gaz kesme emniyet sistemi Tekli sekizgen döküm ızgara Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm
Soru: Merhaba genişlik 66 uzunluk 48cmdir uygun olurmu
Cevap: 60cm 70 cm
Soru: kesim ölçüleri nelerdir. ayrıca sızdırmazlık montaj bant varmi
Cevap: Merhaba Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm'dir. Montaj bantı mevcuttur.
Soru: iyi günler. 4 lü ocak yerine bundan almayı düşünüyoruz ocağımız 65 cm ve sol kısmıyla duvar arasında 2 cm var sadece. sizce bu ürün sığarmı o araya
Cevap: 60cm 70cm efendim
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama benim şuan kullandığım 4 gözlü Ocak onun yerine uygun olur mu bu ürün aynı boyutta mıdır birde aldıktan sonra siz mi bilgilendiriyorsunuz yetkili servisi yoksa biz kendimiz mi arıyoruz nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz
Cevap: 4 gözlü ocak kesim ölçüsü ile aynıdır fakat dış taraftan 5 er cm fazlalık vardır yanı kesilen alan duvar tarafında sıfır ise 5 gözlü ocak oturmayacaktır. servisi ürün size ulaştıktan sonra siz arayıp randevu oluşturuyorsunuz
Soru: ürün ızgaraları demir döküm mü?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: merhaba ben bu urunden aldim ankastere ueri alicak ama aspirator kullanmiyorum servis ocaga kurulum yaparmi yapilmaz doye soylenti duydum bilgi verirseniz
Cevap: Merhaba efendim ocakla aspiratör arası 65 cm yükseklik olması lazım en az o şekilde kurar
Soru: Eski dört gözlü ankastre ocak yuvasına bu ürün oluyormu kestirmek lazım olurmu
Cevap: Uyumlu olur efendim
Soru: Ocakların aralarındakı mesafe kaç cm?
Cevap: Merhbaba ölcu belırtılmemıstır
Soru: Merhaba elektrikli yokmu
Cevap: Yok efendim
Soru: Izgaralar dökümmü acaba
Cevap: Eminçelik Ankastre 5 Gözlü Döküm cam Oçak 2 yıl garantili montajlıdır efendim
Soru: sanırım ızgaraları döküm emaye olan varmı yada yedek parçası ben parlak istiyorum
Cevap: EMAYE OLARAK YOK EFENDİM MAALESEF
Soru: merhaba. ürünü alacak olursam Nazilli ilçesine servis gelir mi acaba montaja. Aydındaki tek servis Aydın Merkezde çünkü
Cevap: Evet geliyor diye biliyorum efendim
Soru: merhabalar ben ürünü almak istiyorum tezgah üstüne olurmu
Cevap: Merhaba hayir efendim, ankastre kullanıma uygundur.
Soru: kesilecek kısım ocağı tam ortalamalı mı sağa ya da sola kaçması var mı
Cevap: Merhaba efendim 4 lü Ocak ile kesim ölçüleri aynı yani standart dır
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürünün Detaylı Resimleri
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Şu Anki Fiyatı 5735.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Kullanıcılar Memnun Mu?
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Hakkında yaklaşık 75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Teknik Detaylar
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürününün Satıcısı, Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU ürününü 5735.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürünü Kullananların Görüşleri
5735.0 Tl ye satışta olan EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
75 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Muhteşem bir ürün anneme aldım çok bedendi genişliği güzel fiyatı aşırıiyi ücretsiz kurulum yapıyorlar düşünmeden tereddütsüz alabilirisnizn
İsim: K** H**
Tarih: 21 Mart 2023
Satıcı: DİLAN OZKUL
Yorum: ürünü teslim aldım sorunsuz ulaştı elime 2 ay sonra yeni ewimdekullanacağım. Deneyimlerimi daha sonra paketi açınca yapacağım özenlipaketleme için çok teşekkür ederim
İsim: g** g**
Tarih: 29 Temmuz 2022
Yorum: Merhaba ürünü alalı 1.5 ay olmadı bütün gözleri mahfoldu yardımcıolursanız sevinirim
İsim: H** Ç**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel .
