ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Fiyatına Göre Alınır Mı-

Elifnur

Bilgili
ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Güncel Satış Fiyatı 56849.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Detaylı Bilgi

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Ürününün Satıcısı, Electrolux ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox ürününü 56849.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Yorumlar Ve Değerlendirmeler
56849.0 Tl ye satışta olan ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: 10 numara zamanında geldi çok kaliteli
İsim: muhammet b.
Tarih: 28 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Kapısının bir tarafı çok zor açılıyor, servis tek taraftan açın dedi,eski buzdolabım bundan daha pratikti. Mutlaka deneyerek sipariş etmenizitavsiye ederim. Fiyatı uygun olduğundan 4 yıldız veriyorum. Kapı sorunuolmasa 5 verebilirdim.
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tıklakapında

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum ama evim şu an hazır değil ben şimdi alsam 1 hafta sonra gönderim yapmanız mümkün mü?
Cevap: Merhabalar maalesef efendim hemen göndermek zorunda yiz

Soru: Hatay reyhanlıda servisiniz bulunuyor mu acaba
Cevap: Merhaba, evet bulunmaktadır.

Soru: İki bölümü de buzdolabı olarak kullanılabiliyor mu
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

ELT9VE52U0 MultiSwitch 522L 4 Kapılı No-Frost Gardrop Tipi Buzdolabı E Enerji Sınıfı Inox En Uygun Satış Linki