Belgin
Bilgili
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Satın Alır Mısınız?
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Şu Andaki Fiyatı 199.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Memnuniyet Durumu Nedir?
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında yaklaşık 85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Detaylı Bilgi
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Ürününün Satıcısı, Mystic Energy Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş ürününü 199.9 Tl'den Satılmaktadır.
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Kullananlar
199.9 Tl ye satışta olan Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kendime ve kızıma aldım , güzeller , hediye için teşekkür ederim
İsim: Behnaz M.
Tarih: 28 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Mystic Energy
Yorum: Çok güzel paketlenmişti teşekkür ederim
İsim: S** P**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Beden: Beden:50 cm
Yorum: beğenerek takıyorum
İsim: Ö** A**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: 5 adet ürün aldım.Kendime olanı açtım hemen paketleme çok güzel.Kahve ikramı ve notu çok hoş düşünülmüş.iyi olacağımı düşünerek taktım
İsim: Ş** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Nisan 2023
Yorum: özenli saticiliginizdan ötürü hediyeniz için teşekkür ediyorum .hayırlı bol kazançlar dilerim
İsim: **** ****
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: hizli kargo ve paketleme icin tesekkur ederm cok begendim
İsim: S** B**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok şık parlak daha takınca mutlu oldum rahat hissediyorum sanki sinirlerim yatıştı notlar kahve harikasınız
İsim: E** Y**
Tarih: 15 Eylül 2023
Beden: Boy:160cm
Yorum: çok güzel ve zarif
İsim: K** A**
Tarih: 06 Haziran 2022
Yorum: Ürünü çok beğendim.Hediyyeniz için teşekkürler.
Tarih: 05 Ağustos 2022
Yorum: çok teşekkürler güzel paketlenmiş küçük hediyeniz için çok teşekkürler yani kahve için insalah iyi gelir bol müşteriler kazancınız bol olsun inşallah
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: kızıma aldım bayıldı
İsim: Kamile T.
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: hediye aldım gayet güzel
İsim: N** B** K**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı. Güzel görünüyor faydası olur inşallah
İsim: G** S**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: iki siparişimde geldi ayrıca hediyeleriniz için tşk ederim.
İsim: f** k**
Tarih: 02 Haziran 2022
Yorum: Çok tatlı çok beğendim, hediye paketi de çok güzel ayrıca anahtarlık aparatı da var, minik hediye de koymuşlar en önemlisi taşın orijinal olduğunu belgeleyen sertifikası da var
İsim: H** N** Y**
Beden: 02 Mart 2023
Yorum: çok güzel zarif bir ürün renk olarak da çok sevdiğim renk teşekkürler
İsim: A** M**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: çok şık duruyor ufak hediyeleriniz ve notunuz için de ayrıca teşekkür ederim
İsim: T** Ü**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: Özenli paketleme sertifikası içine geldi teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Çok şık, beğendim.
İsim: K** G**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Ürünler ve paketleme harikaydı. Elinize ve emeğinize sağlık. Firuze taşının yüzüğünü yapıyormusunuz?
İsim: n** ö**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Zarif ve güzel görünüyor çok beğendim
ve tatlı hediyeniz içinde ayrıca mutlu oldum
İsim: D** G**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: hediye için tşkler
İsim: F** Ç**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:166cm
Yorum: Güzel zarif
İsim: n** k**
Tarih: 24 Ekim 2023
Yorum: çok güzel ve çok şık
İsim: N** P**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: tam zamanında geldi taşlar görseldeki gibi hediye ve cok hoş notunuza teşekkür ederim. artık saatlerce bir yerlerde secmeme getek yok. sayenizde kısa sürede kargo geldi
İsim: N** T**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Ben çok beğendim
İsim: Kübra G.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok güzellll
İsim: a** g**
Tarih: 09 Ekim 2022
Yorum: tavsiye ederim güzel ürün .
İsim: y** a**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: tek kelimeyle bayıldım cok kaliteli ve gercek tas
İsim: d** ç**
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: Şık faydalı olduğunu düşündüğüm bir ürün.
