Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Satın Alır Mısınız ?

Gulbahar

Bilgili
Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Ürün Alınmaya Değer Mi?
Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Şu Anki Fiyat Aralığı 470.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Teknik Detaylar

LÜX ÇİFT KATLI PASLANMAZ ÇELİK TERMOS DERİ ÇANTALI BARDAK KAPAKLI 1 L HOT&COLD FERMUARLI ŞIK DERİ BİR ÇANTASI BULUNMAKTADIR ÜRÜN ÇOK KALİTELİDİR KAPAĞINI AYNI ZAMANDA BARDAK OLARAK KULLANABİLİRSİNİZ SICAK&SOĞUK İÇEÇEKLERİNİZ İÇİN İDEAL ÜRÜNDÜR OFİSDE İŞYERINDE KAMPDA VS VS YANINIZDAN AYIRMAYACAĞINIZ BİR ÜRÜNDÜR. 1000 ML KAPASİTELİDİR 24 SAATE KADAR SICAK VE SOĞUK TUTMA ÖZELLİĞİNE SAHİP _x000D_
_x000D_

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Ürününün Satıcısı, SZM Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos ürününü 470.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Yorum Ve Değerlendirmeler
470.0 Tl ye satışta olan Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: ürün sapasağlam elime ulaştı emeği geçen herkese teşekkür ederim
İsim: N** k** K**
Tarih: 06 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Asminkaya ticaret

Yorum: paketleme çok iyi... kargolama hızlı... kamp ve tekne için aldım fazlasıyla işimi görüyor kaliteli malzeme...fiyat performans ürünü... tavsiye ederim...
İsim: T** D**
Tarih: 15 Eylül 2024

Yorum: ürüne hediye paketi ve not istemiştim satıcıdan çok memnunum istediğim şekilde gönderdiler ve zamanında geldi kılıfı olması çok iyi ürünse gayet güzel
İsim: M** C**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Kapağı sağlam akıtma falan yok, çok sağlam paketlenmişti
İsim: D** S**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: çok güzel, teşekkürler
İsim: S** A**
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: son zamanlarda aldığım en güzel ürün.Cocuklarim çok su tüketiyor diye 2 adet aldım iyi ki de almışım.sabah 7.30 da konan su akşam 18 de icinde kalan kısmı ile hala soğuk.umarim zam yapmazsiniz çünkü ay başında 1 adet daha alacağım.kesinlikle tavsiye ederim.firmayada ürün gönderimi ve kalitesi icin teşekkür ederim.
İsim: Ö** Ö**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: ürünü çok beğendim. herkese tavsiye ediyorum. teşekkürler.
İsim: E** A**
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: Ürün gayet güzel. Yalıtım süresi 10. saatte bile aynı ama çantası biraz daha kalın olabilirdi.
İsim: Ö** F** K**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: göründüğü gibi geldi
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ağustos 2024

Deri çantalı bardaklı 1 litre gri paslanmaz çelik termos Ürüne Dair Sorular

Soru: merhaba soguk suyu muhafaza eder mi? ediyorsa tahmini kaç saat
Cevap:  Merhaba abicim muhafaza eder efendim altıyla 8 saat