Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Idil

Bilgili
Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Alanlar Memnun Mu?
Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Şu Anki Değeri 124.7 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Hakkında yaklaşık 907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Teknik Açıklamalar

HASSAS DİŞLER İÇİN MÜKEMMEL KORUMA!Diş minesine zarar vermeden temizler ve dişlerinizin doğal beyazlığını korur.İçeriğindeki misvak özü ile diş ve diş etlerinizin güçlenmesine yardımcı olur.Okaliptus özleri ile ağız ve dişlerinizin bakımı ve hijyenini sağlayarak plak, tartar ve çürük oluşumunu önlemeye yardımcı olur.Formülündeki doğal nane yağı ve mentol ile gün boyu ferah ağız bakımı sağlar."SLS, SLES, FLORÜR, ŞEKER, TUZ VE GLUTEN İÇERMEZ."Şeker içermez %100 bitkisel STEVIA kullanılmıştır.Kullanım Ömrü:Kapak açıldıktan sonra 12 ay

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Ürününün Satıcısı, Eyüp Sabri Tuncer Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml ürününü 124.7 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Kullananlar
124.7 Tl ye satışta olan Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
907 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Harika bi ürün ilk defa aldım artık hep almayı düşünüyorum stok yaptım
İsim: A** O**
Tarih: 05 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: kaytika

Yorum: Gerçekten iyi bir diş macunu herkese tavsiye ederim. Yanı sıra misvak da kullanırsanız daha beyaz bir görünüm elde edebilirsiniz. Paketlemesi özenliydi. Teşekkür ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 05 Şubat 2024
Satıcı: Eyüp Sabri Tuncer

Yorum: zaten surekli kullandığım bir urundu. Gonderilen hediyeler icin cok tesekkur ederim :)
İsim: C** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Eylül 2024

Yorum: Öneri üzerine aldım iyi ki almisim alin aldirin
İsim: S** U** I**
Tarih: 11 Haziran 2024

Yorum: herkese tavsiye ederim gerçekten kalıcı bir etki bırakıyor ben memnun kaldım ürün sağlam şekilde elime ulaştı
İsim: m** a**
Tarih: 14 Mart 2024
Satıcı: LAGERTHA SHOP

Yorum: Hızlı kargo doğru ve güzel ürün tavsiye ederim çok teşekkür ederim
İsim: M** A**
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: Renk Perisi

Yorum: Sorunsuz geldi, içeriği temiz ve ferahlatıyor
İsim: E** S**
Beden: 29 Temmuz 2023

Yorum: Doğal bir yapısı var kokusu da güzel gayet güzeldi dişleri temizliyor ferah ve temiz bir his veriyor Vegan olduğu için markaya güvendiğim için aldım çok güzel tavsiye ederim ayrıca kargo kutusu çok güzeldi
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: Çok beğendik aile boyu kullanıyoruz hem bitkisel hem de türk ürünü daha ne olsun
İsim: İ** Ü**
Tarih: 22 Nisan 2024

Yorum: diğer ürünlerinide kullaniyrm memnunum
İsim: Y** K**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: çok beğendim çok güzel tavsiye ederim
Tarih: 01 Eylül 2024
Satıcı: makromanya

Yorum: Yeğenlerim için aldım çok beğendiler
İsim: H** T**
Tarih: 04 Haziran 2024
Satıcı: AAConline

Yorum: hiç rahatsız etmedi türk mali diye aldık
İsim: ş** a**
Tarih: 21 Nisan 2024
Satıcı: Ballı Bebek

Yorum: On numara beş yıldız
İsim: m** k**
Tarih: 26 Mart 2024

Yorum: Bu ikinci siparişim gayet memnunuz hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim 😊
İsim: Esma N. O.
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: kozmopol

Yorum: çok güzel paketlenmisti teşekkürler
Beden: 21 Şubat 2024
Satıcı: Markafarma

Yorum: Severek kullandığım bir ürün.
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: çok memnunum bitkisel diş macunu arayışı içerisinde olanlar kesinlikle alsın
İsim: h** e**
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: EPEDY

Yorum: Her gün dişlerimi bunla fırçalıyorum çok beğendim
İsim: G** Ç**
Tarih: 10 Nisan 2024
Satıcı: Grosshop

Yorum: her zaman alıyoruz tavsiye edebilirim
İsim: Y** U**
Tarih: 06 Haziran 2024
Satıcı: Global Mağazacılık

Yorum: Ürün çok başarılı yurtdışından aldıklarımdan daha bile iyi tavsiye ediyorum
İsim: Esra A.
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: inanılmaz güzel bir diş macunu bayildimmm ❤️
İsim: s** ç**
Tarih: 14 Temmuz 2024
Satıcı: farmaucuz

Yorum: uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
İsim: s** d**
Tarih: 30 Haziran 2024
Satıcı: AAConline

Yorum: Ürün gayet güzel tavsiye ederim.
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Seviyorum alıyorum
Beden: 14 Haziran 2024

Yorum: teşekkür ederim, paketi çok iyi hızlı kargo.
İsim: l** A**
Tarih: 23 Mayıs 2024

Yorum: Ne kadar güzel ve sağlıklı tavsiye ederim
İsim: L** H**
Tarih: 03 Nisan 2024

Yorum: Güzel sürekli aldığım bir ürün
İsim: Ş** D**
Tarih: 28 Haziran 2024
Satıcı: Düvenci Toptan

Yorum: her zaman kullandığım ürün iyinin iyisi
İsim: Bünyamin Ç.
Tarih: 26 Şubat 2024
Satıcı: Ballı Bebek

Yorum: boykot mallarından sonra kullanabileceğiniz en kaliteli diş macunu diyebilirim ben iki tane sipariş ettim bundan sonra da sürekli sipariş ederim
İsim: İ** A**
Tarih: 01 Nisan 2024

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: son kullanma tarihi nedir
Cevap: Değerli Müşterimiz, ürünün son kullanma tarihi minumum 2 yıldır. Mağazamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, sağlıklı mutlu günler dileriz.