İsim: L** Ö**
Beden: 20 Ağustos 2024
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Sıkma firuze ne
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Bioenerji Uzmanlarımız tarafından orijianl kütle iran firuzesinin tozlarının sıkıştırılarak elde edilen preslenmiş taş yapısına sıkma denilmektedir. Mystic Energy Ekibi
Soru: Merhaba sertifikalı mı
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Ürünlerimiz sertifikasıyla birlikte özenle paketlenerek gönderilmektir güvenle satın alabilirsiniz. Ayrıca şu anda tüm ürünlerimizde geçerli 3al 2öde anneler günü kampanyası vardır. Çoklu alımlarda alışverişinizi çok daha avantajlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık ve güzelliklerle dolu mistik bir yaşam dileriz
Mistik Enerji Ekibi
Soru: Merhabalar, taşı nasıl temizlememiz gerekir bilgi verebilir misiniz rica etsem
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Akan suyun altında 2-3dk tutarak arındırma işlemini yapabilirsiniz, bu işlemi aylık tekrarlayarak arındırma işlemini yineleyebilir negatif enerji temizliğinizi düzenli yapabilirsiniz. Sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtir, sevdiklerinizle sağlıklı ve güzel günler dileriz
Mystic Energy Ekibi
Soru: Kutuda gönderim yapıyor musunuz hediye almayı düşünüyorumda?
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Tüm ürünlerimiz kutulu ve hediye paketi yapılarak gönderilmektir, güvenle sipariş verebilirsiniz
Mystic Energy Ekibi 
Soru: zinciri gümüş mü, altın sarısı seçeneği var mı
Cevap: Merhaba; gümüş kaplamadır, tek seçenektir.
Soru: yedek taşını da gönderiyor musumuz
Cevap: Merhaba; sadece kolye olarak tek taş ve anahtarlık aparatı gönderilmektedir. Yedek taş Bilekliklerimizde gönderilmektedir. Mystic Energy Ekibi
Soru: Merhaba ben aldım çok memnunum taşın temizliğini elma sirkesi ve kaya tuzu ile yaptım sorun olur mu
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Öncelikle olumlu geri bildiriminiz için teşekkür eder, memnuniyetiniz en büyük mutluluğumuzdur
Arındırma işlemi için uygun bir yöntemdir, herhangi bir sorun olmayacaktır. Ayrıca pratik olduğu için aylık arındırma ve negatif enerji temizliğinizi akan suyun altında 2-3dk tutarakta yapabilirsiniz. Sorularınıza yanıt vermekten memnuniyet duyduğumuzu belirtir, kolyenizin en güzel şifalı mistik enerjileri yaşamınıza çekmesini dileriz
Mystic Energy Ekibi
Soru: verdiğiniz cevap icin teşekkür ederim. Bu üründeki taş Firuze oluyor bu durumda, Turkuaz tas degil yani rengi turkuaz gibi gorunuyor da teyit etmek icin soruyorum
Cevap: Merhaba; evet ürün turkuaz taşıdır. Firuze taşı ile turkuaz taşı farklı taş gruplarıdır. Birbirinden farklı bölgelerde çıkan ve özellikleri farklı taşlardır. Biz teşekkür eder, sağlıklı ve güzel günler dileriz
Mystic Energy Ekibi 
Soru: cokk saolll Allah razı olsun tmm kendim için kullanicam Allah razı olsun bol bereketli satsialiriniz olsun slmlar sağlıcakla kalin
Cevap: İyi dilekleriniz için biz teşekkür eder, sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz
Mystic Energy Ekibi
Soru: iyi günler yedek taş olarak gönderdiğiniz köyü metalik renkteki taşın hangi taş olduğunu ogrenebilir miyim
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; güçlü koruyucu görevi olan her taşla uyumlu Hematit taşıdır. Bilekliğiniz tam geldi ise yedek taşlarınızı cüzdan veya kullandığınız herhangi bir giysinin gözünde de bulundurabilirsiniz. Ürünlerinizin en güzel şifalı mistik enerjileri yaşamınıza çekmesini dileriz
Mystic Energy Ekibi 
Soru: merhaba yüksek başarı sınavlar için bu tasmi etkli yoksa turkuaz mi firuzemi kararsız kaldım bilgilendirirmisiniz
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Sınav ve öğrencilik için Başarı Tılsım Bilekliğini kullanmanızı tavsiye ederiz. Mystic Energy Ekibi
Soru: merhaba taşi hep yanimizdami taşimalimiyiz? duşa falan girince çikartmalimiyiz?
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; duş sırasında şampuan veya duş jeli temasından kaçınmak için duş alırken veya banyo yaparken çıkarabilirsiniz. Sorunlarınıza yanıt vermekten memnuniyet duyduğumuzu belirtir sevdiklerinizle sağlıklı ve güzel günler dileriz
Mystic Energy Ekibi 
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Ürünün Fotoğrafları
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Şu Andaki Fiyatı 199.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Memnuniyet Durumu Nedir?
