Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Bu Ürünü Almalı Mı

Seyda

Bilgili
Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Satın Alır Mısınız?
Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Güncel Fiyatı 2199.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Kaç Kişi Memnun?

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Detaylı Açıklama

NOT: ÜRÜN SADECE SOĞUTMALIDIR, ISITMA ÖZELLİĞİ YOKTUR. _x000D_
_x000D_
135 derece sağ sola dönebilir ve 90 derece aşağı yukarı hareket edebilir. _x000D_
_x000D_
Alt boruları çıkarılıp masaüstü olarak kullanılarak istediğiniz boyda ayarlanabilir _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
3 kademeli ayarlanabilir fan _x000D_
_x000D_
Gece modunda 1 saat ile 12 saat arası ayarlanarak istediğiniz saat diliminde kendini otomatik kapatır _x000D_
_x000D_
220 volt _x000D_
_x000D_
Power 30 watt _x000D_
_x000D_
Net ağırlık : 2.4 kg _x000D_
_x000D_

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Ürününün Satıcısı, Enshall Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması ürününü 2199.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Son Yorumlar
2199.0 Tl ye satışta olan Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: gerçekten çok güzel tavsiye ederim dijital bişey soğutma hızı özellikleri falan gayet iyi satıcıyada çok teşekkür ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 20 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EnshallShop

Yorum: Ürünü çok beğendim, kurulumu oldukça kolay. Hem dijital ekranından hemde kumandasından rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sesi yok gibi, aşırı iyi serinletiyor
İsim: Aslıhan I.
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: Çok memnum kaldım. Tavsiye ederim 3 kademede çalışıyor 2 tane borusu var boruları çıkarıp masaüstü olarakta kullanılabiliyor fanı güçlü
İsim: **** ****
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: 3.konumda gayet iyi soğukluk veriyor.memnun kaldık
İsim: A** Y** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: Ürün hiç güçlü değil. Ve çok kısa Sadece dokunmadık ekranı var diye o kadar pahalı herhalde.
İsim: M** G**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: ses seviyesi kaç db dir?
Cevap: Çok düşük efendim

Soru: normal bir fanmıdır ürün
Cevap: Vantilatör efendim

Soru: Soğutma seviyesi ne kadar
Cevap: 3 seviye efendim

Soru: MERHABA EKRAN YAZILARI ÇİNCE Mİ RESİMDEKİ GİBİ
Cevap: Merhaba efendim İngilizce şeklinde

Soru: İyi çalışmalar gerçek klima gibi serinlik veriyormu (7000 btü) yoksa vantilatör gibi ortamın havasınımı veriyor.
Cevap: Merhaba efendim, cihaz ayaklı vantilatördür yüksek modda güçlü serinlik veriyor efendim

Soru: ses seviyesi kaç dsb ? sayı olarak
Cevap: Vantilatör 35W gücünde efendim 3.modda biraz sesi var ancak rahatsız edecek düzeyde değil

Soru: Mobil portatif ne demek
Cevap: Arama motorundan araştırabilirsiniz efendim,

Soru: kolay gelsin Uzunluk nedir ve çap nedir
Cevap: Merhaba efendim toplam boy 95-100cm olmaktadır, vantilatör kısmı 25 cm genişliğinde efendim.

Soru: merhaba ürün sulumu su koyabiliyormuyuz
Cevap: MErhaba efendim hayır sulu değil

Soru: Üzerinde oda sıcaklığını gösteren dijital termometre var mı
Cevap: Yok efendim.

Soru: aşağı yukarı otomatik salınım yapıyor mu
Cevap: Merhaba efendim evet hareket etmektedir.

Soru: elektrik sarfiyatı klima kadar çokmu yoksa vantilatör kadarmı
Cevap: Vantilatör efendim

Soru: Merhaba kolay gelsin cihazın ısıtma özelliği var mı
Cevap: Merhaba efendim yok maalesef

Soru: Merhaba, pervaneli kısım çapı kaç cm?
Cevap: Merhaba efendim 25cm

Soru: bu cihazın ölçüleri ne
Cevap: 47,5 en düşük hali uzaması 93cm kadar efendim

Soru: Diyarbakır da gerçekten serinletirmi hava derecesi 45 50liyi buluyor
Cevap: Merhaba efendim, ürün ayaklı vantilatördür

Soru: ne kadar süre çalışabilir yani ne kadar zamanda bir dinlenmesi gerekiyor?
Cevap: Merhana efendim, ürün vantilatördür ne kadar kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz,

Soru: Tam emin olamadım resimlerde yok çünkü ürün uzaktan kumandalı mı?
Cevap: Evet efendim

Soru: kolay gelsin ben almak istiyorumda kafam karıştı normal soğutucu filan demişler.notmal vantilatör gibimi yoksa gerçekten soğutucu özelliği varmı acaba
Cevap: Merhaba efendim vantilatör ürün

Soru: Soğuk hava üflemeli mi
Cevap: Vantilatör ürün efendim

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Dönebilen Vantilatör Boyu Ayarlanabilir Kumandalı Sessiz hava soğutucu güçlü yer Klıması En Uygun Satış Linki