Soru: Propolıslı olanın uretımını durdurmussunuz galıba. Hassas dısetlerı ıcın bı o ıse yarıyordu. Yanı yerınede ne kullanabılırız dıcem ama onun gıbı ıse yararmı yardımcı olurmusunuz
Cevap: Değerli müşterimiz, diş eti hassasiyeti için siz değerli müşterimize bitkisel konseptli Doğal Misvak Özlü ve Doğal Karanfil Özlü Diş Macunlarımızı önerebiliriz. Doğal Misvak Özlü Diş Macunumuz, diş minesine zarar vermeden temizler ve dişinizin doğal beyazlığını korur. İçeriğindeki misvak ile diş ve diş etlerinizin güçlenmesine yardımcı olur. Okaliptüs özleri ile çürüklere ve plaklara karşı savaş açar. Formülündeki doğal nane yağı ve mentol ile gün boyu ferah kalmanızı sağlar. Doğal Karanfil Özlü Diş Macunumuz ise içeriğindeki karanfil yağı sayesinde diş etlerinizin rahatlamasını sağlar ve mükemmel kokusu ile ferahlık verir. Thymol kekik bitkisinden elde edilir. Ağız içinin temizlenmesine yardımcı olur ve hoş bir koku bırakır. Çay ağacı yağı ile plak oluşumu, ağız kokusu ve diş eti problemlerinin önlenmesine yardımcı olur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Nane içeriyor mu
Cevap: Merhaba Degerli musterimiz ürün nane içermemektedir

Soru: son kullanma tarihi nedir?
Cevap: Merhaba 04.2026 efendim

Soru: Herkese kutu içinde mi geliyor? 🙃 Çok hoşuma gitti kutusu 🤗
Cevap: Değerli Müşterimiz, öncelikle markamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Diş Macunu ürünlerimiz görseldeki gibi kutulu olarak satışa sunulmuştur. Herhangi bir sorunuz olması halinde yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Çürükten koruyor mu koruyorsa hangi madde yapıyor bu işi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürünümüzün içerik bilgisi Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Disodium Phosphate, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Menthol, Salvadora Persica Bark/Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rebaudioside A, Mentha Piperita Oil, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Thymol, Tocopherol şeklindedir. Aynı zamanda diş macunu ürünlerimizde doğal bir diş bakım deneyimi sunmaya odaklandığımız için Paraben, Gluten, Florür, Sls, Sles, Boya, Tuz, Şeker, Titanyum Dioksit maddeleri bulunmamaktadır. Bu kapsamda diş çürüklerini, bakteri ve plak oluşumunu önlemeye yardımcı olan bitki ekstraktlarından, doğal yağlardan ve çeşitli diğer hammaddelerden faydalanılmaktadır. Markamıza olan ilginiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Son kullanma tarihini öğrenebilir miyim?
Cevap: 2025 efendim

Soru: merhaba florlü diş macunlarınız var mı
Cevap: Merhaba . Değerli müşterimiz ilgili markanın florürlü macunu maalesef bulunmamaktadır.

Soru: merhaba hediye diş fırçası warmı acaba we son kullanma tarihi nedir
Cevap: merhaba hediye diş fırçası yoktur. skt 05/2026 tır. keyifli alışverişler dileriz.

Soru: beyaslastiriyor mu
Cevap: Değerli müşterimiz ürün açıklama kısmından ayrıntılı bilgilendirme alabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: İçersinde Florūr içeriyormu
Cevap: Merhaba Efendim, icermemektedir efendim. Saglikli, guzel gunler dileriz. Kaytika.

Soru: Merhaba, hangi kargo ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Sendeo efendim

Soru: dişleri beyazlatirmi
Cevap: Merhaba. Değerli müşterimiz dişlerinizi beyazlatacaktır

Soru: ürünlerin skt'si nedir ?
Cevap: Merhaba, aralık 2025 ve sonrası

Soru: Son kullanım tarihi nedir
Cevap: Merhaba efendim, 2025 yılıdır

Soru: dişleri beyazlatıyor mu?
Cevap: Değerli müşterimiz, Doğal Misvak Özlü Diş Macunumuz, diş minesine zarar vermeden temizler ve dişinizin doğal beyazlığını korur. İçeriğindeki misvak ile diş ve diş etlerinizin güçlenmesine yardımcı olur. Okaliptüs özleri ile çürüklere ve plaklara karşı savaş açar. Formülündeki doğal nane yağı ve mentol ile gün boyu ferah kalmanızı sağlar. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba ürün son kullanma tarihi nedir acaba?
Cevap: Merhaba. Ürünün son kullanma tarihi 04/2026'dır efendim.

Soru: çürükler karşı etkili mi acaba
Cevap: Merhaba, çürümeye karşı korur efendim

Soru: Merhaba florür paraben içeriyor mu
Cevap: Merhaba efendim florür ve paraben içermemektedir

Soru: sodyum florür içeriyor mu
Cevap: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Xylitol, Disodium Phosphate, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Menthol, Salvadora Persica Bark/Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rebaudioside A, Mentha Piperita Oil, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Thymol, Tocopherol.

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Doğal Misvak Özlü Diş Macunu 90 ml En Uygun Satış Linki