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında yaklaşık 85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Detaylı Bilgi
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Ürününün Satıcısı, Mystic Energy Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş ürününü 199.9 Tl'den Satılmaktadır.
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Kullananlar
199.9 Tl ye satışta olan Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
85 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Kendime ve kızıma aldım , güzeller , hediye için teşekkür ederim
İsim: Behnaz M.
Tarih: 28 Mayıs 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmişti teşekkür ederim
İsim: S** P**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: beğenerek takıyorum
İsim: Ö** A**
Tarih: 09 Eylül 2024
Yorum: 5 adet ürün aldım.Kendime olanı açtım hemen paketleme çok güzel.Kahve ikramı ve notu çok hoş düşünülmüş.iyi olacağımı düşünerek taktım
İsim: Ş** G**
Beden: 25 Nisan 2023
Yorum: özenli saticiliginizdan ötürü hediyeniz için teşekkür ediyorum .hayırlı bol kazançlar dilerim
Tarih: 07 Eylül 2024
Yorum: hizli kargo ve paketleme icin tesekkur ederm cok begendim
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok şık parlak daha takınca mutlu oldum rahat hissediyorum sanki sinirlerim yatıştı notlar kahve harikasınız
İsim: E** Y**
Tarih: 15 Eylül 2023
Yorum: çok güzel ve zarif
İsim: K** A**
Tarih: 06 Haziran 2022
Yorum: Ürünü çok beğendim.Hediyyeniz için teşekkürler.
Tarih: 05 Ağustos 2022
Yorum: çok teşekkürler güzel paketlenmiş küçük hediyeniz için çok teşekkürler yani kahve için insalah iyi gelir bol müşteriler kazancınız bol olsun inşallah
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: kızıma aldım bayıldı
İsim: Kamile T.
Tarih: 04 Ağustos 2022
Yorum: hediye aldım gayet güzel
İsim: N** B** K**
Tarih: 31 Ocak 2023
Yorum: Ürün elime ulaştı. Güzel görünüyor faydası olur inşallah
İsim: G** S**
Tarih: 24 Ağustos 2022
Yorum: iki siparişimde geldi ayrıca hediyeleriniz için tşk ederim.
İsim: f** k**
Tarih: 02 Haziran 2022
Yorum: Çok tatlı çok beğendim, hediye paketi de çok güzel ayrıca anahtarlık aparatı da var, minik hediye de koymuşlar en önemlisi taşın orijinal olduğunu belgeleyen sertifikası da var
İsim: H** N** Y**
Beden: 02 Mart 2023
Yorum: çok güzel zarif bir ürün renk olarak da çok sevdiğim renk teşekkürler
İsim: A** M**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: çok şık duruyor ufak hediyeleriniz ve notunuz için de ayrıca teşekkür ederim
İsim: T** Ü**
Tarih: 26 Ağustos 2022
Yorum: Özenli paketleme sertifikası içine geldi teşekkürler
İsim: M** S**
Tarih: 16 Mart 2024
Yorum: Çok şık, beğendim.
İsim: K** G**
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Ürünler ve paketleme harikaydı. Elinize ve emeğinize sağlık. Firuze taşının yüzüğünü yapıyormusunuz?
İsim: n** ö**
Tarih: 22 Aralık 2023
Yorum: Zarif ve güzel görünüyor çok beğendim
İsim: D** G**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: hediye için tşkler
İsim: F** Ç**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:166cm
Yorum: Güzel zarif
İsim: n** k**
Tarih: 24 Ekim 2023
Yorum: çok güzel ve çok şık
İsim: N** P**
Tarih: 24 Haziran 2024
Yorum: tam zamanında geldi taşlar görseldeki gibi hediye ve cok hoş notunuza teşekkür ederim. artık saatlerce bir yerlerde secmeme getek yok. sayenizde kısa sürede kargo geldi
İsim: N** T**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Yorum: Ben çok beğendim
İsim: Kübra G.
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Çok güzellll
İsim: a** g**
Tarih: 09 Ekim 2022
Yorum: tavsiye ederim güzel ürün .
İsim: y** a**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: tek kelimeyle bayıldım cok kaliteli ve gercek tas
İsim: d** ç**
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: Şık faydalı olduğunu düşündüğüm bir ürün.