İsim: S** Y**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: çok beğendim severek kullanıyorum
İsim: E** M**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: Görünüş olarak çok şık , kargo da kurulumda sıkıntı yaşamadım umarımkullandıkçada memnun kalırım
Tarih: 29 Kasım 2023
Yorum: Ürün beklediğimden daha güzel geldi. Çok kaliteli ve sağlam görünüyor.Umarım uzun süreli kullanımda da memnuniyetim devam eder. Çekinmeden alabilirsiniz.
İsim: T** Y**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Ürün çok güzel hızlı kargo ile çabuk geldi servisi aradım hemen birgündekurulumu yaptılar ilkdefa bu markayı aldım sorun yaşamam inşallah
İsim: a** k**
Tarih: 11 Ekim 2023
Yorum: bekledimden de guzel harıka bayıldım tavsiye ederim pişman olmasınız
İsim: H** K**
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: Çok güzel ve kullanışlı
İsim: c** s**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: çok teşekkür ediyorum harika bir ürün
İsim: Sibel ş.
Tarih: 28 Eylül 2023
Yorum: kaliteli guzel urun
İsim: A** D**
Tarih: 06 Eylül 2023
Yorum: Mükemmel bir ürün
İsim: Emine A.
Tarih: 29 Ağustos 2023
Yorum: hızlı kargo ve kurulum oldu ürün gerçekten kaliteli tavsiye ederim
Tarih: 08 Ağustos 2023
Yorum: Ürünü 9 aydır kullanıyoruz. Sağlam şık ve fiyatına göre çok iyi.
İsim: H** D**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Yorum: gayet iyi calisiyor. hemen montaji oldu. sorun yok. temizligi de kolay oldu
İsim: K** E**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: Güzel beğendik
İsim: Z** S** K**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: 10 numara 5 Yıldız
Tarih: 08 Mayıs 2023
Yorum: Ürün harika çok kaliteli aşırı kullanışlı.ben kenarına beyaz bantçektim su ve kir girmesin diye
İsim: G** G**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Çok kalıteli ürün tavsiederim
İsim: P** E**
Tarih: 19 Mart 2023
Yorum: ürün geldi fakat montajı için servis gelmesini bekliyoruz paketli açmadknasıl bilmiyorum. paketi korunaklı kendileri getirdi ilgililerdi. yorumgüncelleyeceğm.Güncelleme; Mükemmelll alacak olanlara tavsiyemdirr. Dahada kullandıkça farklı bi durum olursa yazarımm
İsim: Y** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Mart 2023
Yorum: Ürün gayet güzel tavsiye ederim
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: çok beğendim kesinlikle tavsiye ederim
İsim: ö** Y**
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Serviste hemen geldi. Teşekkürler
İsim: R** D**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: MÜKEMMELLSSS
İsim: C** S**
Tarih: 16 Ocak 2023
Yorum: teşekkürler gayet kullanışlı
İsim: A** Ü**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: gayet kaliteli ve güzel görünüyor kullanınca yorumu guncelliyicem
İsim: s** g**
Tarih: 13 Kasım 2022
Yorum: kaliteli ürün.
İsim: a** c** y**
Tarih: 30 Ağustos 2022
Yorum: ürün çok güzel 3 yıldır kullanıyorum 10 numara 5 yıldız ben coookmemnunum herkeze tavsiye ederim
İsim: Hatice t.
Tarih: 12 Temmuz 2022
Yorum: fiyatına göre çok güzel ve kaliteli bir ürün. alacaklara tavsiye ederim.ayakların döküm olması bence önemli bi özellik.
İsim: Mehmet D.
Tarih: 29 Haziran 2022
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Merak Edilenler Neler?
Soru: döküm ızgara yerleri makinede yikaniyormu
Cevap: Merhaba, yıkanabilir.