İsim: L** Ö**
Beden: 20 Ağustos 2024
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Sıkma firuze ne
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Bioenerji Uzmanlarımız tarafından orijianl kütle iran firuzesinin tozlarının sıkıştırılarak elde edilen preslenmiş taş yapısına sıkma denilmektedir. Mystic Energy Ekibi
Soru: Merhaba sertifikalı mı
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Ürünlerimiz sertifikasıyla birlikte özenle paketlenerek gönderilmektir güvenle satın alabilirsiniz. Ayrıca şu anda tüm ürünlerimizde geçerli 3al 2öde anneler günü kampanyası vardır. Çoklu alımlarda alışverişinizi çok daha avantajlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık ve güzelliklerle dolu mistik bir yaşam dileriz
Soru: Merhabalar, taşı nasıl temizlememiz gerekir bilgi verebilir misiniz rica etsem
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Akan suyun altında 2-3dk tutarak arındırma işlemini yapabilirsiniz, bu işlemi aylık tekrarlayarak arındırma işlemini yineleyebilir negatif enerji temizliğinizi düzenli yapabilirsiniz. Sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyduğumuzu belirtir, sevdiklerinizle sağlıklı ve güzel günler dileriz
Soru: Kutuda gönderim yapıyor musunuz hediye almayı düşünüyorumda?
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Tüm ürünlerimiz kutulu ve hediye paketi yapılarak gönderilmektir, güvenle sipariş verebilirsiniz
Soru: zinciri gümüş mü, altın sarısı seçeneği var mı
Cevap: Merhaba; gümüş kaplamadır, tek seçenektir.
Soru: yedek taşını da gönderiyor musumuz
Cevap: Merhaba; sadece kolye olarak tek taş ve anahtarlık aparatı gönderilmektedir. Yedek taş Bilekliklerimizde gönderilmektedir. Mystic Energy Ekibi
Soru: Merhaba ben aldım çok memnunum taşın temizliğini elma sirkesi ve kaya tuzu ile yaptım sorun olur mu
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Öncelikle olumlu geri bildiriminiz için teşekkür eder, memnuniyetiniz en büyük mutluluğumuzdur
Soru: verdiğiniz cevap icin teşekkür ederim. Bu üründeki taş Firuze oluyor bu durumda, Turkuaz tas degil yani rengi turkuaz gibi gorunuyor da teyit etmek icin soruyorum
Cevap: Merhaba; evet ürün turkuaz taşıdır. Firuze taşı ile turkuaz taşı farklı taş gruplarıdır. Birbirinden farklı bölgelerde çıkan ve özellikleri farklı taşlardır. Biz teşekkür eder, sağlıklı ve güzel günler dileriz
Soru: cokk saolll Allah razı olsun tmm kendim için kullanicam Allah razı olsun bol bereketli satsialiriniz olsun slmlar sağlıcakla kalin
Cevap: İyi dilekleriniz için biz teşekkür eder, sevdiklerinizle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz
Soru: iyi günler yedek taş olarak gönderdiğiniz köyü metalik renkteki taşın hangi taş olduğunu ogrenebilir miyim
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; güçlü koruyucu görevi olan her taşla uyumlu Hematit taşıdır. Bilekliğiniz tam geldi ise yedek taşlarınızı cüzdan veya kullandığınız herhangi bir giysinin gözünde de bulundurabilirsiniz. Ürünlerinizin en güzel şifalı mistik enerjileri yaşamınıza çekmesini dileriz
Soru: merhaba yüksek başarı sınavlar için bu tasmi etkli yoksa turkuaz mi firuzemi kararsız kaldım bilgilendirirmisiniz
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; Sınav ve öğrencilik için Başarı Tılsım Bilekliğini kullanmanızı tavsiye ederiz. Mystic Energy Ekibi
Soru: merhaba taşi hep yanimizdami taşimalimiyiz? duşa falan girince çikartmalimiyiz?
Cevap: Merhaba Hoşgeldiniz; duş sırasında şampuan veya duş jeli temasından kaçınmak için duş alırken veya banyo yaparken çıkarabilirsiniz. Sorunlarınıza yanıt vermekten memnuniyet duyduğumuzu belirtir sevdiklerinizle sağlıklı ve güzel günler dileriz
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Ürünün Fotoğrafları
Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş En Uygun Satış Linki
Mystic Energy Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mystic Energy Doğal Taş Firuze Taşı Kalp Kesim Ister Kolye Ister Anahtarlık | Hediyelik Doğaltaş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.