Soru: İyi günler bursa da servisiniz var mı
Cevap: Evet var efendim
Soru: merhaba ben set üstü ocak kullanıyorum. ankastre için özel bir şey gerekir mi. kurulum yapanlar yardımcı olurmu
Cevap: merhaba tezgahı kestirmeniz gerekli servis herhangi bir şey yapamaz, yada ankastre ocak modülü almanız lazım ama 70 cm ocak için olması gerekli
Soru: merhabalar bu ürün 4 gözlü ocak için kesilmiş yere uyum saglarmı.60 santimmi alt kısmı
Cevap: Merhaba, 4 gözlü ocak yerine uygundur efendim, camın genişliği ise 70 cm dir
Soru: Merhaba bu ürün beş gözlü olduğu için standar tezgah üstlerine uyumlumu yani dört gözlü bir ocağı koydumu yere buda olurmu mermeri keserek büyütmek zorunda kalırmıyız
Cevap: Bu ürün ankastre kesik tezgahlar için
Soru: merhaba ürünün özelliklerinden bahsedermisiniz saygılar
Cevap: MERHABA, 8 mm Beyaz cam yüzey 5 gözü gazlı (1 wok,1 kuvvetli.2 normal,1 ekonomik göz) 3,8 kw çift yanışlı Wok göz * Önden düğme kontrolü Düğmeden otomatik ateşleme Otomatik gaz kesme emniyet sistemi Tekli sekizgen döküm ızgara Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm
Soru: Merhaba genişlik 66 uzunluk 48cmdir uygun olurmu
Cevap: 60cm 70 cm
Soru: kesim ölçüleri nelerdir. ayrıca sızdırmazlık montaj bant varmi
Cevap: Merhaba Tezgah kesim ölçüsü: (G*D) 560 x 485 mm'dir. Montaj bantı mevcuttur.
Soru: iyi günler. 4 lü ocak yerine bundan almayı düşünüyoruz ocağımız 65 cm ve sol kısmıyla duvar arasında 2 cm var sadece. sizce bu ürün sığarmı o araya
Cevap: 60cm 70cm efendim
Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama benim şuan kullandığım 4 gözlü Ocak onun yerine uygun olur mu bu ürün aynı boyutta mıdır birde aldıktan sonra siz mi bilgilendiriyorsunuz yetkili servisi yoksa biz kendimiz mi arıyoruz nasıl yapıyoruz yardımcı olur musunuz
Cevap: 4 gözlü ocak kesim ölçüsü ile aynıdır fakat dış taraftan 5 er cm fazlalık vardır yanı kesilen alan duvar tarafında sıfır ise 5 gözlü ocak oturmayacaktır. servisi ürün size ulaştıktan sonra siz arayıp randevu oluşturuyorsunuz
Soru: ürün ızgaraları demir döküm mü?
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: merhaba ben bu urunden aldim ankastere ueri alicak ama aspirator kullanmiyorum servis ocaga kurulum yaparmi yapilmaz doye soylenti duydum bilgi verirseniz
Cevap: Merhaba efendim ocakla aspiratör arası 65 cm yükseklik olması lazım en az o şekilde kurar
Soru: Eski dört gözlü ankastre ocak yuvasına bu ürün oluyormu kestirmek lazım olurmu
Cevap: Uyumlu olur efendim
Soru: Ocakların aralarındakı mesafe kaç cm?
Cevap: Merhbaba ölcu belırtılmemıstır
Soru: Merhaba elektrikli yokmu
Cevap: Yok efendim
Soru: Izgaralar dökümmü acaba
Cevap: Eminçelik Ankastre 5 Gözlü Döküm cam Oçak 2 yıl garantili montajlıdır efendim
Soru: sanırım ızgaraları döküm emaye olan varmı yada yedek parçası ben parlak istiyorum
Cevap: EMAYE OLARAK YOK EFENDİM MAALESEF
Soru: merhaba. ürünü alacak olursam Nazilli ilçesine servis gelir mi acaba montaja. Aydındaki tek servis Aydın Merkezde çünkü
Cevap: Evet geliyor diye biliyorum efendim
Soru: merhabalar ben ürünü almak istiyorum tezgah üstüne olurmu
Cevap: Merhaba hayir efendim, ankastre kullanıma uygundur.
Soru: kesilecek kısım ocağı tam ortalamalı mı sağa ya da sola kaçması var mı
Cevap: Merhaba efendim 4 lü Ocak ile kesim ölçüleri aynı yani standart dır
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Ürünün Detaylı Resimleri
EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU En Uygun Satış Linki
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Eminçelik EMİNÇELİK EC-AH 2250 BW WG70 SNG BEYAZ 70 CM ANKASTRE OCAK WOKLU yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.